50 مطلب آخر
تجهیزات پزشکی : چهار مطلب از تجهیزات پزشکی

با توجه به اهمیت نگهداری اطلاعات و اخبار تجهیزات پزشکی ٬ آرشیو  اخبار تجهیزات پزشکی  ٬  به صورت دسته بندی در دوره های زمانی مشخص  ٬ بشرح مطالب ذیل و مربوط به دورهء زمانی  مرداد  ۱۳۸۹  در دسترس شما قرار دارد :

قيمت تجهيزات پزشكي امسال كاهش مي‌يابد    +   ابزارهاي پزشکي ساليانه 70 هزار کودک را راهي بيمارستان مي کند    +    گروه‌هاي آموزشي بيمارستان‌ها تجهيزات پزشكي را بدون كارشناسي خريداري مي‌كنند    +    ميليون‌ها دلار تجهيزات پزشكي در بيمارستان‌هاي دولتي سرگردان است

 جهت مطالعه مطالب فوق  بر روی کلمهء   ادامهء متن   در کادر زیر کلیک فرمایید:

تحلیل ما

متن کامل

قيمت تجهيزات پزشكي امسال كاهش مي‌يابد

ایلنا - ۶/۵/۸۹

برنامه‌هاي حمايت از توليدات داخلي، محدود كردن كالاهاي نامرغوب و پايين آوردن قيمت‌ها طي سال جاري دنبال مي‌شود/كيفيت پروتزهاي چشمي، ارتوپدي و قلبي افزايش مي‌يابد و به اندازه كافي تجهيزات مصرفي و كلان ذخيره مي‌شود. مهم‌ترين برنامه امسال مركز مديريت تجهيزات پزشكي وزارت بهداشت علاوه بر پيگيري برنامه‌هاي توليدي و توسعه‌اي قبلي تنظيم بازار و كاهش قيمت‌ها در اين عرصه است.  ابراهيم متوليان رييس مركز مديريت و هماهنگي امور بازرگاني و تجهيزات پزشكي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با اعلام اين خبر گفت: برنامه‌هاي حمايت از توليدات داخلي، محدود كردن كالاهاي نامرغوب و پايين آوردن قيمت‌ها طي سال جاري دنبال خواهد شد. وي افزود: علاوه براين درصدد هستيم كيفيت پروتزهاي چشمي، ارتوپدي و قلبي را افزايش داده و به اندازه كافي تجهيزات مصرفي و كلان براي مصرف ذخيره كنيم. وي با اعلام اين كه 90 درصد وسايل يكبار مصرف پزشكي در كشور توليد مي‌شود گفت: خوشبختانه با ابلاغ وزير، دانشگاه‌هاي علوم پزشكي موظف شده‌اند از اين توليدات داخلي استفاده كنند كه اين امر منجر به رونق توليد داخل و حمايت از سرمايه‌گذار داخلي مي‌شود. متوليان توليد تجهيزات پر مصرف پزشكي توسط بخش خصوصي با كمك صندوق حمايت از توليدات را متذكر شد و بيان داشت: ساخت تجهيزات پزشكي و اولويت‌بندي شده با كمك صندوق حمايت از توليدات تجهيزات پزشكي در قالب كميته تجهيزات پرمصرف، توسط بخش خصوصي دنبال خواهد شد. وي با اشاره به خودكفايي ايران در صنعت تجهيز آمبولانس يادآور شد: ايران در مسايل فني تجهيز آمبولانس‌هاي تيپ A و B خودكفا شده و اين تجهيز را با استانداردهاي روز دنيا به انجام مي‌رساند كه اينگونه آمبولانس‌ها قابل صدور به اقصي نقاط دنياست.

 

 

ابزارهاي پزشکي ساليانه 70 هزار کودک را راهي بيمارستان مي کند

ایرنا - ۱۰/۵/۸۹

محققان اداره "نظارت بر غذا و داروي" آمريکا اعلام کردند: هر ساله بيش از 70 هزار کودک و نوجوان به دليل مشکلات مرتبط با استفاده از ابزارهاي پزشکي به اورژانس بيمارستانها مراجعه مي کنند. به گزارش هفته نامه تايم، لنزهاي چشمي علت عمده عوارض ناشي از استفاده از ابزارهاي پزشکي در کودکان اعلام شده است. بسياري از اين مشکلات، عوارضي نظير عفونت ها و خراشيدگي چشم بر اثر استفاده از لنزهاي تماسي چشم است. اين عوارض ناشي از گذاشتن لنزهاي چشمي براي مدت طولاني و بدون تميز کردن آنها است. ساير مشکلات شامل آسيب ناشي از تزريق دارو با سوزن و يا مواد مخدر و عفونت هاي ناشي از کار گذاشتن سوند در کودکان بيمار است. اين مطالعه روز دوشنبه در مجله اينترنتي Pediatrics منتشر شد. دکتر "کانلين وانگ" نويسنده ارشد اين مقاله که در "مرکز بهداشت ابزارها و راديولوژي اداره نظارت بر غذا و داروي آمريکا" فعاليت مي کند، گفت: اخيرا بويژه از زمان استفاده از بسياري از دستگاه هاي پزشکي مخصوص بزرگسالان در کودکان، نگراني هايي ايجاد شده است. محققان سوابق پزشکي اورژانس ها را که در سامانه ملي نظارت آسيب ها گزارش شده ، تجزيه و تحليل کردند. محققان بر اساس اطلاعات مربوط به حدود 100 بيمارستان در آمريکا دريافتند طي سالهاي 2004 و 2005 ، 144 هزار و 799 عارضه مرتبط با استفاده از ابزارهاي پزشکي يا سالانه بيش از 70 هزار مورد گزارش شده است. تقريبا 34 هزار عارضه در اين فاصله زماني دو ساله مربوط به استفاده از لنزهاي چشمي است. مابقي مربوط به 12 دسته ديگر از جمله ابزارهاي پزشکي عمومي مانند سوزن ها ، سوند، دستگاههاي مورد استفاده متخصصان زنان و قلب است. محققان اعلام کردند اين مطالعه اولين تحقيقي است که به بررسي آسيب هاي ناشي از ابزارهاي پزشکي در کودکان پرداخته است.

 

 

 

گروه‌هاي آموزشي بيمارستان‌ها تجهيزات پزشكي را بدون كارشناسي خريداري مي‌كنند

فارس - ۱۹/۵/۸۹

رئيس بيمارستان حضرت رسول (ص) گفت: برخي گروه‌هاي آموزشي بيمارستاني خودسرانه و بدون كار كارشناسي تجهيزات پزشكي مي‌خرند و متأسفانه بسياري از اين تجهيزات يا بلااستفاده مي‌مانند يا اصلاً راه‌اندازي نمي‌شوند.محمودرضا آل بويه  در پاسخ به اين سؤال كه چرا تجهيزات بيمارستاني بلااستفاده باقي مي‌مانند، اظهار داشت: اشكالي كه وجود دارد اين است كه گروه‌هاي مختلف تجهيزات مختلف را بدون كار كارشناسي دقيق خريداري مي‌كنند و بعد اين تجهيزات يا راه‌اندازي نمي‌شود يا استفاده نمي‌شود و گاهي اوقات هم وسيله خريداري و استفاده مي‌شود ولي به علت كمبود اعتبار بيمارستان دستگاه به روز رساني نمي‌شود. وي افزود: مقداري از علت اين موضوع به عدم ارتباط بين بخشي بين گروه‌هاي مختلف آموزشي برمي‌گردد چرا كه گروه‌هاي آموزشي هر كدام با ديد خودشان وسايلي را خريداري مي‌كنند و با هم هماهنگ نيستند به عنوان مثال تجهيزات كلينيك خواب توسط گروه‌هاي روانپزشكي، گروه ريه و گروه نورولوژي خريداري مي‌شود در حالي كه مي‌توانند با هم از آن استفاده كنند. آل بويه با بيان اينكه اين مسائل بيشتر در مراكز آموزشي وجود دارند، اضافه كرد: در حال تلاش براي نزديك‌كردن گروه‌هاي آموزشي براي استفاده مشترك آنها از تجهيزات قابل استفاده هستيم. وي گفت: بحث كمبود امكانات آموزشي به روز، بخش‌هاي آموزشي بحث‌ مهمتري است كه نياز به اعتبارات كلاني دارد و هيچ اعتباري براي خريد اين تجهيزات براي گروه‌هاي آموزشي ديده نشده است در حالي كه بخش آموزش رزيدنت و انترن تربيت مي‌كند و بايد به روزترين تجهيزات را داشته باشد. رئيس بيمارستان حضرت رسول (ص)خاطرنشان كرد: راهكار حل اين مشكل تدوين دستور‌العمل‌هاي آموزشي بين بخشي براي خريد تجهيزات پزشكي است و تا وقتي اين دستور‌العمل‌ها تدوين نشود و همه ملزم به رعايت آن نباشند و خط قرمز حقوق‌ها تعيين نشود اين مسائل وجود دارد. وي با بيان اينكه 90 درصد اختلافات گروه‌هاي آموزشي نبود دستور‌العمل‌ها است، گفت: هر گروهي بر اساس پروتكل‌هاي آموزشي خود عمل مي‌كند كه اين تا حدودي درست است اما هيچ كدام نيامده‌اند دستور‌العمل‌هاي آموزشي مشترك را تعريف كنند و اين خط مرز كه تا كجاي يك درمان با يك گروه آموزشي است را تعيين كنند، وجود ندارد و همين عامل موجب سردرگمي در اورژانس‌ها محسوب مي‌شود.
 

 

ميليون‌ها دلار تجهيزات پزشكي در بيمارستان‌هاي دولتي سرگردان است

فارس - ۳۰/۵/۸۹

عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس گفت: معادل ميليون‌ها دلار تجهيزات پزشكي در بيمارستان‌هاي دولتي به علت استفاده ناصحيح، نداشتن خدمات پس از فروش و فقدان آموزش مناسب پرسنل سرگردان است.حسينعلي شهرياري  اظهار داشت: متأسفانه يكي از مشكلات مهم در بيمارستان‌هاي دولتي بحث نگهداري تجهيزات پزشكي است. در اين زمينه شركت‌هاي وارد‌كننده تجهيزات پزشكي هزينه‌هاي زيادي مطالبه مي كنند كه در توان بيمارستانها نيست و به همين تجهيزات خريداري شده كارايي لازم را ندارند يا بلااستفاده مي‌مانند.
وي گفت: بيمارستان‌ها بايد اين هزينه‌ نگهداري تجهيزات پزشكي خريداري شده را بپردازند زيرا در مجموع به نفع آنان است. ولي بيمارستان‌ها به علت كمبود منابع مالي كه دارند موفق نمي‌شوند با بسياري از اين شركت ها قرارداد ببندند به همين علت خيلي از تجهيزات اين بيمارستان‌ها بلااستفاده مي‌ماند. يا برخي شركت‌هايي كه وارد كننده تجهيزات پزشكي هستند خدمات پس از فروش مناسبي ارائه نمي‌دهند لذا خيلي از تجهيزات پزشكي بي استفاده مي‌مانند.
نماينده مردم زاهدان در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه در برخي موارد بيمارستان‌ها ماه‌ها معطل مي‌مانند كه يك قطعه‌اي از يك دستگاه عوض شود خاطرنشان كرد: وزارت بهداشت بايد در رابطه با شركت‌هاي وارد كننده تجهيزات پزشكي نظارت و مراقبت جدي‌تري انجام دهد و به شركت‌هايي كه صلاحيت ندارند و مهندس پزشكي كافي براي تعمير و نگهداري دستگاه‌ها ندارند مجوز واردات ندهد.
وي اضافه كرد: همچنين اگر شركت‌هايي هستند كه قادر به ارائه خدمات پس از فروش و تعميرات آن نيستند وزارت بهداشت نبايد اجازه دهد وارد كننده تجهيزات باشند.
وي تأكيد كرد: در اوضاع فعلي شايد ميليون‌ها دلار در بيمارستان‌ها به علت بلااستفاده ماندن تجهيزات پزشكي سرگردان است در حالي كه در كشورهاي غربي ممكن است دستگاهي باشد كه 10 تا 15 سال كار كند ولي چون خوب نگهداري مي‌شود و قطعات به موقع مي‌رسد مشكلي ندارد. اين موضوع يك مشكل جدي بيمارستان‌هاي دولتي است.

 

 

 

---------------------------------------------------

پایان

منبع : تاریخ : ۱۳۸۹/۶/۱ تعداد بازدیدکنندگان : 5437

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 3722
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 5792
بازدید امسال : 801275
بازدید کل : 37168348

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش