مركز درماني جديد هلالاحمر ايران در تاجيكستان راهاندازي ميشود
دبير كل جمعيت هلالاحمر ايران از راهاندازي مركز درماني جديد هلالاحمر كشورمان در شهر دوشنبه تاجيكستان طي 2 ماه آينده خبر داد.
ظاهر رستمي در ديدار با ظفر محبت اف، دبير كل جمعيت هلالاحمر تاجيكستان كه در ساختمان صلح تهران صورت پذيرفت، اظهار داشت: هلالاحمر ايران براي مشاركت و توسعه فعاليتهاي آموزشهاي جوانان و امداد و نجات جهت ارتقاء نيروهاي هلالاحمر تاجيكستان آمادگي دارد.
وي افزود: مركز درماني جديد هلالاحمر ايران نيز پس از كارشناسي و بررسيهاي لازم بر طبق نيازسنجي كشور تاجيكستان در پاييز امسال در شهر دوشنبه راهاندازي ميشود.
رستمي گفت: در راستاي افتتاح مركز درماني جديد جمعيت هلالاحمر ايران در تاجيكستان، تجهيزات اين مركز درماني نيز توسعه و ارتقاء مييابد و درمانها نيز به صورت تخصصي صورت ميپذيرد.
ظفر محبت اف، دبير كل جمعيت هلالاحمر تاجيكستان نيز در ديدار با دبير كل جمعيت هلالاحمر ايران با ابراز خرسندي از فعاليتها و همكاريهاي جمعيت ايران با كشور متبوع خود اظهار داشت: ملت ايران با ملت تاجيكستان از نظر فرهنگي داراي يك دين و يك زبان هستند و تاجيكستان نيز در اين راستا خواستار همكاريهاي بيشتر با ايران است.
دبير كل جمعيت هلالاحمر تاجيكستان به همراه مدير كل بينالملل جمعيت اين كشور براي بازديد و انعقاد تفاهمنامه و توافقنامههاي جديد طي سفري به ايران با رياست جمعيت هلالاحمر كشورمان و همچنين ديگر مسئولين جمعيت ديدار خواهد داشت.
ظفر محبت اف، دبير كل جمعيت هلالاحمر تاجيكستان به همراه هيئت همراه نخستين ديدارهاي خود را براي انعقاد تفاهمنامهها و همكاريهاي جديد با دبير كل، مدير كل امور بينالملل و سرپرست معاونت توانبخشي هلالاحمر ايران انجام داد.
درمانگاه پزشكي جمعيت هلالاحمر ايران از سال 1377در شهر دوشنبه كشور تاجيكستان آغاز به كار كرده است و در طول چند سال گذشته خدمات شاياني را به مردم اين كشور ارائه داده است. مركز درماني جديد هلالاحمر كشورمان نيز با توسعه و ارتقاء تجهيزات پزشكي و همچنين خريد زمين و ساختمان مركز درماني جديد تا 2 ماه آينده در پاييز سال جاري در شهر دوشنبه راهاندازي ميشود.
معاون هلال احمر از افزايش درمانگاه هاي ايران در خارج از کشور خبر داد
معاون بهداشت، درمان و توانبخشي جمعيت هلال احمر از افزايش شمار مراکز درماني بشر دوستانه ايران در دنيا ، به 35 درمانگاه تا پايان سال جاري خبر داد.
به گزارش ايرنا از محل برگزاري "نخستين اجلاس بين المللي نيکوکاري ايران" ،"جمال اخوان مقدم"، افزود : تاکنون جمعيت هلال احمر ايران توانسته 31 مرکز درماني در نقاط محروم از آسياي ميانه تا آفريقا و آمريکاي لاتين را بهره برداري کند و راه اندازي چند درمانگاه ديگر هم مراحل مقدماتي را پشت سر مي گذارد.
وي با بيان اينکه همواره از مراکز درماني جمهوري اسلامي ايران در مقايسه با ساير کشورها استقبال بيشتري صورت مي گيرد، حاکميت سياسي کشورها و هويت فرهنگي ملت ها، خوشنامي نظام سلامت کشور و وجود حسن نيت و خدمت صادقانه و مبرا بودن از بسياري از سوء نيت هاي قابل لمس در کمک هاي مشابه که از سوي کشورهاي سلطه طلب با انگيزه هاي استعماري انجام مي شود، را از علل استقبال از مراکز درماني ايران برشمرد.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشي جمعيت هلال احمر، اضافه کرد: اين کمک ها همواره با رعايت احترام متقابل به ملت ها ارايه مي شود.
وي با تاکيد بر اينکه کمک هاي بشردوستانه ايران هيچ مرزي نمي شناسد افزود: جمعيت هلال احمر ايران در خطرناک ترين مناطق بحراني جهان مانند قندهار در افغانستان و منطقه "دارفور" در سودان (يکي از شناخته شده ترين مناطق جنگي) هم درمانگاه راه اندازي کرده است.
اخوان مقدم گفت : مراکز درماني ايران در کشورهاي آفريقايي نظير غنا، کنيا و مجمع الجزاير کمور با استقبال گسترده اي از سوي ساکنان اين مناطق همراه بوده است.
وي با ذکر برخي از فعاليت هاي بشردوستانه مردم مسلمان ايران در سطح بين المللي مانند حمايت از مردم محروم فلسطين و کمک به غزه و موارد کمک هاي بشردوستانه مانند اعزام پزشکان و پرسنل درماني داوطلب در بحران غزه، زلزله هائيتي و سونامي اندونزي گفت: با وجود خيرين و نيکوکاران بي شمار، پتانسيل ايران در اين زمينه بيش از اين موارد است.
فارس + ایرنا