50 مطلب آخر
خبرگوناگون : كمبود امكانات درماني درشهرهاي استان تهران

در شهرستان 800 هزار نفري شهريار با 135 تخت بيمارستاني براي هر 4 هزار نفر فقط يك تخت وجود دارد    . . . . .   احداث بيمارستان 330 تختخوابي شهريار با 9 هكتار مساحت نيز 15 سال است كه از مشكلات عديده درماني اين شهرستان به حساب مي‌آيد     . . . . . .  دو بيمارستان 10 تختخوابي در وحيديه و شاهدشهر شهرستان شهريار نيز  دو سال است كه از تكميل بيمارستانها گذشته است ولي همچنان به حال خود راها شده است    . . . . .   مركز درماني سجاد نيز با همت مسوولان ذيربط بهداشتي از 122 تخت به 175 تخت افزايش يافته است    . . . . .   با جمعيت 320 هزار نفري شهرستان قدس  فقط 30 تخت بيمارستاني موجود است و در حال حاضر يك بيمارستان آن تحت پوشش تامين اجتماعي است    . . . . .  در شهرستان فيروزكوه علی رغم مصوب شدن 58 تخت بيمارستاني در حال حاضر 32 تخت آن فعال است      . . . . . .  

جهت رویت مابقی این خبر  ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در کادر ذیل کلیک فرمائید : 

تحلیل ما

متن کامل

كمبود امكانات درماني در شهرستانهاي استان تهران 

كمبود امكانات درماني در شهرستان‌هاي استان تهران مهمترين موضوعي بود كه در نشست بهينه‌سازي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با حضور فرمانداران اين شهرستان‌ها مطرح شد.

به گزارش خبرنگاران  نشست بهينه‌سازي امور بهداشتي و درماني واحدهاي تابعه دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي پس از ادغام با دانشگاه علوم پزشكي ايران با حضور عليرضا مصداقي نيا، معاون وزير بهداشت، محمدرضا رزاقي، رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، حجت‌الاسلام والمسلمين عبدالجباري، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، صفرعلي براتپور، معاون استانداري تهران و فرمانداران شهرستانهاي استان تهران در دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي برگزار شد.

در اين نشست كه با حضور اعضاي هيئت رئيسه دانشگاه، روساي شبكه بهداشت و درمان و بيمارستانهاي مراكز تابعه دانشگاه تشكيل شد حجت‌الاسلام والمسلمين عبدالجباري در سخنراني كوتاهي اظهار داشت: ما در جامعه گاهي با مواردي از تعارض اخلاق و حقوق مواجه مي‌شويم و بايد اخلاق را به حقوق يا حقوق را به اخلاق ترجيح دهيم. در اين انتخاب بايد در نظر داشته باشيم كه با ارجح شمردن حقوق تنها نتيجه ظاهري اين دنيا را حاصل كرده‌ايم.

صفرعلي براتپور، معاون سياسي- اجتماعي استاندار تهران نيز در اين جلسه ايجاد مديريت واحد را نتيجه ادغام دانشگاه‌ها دانست و افزود: اين دولت با شعار عدالت‌گستري پا به عرصه گذاشته و يكي از مهمترين مسائل عدالت بحث بهداشت و درمان است كه همه ما بايد براي برقراري اين عدالت تلاش كنيم.

براتپور خاطرنشان كرد: استانداري تهران بايد نگاهي ويژه به بحث بهداشت و درمان داشته باشد اما براي رفع مشكلات لازم است تا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي نيز نگاهي ويژه به اين امر داشته باشد.

* تخت‌هاي بيمارستاني شهريار پاسخگوي نياز بيماران نيست

ربيع‌زاده، معاون عمران شهرستان شهريار نيز در اين نشست به جمعيت 800 هزار نفري شهريار اشاره كرد و گفت: در اين شهرستان با 135 تخت بيمارستاني براي هر 4 هزار نفر فقط يك تخت وجود دارد.

وي افزود: احداث بيمارستان 330 تختخوابي شهريار با 9 هكتار مساحت نيز 15 سال است كه از مشكلات عديده درماني اين شهرستان به حساب مي‌آيد.

ربيع‌زاده به احداث دو بيمارستان 10 تختخوابي در وحيديه و شاهدشهر شهرستان شهريار نيز اشاره كرد و اظهار داشت: با اين حال دو سال است كه از تكميل بيمارستانها گذشته است ولي همچنان به حال خود راها شده است.

وي خاطرنشان كرد: مركز درماني سجاد نيز با همت مسوولان ذيربط بهداشتي از 122 تخت به 175 تخت افزايش يافته است.

* كمبود اورژانس در شهرستان قدس

جانبخش فرماندار شهرستان قدس نيز در اين نشست به جمعيت 320 هزار نفري اين شهرستان اشاره كرد و گفت: در اين شهرستان فقط 30 تخت بيمارستاني موجود است و ما در حال حاضر يك بيمارستان آن تحت پوشش تامين اجتماعي است و نياز اصلي ما كمبود بيمارستان و به خصوص اورژانس و در نهايت نيروي متخصص است.

* كمبود تجهيزات و متخصصان در شهرستان فيروزكوه

سعيد افشارنادري، فرماندار شهرستان فيروزكوه نيز در اين نشست به فاصله 130 تا 140 كيلومتري اين شهرستان با پايتخت اشاره كرد و گفت: با وجود تصادفات بسيار در اين شهرستان متاسفانه هنوز ما دچار مشكلات عديده‌اي از جمله تجهيزات پزشكي شامل سي‌تي‌اسكن و ماموگرافي هستيم.

وي به مصوب شدن 58 تخت بيمارستاني در حال حاضر 32 تخت آن فعال است اشاره كرد و افزود: كمبود متخصص نيز از ديگر مشكلات مركز بهداشت فيروزكوه به حساب مي‌آيد.

* شبكه بهداشتي ملارد هنوز معاون ندارد

ناصر برد فرماندار شهرستان ملارد نيز در اين نشست به كمبود پرسنل بهداشتي در شهرستان ملارد اشاره كرد و گفت: شبكه بهداشتي ملارد هنوز معاون ندارد و اين در حالي است كه كمبود متخصصان پزشكي نيز از ديگر مشكلات اين شهرستان به حساب مي‌آيد.

وي به راه‌اندازي بيمارستان 160 تختخوابي ملارد اشاره كرد و گفت: با اين وجود اين بيمارستان براي ارائه خدمات بهداشتي مناسب‌تر و با توجه به جمعيت اين شهرستان به 360 تخت بيمارستاني نياز مبرم دارد.

برد به 100 مطب فعال در شهرستان ملارد اشاره كرد و افزود: در اين شهرستان در مجموع 7 مركز بهداشتي شهري و روستايي وجود دارد و ما آماده اختصاص و اهداي زمين براي ساخت مراكز درماني 4هستيم.

 منبع : ایرنا

منبع : تاریخ : ۱۳۸۹/۱۱/۲۸ تعداد بازدیدکنندگان : 5438

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 839
بازدید دیروز : 3652
بازدید این ماه : 23164
بازدید امسال : 818647
بازدید کل : 37185720

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش