خبرها بسیار تکان دهنده هستند ! رهاسازی بیماران بستری شده در بیمارستان آنهم در بیابانهای اطراف شهر !!! . . . . حتی خون آشام های تاریخ هم از همگانی کردن چنین اخباری پرهیز داشتند ! آیا بیمارستانداری در کشور ما اینقدر سقوط از آرمانها داشته است ؟ آیا حرفهء پزشکی آینقدر با مسایل مالی ممزوج شده است که دیگر اصول حرفه ای که نه ٬ حتی اصول انسانی نیز براحتی نادیده گرفته میشود ؟ و آیا و آیا و آیا های دیگر ؟؟؟
کمی تامل و تحمل برای گذشت زمان همیشه کارسازترین پاسخ ها را میدهد . در حالی که حدود ۲هفته از این بمب خبری میگذرد ابعادی از موضوع هنوز قابل فهم نمیباشد ؛ مثلآ چگونه بيماری که تمام خدمات درماني را ظرف 4 روز دريافت كرده ولی هزينه لازم را نداشته ودرحالیکه آدرس مشخصي داشته است ٬ اين بيمار را با لباس بيمارستان و با همراه داشتن برگههاي راديولوژي و نسخههاي بيمارستان در پشت وانتي سوار ميكنند و فرد ديگري لباس بيمارستان را ميپوشد و او را از بيمارستان خارج ميكنند و در بیابانهای اطراف تهران رها میکنند و جالب است كه همزمان افرادي پيدا ميشوند كه از اينها عكس و فيلم تهيه ميكنند و وقتی مجددا به بیمارستان دیگری آورده میشوند یکی همان روز ترخیص و دیگری به بهزیستی منتقل میشود . !!!
بارها برای هر بیمارستانی اتفاق افتاده که چنین بیمارانی را به چنین مراکزی معرفی کرده اند و در مورد هزینه هم نیاز به هیچ جنجالی نیست چون بیمارستانهای دولتی برای این امور ردیف بودجه ای دارند .
فقط چند فرضیه باقی میماند : آیا موضوع واقعآ جدی است و مافیای اقتصادی نظام درمانی چنین گپی را داده است ( آنطور که دانشجویان بسیجی در نامه سرگشاده به روسای جمهور و مجلس نوشته اند ) . . . . . و یا باندهای سیاسی در صدد خراب کردن چهره مسولین درمانی کشور هستند ( آنطور که مسولین دولتی و مجلسی میگویند ) . . . . . و یا کار کار انگلیسیهاست ( آنطور که دایی جان ناپلیون های امروزی میگویند ) . . . . . و یا کار تعدادی راننده و خدمه و بهکار و نظافتچی خودسر بیمارستان . . . . بوده که بایستی تحت پیگرد قانونی قرار بگیرند ( آنطور که بیانیه های رسمی حقوقی و غیر حقوقی میگویند) و . . . . البته ماهم میگوییم کار پت ومت بوده که در کشور خودشان حتی اجازه طرح چنین مناظری را در ملآ عام به ایشان نمیدادند آمده اند و در کشور گل و بلبل یک کار پت و مت ی در عرصهء : اجرایی ... نه نه ... اقتصاددرمان .... نه نه ..... نظارت بر درمان .... نه نه .... خبرسازی و خبر رسانی .... نه نه.... اصلآ ولشان کن پت و مت اند دیگر هر کاری ازشان برمیاید . . . . . .
برای رفع سوء تفاهم پیشنهاد میکنیم متن کامل اخباری که تیتر آنها در ذیل درج شده و شامل مطالب صفحات (۱) و (۲) میباشد را بخوانید تا متوجه عمق فاجعه بشوید :
-
وزارت بهداشت يك عذرخواهي به مردم بدهكار است
-
وزارت بهداشت با تأمين بودجه ميتوانست جلوي فاجعه رها كردن بيماران را بگيرد
-
صحت خبر رها كردن 2 بيمار را از بيمارستان در كنار خيابان پيگيري ميكنيم
-
بيمارستان فياض بخش بيماري را بيرون نكرده، بيمار خود گريخته است
-
موضوع بيماران رها شده در يكي از مناطق تهران در حال پيگيري است
-
كميسيون بهداشت مجلس خواستار پي گيري سريع در خصوص رها شدن دو بيمار شد
-
عاملان رها كردن 2 بيمار در كشتزارهاي اطراف تهران تحت پيگرد قانوني قرار گرفتند
-
خبر رهاسازي 2 بيمار از يك بيمارستان، فضاسازي سياسي عليه وزارت بهداشت است
-
رهاكنندگان 2 بيمار از بيمارستان به اشد مجازات محكوم ميشوند
-
روابط عمومي وزارت بهداشت مسئول پيگيري خبر سومين بيمار رهاشده از بيمارستان شد
-
عاملان رهاسازي بيماران پيدا شدند، وزارت بهداشت از آنها شكايت ميكند
-
عاملان متخلف رهاسازي بيماران در بيابان از شغل خود بركنار شدند
-
مسئولان بيمارستان امام خميني از موضوع رهاسازي دو بيمار بي خبر بودند
-
شكايت وزارت بهداشت از عوامل رهاسازي بيماران
-
6 نفر از عوامل رها كردن بيماران در كشتزارهاي اطراف تهران بازداشت شدند
-
وزير بهداشت دستور پيگيري ادعاي پذيرفته نشدن يك بيمار را صادر كرد
-
خبرسازي وسيع در مورد رهاسازي دو بيمار از يك بيمارستان فضاسازي سياسي عليه وزارت بهداشت است
-
ابعاد جديدي از پرونده بيماران رهاشده در يكي از مناطق تهران روشن شد
-
تأكيد استاندار تهران در برخورد با عوامل بدرفتاري با 2 بيمار
-
چرا وزارت بهداشت و بيمارستان خاطي در موضوع رها كردن 2 بيمار سكوت كردهاند
-
عاملان رها شدن بيماران هيچ ارتباطي با جامعه پزشكي نداشتهاند
-
شواهدي براي رها شدن بيمار سوم وجود ندارد
-
مدير بيمارستان امام بركنار شد
-
بيمار سوم رها شده توسط بيمارستان "يك پيرزن آلزايمري " است
-
رها كردن بيمار در بيابان فقط يك نمونه بود؛ اوضاع نظام سلامت "وخيم " است
-
پرسنل بيمارستان مرا مانند شاخه درختي در بيابان رها كردند
-
غلامعباس 15 سال در بيمارستان دولتي بستري است
-
دستجردي: عوامل رهاكننده 2 بيمار هدفشان مخدوش كردن آبروي بيمارستان بود
-
وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی از جنجال جدید و ماجراجویی رسانه ای . . . شکایت کرد
-
وزير بهداشت رهاسازي بيماران به علت نداشتن پول را تكذيب كرد
-
رهاكنندگان بيماران قصد تخريب آبروي نظام سلامت را داشتند
-
اخراج بيمار تبعه افغان از بخش مراقبتهاي ويژه «آيسييو» كذب محض است
صحت خبر رها كردن 2 بيمار را از بيمارستان در كنار خيابان پيگيري ميكنيم
نايب رئيس كميسيون بهداشت مجلس گفت: هنوز صحت خبر رهاكردن 2 بيمار را از يك بيمارستان در كنار اتوبان كه در برخي سايتها منتشر شده، نميتوانيم تأييد كنيم؛ اما از مسئولان وزارت بهداشت اين مسئله را پيگيري ميكنيم.انوشيروان محسني بندپي افزود: درباره خبر رها كردن 2 بيمار از يك بيمارستان در تهران در كنار خيابان كه به علت نداشتن پول عنوان شده، هنوز اطلاع موثقي از سوي مسئولان وزارت بهداشت به كميسيون بهداشت مجلس ارائه نشده است اما بعيد به نظر ميرسد چنين خبري صحت داشته باشد. وي گفت: اگر چنين اتفاقي افتاده باشد پيگيري آن و تأييد صحت آن كار مشكلي نيست زيرا يا توسط آمبولانس بيمارستان يا اورژانس 115 يا يك خودروي شخصي يا عمومي ديگر از بيمارستان منتقل شدهاند و در هر صورت قابل پيگيري است و گر چه بعيد ميدانم چنين خبري صحت داشته باشد اما كميسيون بهداشت مجلس اين موضوع را از مسئولان وزارت بهداشت پيگيري ميكند. وي ادامه داد: اكثر مردم حداقل يكي از دفترچههاي بيمه خدمات درماني، تأمين اجتماعي يا ديگر انواع بيمه را دارند البته شايد حدود 4 ميليون نفرحاشيه نشين هنوز هيچ دفترچه بيمهاي نداشته باشند كه براي آنها نيز خدمات اورژانس در بيمارستانهاي دولتي حتماً ارائه ميشود بنابراين خيلي بعيد است كه بيماري به علت نداشتن پول از بيمارستان بيرون انداخته شود. محسني بندپي گفت: البته گاهي ممكن است يك بيمار به علت نبود تخت خالي بهخصوص تختهاي مراقبتهاي ويژه در يك بيمارستان پذيرش نشود اما اينكه يك بيمار به علت نداشتن پول از بيمارستان بيرون انداخته شود و كنار اتوبان رها شود با توجه به اطلاعات ما بعيد است. با اين حال مجلس اين موضوع را از منابع موثق پيگيري ميكند. پيش از اين در خبر منتشر شده از نام بيمارستان امام خميني بهعنوان بيمارستاني كه چنين اتفاقي در آن افتاده نامبرده شده بود اما بعداً نام اين بيمارستان از خبر حذف شد و البته در اين مورد مهدي فتحي، رئيس مجتمع بيمارستاني امام خميني(ره) به خبرنگار بهداشت و درمان فارس گفت:پيگيري كرديم اين مورد از بيمارستان امام خميني(ره) نبوده است. پيگيريهاي خبرنگار فارس نشان داد كه اين بيماران، كارتن خوابهايي بودهاند كه به علت نداشتن پول و دفترچه بيمه حدود يك هفته پيش از بيمارستان اول رها شدهاند اما بعداً به بيمارستان فيروزآبادي واقع در شهرري منتقل شدند و يكي از آنان بعد از يك روز و ديگري بعد از 4 روز خدمات درماني را در اين بيمارستان دريافت كرده و مرخص شدهاند. مسئولان وزارت بهداشت هنوز درباره صحت و سقم اين ماجرا اظهار نظري نكردهاند.
بيمارستان فياض بخش بيماري را بيرون نكرده، بيمار خود گريخته است
'بيمارستان شهيد فياض بخش بيماري را از اين مركز درماني بيرون نكرده، بيمار خود گريخته است'، اين اظهارات مسوولان اين بيمارستان است كه بدنبال پيگيري هاي مكرر خبرنگار و عكاس ايرنا صبح روز شنبه گفته شد. روز گذشته (جمعه) خبري از سوي يكي از رسانه هاي خبري مبني بر اينكه بيمارستان شماره دو شهيد فياض بخش در خيابان خليج، اقدام به بيرون كردن دو بيمار كرده است؛ منتشر شد. خبرنگار ايرنا اين موضوع را با حضور در محل اين بيمارستان بررسي و درخصوص صحت و سقم اين خبر با مسوولان اين بيمارستان نيز ملاقات كرد. موضوع اين خبر با نگهبانان اين بيمارستان نيز مطرح و بررسي شد، اما 'هيچ كس اطلاع نداشت' ! با بررسي موضوع در بخش بيروني بيمارستان با برخي رانندگان تاكسي مستقر در بيرون محوطه اين بيمارستان كه همه روزه و در همه ساعات در آن مكان حضور دارند؛ نيز مطرح شد آنها هم راجع به بيرون كردن بيماري با لباس بيمارستان، اطلاعي نداشتند و اين امر را امري محال دانستند. خبرنگار ايرنا حتي صحت اخبار منتشره را از مسوول دكه خسته كنار بيمارستان هم جويا شد 'او هم بي اطلاع بود'.! مسوولان بيمارستان در ملاقاتي محترمانه با عكاس و خبرنگار ايرنا گفتند كه اين بيمارستان در هيچ زماني اقدام به بيرون كردن هيچ بيماري از بيمارستان نكرده و هيچگاه اقدام به اين مهم نخواهد كرد. آنان همچنين تاكيدكردند كه اين بيمارستان حتي در مواردي برخي بيماران بي بضاعت را تحت درمان و مداوا قرار داده و حتي در صورت نياز خدماتي همچون تهيه لباس و آژانس تاكسي نيز به آنها ارايه داده است. مسوولان اين بيمارستان در پاسخ به پيگيري هاي خبرنگار ايرنا گفتند كه فرد بيماري پنج شنبه شب ( اول ارديبشهت) ساعت 22، همراه با همسر خود بدون اطلاع از بيمارستان گريخته است اما اين امر دليل بر بيرون كردن بيمار از بيمارستان نيست. آنان افزودند: اين فرد در بخش جراحي مردان به علت جراحي 'بريدگي ساعد' بستري بوده و با لباس خود و نه با لباس بيمارستان اقدام به فرار كرده است. آنان از علت اقدام اين بيمار اظهار بي اطلاعي كرده و گفتند كه اين فرد بخشي از هزينه جراحي خود را بالغ بر 300 هزار تومان پرداخت كرده و كارت شناسايي و گواهينامه خود را براي پرداخت مابقي هزينه درمان در اين بيمارستان به امانت گذارده است. طبق بررسي انجام شده و مشاهده پرونده پزشكي اين بيمار؛ كل هزينه درمان مبلغ يك ميليون و 900 هزار تومان ثبت شده است كه او تنها 300 هزار تومان از مجموع اين رقم را پرداخت كرده است. مسوولان اين بيمارستان در پاسخ به اينكه اين فرد بيمار چگونه به دور از چشم نگهبان از بيمارستان گريخته است ؟ افزودند: شايد اين فرد به بهانه هواخوري پايان شب يا خريد از بوفه بيمارستان كه در محوطه حياط بيمارستان واقع است به خارج بيمارستان گريخته است. با بررسي دقيق پرونده اين بيمار 35 ساله مشخص شد اين بيمار شماره تلفن همراه اول و نيز آدرس هايي را از خود برجاي گذاشته است و مسوولان بيمارستان با خوشبيني و اعتماد كامل به بيماران اميدوارند اين بيمار دوباره براي تسويه حساب به اين بيمارستان مراجعه كند.
موضوع بيماران رها شده در يكي از مناطق تهران در حال پيگيري است
رييس دانشگاه علوم پزشكي تهران سه تن از مديران اين دانشگاه را مامور كرد ،موضوع بيماران رهاشده در يكي از مناطق تهران كه گفته شده بود به خاطر عدم توانايي مالي از بيمارستان به خارج از شهر برده شده اند، پيگيري كنند. به گزارش روابط عمومي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي ، متعاقب اعلام خبري در مورد بيماران رهاشده در يكي از مناطق تهران توسط يكي از وب سايت ها، دكتر' محمدباقرلاريجاني' شب گذشته سه تن از مديران اين دانشگاه را مامور پيگيري موضوع بيماران رهاشده در يكي از مناطق تهران كرد كه گفته شده بود به خاطر عدم توانايي مالي از بيمارستان خارج شده اند. وي طي نامه اي از رييس بيمارستان امام خميني (ره) خواست سريعا نسبت به بررسي موضوع اقدام و نتايج بررسيها در خصوص ابعاد ماجرا و مشكل اصلي بيماران از نظر درماني و مسايل مالي و اجتماعي و ديگر ابعاد قضيه را گزارش دهد. لاريجاني در اين نامه نوشت :لازم است هرگونه قصور و تقصيري در اين زمينه و ارتباط غيرمتعارف با هر نيت و قصدي در اين خصوص به طور دقيق مورد بررسي قرار گرفته و مشخص شود. وي تصريح كرد: لازم است با استفاده از تمام امكانات تحقيقي، شواهد لازم براي پيگيريهاي آتي توسط مراجع ذيربط قانوني فراهم شود. لاريجاني در اين نامه گفت :پيگيري جدي و روشن شدن ابعاد ماجرا و نقش عوامل مرتبط با آن براي تنوير افكار عمومي و اتخاذ هرگونه تصميم و تدبير مناسب قوياً مورد انتظار است.
كميسيون بهداشت مجلس خواستار پي گيري سريع در خصوص رها شدن دو بيمار شد
رييس كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي گفت :اين كميسيون در نامه اي به وزير بهداشت خواستار پي گيري و بررسي سريع در خصوص رها شدن دو بيمار در يكي از مناطق تهران شده است. حسينعلي شهرياري افزود: در حال حاضر در وزارت بهداشت كميته ويژه اي در اين خصوص تشكيل شده است كه نتايج بررسي اين كميته طي دو روز آينده مشخص خواهد شد. وي افزود: اگر تخلفي در اين زمينه توسط مسوولان بيمارستان مربوطه انجام شده باشد بايد سريعا با متخلفان برخورد شود . رييس كميسيون بهداشت مجلس با بيان اينكه درمان بيماران در صورت ناتواني در پرداخت هزينه هاي درمان در بيمارستان هاي دولتي رايگان است، گفت: البته نبايد در اين زمينه در افكار عمومي تشويش ايجاد كنيم و بايد اين موضوع به طور دقيق بررسي و عادلانه قضاوت شود. روابط عمومي وزارت بهداشت نيز در خبري اعلام كرده بود ، در مورد بيماران رهاشده در يكي از مناطق تهران ، دكتر' محمدباقرلاريجاني' رييس دانشگاه علوم پزشكي تهران، شب گذشته سه تن از مديران اين دانشگاه را مامور پيگيري موضوع بيماران رهاشده در يكي از مناطق تهران كرد كه گفته شده بود به خاطر عدم توانايي مالي از بيمارستان خارج شده اند. وي طي نامه اي از رييس بيمارستان امام خميني (ره) خواست سريعا نسبت به بررسي موضوع اقدام و نتايج بررسيها در خصوص ابعاد ماجرا و مشكل اصلي بيماران از نظر درماني و مسايل مالي و اجتماعي و ديگر ابعاد قضيه را گزارش دهد.
رهاكنندگان 2 بيمار از بيمارستان به اشد مجازات محكوم ميشوند
مديركل نظارت بر درمان وزارت بهداشت گفت: هيچ بيماري نبايد بهخاطر نداشتن پول از بيمارستان اخراج و رها شود زيرا اعتباراتي براي كمك به بيماران بيبضاعت در اختيار وزارت بهداشت است بنابراين وزير بهداشت دستور اشد مجازات را براي خاطيان در بيمارستاني كه 2 بيمار را رها كردهاند، صادر كرد.سجاد رضوي افزود: وزارت بهداشت از ديروز (شنبه) كه موضوع رهاشدن 2 بيمار در كنار اتوبان در رسانه ها منتشر شد از اين موضوع باخبر شد و از همان زمان با توجه به اينكه 2 دانشگاه علوم پزشكي تهران و شهيد بهشتي با اين موضوع درگير هستند، با دستور وزير بهداشت روابط عمومي وزارت بهداشت مأمور پيگيري اين موضوع و اطلاع رساني درباره آن شد. وي ادامه داد: پيگيري اين مسئله با واحدهاي نظارتي به حوزه معاونت درمان اين 2 دانشگاه علوم پزشكي سپرده شده است و با توجه به فاصله زماني بين وقوع اين حادثه و انتشار خبر آن پيگيريها در اين مورد همچنان ادامه دارد. شخص وزير بهداشت دستور پيگيري اين موضوع را داده است و دستور داده است كه خاطيان اين موضوع به اشد مجازات محكوم شوند و هرروز نيز اين مسئله را پيگيري ميكند. وي گفت: البته علاوه بر برخورد شديد وزارت بهداشت با خاطيان اين ماجرا، برخورد حقوقي و قضايي با خاطيان آن نيز از سوي دادستاني تهران انجام ميشود. مديركل نظارت بر درمان وزارت بهداشت اضافه كرد: در زمان حاضر يكي از 2 بيماري كه در كنار خيابان رها شده بودند به علت اختلال حواس و احتمالاً اعتياد به بهزيستي تحويل داده شده است. بيمار ديگر به خانهاش رفته است و اطلاعات اين بيماران در اختيار وزارت بهداشت است. وي در پاسخ به اين پرسش فارس: "بهجز درمان رايگان تصادفيها در اورژانسهاي بيمارستاني اگر بيماري در بيمارستان بستري باشد و پول نداشته باشد چه برخوردي با وي ميشود؟ "، گفت: هر اقدامي ممكن است انجام شود اما تنها كاري كه نبايد انجام شود، بيرون انداختن بيمار و رها كردن اوست. اين كار خلاف ضوابط وزارت بهداشت است و تخلف محسوب ميشود. رضوي افزود: كاري كه بيمارستان فيروزآبادي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي انجام داد كار درستي بود زيرا با هماهنگي مسئولان قضايي و انتظامي بيمار را پذيرش كردند و تحت درمان قرار دادند. وي گفت: بيمارستانهاي دولتي در هر صورت بايد بيماران را پذيرش كنند و درمان بيماران را تا انتها ادامه دهند و اگر بيمار بيبضاعتي پول نداشت وزارت بهداشت امكانات مالي و رديفهايي براي كمك، تخفيف يا حتي پرداخت كل هزينه بيماران در اختيار دارد كه از اين محل هزينه بيمار تأمين ميشود. مديركل نظارت بر درمان وزارت بهداشت افزود: البته رديفهاي در اختيار وزارت بهداشت براي كمك به بيماران بيبضاعت كم است و در حدود 10درصد اعتبار مورد نياز وزارت بهداشت است و بايد افزايش يابد اما اين دليل نميشود كه بيماري به علت نداشتن پول از ادامه درمان محروم شود و در خيابان رها شود و در هر صورت بيمارستان بايد پاسخگوي بيماران تا انتهاي روند درمان باشند. رضوي ادامه داد: چنين اتفاقي در هر بيماستاني كه رخ داده باشد به هيچ وجه قابل قبول نيست و قطعاً با خاطيان آن برخورد جدي خواهد شد.
روابط عمومي وزارت بهداشت مسئول پيگيري خبر سومين بيمار رهاشده از بيمارستان شد
مدير كل نظارت بر درمان وزارت بهداشت گفت: هنوز از صحت و سقم خبر رها شدن سومين بيمار از بيمارستان كه در يكي از نشريات منتشر شده اطلاعي نداريم اما روابط عمومي وزارت بهداشت مسئول پيگيري موضوع شد.سجاد رضوي افزود: بعد از انتشار خبر رهاشدن سومين بيمار از يكي از بيمارستانها در بيابان مسئولان وزارت بهداشت پيگيرند تا جزئيات اين ماجرا را نيز به دست آورند و بر اساس آخرين اطلاع، روابط عمومي وزارت بهداشت مسئول پيگيري صحت اين خبر و جزئيات آن شده است. وي گفت: هنوز درباره خبر رها شدن سومين بيمار از بيمارستان كه گفته شده در بيابان رها شده است اطلاعي نداريم اما در مورد 2 بيمار قبلي كه اخبار آن منتشر شده است وزارت بهداشت پيگيريهاي لازم را انجام داده است و با خاطيان آن برخورد ميشود.
عاملان متخلف رهاسازي بيماران در بيابان از شغل خود بركنار شدند
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي اعلام كرد، عاملان متخلف رهاسازي بيماران در بيابان هاي تهران كه در بيمارستان امام خميني (ره) تهران مشغول كار بودند، از شغل خود بركنار شدند. 'حسن امامي رضوي' روز دوشنبه در يك نشست خبري با اشاره به اينكه عليه عاملان رهاسازي بيماران در بيابان، شكايت شده است، افزود: يك راننده به همراه دو نفر از كاركنان اورژانس بيمارستان امام خميني (ره) با هماهنگي هاي انجام شده با اين بيمارستان ، اين دو بيمار را كه داراي جراحات شديدي هم بودند به دليل ناتواني در پرداخت هزينه هاي بيمارستان در يكي از مناطق تهران رها كردند. وي تصريح كرد، در حال حاضر، پرونده قضايي براي اين متخلفان تشكيل شده و اين موضوع در وزارت بهداشت و مراجع قضايي در حال بررسي است. امامي رضوي در پاسخ به اينكه آيا با مسئولان بيمارستان امام خميني(ره) برخورد مي شود، اظهار داشت: وضعيت به وجود آمده را به طور دقيق بررسي مي كنيم و مسلما با رييس بيمارستان نيز برخورد خواهد شد. معاون درمان وزير بهداشت در حالي عاملان رهاسازي بيماران در بيابان را مرتبط با اين بيمارستان دانست كه 'انوشيروان محسني بندپي' نايب رييس كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي امروز - دوشنبه - در گفتگو با خبرنگار اجتماعي ايرنا، عاملان اين حادثه را بستگان بيمار عنوان كرده بود.
مسئولان بيمارستان امام خميني از موضوع رهاسازي دو بيمار بي خبر بودند
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در ادامه گفت: مسئولان بيمارستان امام خميني (ره) تهران از اقدام دو كارمند و يك راننده اين بيمارستان در رهاسازي دو بيمار در يكي از مناطق تهران، هيچ اطلاعي نداشته اند. امامي رضوي افزود: پي گيري هاي وزارت بهداشت نشان مي دهد دو كارمند و يك راننده با استفاده از يك دستگاه آمبولانس اين بيمارستان ، اين عمل ناپسند را مرتكب شدند كه متخلفان بلافاصله از كار بركنار شدند. وي با بيان اينكه رهاسازي بيماران از بيمارستان هاي دولتي به علت عدم پرداخت هزينه هاي درمان شايع است، اظهار داشت: بر اساس اطلاعات دريافت شده از بازرسان وزارت بهداشت، يكي از اين بيماران به صورت رايگان در بيمارستان امام خميني (ره) درمان شده و ديگري نيز هيچ پرونده اي مبني بر پذيرش در اين بيمارستان نداشته است. امامي رضوي در پاسخ به پرسش خبرنگار اجتماعي ايرنا درباره اينكه اين دو بيمار با لباس بيمارستان امام خميني (ره) در يكي از مناطق تهران رها شدند، گفت: ابهامات قضيه هنوز براي ما روشن نيست و نياز به بررسي بيشتري داريم . معاون وزير بهداشت با انتقاد از برخي اخبار منتشره در رسانه ها گفت: اطلاع رساني در اين مورد اگرچه كار درستي است اما بهتر است پيش از انتشار اين مطالب، مسئولان وزارت بهداشت را در جريان قرار دهند تا بتوانيم به موقع پيگيري كنيم و پاسخگو باشيم. امامي رضوي درباره صحت موضوع رهاسازي سومين بيمار اين بيمارستان در بيابان گفت: بر اساس پي گيريهاي انجام شده مطلع شديم اين بيمار از كهريزك به اين بيمارستان مراجعه كرده و به صورت سرپايي تحت درمان قرار گرفته و به محل سكونتش بازگردانده شده است. معاون درمان وزارت بهداشت گفت: از اين دو بيمار رها شده در يكي از مناطق تهران، يكي از آنان معتاد بوده و به مراكز نگهداري بهزيستي تحويل داده شد. امامي رضوي افزود: در مورد اين نوع بيماران كه بعضاً بي خانمان يا معتاد تزريقي هستند هيچ مركزي نيست كه آن ها را پذيرش كند، البته ستاد مبارزه با مواد مخدر طرحي دارد كه مراكزي براي نگهداري اين افراد ايجاد شود، اما هنوز چنين مراكزي در كشور نداريم. وي اظهاز داشت: البته بيمارستان امام خميني (ره) روزانه حدود شش نفر از اين نوع بيماران را پذيرش ميكند. امامي رضوي تصريح كرد، حراست وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشكي تهران مشغول پيگيري اين مساله است، دادستاني تهران هم با خاطيان برخورد مي كند و اطلاع رساني درباره نوع برخورد با خاطيان از اين پس به عهده مسئولان قوه قضاييه است با اين حال براي جلوگيري از تكرار چنين حوادثي، بازرسي و نظارت بيشتري بر نحوه ارائه خدمات در بيمارستان ها خواهيم داشت.
شكايت وزارت بهداشت از عوامل رهاسازي بيماران
به دستور وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي از عوامل رهاسازي بيماران در كشتزارهاي اطراف تهران به دادستاني تهران شكايت شده است. به گزارش وبدا دكتر حسن امامي رضوي با اعلام اين خبر در ن شست خبري صبح امروز خود، گفت: از رسانهها ميخواهيم درخصوص اين مسأله صبر داشته باشند تا نتايج كامل تحقيقات توسط حوزه قضايي مشخص تا بتوانند كامل و درست اطلاعرساني كنند. وي افزود: علت تأخير مسئولان وزارت بهداشت در اعلام موضع در اين خصوص، رسانهاي شدن قضيه قبل از تحقيقات همه جانبه و ورود حوزه قضايي كشور به اين مسأله است كه طبعاً بايد تا تكميل شدن تحقيقات و احراز جرمها از بردن اسامي و چگونگي انجام اين كار پرهيز كرد. وي با اعلام اين كه يك نفر از بيماران رها شده در كشتزارهاي اطراف تهران فاقد پرونده در بيمارستان امام خميني (ره) بوده است، گفت: از اين دو نفر تنها يك نفر سه روز در بيمارستان بستري بوده و خدمات درماني رايگان دريافت كرده و رايگان هم ترخيص شده است، و نفر ديگر اصلاً در بيمارستان بستري نشده و تحقيقات در زمينه چگونگي انتقال وي از بيمارستان به آن منطقه در حال بررسي است. دكتر امامي رضوي در ادامه از برخورد شديد وزارت بهداشت با چنين اقداماتي خبر داد و افزود: همه پزشكان نسبت به بيماران تعهد درماني داشته و هيچ پزشكي راضي به اين كار نميشود و مردم هم بدانند كه وزارت بهداشت با چنين كارهايي برخورد كرده و با متخلفان طبق قانون برخورد صورت ميگيرد. معاون درمان در عين حال تأكيد كرد بررسي چنين معضلاتي نياز به زمان و دقت و موشكافي دارد و نبايد در اطلاعرساني عجله كرد و اظهار داشت: يكي از اين بيماران رها شده معتاد تزريقي است و چنين افرادي در شرايط معمول در صورت اتمام مدت درمان و ترخيص به شهرداريها، فرمانداريها و بهزيستي براي ادامه نگهداريشان معرفي ميشوند. وي با اعلام اين كه تا ديروز با سه نفر از عاملين اين كار برخورد اداري لازم صورت گرفته است، افزود: يكسري افراد در جامعه هستند كه متأسفانه هنوز نهاد اجتماعي خاصي براي مراقبت و نگهداري از آنها مشخص نشده است و ستاد مبارزه با مواد مخدر هم اقدامات اجرايي درخصوص اجراي قانون جمعآوري آنها را به انجام نرسانده است. وي افزود: بيمارستان امام خميني (ره) در هفته 5 يا 6 بيمار از اين دست را به صورت رايگان پذيرش، درمان و ترخيص ميكند و چنين اتفاقي تاكنون سابقه نداشته است. معاون درمان با اعلام اين كه 300 هزار پرسنل در مراكز درماني كشور به ارائه خدمت مشغول هستند، گفت: اين پرسنل شريف گاهي حتي با عقب افتادن يكساله كارانههايشان به خدمترساني مشغول بودهاند و وزارت بهداشت نيز گاهي بدون دريافت بيمههاي تجاري بيماران تصادفي تا ماهها به صورت رايگان به بيماران خدمترساني ميكند ولي هيچگاه اينچنين اقدام دور از شأن پزشكي انجام نداده است و بايد سرنخهاي اين اقدام با احتمالات موجود تطبيق داده شده و مشخص شود زمينهها و تفكرات پشت صحنه اين اقدام چه بوده است تا بتوان به طور صحيحتر و اصوليتر ريشههاي چنين معضلاتي را خشكاند
عاملان رهاسازي بيماران پيدا شدند، وزارت بهداشت از آنها شكايت ميكند
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: رهاسازي 2 بيمار از بيمارستان امام در بيابان كار زشتي بود. 3 نفر عاملان اين كار كه از مسئولان رده پايين بيمارستان بودند شناسايي شدند كه وزارت بهداشت از آنان به دستگاه قضايي شكايت ميكند. حسن امامي رضوي امروز در يك نشست خبري در محل دفتر معاونت درمان وزارت بهداشت افزود: رهاسازي بيماران از بيمارستانها به علت نداشتن پول امر شايعي در بيمارستانهاي دولتي نيست البته در اين مورد اطلاعات ما حاكي است بيمار اول درمان كامل و رايگان را در بيمارستان امام گرفته و ترخيص شده است و بيمار دوم نيز اصلاً در بيمارستان پذيرش نشده و هيچ پروندهاي از وي در بيمارستان موجود نيست. وي در اين مورد كه چرا هر دو بيمار با لباس بيمارستان پيدا شدند و بعداً در بيمارستان فيروزآبادي تحت درمان قرار گرفتند گفت: اينها ابهامات قضيه است كه براي خود ما نيز هنوز روشن نيست. وي ادامه داد: اطلاع رساني در مورد چنين اخباري در رسانهها گر چه كار درستي است اما بهتر است قبل از آن مسئولان وزارت بهداشت را در جريان قرار دهند تا بتوانيم به موقع پيگيري كنيم و پاسخگو باشيم. معاون وزير بهداشت در پاسخ به اين پرسش كه آيا رهاسازي سومين بيمار در بيابان نيز از بيمارستان امام صحت دارد گفت: اين مورد را تاكنون نميدانستيم و امروز در رسانهها منتشر شده است كه بعد از پيگيري در مورد آن هم اظهار نظر ميكنيم. امامي رضوي افزود: در هر صورت اين اتفاق كه بيمار را از بيمارستان خارج و در بيابان رها كردهاند كار زشتي بوده است و حتماً با عاملان آن برخورد ميشود زيرا بر خلاف رسالت اصلي جامعه پزشكي است كه كارشان نجات بيماران و حمايت از آنهاست. وي ادامه داد: بيمارستان امام كه اين اتفاق از آنها رخ داده است مركزي است كه بيشترين خدمات را به بيماران و به خصوص معتادان و افراد بي بضاعت ارائه ميكند و يكي از اين 2 بيمار رها شده نيز معتادي بوده كه خدمات درماني را طي 3 روز در بيمارستان امام دريافت كرده و هيچ پولي نيز از وي گرفته نشده است. اين بيمار بعد از اتمام درمان از بيمارستان ترخيص شده اما بعداً اين ماجرا رخ داده است. وي گفت: بيمار دوم نيز اصلاً در بيمارستان پذيرش نشده و احتمالاً براي پذيرش مراجعه كرده اما پذيرش نشده است و هيچ مدرك و سندي مبني بر پذيرش وي در بيمارستان وجود ندارد. وي اضافه كرد: هر دو بيماران بعداً در بيمارستان فيروزآبادي بستري شدند و خدمت گرفتند البته بعد از پيدا شدن و قبل از بستري مدتي معطل شدند تا با بيمارستان امام كه بيمارستان اول بوده هماهنگ شود (زيرا معمولاً ادامه درمان اين نوع بيماران بايد در همان بيماران اول دنبال شود) اما بعد با هماهنگي معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در بيمارستان فيروزآبادي بستري شدند و اكنون بيمار اول بعد از ترخيص در خانه به سر ميبرد، بيمار دوم نيز بعد از درمان از اين بيمارستان ترخيص شد و به علت بي خانمان بودن به بهزيستي ارجاع شد. وي ادامه داد: معمولاً اين نوع بيماران بي خانمان در صورتي كه خانه داشته باشند بعد از اتمام درمان به خانه ارجاع ميشود در غير اين صورت يا بايد به مراكز نگهداري بهزيستي بروند يا با هماهنگي شهرداري يا فرمانداري به مراكز نگهداري فرستاده شود البته برخي از مراكز نيز در اختيار سازمانهاي مردم نهاد است. امامي رضوي افزود: رئيس و مسئولان رده بالاي بيمارستان امام از اين ماجرا هيچ اطلاعي نداشتهاند و سرنخهاي به دست آمده نشان ميدهد اين كار به وسيله 2 نفر از كارمندان رده پايين بيمارستان و توسط راننده آمبولانس بيمارستان انجام شده است كه وزارت بهداشت از آنان شكايت كرده و البته مسئولان دادستاني نيز همزمان اين پرونده را پيگيري مي كنند اما از بازداشت آنها خبري ندارم. وي در پاسخ به پرسش يكي از خبرنگاران كه گفت يكي از بيماران گفته كه از وي در بيمارستان امام50 هزار تومان پول گرفته شده و به بهانه اينكه ميخواهند وي را به خانه ببرند او را با آمبولانس از بيمارستان خارج كردند و در بيابان رها كردند گفت: ظاهراً اطلاعات خبرنگاران از ما كاملتر است اما اطلاعات ما اين موارد را تأييد نميكند و نشان ميدهد يكي از آنها اصلاً پذيرش نشده و ديگري نيز رايگان درمان شده و از بيمارستان امام ترخيص شده است. اما اينكه چرا هنگام انتقال اين ماجرا رخ داده است براي ما هم معلوم نيست و در حال پيگيري هستيم. معاون وزير بهداشت گفت: در مورد اين نوع بيماران كه بعضاً بي خانمان يا معتاد تزريقي هستند هيچ مركزي نيست كه آنها را پذيرش كند البته ستاد مبارزه با مواد مخدر طرحي دارد كه مراكزي براي نگهداري اين افراد ايجاد شود اما هنوز چنين مراكزي در كشور نداريم.با اين حال بيمارستان امام هر روز 5 يا 6 نفر از اين نوع بيماران را پذيرش ميكند. وي افزود: حراست وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشكي تهران مشغول پيگيري اين مسئله هستند، دادستاني تهران هم با خاطيان برخورد مي كند و اطلاع رساني درباره نوع برخورد با خاطيان از اين پس به عهده مسئولان قوه قضاييه است با اين حال براي جلوگيري از تكرار چنين حوادثي بازرسي و نظارت بيشتري بر نحوه ارائه خدمات در بيمارستانها خواهيم داشت. وي گفت: متأسفانه كمبود بودجه و تأخير در پرداخت مطالبات مراكز درماني، حقوق و كارانه پرسنل مراكز درماني باعث كاهش انگيزه آنها در ارائه خدمات درماني و افت كيفيت خدمات شده است و در مراكز خصوصي نيز باعث هرج و مرج در دريافت پول و تخلفات ديگر شده است با اين حال با وجود تأخير در پرداخت سهم بيمهها از هزينه خدمات رايگان تصادفيها و ساير هزينهها خدمات رساني به مردم همچنان ادامه دارد. وي افزود: با اين حال اين مشكلات باعث شده كه برخي دستگاهها و تجهيزات پزشكي به موقع تعمير نشوند يا خدمات بستري، سرپايي يا پاراكلينيكي در بيمارستانهاي دولتي مورد رضايت مردم نباشد، بخش خصوصي البته خودش را راحت ميكند و بيماران بدون پول را پذيرش نميكنند.
وزير بهداشت دستور پيگيري ادعاي پذيرفته نشدن يك بيمار را صادر كرد
مدير كل نظارت بر درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: به دنبال انتشار موضوع پذيرفته نشدن يك بيمار در يكي از بيمارستان هاي تهران، تيم هاي نظارتي اين وزارتخانه سرگرم پيگيري بررسي اين موضوع شدند. 'سجاد رضوي' افزود: وزير بهداشت دستور پيگيري اين موضوع را صادر كرده و اكنون تيم هاي نظارتي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، مجدانه سرگرم پيگيري اين موضوع هستند. وي افزود: اين بيمار، سالمند است و در آسايشگاه كهريزك اقامت داشته است. مدير كل نظارت بر درمان وزارت بهداشت اظهار داشت: معلوم نيست كه آيا واقعا بيمارستان از پذيرفتن او خودداري كرده است و يا شايد فرد ياد شده براي اقامت و بستري به خاطر كهولت سن و بيماري به بيمارستان مراجعه كرده است. رضوي يادآور شد، در حال حاضر تيم هاي نظارتي در حال مصاحبه با فرد بيمار هستند و نتيجه نهايي حداكثر تا فردا مشخص خواهد شد. پيش از اين نايب رييس كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي از رهاسازي دو بيمار سالمند در بيابان هاي تهران خبرداده بود. 'انوشيروان محسني بندپي' گفت: براساس بررسي نتيجه پرونده دو بيمار رها شده در بيابان هاي تهران كه در اين كميسيون صورت گرفت، مشخص شد كه در رهاسازي اين بيماران، هيچ تقصيري متوجه نظام دولتي سلامت كشور نيست و بستگان اين بيماران، مرتكب اين عمل شده اند.
خبرسازي وسيع در مورد رهاسازي دو بيمار از يك بيمارستان فضاسازي سياسي عليه وزارت بهداشت است
خبرسازي وسيع در مورد رهاسازي دو بيمار از يك بيمارستان فضاسازي سياسي عليه وزارت بهداشت است . د كتر حسين علي شهرياري تاكيد كرد: انتشار اين اخبار با اين حجم گسترده در رسانههاي ارتباط جمعي بيش از آنكه انعكاس واقعيت باشد نشانه اهداف سياسي عدهاي است كه درصدد فضاسازي عليه دولت و به خصوص وزارت بهداشت هستند.دكتر حسين علي شهرياري رئيس كميسيون بهداشت مجلس خبرسازي وسيع در مورد رهاسازي 2 بيمار از يك بيمارستان در تهران را فضاسازي سياسي عليه وزارت بهداشت خواند.دكتر حسين علي شهرياري رئيس كميسيون بهداشت مجلس گفت: به نظر ميرسد يك جوسازي سياسي عليه وزارت بهداشت در جريان است. وي در بخش ديگري از اين گفتگو با خبرگزاري فارس اضافه كرده است: وزارت بهداشت حتي اگر ميخواست اين بيماران رها كند ميتوانست آنها را در خانهشان رها كند يا به بهزيستي تحويل دهد و در هر صورت دليلي ندارد كه بيماران را در كشتزار و كنار اتوبان رها كنند. بنابراين صحت اين اخبار هنوز قابل تأييد نيست و مجلس اين موضوع را پيگيري ميكند.رئيس كميسيون بهداشت و درمان مجلس اضافه كرد: گرفتن عكس از 2 بيمار با لباس بيمارستان هم دليل قانع كنندهاي نيست زيرا تهيه چنين عكسهايي كار سادهاي است و هر كسي ميتواند اين كار را انجام دهد.دكتر شهرياري همچنين اضافه كرد: به نظر ميرسد انتشار اين اخبار با اين حجم گسترده در رسانههاي ارتباط جمعي بيش از آنكه انعكاس واقعيت باشد نشانه اهداف سياسي عدهاي است كه درصدد فضاسازي عليه دولت و به خصوص وزارت بهداشت هستند.وي ادامه داد: متأسفانه مدتي است عدهاي با اهداف سياسي از طريق رسانهها به دنبال خدشه به حوزه سلامت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي هستند و انتشار چنين اخباري يكي از روشهاي آنها براي ضربه زدن است.وي گفت: همان طور كه وزير بهداشت دستور پيگيري داده است ما هم در مجلس اين موضوع را پيگيري ميكنيم و اگر مشخص شود كه صحت دارد قانون نحوه برخورد با خاطيان را مشخص كرده است و هيچ خلاء قانوني در اين زمينه نداريم، قوه قضاييه هم مي تواند اين موضوع را پيگيري كند و با خاطيان برخورد كند.
ابعاد جديدي از پرونده بيماران رهاشده در يكي از مناطق تهران روشن شد
به گزارش پايگاه خبري و اطلاعرساني وبدا دكتر حسيني مدير روابط عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: در پي انتشار خبر مربوط به رها نمودن دو بيمار در يكي از مناطق تهران وزير محترم بهداشت و درمان دستور رسيدگي جدي و فوري به اين ماجرا را صادر و هيئت ويژهاي را براي رسيدگي و پيگيري اين موضوع تعيين نمودند. وي افزود: اين هيئت پس از تحقيق درخصوص ابعاد مختلف اين اتفاق و بررسي پرونده يكي از اين بيماران كه در بخش اورژانس بيمارستان بستري بوده است و نيز گفت و گو با مسئولان درماني و اجرايي و اشخاص مرتبط با پرونده ابعاد جديدي از اين موضوع را روشن نمود. دكتر حسيني تصريح كرد: با توجه به گزارش هيئت ويژه رسيدگي به اين پرونده تنها يكي از اين بيماران در بيمارستان پرونده داشته است و اين بيمار در تاريخ بيستم فروردين ساعت 21:51 پذيرش شده است كه تمامي اقدامات تشخيصي و درماني لازم براي بيمار انجام و در تاريخ بيست و دوم فروردين ساعت 16:17 دستور ترخيص داده شده است و با توجه به عدم بضاعت مالي تمامي هزينههاي بيمار رايگان لحاظ شده است. وي افزود: اينكه گفته ميشود بيمار به دليل نداشتن پول از بيمارستان خارج شده به هيچ وجه صحت ندارد و اسناد مربوط به هزينهها و رايگان نمودن خدمات دريافتي در مددكاري بيمارستان موجود است. مدير روابط عمومي وزارت بهداشت تصريح كرد: نتايج تحقيقات اين هيئت حاكيست در ارائه خدمات بستري، درماني و دستور ترخيص رايگان بيمار قصوري از طرف كاركنان پزشكي و پرستاري اين مجتمع صورت نگرفته اما اقدام غيرانساني و غيرقانوني 3 نفر از كاركنان مرتبط با بخش اورژانس بيمارستان در انتقال بيمار به خارج از بيمارستان باعث بوجود آمدن اين مشكل شده است. وي ادامه داد: در تحقيقات بعمل آمده و احضار افراد خاطي به جهت اينكه انگيزه ارتكاب چنين تخلفي از سوي آنان براي هيئت رسيدگي كننده معلوم نشد پرونده اين اشخاص به هيئت تخلفات اداري و مراجع ذيصلاح قضائي ارجاع گرديد. دكتر حسيني همچنين گفت: از ابهامات موجود در اين پرونده درخصوص بيمار اول اينست كه چگونه با وجود داشتن منزل مسكوني و نشاني مشخص، اين بيمار به منزل خود منتقل نشده و افراد خاطي وي را به كنار خيابانها كشاندهاند و در مورد بيمار دوم نيز با وجودي كه هيچگونه مدركي دال بر پذيرش و بستري بيمار در بيمارستان وجود ندارد، چگونه اين بيمار، لباس بيمارستان به تن داشته و همراه بيمار اول به مكان فوق منتقل شده است. لذا با توجه به كليه ابهامات موجود از جانب رئيس بيمارستان امام خميني (ره) طي نامهاي به دادستان محترم تهران و دادگاه تخلفات اداري، تمامي افراد دخيل در اين پرونده براي رسيدگي قضائي معرفي و اسناد و مدارك پرونده نيز در اختيار ايشان قرار گرفته است. مدير روابط عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: بديهي است اين مسئله نبايد خدمات پزشكان و پرستاران و پرسنل خدوم بيمارستان امام خميني(ره) را كه ملجاء بيماران بيبضاعت و بيپناه كشور است مخدوش نمايد. وي در پايان گفت: رئيس بيمارستان امام خميني (ره) در همين ارتباط طي نامهاي به دادستان محترم تهران و دادگاه تخلفات اداري تمامي افراد دخيل در اين پرونده را براي رسيدگي قضائي معرفي و با ارسال كليه اطلاعات خواستار برخورد قانوني جدي شده است.
تأكيد استاندار تهران در برخورد با عوامل بدرفتاري با 2 بيمار
استاندار تهران با اشاره به رها كردن دو بيمار بهدليل ناتواني در پرداخت هزينه درماني خود در جنوب تهران گفت: نامهاي را به مسئول مربوطه نوشتهام و خواستار توضيح بيشتر در اين خصوص شدهام. مرتضي تمدن استاندار تهران با اشاره به اهميت رفع مشكلات بيمارستانهاي تهران از كمك و مساعدت استانداري تهران براي رفع مشكلات 3 بيمارستان اولويتدار شهر تهران خبر داد و گفت: با وجود آنكه تهران پايتخت بوده اما مردم اين شهر با مشكلات عديدهاي در خصوص بيمارستانها مواجه هستند. استاندار تهران در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به رها كردن 2 بيمار به دليل ناتواني در پرداخت هزينه درماني خود، گفت كه نامهاي به مسئول مربوطه براي توضيح بيشتر در خصوص رها كردن اين دو بيمار نوشتهام و خواستار برخورد با اينگونه افراد شدهام. بر اساس گزارش فارس چندي پيش رسانهها از رها كردن 2 بيمار شكستگي استخوان و يك بيمار عفوني به دليل ناتواني در پرداخت هزينههاي بيمارستان در جنوب تهران خبر داده بودند.
چرا وزارت بهداشت و بيمارستان خاطي در موضوع رها كردن 2 بيمار سكوت كردهاند
. . . . . . ادامه را در ادامهء پت و مت بازی بیمارستانی جلوی دوربین مطالعه فرمایید . . . . . . .