50 مطلب آخر
تله مدیسین : 5 سال آينده=اولين بيمارستان مجهزالكترونيكی

در صورتي كه زير ساخت هايي از جمله ابعاد فني و فرهنگي در كشور براي خدمات الكترونيك سلامت ايجاد شود، كشور تا پنج سال آينده مي تواند شاهد بيمارستان الكترونيك باشد    . . . .  بيمارستان الكترونيكي داراي هشت سطح است كه پايين ترين سطح آن ايجاد وبگاه بيمارستاني است .به همين دليل تاكنون بيمارستاني مجهز به تمامي اين سطوح در كشور نداريم   . . . .   افزايش كارايي و كاهش هزينه ها در مراقبت درماني  از اهداف ايجاد بيمارستان الكترونيك هستند   . . . . . 

جهت رویت مابقی این خبر ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در کادر زیر کلیک فرمائید :  

تحلیل ما

متن کامل

استاندارد ملي استفاده از فن‌آوري اطلاعات در بيمارستان‌ها تدوين شود

معاون آموزشي وزارت بهداشت با اشاره به اهميت نقش فن‌آوري اطلاعات در ثبت اطلاعات بيماران و بهبود سيستم درماني، گفت:استاندارد ملي استفاده از فن‌آوري اطلاعات در بيمارستان‌ها تدوين شود.

خبرنگار بهداشت و درمان فارس، محمدعلي محققي در سمپوزيوم بيمارستان الكترونيكي و تله مديسين كه در تالار ابن سيناي دانشگاه علوم پزشكي تهران و با حضور رئيس انجمن تله مديسين آمريكا برگزار شد در خصوص كاربرد فن‌آوري اطلاعات در بيمارستان‌ها، اظهار داشت: كاربرد صحيح، علمي و معتبر علم و فن‌آوري در بيمارستان‌ها و به خصوص بيمارستان‌هاي آموزشي و گسترش كاربرد جامع اين فن‌آوري در تمام بيمارستان‌هاي كشور از مهمترين اهداف وزارت بهداشت است.

وي افزود: استفاده صحيح از فن‌آوري اطلاعات در درجه اول موجب ارتقاء مراقبت از بيماران مي‌شود و شايد جامع‌ترين هدف از اين موضوع هم بر همين مطلب اصلي كه مأموريت اصلي بيمارستان‌ها است خلاصه مي‌شود.

محققي تصريح كرد: ارتقاء فعاليت‌هاي آموزشي به كمك استفاده از سيستم‌هاي آموزشي جديد و به كارگيري ظرفيت‌هاي IT براي آموزش بسيار با اهميت است.

وي گفت: در كشورمان كه نظام ارائه خدمات سلامت و نظام آموزشي بر اساس قانون مجلس ادغام يافته است كاربرد وسيعي از ظرفيت بيمارستان‌ها براي آموزش در تمام سطوح انجام مي‌شود.

معاون آموزشي وزارت بهداشت ادامه داد: ارتقاء فعاليت‌هاي پژوهشي و توليدات علمي با استفاده از ظرفيت‌هاي نهفته در بيمارستان‌ها امكان پذير است و منابع اطلاعاتي بيمارستان‌ها مي‌تواند دست‌مايه مطالعات باليني و اپيدمي‌هاي متعددي قرار گيرد.

وي اضافه كرد: افزايش آگاهي‌هاي عمومي با استفاده از ظرفيت‌هاي بيمارستان‌ها و مراجعه طيف‌هاي وسيعي از مردم به بيمارستان‌ها و تبديل بيمارستان‌ها به دانشگاه‌هاي عمومي با استقرار سيستم‌هاي فن‌آوري اطلاعات به سهولت قابل دسترسي است.

محققي يادآور شد: بسياري از تجربياتي كه در بيمارستان‌هاي كشورهاي در حال توسعه انجام مي‌شود، متأسفانه صرف نمي‌شود و جالب است كه در كشورهاي صنعتي مسئله كاربرد نظام‌هاي اطلاعاتي به خصوص در زمينه سبك اطلاعات بيماران رواج آهسته‌اي دارد به طوري كه در تحقيقي كه در دانشكده دانشگاه هاروارد انجام شد از 63.1 بيمارستاني كه به پرسش‌‌نامه‌هاي اين دانشكده جواب دادند فقط 1.5 درصد بيمارستان‌هاي آمريكا در تمام نقش‌هاي باليني اطلاعات بيماران را ثبت الكترونيكي مي‌كنند.

محققي خاطرنشان كرد: در مراكز آموزشي و درماني منابع عظيم اطلاعات علمي وجود دارد كه ثبت آنها به روش‌هاي معتبر موجب توسعه علمي و اطلاع از روند بيماري‌ها و كمك به برنامه‌ريزي‌هاي علمي مي‌شود.

وي اضافه كرد: در وزارت بهداشت نيز موضوع پرونده الكترونيكي سلامت در دستور كار قرار دارد و در حال حاضر در حال تدوين استانداردهاي اعتبار بخشي بيمارستان‌ها هستيم.

معاون آموزشي وزارت بهداشت اضافه كرد: براي تسريع استفاده از فنون اطلاعات و امكانات اين بخش‌ها بايد استاندارد‌ها در سطح ملي تدوين و اعلام شود. همچنين در خصوص پرونده الكترونيكي سلامت توصيه مي‌شود استاندارد‌هاي لازم اعلام شود.

ايران ظرف 5 سال آينده داراي اولين بيمارستان مجهز الكترونيكي مي‌شود

ناقص بودن شرح كامل بيمار در پرونده ، كامل نوشته نشدن اقدامات درماني بيمار و مستدل نبودن ويزيت‌هاي پزشكان در بيمارستان از جمله اشكالاتي است كه بيمه ها مطرح مي كنند و دليلي مي‌شود تا مطالبات آنها را پرداخت نكنند.

دبير علمي نخستين سمپوزيوم بيمارستان الكترونيكي و تله مديسين گفت‌: در صورتي كه زير ساخت هايي از جمله ابعاد فني و فرهنگي در كشور براي خدمات الكترونيك سلامت ايجاد شود، كشور تا پنج سال آينده مي تواند شاهد بيمارستان الكترونيك باشد .


به گزارش خبرنگار ايلنا،ماشاءالله ترابي در نشست خبري از معرفي بهترين بيمارستان ها در حوزه خدمات الكترونيكي در جشنواره اين سمپوزيوم خبر داد و گفت: بيمارستان الكترونيكي داراي هشت سطح است كه پايين ترين سطح آن ايجاد وبگاه بيمارستاني است .به همين دليل تاكنون بيمارستاني مجهز به تمامي اين سطوح در كشور نداريم. و بايد پرونده الكترونيك بيمار كه شامل پرونده الكترونيك بهداشتي كه مربوط به پيشگيري بوده و پرونده الكترونيك فردي براي اين چنين بيمارستانهايي ايجاد شود.


وي ادامه داد:تمام دانشگاه هاي علوم پزشكي حدود سه بيمارستان تحت پوشش خود را كه در خصوص خدمات الكترونيكي در سطوح مختلف فعاليت مي كنند به دبيرخانه اين جشنواره معرفي كرده و قرار است از بين بيمارستان هاي معرفي شده در هر كدام از اين سطوح، در جشنواره تقديرشود .


وي با اشاره به اينكه نخستين سمپوزيوم بيمارستان الكترونيكي و تله مديسين طي روز هاي 19 تا 20 مهر ماه امسال در دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار مي شود، افزايش كارايي و كاهش هزينه ها در مراقبت درماني را از اهداف ايجاد بيمارستان الكترونيك اعلام كرد.


ترابي جلوگيري از دوباره كاري و يا مداخلات درماني و تشخيص غير ضروري از طريق دسترسي آسان و سريع به اطلاعات الكترونيك بيماران را از راهكارهاي ممكن براي كاهش هزينه ها برشمرد و گفت‌: به همين علت سازماندهي اطلاعات بيماران و توسعه يكپارچه نظام اطلاعات باليني در قالب بيمارستان الكترونيكي براي نظام سلامت مزاياي زيادي دارد.

 
وي ارتباط جديد بين بيمار و ارايه دهندگان خدمات درماني بصورت مشاركت فعال و امكان تصميم گيري مشترك پزشك و بيمار و امكان تبادل اطلاعات و ارتباط موثر بين پزشكان متخصص و گروه هاي پيراپزشكي و بخش هاي مختلف تشخيصي و درماني بيمارستان را از مزاياي بيمارستان الكترونيك عنوان كرد.

 
محمد عرب-‌ رييس كارگروه تخصصي مديريت بيمارستاني- نيز‌ نحوه ارتباط بيمارستان ها با سازمان هاي بيمه گر را از مشكلات نظام سلامت دانست و گفت‌: ناقص بودن شرح كامل بيمار در پرونده ، كامل نوشته نشدن اقدامات درماني بيمار و مستدل نبودن ويزيت هاي پزشكان در بيمارستان از جمله اشكالاتي است كه بيمه ها براي بيمارستان ها مطرح مي كنند و دليلي مي‌شود تا مطالبات آنها را پرداخت نكنند اما‌ در صورتي كه بيمارستان الكترونيك ايجاد شود بسياري از اين مشكلات با سازمان هاي بيمه گر به حداقل مي رسد.

 
سيد سجاد مروجي - دبير جشنواره نخستين سمپوزيوم بيمارستان الكترونيكي و تله مديسين معرفي بهترين پرتال يا وبگاه بيمارستاني ، بهترين خدمات الكترونيك در حوزه سلامت ، بهترين پژوهشگر فعال و بهترين بيمارستان الكترونيكي كشور را از جمله محورهاي اين جشنواره برشمرد كه به موازات سمپوزيوم برگزار مي شود.

منبع : فارس + ایلنا

منبع : تاریخ : ۱۳۸۹/۷/۱۹ تعداد بازدیدکنندگان : 5259

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 5663
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 7733
بازدید امسال : 803216
بازدید کل : 37170289

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش