50 مطلب آخر
تله مدیسین : چندسامانه الكترونيكي درحوزهء سلامت

سامانه مدیریت آمار و اطلاعات بیمارستان های كشور جهت تجمیع، یكسان سازی و به روز رسانی آمار و اطلاعات بیمارستانی، با تلاش و پیگیری گروه آمار و فناوری اطلاعات دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی معاونت درمان تهیه و راه اندازی شده و با تلاش دانشگاه‌ها و بیمارستان‌های دانشگاههای علوم پزشكی سراسر كشور ورود اطلاعات آغاز شده است    . . . . . .   در حال حاضر براي مردم استان هاي سيستان و بلوچستان، خوزستان و چهار محال و بختياري و شهرهاي زير 50 هزار نفر جمعيت، پرونده الكترونيكي سلامت تشكيل مي شود     . . . . . . .    با راه اندازي سامانه مشاوره الكترونيك (Samas.ir) به همه پرسش هاي مردم در حوزه سلامت پاسخ داده مي شود     . . . . . .     سامانه آموزش مجازي با همكاري وزارت كشور در قالب سيستم دولت الكترونيك راه اندازي شده كه افراد مي توانند با گذراندن دوره آموزشي در اين سامانه، گواهي آموزشي دانشگاه تهران را دريافت كنند    . . . . . .   بيش از 400 وب سايت در حوزه سلامت در بخش خصوصي و عمومي  فعاليت مینمایند  . . . . . .  

جهت رویت متن این خبرها ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در کادر زیر کلیک فرمائید :  

تحلیل ما

متن کامل

 راه‌اندازی اولین برنامه جمع‌آوری آمار و اطلاعات بیمارستان‌های كشور به صورت آنلاین 

برای اولین بار برنامه جمع آوری آمار و اطلاعات بیمارستانی به صورت آنلاین در قالب یك نرم افزارتحت وب باعنوان سامانه مدیریت آمار و اطلاعات بیمارستانی كشور راه اندازی شد.

سامانه مدیریت آمار و اطلاعات بیمارستان های كشور جهت تجمیع، یكسان سازی و به روز رسانی آمار و اطلاعات بیمارستانی، با تلاش و پیگیری گروه آمار و فناوری اطلاعات دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی معاونت درمان تهیه و راه اندازی شده و با تلاش دانشگاه‌ها و بیمارستان‌های دانشگاههای علوم پزشكی سراسر كشور ورود اطلاعات آغاز شده است.

پرونده الكترونيكي سلامت دربرنامه پزشك خانواده به بيمار ارايه مي شود

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: پرونده الكترونيكي سلامت در اجراي برنامه پزشك خانواده به بيماران ارايه مي شود.

' حسن امامي رضوي ' افزود: در اين پرونده، اطلاعات بيماران در هنگام ورود و ترخيص از بيمارستان ها در نرم افزار ثبت مي شود.

وي اظهار داشت: در حال حاضر براي مردم استان هاي سيستان و بلوچستان، خوزستان و چهار محال و بختياري و شهرهاي زير 50 هزار نفر جمعيت، پرونده الكترونيكي سلامت تشكيل مي شود.

امامي رضوي با بيان اينكه، 10 سال زمان مي برد تا بتوان تمام اطلاعات جامع بيماران را در اين پرونده ثبت كرد، گفت: در پرونده الكترونيكي سلامت همچنين خدمات سازمان‌هاي بيمه‌گر، هزينه‌ها، كنترل و چگونگي درمان بيمار خارج از بيمارستان در چارچوب اين سيستم قرار مي‌گيرد.

وي با اشاره به اينكه جامعه ما داراي نظامي يكپارچه‌ است و در تمام ابعاد بايد سلامت وجود داشته باشد،‌ افزود: سازمان‌هاي بيمه‌اي، داروخانه‌ها و آزمايشگاه‌ها بايد به سيستم‌هاي جامع الكترونيك مجهز باشند و تشكيل سيستم پرونده سلامت نخستين گام در خدمات الكترونيك به شمار مي‌رود.

دو سامانه الكترونيكي سلامت در كشور راه اندازي شد

مدير كل دفتر آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي از راه اندازي دو سامانه الكترونيكي با عنوان سامانه مشاوره الكترونيكي و آموزش مجازي سلامت در اين وزارتخانه خبرداد.

دكتر 'فاطمه رخشاني'  افزود: راه اندازي دو سامانه الكترونيكي با عنوان سامانه مشاوره الكترونيكي و آموزش مجازي سلامت از جمله برنامه هاي دفتر آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي است.

وي اظهارداشت: با راه اندازي سامانه مشاوره الكترونيك (Samas.ir) به همه پرسش هاي مردم در حوزه سلامت پاسخ داده مي شود.

رخشاني به راه اندازي سامانه آموزش مجازي اشاره كرد و گفت: اين سامانه با همكاري وزارت كشور در قالب سيستم دولت الكترونيك راه اندازي شده كه افراد مي توانند با گذراندن دوره آموزشي در اين سامانه، گواهي آموزشي دانشگاه تهران را دريافت كنند.

وي افزود: موضوعات اين دوره از سوي وزارت بهداشت در قالب متن و فيلم در اختيار علاقه مندان قرار مي گيرد.

مدير دفتر آموزش و ارتقا سلامت به مطالب سامانه حوزه سلامت اشاره كرد و گفت: نحوه تغذيه سالم و مواد غذايي سالم و مناسب، دخانيات و عوارض استفاده از آن، انجام فعاليت هاي بدني براي ارتقاي سلامت، بيماري هاي واگير و غيرواگير و بحث سلامت روان از جمله موضوعاتي است كه در سامانه حوزه سلامت وجود دارد.

وي در ادامه به راه اندازي پرتال ملي تجارب و كاركردهاي مطلوب نظام مراقبت هاي اوليه بهداشتي ايران اشاره كرد و گفت: در اين پرتال، تمامي فعالان در حوزه سلامت و بهداشت كشور از جمله رابطان سلامت در شبكه هاي بهداشت و پزشكان كشور مي توانند تجارب خود را در زمينه هاي مختلف در اين پرتال وارد كنند.

رخشاني همچنين به فعاليت بيش از 400 وب سايت در حوزه سلامت در بخش خصوصي و عمومي اشاره كرد و گفت: ارتباط و همكاري دفتر آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت با اين وب سايت ها كمك مي كند تا مطالب با تنوع بيشتر در زمينه سلامت ارايه شود.

وي در ادامه به لزوم ارتقاي آگاهي بهداشتي و درمانی مردم اشاره كرد و افزود: افزايش آگاهي و اطلاعات مردم در حوزه سلامت، موجب كاهش هزينه هاي بهداشتي درماني در كشور مي شود.

رخشاني گفت: ارتقاي آگاهي مردم منجر به پيشگيري از ابتلا به بسياري از بيماري هاي غيرواگير و همچنين مانع شيوع بسياري از بيماري هاي واگير در جامعه مي شود.

منبع : ایسنا + ایرنا

منبع : تاریخ : ۱۳۹۰/۱/۲۲ تعداد بازدیدکنندگان : 5965

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 3911
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 5981
بازدید امسال : 801464
بازدید کل : 37168537

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش