مراكز درماني تبريز ميزبان بيماران كشورهاي همسايه است
رئيس دانشگاه علوم پزشكي تبريز گفت: مراكز درماني تبريز علاوه بر بيماران آذربايجان شرقي، ميزبان بيماران شمال غرب و كشورهاي همسايه است.عليرضا جوادزاده از نيازمنديهاي گسترده مراكز درماني تبريز به تجهيزات نوين پزشكي خبر داد.
وي با اشاره به تنوع و گستردگي بيماريها در شرايط كنوني گفت: با رشد و پيشرفت جوامع بشري بيماريها تنوع و پيچيدگي بيشتري يافتهاند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي تبريز اظهار داشت: در گذشته برخي بيماريها شناخته نميشدند و برخي علل مرگ و ميرها نيز ناشناخته بود و در نتيجه افراد بدون مشخص شدن بيماري فوت ميكردند.
جوادزاده، رشد شهرنشني و آلايندگي هوا را از ديگر عوامل رشد بيماريها در جوامع كنوني دانست و تصريح كرد: افزايش آلودگي هوا و منابع آب و خاك موجب رشد انواع عوامل بيماريزا و شيوع تنوع بيماريها شده و در اين ميان مسئله درمان اين بيماريها نيز از اهميت خاصي برخوردار است. وي با اشاره به اقدامات انجام شده در جمهوري اسلامي ايران در زمينه درمان بيماريها يادآور شد: در حال حاضر در دورافتادهترين نقاط كشور مراكز و خانههاي بهداشتي وجود دارد و بيماران در محرومترين روستاها مورد درمان قرار ميگيرند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي تبريز در ادامه به جايگاه مراكز درماني تبريز اشاره كرد و گفت: مراكز درماني تبريز علاوه بر بيماران آذربايجان شرقي، ميزبان بيماران شمال غرب و كشورهاي همسايه هستند.
وي خاطرنشان كرد: هر تخت بيمارستاني در تبريز ماهانه 50 ميليون ريال هزينه طلب ميكند و اين در حالي است كه تعرفههاي دولتي جوابگوي اين هزينهها نيست و بيمارستان مجبور به تامين هزينهها از طرف مردم و بيماران است.
جوادزاده يادآور شد: هزينههاي سنگين درماني در حالي گريبانگير مسئولان درماني است كه بيمارستانهاي تبريز نيز فرسوده هستند و در حال حاضر در اين شهر بيمارستاني با 74 سال قدمت در حال فعاليت است.
وي، از منحصر بودن برخي فعاليتهاي پزشكي در تبريز خبر داد و گفت: بيمارستان «بابا باغي» بيمارستاني منحصر به فرد در كشور است به نحوي كه تمام بيماران جذامي در كشور به اين بيمارستان اعزام ميشوند.
منبع : فارس