مديريت دوگانه بيمارستان لبافينژاد الگوي مناسب مديريتي است
مرضيه وحيد دستجردي گفت: مديريت دوگانه بيمارستان شهيد لبافينژاد توسط سازمان تامين اجتماعي و دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي الگوي مناسب مديريتي است
مرضيه وحيد دستجردي با اشاره به وجود مديربت دو گانه در ببمارستان شهبد دكتر لبافينژاد اين بيمارستان را الگوي موفقي در تعامل ميان آموزش و پژوهش با ارائه خدمات برشمرد و گفت: اين مديريت به كاهش خدمات نميانجامد و از سوي ديگر به ارتقاي فعاليتهاي آموزشي و پژوهشي منجر ميشود.
وي افزود: با جذب اعتبارات از بخشهاي ديگر ميتوانيم به اصلاح ساختار و همافزايي در بخشهاي تخصصي برسيم. در حال حاضر هم وزارت بهداشت تعامل خوبي با وزارت رفاه دارد و اين امكان وجود دارد كه در ساير بيمارستانهاي تامين اجتماعي نيز از نيروهاي علمي و فعاليتهاي آموزشي استفاده شود و خدمات را علمي و به روز كنيم.
وحيد دستجردي با اشاره به اهميت موضوع پيشگيري از بروز سنگ هاي دستگاه ادراري در مردم، از فعاليت تحقيقاتي مركز پيشگيري از سنگهاي كليه به عنوان يكي از اولويتهاي مهم ياد كرد و گفت: تمامي مسئولان تلاش دارند كه امكاناتي را در اختيار مراكز تحقيقاتي قرار دهند كه به ارتقاي آموزش، پژوهش و خدمات بيانجامد.
وحيد دستجردي تاكيد كرد: بيمارستانها و دانشگاههاي علوم پزشكي بايد تلاش كنند كه نظام حاكميت خدمات باليني را اجرايي كنند تا زحمات پزشكان، پرستاران و كاركنان براي بيماران تنها با يك حاشيه زير سئوال نرود و كيفيت خدمات نيز افزايش يابد.
وي درباره مديريت دوگانه دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي و سازمان تامين اجتماعي در بيمارستان شهيد لبافينژاد گفت: اين بيمارستان يكي از بيمارستانهاي الگوي مديريتي است. در حال حاضر از نظر مالي و اعتباري از سوي سازمان تامين اجتماعي و از نظر آموزشي و تحقيقاتي از سوي دانشگاه علوم پزشكي شهيدبهشتي مديريت ميشود و اساتيد و كاركنان در اين سيستم دوگانه حداكثر تلاش خود را دارند.
دستجردي افزود: اين بيمارستان الگوي خوبي است و از اين الگو حمايت ميكنيم و اميدواريم كه آن را در ساير بيمارستانها پياده كنيم. برخي از مشكلاتي كه پيش از اين و در يك زماني در خصوص سازمان تامين اجتماعي وجود داشت از بين رفته است. اين سيستم دوگانه نه تنها مشكل ايجاد نكرده است بلكه كمك ميكند بيمارستانهاي آموزشي، درماني بتوانند امكانات يبشتري دريافت كنند.
وي درباره نظارت بر رسيدگي به امور بيماران در بيمارستانهاي دولتي اظهار داشت: سيستم اعتباربخشي در بيمارستانهاي دولتي وجود دارد كه در اين سيستم، ارزشيابي بيمارستانها رضايتمندي بيماران يكي از شاخصهاي مهم است. يك شماره تلفن براي رسيدگي به اين منظور ايجاد شده است كه در صورتي كه بيماران به اورژانسها مراجعه كردند و نارضايتي داشتند شكايات خود را ميتوانند از اين طريق اعلام كنند.
وزير بهداشت افزود: اين موضوع در سوابق و درجهبندي بيمارستانها لحاظ ميشود. از سوي ديگر مركز حاكميت خدمات باليني داريم كه كار آن ميزان بررسي رضايتمندي يا نارضايتي مردم از بيمارستان ها است.
منبع : فارس