50 مطلب آخر
تخت روانپزشکی : افزايش2برابري بودجه تختهاي روانپزشكي

 . . . . .  استانداردهايي براي نگهداري بيماران در بخش‌هاي بيمارستاني تدوين شده است  . . . .   در گذشته بيماران در تيمارستان‌ها در خارج از شهرها بودند ولي امروزه بخش‌هايي در بيمارستان‌هاي عمومي داخل شهرها براي نگهداري از بيماران رواني به وجود آمده است . . . .  

جهت رویت مابقی این مطلب ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  کلیک فرمائید : 

تحلیل ما

متن کامل

افزايش 2 برابري بودجه تخت‌هاي روانپزشكي براي اولين بار

 مدير كل دفتر سلامت رواني اجتماعي و اعتياد وزارت بهداشت گفت: امسال براي اولين بار در بودجه سال 88 تعرفه تخت‌هاي روانپزشكي دو برابر افزايش يافته است.

 محمد باقر صابري زفرقندي در دومين همايش كشوري سلامت روان كه در تالار امام بيمارستان امام خميني(ره) برگزار شد، افزود: استانداردهايي براي نگهداري بيماران در بخش‌هاي بيمارستاني تدوين شده است. در گذشته بيماران در تيمارستان‌ها در خارج از شهرها بودند ولي امروزه بخش‌هايي در بيمارستان‌هاي عمومي داخل شهرها براي نگهداري از بيماران رواني به وجود آمده است.


وي گفت: قوانين بهداشت روان و حمايت از حقوق بيماران رواني تدوين شده است كه در اين قوانين برخي از القاب‌ از بين رفته و معادل آن به كار برده مي‌شود و اصطلاحاتي كه در قوانين گذشته بوده است آن را به زبان امروزي و علمي تعريف كرده‌اند.


مدير كل دفتر سلامت رواني، اجتماعي و اعتياد وزارت بهداشت افزود: خيلي از اصطلاحات كه براي بيماران رواني به كار برده مي‌شد به روز شده است. قانون بهداشت روان در دست تدوين است و كارهاي ارزشمندي براي آن انجام داده‌اند . در حال حاضر پيش نويس آن به وزارت بهداشت داده شده ولي مورد اختلاف شديد كارشناسان امر قرار گرفته است و اين پيش نويس احتياج به كار كارشناسانه و همكاري‌هاي بيشتر دارد.

 
صابري زفرقندي اضافه كرد: انگ‌هايي كه به برخي از بيماران اطلاق مي‌شد باعث صدمه و لطمه به خانواده بيماران مي‌شد. در گذشته دختران و پسراني كه از بيماري ساده‌اي مثل تشنج، رنج مي‌بردند بايد در خانه حبس مي‌شدند و از روابط اجتماعي و ارتباط ‌هاي بيرون از خانه محروم مي‌شدند ولي امروزه مردم راحت‌تر با روانپزشكان ارتباط برقرار مي‌كنند.

 
وي افزود: براي از بين بردن انگ بيماران رواني بخشنامه‌اي از وزارت بهداشت به بيمارستان‌ها داده‌اند كه بر اساس آن بايد از بيماران روانپزشكي حمايت كرد و آنان تحت درمان آنان قرار گيرند كه در صورت انجام ندادن اين كار جريمه مي‌شوند.

 
مدير كل دفتر سلامت رواني، اجتماعي و اعتياد وزارت بهداشت گفت: در مورد پيشگيري از خودكشي طرحي را اجرا كرده‌ايم كه در دو شهر همدان و ساوجبلاغ به نام طرح جامع خودكشي به صورت پايلوت اجرا شده است. علت‌هاي مختلفي را مي‌توان براي خودكشي نام برد كه اين علت‌ها در اين طرح مورد بررسي قرار مي‌گيرد و بيماري افسردگي يكي از بيشترين علت‌ها براي خودكشي است.


صابري زفرقندي افزود: كودك آزاري از بي‌توجهي و برخوردهاي فيزيكي و رواني و محدوديتهاي شديد به وجود مي‌آيد كه كشور ما نيز مثل همه كشورهاي ديگر وجود دارد. اما با كمك متخصصان، كارشناسان و دانشمندان كشور خودمان برنامه‌هايي شروع شده از قبيل نحوه برخورد معلمان با دانش آموزان كه در حال اجراست.

 
مدير كل دفتر سلامت رواني، اجتماعي و اعتياد وزارت بهداشت اضافه كرد: بهداشت روان در بلايا با توجه به اينكه كشور ما جزء 10 كشور بلاخيز دنيا است نيز مورد توجه است زيرا استرس‌هايي كه بعد از اين حوادث به مردم وارد مي‌شود بسيار ناتوان كننده مي‌تواند باشد.


صابري زفرقندي درباره آموزش مهارتهاي زندگي كه بيشتر دستگاه‌هاي كشور در حال انجام آن هستند و به دليل اينكه از جنس بهداشت است وزارت بهداشت وظيفه انجام آن را بر عهده گرفته است.

 
وي افزود: در مورد پيشگيري از خشونت‌هاي خانگي در دفتر سلامت رواني اجتماعي و اعتياد از دو سال پيش كارهايي انجام شده كه در چند استان كشور به صورت پايلوت در حال برگزاري است و بايد توجه داشت عدم آگاهي خانواده‌ها يكي از علل اصلي خشونت‌هاي خانگي است.
وي اضافه كرد: خيلي از رفتارها وجود دارد كه بدون اينكه فرد بداند سوء رفتار است آن را انجام مي‌دهد كه اين نشانه عدم آگاهي برخي از خانواده‌ها در اين زمينه است.

 منبع : فارس

منبع : تاریخ : ۱۳۸۸/۸/۶ تعداد بازدیدکنندگان : 5336

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 5121
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 7191
بازدید امسال : 802674
بازدید کل : 37169747

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش