50 مطلب آخر
انواع تخت ویژه : انتقاداتی به وضعیت تختهای مراقبتهای ویژه

حدود پنج سال است که رشته فوق تخصصی مراقبت های ویژه در کشور راه اندازی شده و 58 پزشک فوق تخصص این رشته نیز از دانشگاه های علوم پزشکی ایران ، تهران و شهید بهشتی دانش آموخته شده اند     . . . . . .   نظام سلامت ، به عنوان نمونه هنوز به علت نبود کوریکولوم ( برنامه مدون ) نمی داند که چه بیمارانی اجازه بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه را دارند و چه بیمارانی ندارند ؟     . . . . .     بیمه ها ، پس از پنج سال ، حدود سه ماه است که مهر پزشک فوق تخصص مراقبت های ویژه را تایید کرده اند     . . . . . .      پس از گذشت پنج سال از تاسیس رشته فوق تخصصی مراقبت های ویژه یک گروه بیهوشی در خصوص استانداردهای بخش مراقبت های ویژه بیمارستان کتابی را در دست ترجمه دارند تا پس از ترجمه و تایید ، استانداردهای لحاظ شده در این کتاب به عنوان استاندارد اتاق های مراقبت ویژه کشور قرار گیرد     . . . . .    درزمان حاضر برخی بیمارستان ها برای ایجاد فضایی زیباتر در اتاق های آی سی یو ، اقدام به ایجاد سقف های کاذب در آی سی یو کرده اند که این موضوع اصلا بهداشتی نیست     . . . . . .      سقف کاذب در اتاق آی سی یو برخی بیمارستان ها باعث ایجاد آلودگی و تجمع حشرات موذی از جمله سوسک می شود که گاهی اوقات این حشرات موذی بر روی بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه نیز می افتند    . . . . . .    برخی بیمارستان ها نیز به علت اینکه تخت های آی سی یو بیشتری را در بخش مراقبت های ویژه جای دهند اقدام به تغییر کاربری اتاق Rest یا استراحت پرستاران مراقبت های ویژه کرده اند که این اقدام خارج از اصول استاندارد است    . . . . . .   

جهت رویت شرح این مطلب  ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در کادر ذیل کلیک فرمائید :  

تحلیل ما

متن کامل

رییس انجمن مراقبت های ویژه به نبودبرنامه مدون ورود و خروج بیمار به ICU انتقاد کرد 

رییس انجمن مراقبت های ویژه ایران به نبود برنامه مدون ( کوریکولوم) ورود و خروج بیمار به بخش ICU یا مراقبت های ویژه بیمارستان ها انتقاد کرد .

دکتر " علی امیرسوادکوهی" اظهارداشت: حدود پنج سال است که رشته فوق تخصصی مراقبت های ویژه در کشور راه اندازی شده و 58 پزشک فوق تخصص این رشته نیز از دانشگاه های علوم پزشکی ایران ، تهران و شهید بهشتی دانش آموخته شده اند .

امیرسوادکوهی در ادامه گفت: این در حالی است که با وجود اين پزشکان فوق تخصص تربیت شده برای بخش مراقبت های ویژه که از متخصصان بیهوشی نیز به شمار می آیند هنوز برنامه اي مدون ورود و خروج بیمار به آی سی یو توسط وزارت بهداشت ، درمان وآموزش پزشکی تهیه و تدوین نشده است .

وی گفت : وزارت بهداشت دوره فلوشیپی و فوق تخصصی مراقبت های ویژه را پنج سال است که تاسیس کرده است اما نظام سلامت ، به عنوان نمونه هنوز به علت نبود کوریکولوم ( برنامه مدون ) نمی داند که چه بیمارانی اجازه بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه را دارند و چه بیمارانی ندارند ؟

وی به تشکیل انجمن مراقبت های ویژه ایران اشاره کرد و گفت : پس از تشکیل این انجمن به وزارت بهداشت ، توضیح داده ایم که این رشته فوق تخصصی که دایرشده است چیست و به چه زیر ساخت هایی نیاز دارد .

وی گفت : با وجود اینکه پنج سال است که رشته فوق تخصصی مراقبت های ویژه تاسیس شده اما به پزشکان این رشته هنوز به صورت " تخت روز مقیمی " در بیمارستان ها پرداخت می کنند.

امیرسوادکوهی گفت : بیمه ها ، پس از پنج سال ، حدود سه ماه است که مهر پزشک فوق تخصص مراقبت های ویژه را تایید کرده اند که این موضوع نشان از نبود زیر ساخت های لازم برای تاسیس این رشته است.

وی به یک و نیم برابر شدن تخت های مراقبت های ویژه در بیمارستان های کشور اشاره کرد و گفت: هر چند این تخت ها افزایش کمی یافته اند اما سوال اینجاست که آیا شرایط استاندارد برای این تخت ها و اتاق مراقبت های وژه تعریف شده است؟

این فلوشیپ مراقبت های ویژه گفت : پس از گذشت پنج سال از تاسیس رشته فوق تخصصی مراقبت های ویژه یک گروه بیهوشی در خصوص استانداردهای بخش مراقبت های ویژه بیمارستان کتابی را در دست ترجمه دارند تا پس از ترجمه و تایید ، استانداردهای لحاظ شده در این کتاب به عنوان استاندارد اتاق های مراقبت ویژه کشور قرار گیرد .

وی با اشاره به شرایط غیراستاندارد برخی اتاق های مراقبت های ویژه در بیمارستان ها اظهارداشت : درزمان حاضر برخی بیمارستان ها برای ایجاد فضایی زیباتر در اتاق های آی سی یو ، اقدام به ایجاد سقف های کاذب در آی سی یو کرده اند که این موضوع اصلا بهداشتی نیست .

وی گفت : سقف کاذب در اتاق آی سی یو برخی بیمارستان ها باعث ایجاد آلودگی و تجمع حشرات موذی از جمله سوسک می شود که گاهی اوقات این حشرات موذی بر روی بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه نیز می افتند .

وی گفت : برخی بیمارستان ها نیز به علت اینکه تخت های آی سی یو بیشتری را در بخش مراقبت های ویژه جای دهند اقدام به تغییر کاربری اتاق Rest یا استراحت پرستاران مراقبت های ویژه کرده اند که این اقدام خارج از اصول استاندارد است . 

منبع : فارس

منبع : تاریخ : ۱۳۸۹/۱۱/۴ تعداد بازدیدکنندگان : 5623

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 5654
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 7724
بازدید امسال : 803207
بازدید کل : 37170280

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش