. . . . . . . . . . . ادامه اخبار بافی مانده از صفحهء قبلی . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . برای مطالعه صفحهء قبلی لطفآ بر روی اینجا کلیک فرمایید . . . . . . . . . . . . . . .
برای رفع سوء تفاهم پیشنهاد میکنیم متن کامل اخباری که تیتر آنها را ملاحظه میفرمایید ٬ بخوانید تا متوجه عمق فاجعه بشوید :
-
وزارت بهداشت يك عذرخواهي به مردم بدهكار است
-
وزارت بهداشت با تأمين بودجه ميتوانست جلوي فاجعه رها كردن بيماران را بگيرد
-
صحت خبر رها كردن 2 بيمار را از بيمارستان در كنار خيابان پيگيري ميكنيم
-
بيمارستان فياض بخش بيماري را بيرون نكرده، بيمار خود گريخته است
-
موضوع بيماران رها شده در يكي از مناطق تهران در حال پيگيري است
-
كميسيون بهداشت مجلس خواستار پي گيري سريع در خصوص رها شدن دو بيمار شد
-
عاملان رها كردن 2 بيمار در كشتزارهاي اطراف تهران تحت پيگرد قانوني قرار گرفتند
-
خبر رهاسازي 2 بيمار از يك بيمارستان، فضاسازي سياسي عليه وزارت بهداشت است
-
رهاكنندگان 2 بيمار از بيمارستان به اشد مجازات محكوم ميشوند
-
روابط عمومي وزارت بهداشت مسئول پيگيري خبر سومين بيمار رهاشده از بيمارستان شد
-
عاملان رهاسازي بيماران پيدا شدند، وزارت بهداشت از آنها شكايت ميكند
-
عاملان متخلف رهاسازي بيماران در بيابان از شغل خود بركنار شدند
-
مسئولان بيمارستان امام خميني از موضوع رهاسازي دو بيمار بي خبر بودند
-
شكايت وزارت بهداشت از عوامل رهاسازي بيماران
-
6 نفر از عوامل رها كردن بيماران در كشتزارهاي اطراف تهران بازداشت شدند
-
وزير بهداشت دستور پيگيري ادعاي پذيرفته نشدن يك بيمار را صادر كرد
-
خبرسازي وسيع در مورد رهاسازي دو بيمار از يك بيمارستان فضاسازي سياسي عليه وزارت بهداشت است
-
ابعاد جديدي از پرونده بيماران رهاشده در يكي از مناطق تهران روشن شد
-
تأكيد استاندار تهران در برخورد با عوامل بدرفتاري با 2 بيمار
-
چرا وزارت بهداشت و بيمارستان خاطي در موضوع رها كردن 2 بيمار سكوت كردهاند
-
عاملان رها شدن بيماران هيچ ارتباطي با جامعه پزشكي نداشتهاند
-
شواهدي براي رها شدن بيمار سوم وجود ندارد
-
مدير بيمارستان امام بركنار شد
-
بيمار سوم رها شده توسط بيمارستان "يك پيرزن آلزايمري " است
-
رها كردن بيمار در بيابان فقط يك نمونه بود؛ اوضاع نظام سلامت "وخيم " است
-
پرسنل بيمارستان مرا مانند شاخه درختي در بيابان رها كردند
-
غلامعباس 15 سال در بيمارستان دولتي بستري است
-
دستجردي: عوامل رهاكننده 2 بيمار هدفشان مخدوش كردن آبروي بيمارستان بود
-
وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی از جنجال جدید و ماجراجویی رسانه ای . . . شکایت کرد
-
وزير بهداشت رهاسازي بيماران به علت نداشتن پول را تكذيب كرد
-
رهاكنندگان بيماران قصد تخريب آبروي نظام سلامت را داشتند
-
اخراج بيمار تبعه افغان از بخش مراقبتهاي ويژه «آيسييو» كذب محض است
. . . . . . . . . . . ادامه اخبار بافی مانده از صفحه قبلی . . . . . . . . . . . . . .
شواهدي براي رها شدن بيمار سوم وجود ندارد
معاون وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: شواهدي براي رها شدن بيمار سوم وجود ندارد. به گفته مقام هاي وزارت بهداشت، در روزهاي گذشته دو بيمار سالمند به خاطر ناتواني در پرداخت هزينه بيمارستان ، توسط سه تن از كاركنان خاطي بيمارستان امام خميني(ره) دربيابان هاي تهران رها شدند. سيد حسن امامي رضوي' در پاسخ به سوال خبرنگار ايرنا افزود: شواهدي مبني بر اينكه بيمار ديگري - به جز دو بيمار قبلي - از بيمارستان هاي تهران به خارج از مراكز درماني رها شده باشد، وجود ندارد. وي اظهار داشت: بيمار سومي كه ادعا مي شود توسط بيمارستان رها شده است، براي درمان سرپايي از سازمان بهزيستي به بيمارستان ارجاع داده ش� <
مدير بيمارستان امام بركنار شد
مشاور وزير بهداشت و مدير كل وزارتي وزارت بهداشت گفت: در پي انتشار اخبار رهاسازي دو بيمار از بيمارستان امام خميني، مدير اين بيمارستان بركنار شد و وزارت بهداشت ضمن شكايت از آمران و عاملان اين حادثه همچنان پيگير ابعاد اين پديده است. حسن آقاجاني در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: وزارت بهداشت با همه عواملي كه در بيمارستان امام به علت كوتاهي باعث رهاسازي دو بيمار اين بيمارستان شدند برخورد كرده است و از آنها شكايت كرده است. وي گفت: ابعاد مختلف اين ماجرا در وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشكي تهران در حال بررسي است اما رئيس بيمارستان امام كه در واقع رئيس مجتمع بيمارستاني امام است و شامل 3 بيمارستان امام، مركز طبي كودكان و بيمارستان ولي عصر مي شود، بركنار نشده است. هفته گذشته خبر رهاسازي 2 بيمار از بيمارستان امام در كشتزارهاي جنوب تهران و در حاشيه بزرگراه خليج فارس موجي از نارضايي را در جامعه ايجاد كرد. مسئولان وزارت بهداشت اعلام كردند كه عوامل اين حادثه را به دادگاه معرفي م كنند اما عنوان كردند كه بيمار اول از اين بيمارستان ترخيص شده بود و بيمار دوم اصلاً پذير نشده است. شايعاتي مبني بر رهاسازي سومين بيمار نيز در رسانه ها منعكس شد كه مسئولان وزارت بهداشت آن را رد كردند.
بيمار سوم رها شده توسط بيمارستان "يك پيرزن آلزايمري " است
عليرغم انكار مسئولان وزارت بهداشت و بيمارستان امام (ره)، سومين بيمار كه يك پيرزن آلزايمري است، در نزديكيهاي كهريزك رها شده بود كه هماكنون اين بيمار در آسايشگاه كهريزك نگهداري ميشود. به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، طي هفته گذشته در رسانهها و خبرگزاريها خبر رها شدن دو بيمار توسط پرسنل بيمارستان امام (ره) در سطح جامعه منتشر شد؛ نمايندگان مجلس و مسئولان وزارت بهداشت نيز در واكنش به اين رفتار غير انساني، آن را محكوم كردند و اذعان داشتند كه به طور جدي با مسئولان اين اتفاق برخورد خواهد شد. در حالي كه مسئولان وزارت بهداشت به دنبال پيگيري وضعيت دو بيمار رها شده و برخورد با عاملان اين اتفاق بودند، خبر تكان دهنده ديگري در رسانهها منتشر شد مبني بر اينكه نفر سومي نيز توسط پرسنل اين بيمارستان در كنار جادهاي رها شده است. اين خبر تكان دهنده جدا از ايجاد نگاه منفي نسبت به وضعيت بيمارستانهاي كشور، اين بار با انكار مسئولان بيمارستان امام (ره) و وزارت بهداشت روبرو شد و آنها اعلام كردند كه به هيچوجه بيمار سومي از اين بيمارستان رها نشده است. * پيرزن آلزايمري در تاريخ 31 فروردين توسط پزسنل بيمارستان رها شده بود به دنبال پيگيريهاي خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، مشخص شد خانم "ش- ن " در تاريخ 31 فروردين سال جاري در دو كيلومتري آسايشگاه كهريزك توسط پرسنل بيمارستان امام (ره) رها شده بود. زهرا حسيني از مديران امور اجتماعي آسايشگاه كهريزك در رابطه با سومين بيمار رها شده توسط پرسنل بيمارستان امام (ره) اظهار داشت: در تاريخ 30 فروردين 90 دو نفر از پرسنل بيمارستان امام (ره) با نامهاي از سازمان بهزيستي به آسايشگاه كهريزك مراجعه كردند و اذعان داشتند كه كار درماني اين بيمار به اتمام رسيد و تقاضاي پذيرش وي را داشتند. وي ادامه داد: آسايشگاه كهريزك به دليل اينكه بيمار از عدم آگاهي رنج ميبرد ولي قادر به حركت بود، از پذيرش بيمار خودداري كرده و به پرسنل بيمارستان امام (ره) تأكيد شد كه توانايي نگهداري اين گونه بيماران در اين مركز وجود ندارد و آنها بايد بيمار را با خود برگردانند. حسيني با اشاره به اينكه پرنسل بيمارستان صبح روز بعد مجدداً به آسايشگاه كهريزك مراجعه كردند و تقاضاي مجدد براي پذيرش بيمار داشتند، گفت: اين بار نيز آنها با جواب "نه " مددكاران اجتماعي روبرو شدند. وي بيان داشت: سرانجام پرنسل بيمارستان امام، زماني كه موفق به تحويل اين بيمار به آسايشگاه كهريزك نشدند، ابتدا بيمار را در ساختمان اداري آسايشگاه رها كردند كه با مخالفت انتظامات آسايشگاه مجبور به بردن بيمار شدند اما در ادامه در 2 كيلومتري آسايشگاه بيمار رها كردند و از آن منطقه متواري شدند. حسيني افزود: مأموران كلانتري، اين بيمار را پيدا كرده و به آسايشگاه منتقل كردند كه عليرغم مشكلاتي كه در خصوص نگهداري اين بيمار وجود دارد، وي كماكان در كهريزك نگهداري مي شود. وي در پايان با اشاره به اينكه تمامي مدارك و اسناد در اين خصوص وجود دارد از وزراي مرتبط با حوزه بهداشت و بيمه در خواست كرد با حضور در آسايشگاه كهريزك از نزديك با مشكلات افراد آشنا شوند و در پي رفع و برطرف كردن آن تلاش كنند.
رها كردن بيمار در بيابان فقط يك نمونه بود؛ اوضاع نظام سلامت "وخيم " است .
بسيج دانشجويي 8 دانشگاه تهران نامه سرگشادهاي را خطاب به رئيس جمهور و رئيس مجلس نوشتند. متن نامه سرگشاده بسيج دانشجويي هشت دانشگاه تهران به احمدينژاد رئيس جمهوري و علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي در مورد عدالت در نظام سلامت به شرح ذيل است:
بسم الله الرحمن الرحيم . جناب آقاي دكتر احمدينژاد، رياست محترم جمهور . با سلام . امروز سالروز پيام هشت مادهاي امام خامنهاي به سران قواست. پيامي كه امام ما در آن داد عدالتخواهي سر داد و سرلوحه حركتهاي عدالت خواهانه مامومينش قرار گرفت. اما از زمان صدور آن پيام ده سال ميگذرد. زماني كه شايد كافي بود براي ريشهكن كردن فساد و بيعدالتيهاي فاحش در نظامي كه داعيه دار عدالت است. در اين مدت تلاشهاي خوبي در دولت شما براي نزديك شدن به آرمانهاي اين نظام عدالتخواه و خطوط ترسيم شده در پيام برداشته شده است و شايان تقدير است. اما آنچه ما فرزندان آن پير بصير در اين نامه ميخواهيم به آن بپردازيم عدالت در نظام سلامت كشور است. در حالي كه اماممان نميخواهند خانوادهها جز رنج مريض داري رنج ديگري داشته باشند، شاهد موارد بيشمار بد رفتاري، پايمال كردن حقوق و نقض قوانين توسط بعضي پزشكها و بيمارستانهاي كشور بودهايم و هستيم. بعضي از اين موارد بهقدري دردآور و غير انساني بودهاند كه رسانههاي كشور ناچار از پرداختن به آنها بودهاند و به عنوان داستانهاي عجيب در صفحههاي حوادث آنها را نشر ميدادند. نمونهاي از اين وقايع را در همين چند روز اخير شاهد بوديم. رها كردن دو بيمار در وسط بيابان به جرم استضعاف در نظام و دولت حامي مستضعفين! آقاي دكتر، ما از شما به عنوان داعيهدار عدالت ميپرسيم؛ واقعاً مجرم اصلي در اين حادثه و حوادث مشابه، راننده آمبولانس و نگهبان بيمارستان هستند يا مساله ريشهايتر است و از جاي ديگر نشات ميگيرد؟ آقاي دكتر آيا تبر عدالت نظام جمهوري اسلامي بايد ريشه اين درخت بيعدالتي را بزند يا به شاخ و برگهاي آن بپردازد؟ آيا به جاي دستگيري چند كارمند رده پايين و راننده و نگهبان نبايد از وزير محترم بهداشت پرسيد كه سامانه نظارت شما كجا است كه بيمارستانهاي زير مجموعه شما جسارت چنين حركتهايي را پيدا كرده اند؟ آيا با يك بار دستگير كردن چنين افرادي اين مساله كه مشتي است نمونه خروار حل ميشود؟ يا ما بايد نظام نظارت و مجازات متخلفين حوزه سلامت را اصلاح كنيم؟ آيا نبايد از نمايندگان عضو در كميسيون بهداشت مجلس پرسيد كه چه كمبودها و نقصهايي در قوانين موجب بروز چنين بحرانهايي در نظام سلامت شده است؟ آيا قوانين مرتبط با حوزه سلامت پاسخگوي نياز اين بخش حساس و حياتي ميباشد؟ آيا ساختارهاي نظام سلامت بيشتر از آنكه به نفع مردم باشد، به نفع صنف پزشكان نيست؟ از جناب آقاي دكتر صدر، نائب رئيس مجلس شوراي اسلامي، رئيس سابق كميسيون بهداشت مجلس و رئيس سازمان صنفي نظام پزشكي، نبايد پرسيد كه شما به عنوان نماينده مردم در مجلس شوراي اسلامي، از حقوق دو بيمار بخت برگشته و بسياري موارد مشابه ديگر حمايت ميكنيد، يا به عنوان نماينده پزشكان و سهامداران بخش خصوصي در سازمان نظام پزشكي، به دنبال تبرئه كردن فعالان اين حوزه بر خواهيد آمد؟ برنده اصلي اتفاق رخ داده كيست؟ آيا غير از اين است كه با بروز چنين اتفاقي سيل خيرات و بركات به سمت بخش خصوصي كه ايشان رئيس نمايندگان آنها در سازمان نظام پزشكي هستند، سرازير ميشود؟ آيا نميتوان تصور كرد كه اين هم يكي از روشهاي انتقال بيمار از مراكز دولتي به مراكز خصوصي است؟ هنگامي كه اين وضعيت را ميبينيم ديگر سخنان وزير بهداشت سابق عجيب به نظر نميرسد كه: "هر سال حدود 700 هزار نفر به جهت لزوم استفاده از يك خدمت پزشكي نسبتاً مهم مانند يك جراحي بزرگ و يا درمان يك بيماري صعبالعلاج، براي تأمين هزينههاي درمان مجبورند ماحصل پسانداز و اندوخته سالها كار و تلاش خود را به صورت يكجا صرف اين امر نمايند و بدينوسيله از طبقه متوسط اجتماع به طبقه فقير تبديل ميشوند و در اين ميان فقرا نيز تكليف نامشخصي دارند و در مواجهه با چنين هزينههايي حيات و زندگي آنها دچار تهديد و صدمه جدي ميشود " جناب آقاي رييس جمهور، در اين شرايط كه حضور غير قابل انكار سيستم مافيايي در ساختار نظام سلامت، جان و مال مردم را به نفع گروهي پزشكنماي كاسبكار به باد فنا داده است، اصلاح اين ساختار از درون آن، امري ناممكن مينمايد. مشكل فعلي نظام سلامت ما معضلي ريشهاي است كه رها كردن بيمار در بيابان، رعايت نشدن حقوق بيماران، گراني تعرفهها، وجود زير ميزيها، داروهاي تك نسخه اي و بازار سياه دارو و... تنها بخش كوچكي از بروزها و نمودهاي آشكار آن است؛ مشكل اصلي و ريشهاي نظام سلامت كشور ما آن است كه ذينفعهاي تشكيلات صنفي سازمان نظام پزشكي توانستهاند در جايگاههاي حاكميتي و دولتي رخنه كنند و نظام قانونگذاري و سياستگذاري كشور را به نفع صنف خود مصادره كنند. وخامت اوضاع تا آنجاست كه حتي در بعضي از موارد اين اختيارات حاكميتي به طور صريح و قانوني به آنها واگذار شده است. از جمله مصاديق حضور اعضاي اين صنف در جايگاههاي حاكميتي و دولتي ميتوان به موارد ذيل اشاره كرد: حضور اعضاي ارشد سازمان نظام پزشكي در كميسيون بهداشت و هيأت رييسه مجلس؛ حضور اين تشكل صنفي در جايگاههاي معاونتي و مديريتي وزارت بهداشت؛ رياست سهامداران بيمارستانهاي خصوصي بر بيمارستانهاي دولتي؛ حضور پزشكان و سهامداران بخش خصوصي در هيأتهاي علمي دانشگاههاي دولتي علوم پزشكي؛ و تشكيل دادگاههاي قصورات پزشكي ذيل تشكل ذينفع نظام پزشكي. حضور اعضاي ذينفع صنف در جايگاههاي حاكميتي مانند آن است كه داوري بازي فوتبال به سهام دار يكي از باشگاهها سپرده شود. نتيجه چنين بازي از پيش واضح است. بايد گفت تنها با ورود جدي هيئت دولت و همكاري و همراهي مجلس شوراي اسلامي اصلاح چنين ساختار فاسدي ميتواند صورت پذيرد. فلذا در اينجا از شما و رياست محترم مجلس درخواست داريم اقدامات زير با تمام قوا پيگيري كنيد: 1. منع قانوني فعاليت مديران سازمان صنفي نظام پزشكي و سهامداران بخش خصوصي در مناصب حاكميتي اعم از مجلس شوراي اسلامي، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي و قوه قضائيه و پزشكي قانوني. 2. منع قانوني اشتغال پزشكان در دو بخش دولتي و خصوصي به طور همزمان. 3. گرفتن مسئوليت تعرفهگذاري از سازمان نظام پزشكي و سپردن آن به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي. 4. باز مهندسي ساختار معيوب وزارت بهداشت در جهت تقويت امر نظارت بر مراكز درماني اعم از خصوصي و دولتي. 5. ايجاد نهادهاي قدرتمند حمايت از حقوق بيمار و تصويب قوانين بازدارنده جهت حمايت از حقوق بيماران. 6. ايجاد دادگاههاي تخصصي عادلانه، مستقل از سازمان صنفي و ذينفع نظام پزشكي. براي شما و ديگر خدمتگزاران نظام در پيگيري و اجراي اين مسايل تا تحقق عدالت در اين حوزه آرزوي توفيق داريم. والسلام عليكم و رحمة الله و بركاتة بسيج دانشجويي دانشگاههاي صنعتي شريف، صنعتي اميركبير، تهران، امام صادق (ع)، علم و صنعت، علامه طباطبايي، خواجه نصيرالدين طوسي و شهيد بهشتي. رونوشت به رياست محترم مجلس شوراي اسلامي آقاي دكتر لاريجاني
پرسنل بيمارستان مرا مانند شاخه درختي در بيابان رها كردند.
يكي از بيماران رهاشده از بيمارستان امام كه يك مرد سالمند است، با بيان اينكه: "هيچگاه از افرادي كه مرا در اتوبان رها كردند، نخواهم گذشت "، گفت: پرسنل بيمارستان امام همانند شاخه درختي مرا در بيابان رها كردند. زماني كه براي تهيه مصاحبه با يكي از بيماران رهاشده در تهران وارد آسايشگاه كهريزك و بخش درمان مردان شديم با چهره نحيف و سوخته پيرمردي روبهرو شديم كه روي تخت آسايشگاه به نقطهاي خيره شده بود؛ اين پيرمرد آنچنان مظلوم روي تخت نشسته بود كه هيچگاه فكر نميكرديم افرادي در يك واحد درماني دلشان بيايد كه با او حركت غيرانساني داشته باشند. پيرمرد حاضر به مصاحبه نبود؛ غم دلش را در نگاهش ميتوانستيم ببينيم و به او حق ميداديم كه نخواهد سخني بگويد اما با اصرار و پادرمياني مددكاران آسايشگاه، حاضر به مصاحبه شد. ب م، درباره اتفاقات افتاده در بيمارستان امام(ره) اظهار ميدارد: به علت سوختگي در يكي از پادگانهاي تهران كه به عنوان سرايدار در آنجا مشغول به كار بودم به اين بيمارستان منتقل شدم. وي با بيان اينكه سوختگيم شديد بود، تصريح ميكند: در مدتي كه در بيمارستان امام بودم تحت درمان پزشكان قرار داشتم و با تلاش آنها آثار سوختگي بدنم كاهش پيدا كرد به طوري كه با عملهاي جراحي مختلفي، آثار سوختگي در دست و صورتم را كاهش دادند. وي اضافه ميكند: اما اواخر فروردين بود كه چند تن از پرسنل بيمارستان امام(ره)، من و يكي ديگر از بيماران را بدون آنكه چيزي به ما بگويند، سوار ماشين بيمارستان كردند و در كنار يكي از اتوبانهاي تهران رها كردند. اين بيمار اظهار ميدارد: راستش نميدانم چه اتفاقي افتاد؛ حال خوشي نداشتم اما به گفته مددكاران اجتماعي آسايشگاه كهريزك، من و بيمار رهاشده ديگر را ابتدا به بيمارستان فيروزآبادي منتقل كردند و سپس بعد از پايان مراحل درمان، به كهريزك آوردند. وي ادامه ميدهد: هماكنون در اين آسايشگاه نگهداري ميشوم و نگرانيم از اين است كه عاقبتم چه خواهد شد چرا كه خانواده و فرزندانم در اين مدت از من خبري نگرفتهاند. اين پيرمرد در حالي كه اشك از چشمانش روان شده و بر صورت سوختهاش جاري بود، ميگويد: هيچگاه از افرادي كه مرا همانند شاخه درختي در بيابان و اتوبان رها كردند نخواهم گذشت و از مسئولان و افرادي كه با اين موضوع مرتبط هستند درخواست ميكنم اين موضوع را پيگيري و حق من و افرادي همانند من را بگيرند.
غلامعباس 15 سال در بيمارستان دولتي بستري است
ريس دانشگاه علوم پزشكي همدان گفت: غلامعباس بيش از 15 سال در يكي از بيمارستان هاي شهر همدان بستري است و تمام خدمات پزشكي براي وي به صورت رايگان انجام مي شود . دكتر رضا صفيآريان با تشريح وضعيت بيماري غلامعباس گفت: اين بيمار 15 سال پيش در بيمارستان فرشچيان به دليل نوع بيماري اش بستري شد و از همان زمان تحت درمان و مراقبت هاي ويژه پزشكي قرار گرفت.وي افزود: دانشگاه علوم پزشكي همدان تمامي هزينه هاي تشخيصي و درماني اين بيمار را تقبل كرده به نحوي كه از سال 85 تا پايان سال 89 مبلغ 12 ميليون و 476 هزار و 102 تومان از سوي مركز آموزشي درماني فرشچيان براي اين بيمار هزينه شده است و همچنين هزينه درماني اين بيمار در سال گذشته 5 ميليون و 715 هزار و 559 تومان بوده است.دكتر رضا صفيآريان همچنين در خصوص طولاني شدن زمان بستري اين بيمار در اين مركز درماني گفت: متاسفانه هيچگونه اطلاعي از خانواده اين بيمار وجود ندارد و مسئولان بيمارستان به ناچار بيمار را در اين مركز نگهداري و مراقبت مي كنند.وي در عين حال افزود: علاوه بر ارائه خدمات درماني رايگان در طول 15 سال گذشته براي اين بيمار، از طرف مركز آموزشي درماني فرشچيان دفترچه خدمات درماني نيز براي وي صادر شده و همچنين با تكميل فرمهاي سهام عدالت و يارانه، اين بيمار از مزاياي اين طرح ها نيز بهره مند است. رييس دانشگاه علوم پزشكي همدان در ادامه افزود: مركز آموزشي درماني فرشچيان تا كنون براي بستري شدن تعدادي از بيماراني كه توان مالي مناسب نداشته و امكان بستري در بيمارستان و درمان از طرف خانواده برايشان وجود ندارد، اقدام كرده و اين بيماران را پس از بهبودي در معيت مامور به خانواده هايشان تحويل داده است
دستجردي: عوامل رهاكننده 2 بيمار هدفشان مخدوش كردن آبروي بيمارستان بود
وزير بهداشت با بيان اينكه حراست وزارت بهداشت پيگر عوامل رهاكننده 2 بيمار است، گفت: هدف اين افراد مخدوش كردن آبروي بيمارستان بوده است. وحيددستجردی درباره آخرين پيگيرِِيهاي دو بيمار رها شده در بيابانها تهران اظهار داشت: بر اساس بررسيهايي كه كرديم، يك بيمار در 20 فروردين در بيمارستان امام خميني بستري شده بود و در 23 فروردين درمان او تكميل و دستور ترخيص او صادر ميشود. وي تصريح كرد: با توجه به وضعيتي كه اين بيمار داشته است، هزينه درمان رايگان ميشود، اما اين بيمار با دستور مدير شب اورژانس و به كمك چند نفر با وجود اينكه آدرس منزل در پروندهاش وجود داشته، سوار بر يك وانت به همراه بيمار ديگري كه معلوم نيست از كجا آمده است، به يكي از بيابانهاي اطراف تهران منتقل ميشود. وزير بهداشت افزود: اين در حالي است كه لباس بيمارستان به تن هر دو نفر پوشانده بودند و در كنار آنها برگه راديولوژي و نسخه بيمار كه مهر بيمارستان امام خميني را داشت نيز گذاشته بودند و جالب است كه همزمان افرادي پيدا ميشوند كه از اينها عكس و فيلم تهيه ميكنند. وي با ذكر اين نكته كه به نظر ميرسد نيتي پشت اين قضيه است و دستاني وجود دارد كه اين كارها را انجام دادند و بايد بررسي شود، گفت كه دستور دادهام كه حراست وزارتخانه بررسيهاي لازم در اين زمينه را انجام دهد. 6 نفر از افرادي كه اين عمل را مرتكب شدهاند، شناسايي شدهاند و به نظر ميرسد كه هدف اين بوده است كه آبرو و حيثيت بيمارستان امام خميني را مخدوش كنند. من در اين زمينه از رئيس كل دادگستري استان تهران و وزير اطلاعات درخواست كردم كه در اين زمينه تحقيق كنند. وحيد دستجري بيان داشت كه وقتي اين افراد در بيابان رها ميشوند، به بيمارستان فيروزآبادي منتقل ميشوند و طبق پرونده پزشكي كه وجود دارد با توجه به درماني كه روي آن بيماري كه گفتم انجام شده بود، اين فرد همان شب از بيمارستان ترخيص ميشود و فرد دوم كه معلوم نيست چگونه وارد ماجرا شده است، بيمار مغزي تشخيص داده شده كه توانايي پاسخگويي ندارد و او را به بهزيستي منتقل ميكنند. وي تاكيد كرد كه خودمان به عنوان شاكي و مدعي، اين پرونده پيگيري ميكنيم. بيمارستان امام خميني بيمارستاني است كه در آن بيماران عفوني ايدز كه بيماران پرخطري هستند و هيچ كس نميتواند به آنها نزديك شود، مورد درمان قرار ميگيرند. زخمهاي باز اين افراد كه بسيار خطرناك است، بنابراين به هيچ وجه اين بيمارستان بيماران خود را به خاطر هزينه درمان به اين شكل در بيابانها رها نميكند. چنين رفتاري مانند انجام قتل است. ما حتي دشمنان خود را هم درمان ميكنيم. حال چطور چنين اتفاقي بايد بيفتد. به نظر من بايد انگيزههاي اين افراد شناسايي شود. وزير بهداشت اعلام كرد كه حتي كارتنخوابها كه فاقد پول، مسكن و بيمه هستند در بيمارستانهاي ما مورد درمان قرار ميگيرند و هزينههاي آنها رايگان ميشود البته ما بايد فكري براي بعد از ترخيص بيماران بكنيم تا اين افراد دوباره در محيطهايي قرار نگيرند كه بيمار شوند.
وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی از جنجال جدید و ماجراجویی رسانه ای ... شکایت کرد
در پی انتشار مکرر اخبار کذب به نقل از وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی از سوی خبرگزاری فارس ، رییس دفتر حقوقی این وزارتخانه با طرح شکایت به دادستان عمومی و انقلاب اسلامی پیگیری این ماجراجویی رسانه ای را خواستار شد . بر اساس این گزارش در بخشی از این دادخواست آمده است :«در پی انتشار خبری مبنی بر رها کردن دو بیمار به علت عدم توانایی مالی از سوی یک بیمارستان دولتی در هفته گذشته ، حجم وسیع تبلیغاتی از سوی رسانه های داخلی و خارجی علیه نظام سلامت بلکه تمامیت نظام مقدس جمهوری اسلامی شکل گرفت . با توجه به حساسیت موضوع ، وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، دانشگاه و مسئولین بیمارستان در اولین گام به منظور کشف حقیقت و بررسی موضوع ضمن تعیین کمیته ای خاص برای بررسی موضوع شکواییه را تقدیم دادسرا نمود و تحقیق در جهت کشف حقیقت و تعقیب و مجازات عاملان و مسببان احتمالی موضوع را خواستار گردید . نوع و کیفیت حادثه منتشره به وضوح دلالت بر آن دارد که موضوع آنچنان که ادعا شده نیست بویژه آنکه یکی از بیماران رها شده ادعایی ، اصلا سابقه بستری در آن بیمارستان را نداشته و بیمار دیگر نیز 11 روز قبل از انتشار خبر بعد از معالجه کامل و مساعدت در هزینه درمان با وجود داشتن نشانی مشخص توسط گروهی از افراد خاطی در محلی خارج از بیمارستان رها شده اند .» در بخش دیگری از این دادخواست با اشاره به هجمه وسیع تبلیغاتی علیه نظام جمهوری اسلامی با انتشار این خبر گفته شده است « وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تاریخ 13/2/90 در نشست روسای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور همین موضوع را مطرح کردند و اظهار داشتند موضوع رهاسازی بیماران با آن کیفیت و نحوه ای که بیان شده است واقعیت ندارد. متاسفانه خبرگزاری فارس و سایت خبری فردا با تحریف سخنان وزیر محترم بهداشت این گونه اعلام داشته است که وزیر بهداشت موضوع رها کردن بیماران را تکذیب کرده و با پروبال دادن آن، مطالب کذب و خلاف واقعی را بیان داشته اند و تهمت های ناروایی را در حق ایشان وهمکاران وی مرتکب گردیده اند.» به گزارش خبرنگار وب دا دقایقی پس از انتشار خبر کذب خبرگزاری فارس، برخی رسانه ها و سایت های داخلی با استناد به این خبر موج جدیدی از حملات رسانه ای خود را متوجه وزارت بهداشت و درمان و جامعه خدوم پزشکی نموده اند که این مسئله موجب اعتراض مسئولان و روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور شد. گزارش خبرنگار وب دا حاکی است درست چند ساعت پس از انتشار این خبر و نقل خبرگزاری های متعدد از آن، خبرگزاری فارس در یک اقدام شگفت انگیز نسبت به اصلاح تیتر و بخش هایی از خبر ارسالی خود اقدام نمود.
وزير بهداشت رهاسازي بيماران به علت نداشتن پول را تكذيب كرد
وزير بهداشت ضمن تاييد رهاسازي بيمار گفت: رهاسازي بيمار در تهران به علت اينكه پول نداشته اند، به هيچ وجه صحت ندارد و ما به عنوان شاكي خصوصي وارد موضوع شديم. وزير بهداشت در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به موضوع رهاسازي بيمار يادآور شد: در مورد بيماراني كه گفته ميشود رها شدهاند و مواردي كه در مشهد گفته ميشد بيماراني جذامي از آسايشگاه جذاميها رها شدهاند و مورد ديگر در لرستان خبر داده شده بود دقت روساي دانشگاهها و نظارت بر مجموعه خود را ميطلبد. وي خاطر نشان كرد: رهاسازي بيماران در تهران به علت اينكه پول نداشته اند، به هيچ وجه صحت ندارد و ما به عنوان شاكي خصوصي وارد موضوع شديم.
رهاكنندگان بيماران قصد تخريب آبروي نظام سلامت را داشتند
وزير بهداشت گفت: فقط يك بيمار از بيمارستان رها شده، رها كنندگان بيمار قصد تخريب آبروي نظام سلامت كشور را داشتند از دادستان تهران و وزارت اطلاعات درخواست كرديم آنها را به اشد مجازات محكوم كنند. وزير بهداشت درباره رها شدن 2 بيمار در تهران تصريح كرد: اول اينكه يك بيمار بوده است نه 2 بيمار، و دوم اينكه اين بيمار تمام خدمات درماني را ظرف 4 روز دريافت كرده و هزينه لازم را براي پرداخت خدمات ارائه شده نداشته است و همچنين آدرس مشخصي داشته است. وي گفت: اين بيمار را با لباس بيمارستان و به همراه داشتن برگههاي راديولوژي و نسخههاي بيمارستان در پشت وانتي سوار ميكنند و فرد ديگري لباس بيمارستان را ميپوشد و او را از بيمارستان خارج ميكند. وحيد دستجردي با بيان اينكه اين كار تعمدي بوده است گفت: از دادستان تهران و وزارت اطلاعات خواستيم كه موضوع را به طور جدي پيگيري كند و انگيزه اين افراد ريختن آبروي كساني است كه در نظام سلامت زحمت ميكشند. وي ادامه داد: وقتي نيروي انتظامي فرد را از كنار خيابان به بيمارستان فيروزآبادي ميبرد آنجا ديده ميشود تمام كارهاي درمانياش انجام شده است. لذا او را به منزلش ميبرند. وحيد دستجردي خاطرنشان كرد: از دادستان خواستهايم تا افراد خاطي را به اشد مجازات محكوم كند.
اخراج بيمار تبعه افغان از بخش مراقبتهاي ويژه «آيسييو» كذب محض است
ريس بيمارستان وليعصر (عج) اراك، شايعه اخراج بيمار تبعه افغان را از بخش مراقبتهاي ويژه جراحي مغز و اعصاب (آيسييو) به بخش جراحي اين مركز درماني به دليل پرداخت نشدن هزينهها كذب محض دانست . دكتر عليرضا محمدي افزود: درج خبر كذبي مبني بر اخراج يك بيمار تبعه افغان از بخش آيسييو به بخش جراحي بيمارستان وليعصر (عج) اراك در برخي رسانهها طي چند روز اخير خوراك تبليغي و جهت دار براي رسانههاي غربي فراهم كرده در حالي كه اين موضوع صحت ندارد. وي ادامه داد: بيمار تبعه كشور افغانستان با نام «كريم اسحاقي» در روز 29 اسفند سال گذشته با جراحات متعددي كه براثر سقوط در داخل چاه ايجاد شده بود به اورژانس بيمارستان وليعصر (عج) اراك منتقل شد كه بلافاصله اقدامات پزشكي توسط تيم متخصصين طب اورژانس براي وي آغاز شد. رييس بيمارستان وليعصر (عج) اراك اضافه كرد: اين بيمار به شدت از ناحيه قفسه سينه، شكم و مغز آسيب ديده بود كه به سرعت، اعمال جراحي روي اندام مذكور به منظور مهار خونريزي داخلي و تثبيت حال بيمار در چندين مرحله انجام شد. وي اظهار داشت: با تثبيت شرايط حياتي در دوم فروردين امسال، اين بيمار به دليل آسيبهاي جدي مغز به بخش مراقبتهاي ويژه جراحي مغز و اعصاب (آيسييو) منتقل شده و شرايط مراقبت ريوي و امكان تغذيه بيمار در حالت كما به سرعت مهيا شد. وي توضيح داد: اين بيمار به دليل صدمه مغزي در وضعيت زندگي نباتي قرار گرفته و پزشك معالج وي تشخيص انتقال اين بيمار به داخل بخش جراحي با حضور همراه را داده است و شايعه اخراج نامبرده از بيمارستان به دلايل مالي كذب است. دكتر محمدي بيان كرد: طبق برآوردهاي اوليه تاكنون بالغ بر 150 ميليون ريال براي اين بيمار هزينه شده در حالي كه كارفرماي وي تنها شش ميليون ريال به حساب بيمارستان واريز كرده است. وي خاطرنشان كرد: با وجود شايعات و تبليغات كذب، اين بيمار هنوز در بخش جراحي مغز و اعصاب بيمارستان وليعصر (عج) اراك بستري است و تاكنون علاوه بر يك صد مشاوره تخصصي، اقدامات درماني و تشخيصي فراواني در پرونده وي موجود است. وي ادامه داد: براي تيم درماني اين بيمارستان براساس تعهد و قسمي كه ياد شده، رسيدگي به بيماران دردمند در اولويت است و اخراج اين بيمار تبعه افغان آن هم به دليل خارجي بودن و يا عدم تامين هزينههاي مالي مفهومي ندارد. رييس بيمارستان وليعصر (عج) اراك در پايان گفت: مسئولان حوزه سلامت استان مركزي دفاع از عملكرد صادقانه پرسنل درماني اين بيمارستان را وظيفه خود ميدانند و موضوع برخورد با عوامل نشر اين خبر كذب و شايعه ساز، از طريق مراجع قضايي پيگيري خواهد شد
منبع : فارس + ایرنا + ایلنا + و ب د ا + خبر آنلاین