50 مطلب آخر
اخبارحاشیه : سلامت از نان شب هم واجب‌تر است

وزير بهداشت: سلامت از نان شب هم واجب‌تر است و دانشگاههاي علوم پزشكي مسئوليت اصلي تأمين سلامت مردم را به عهده دارند    . . . . . .    در حال حاضر مطالعه و ساخت 48 هزار تخت بيمارستاني را در درستور كار داريم تا با كمك اعضاي هيئت امناها بتوانيم هرچه زودتر اين تخت‌ها را آماده، تكميل و نياز كشور را مرتفع كنيم   . . . . .   در حال حاضر در كشور 50 دانشگاه علوم پزشكي داريم    . . . . .    در حال حاضر مطالعه و ساخت 48 هزار تخت بيمارستاني در دستور برنامه‌هاي فعاليتي ما قرار دارد تا بتوانيم هر چه زودتر اين تخت‌هاي بيمارستاني را آماده، تكميل و نياز كشور را مرتفع كنيم و مسلماً هيچ ارگاني جز هيئت‌هاي امنا با اين تركيب شاخص نمي‌توانند در تجميع تخت‌هاي بيمارستاني ما را حمايت كنند   . . . . .     

لطفآ جهت مطالعهء مابقی خبر روی کلمهء   ادامه متن  در کادر ذیل کلیک فرمائید :  

تحلیل ما

متن کامل

وزير بهداشت گفت: سلامت از نان شب هم واجب‌تر است 

 وزير بهداشت گفت: سلامت از نان شب هم واجب‌تر است و دانشگاههاي علوم پزشكي مسئوليت اصلي تأمين سلامت مردم را به عهده دارند اما عده‌اي عليه خادمان سلامت مردم هجمه مي‌كنند كه علت آن را نمي‌دانيم.

مرضيه وحيد دستجردي در نخستين نشست سراسري هيئت امناهاي دانشگاه‌ها و دانشكده‌هاي علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني سراسر كشور كه با حضور معاون اول رئيس‌جمهوري در مركز همايش‌هاي بين‌المللي رازي برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر مطالعه و ساخت 48 هزار تخت بيمارستاني را در درستور كار داريم تا با كمك اعضاي هيئت امناها بتوانيم هرچه زودتر اين تخت‌ها را آماده، تكميل و نياز كشور را مرتفع كنيم.

وي گفت: در سال گذشته 3 جلسه براي هر دانشگاه براي هيئت امنا اختصاص داديم و در اين راستا براي برخي دانشگاه‌ها نيز جلسات خاص و بيشتري تشكيل شد تا در اين جلسات خواسته‌هاي وزارت بهداشت از دانشگاه‌هاي علوم پزشكي ابلاغ و پيگيري شود.

وحيددستجردي افزود: مهمترين نقطه اتكاي تصميم‌گيري در دانشگاه‌هاي علوم پزشكي هيئت امناها هستند زيرا دانشگاه‌ها مركز پرورش انسان‌ها بوده و اين انسان‌هاي پرورش يافته بايد مسئوليت اداره كشور را برعهده بگيرند و در اين راستا فارغ‌التحصيلان دانشگاه‌هاي علوم پزشكي به دليل اينكه با جان و سلامت مردم سر كار دارند مي‌توان گفت اين شعار سلامت از نان شب هم واجب‌تر است را آنان انجام مي‌دهند.

وزير بهداشت با بيان اينكه در حال حاضر در كشور 50 دانشگاه علوم پزشكي داريم، بيان داشت: با تجميع حوزه آموزش و درمان پس از انقلاب ارائه خدمات بهداشتي و درماني برعهده دانشگاه‌هاي علوم پزشكي قرار گرفت كه اين امر نه تنها در ايران بلكه در تمام دنيا بي‌نظير است.

وحيد دستجردي گفت: حدود بيش از 30 سال پيش پزشك‌هاي متعددي از كوبا، هند و بنگلادش در كشور ما حضور داشتند ولي هم اكنون با تجميع حوزه‌هاي درمان و آموزش توانسته‌ايم در حوزه پرورش نيروي انساني نياز كشور را برطرف كنيم به طوري كه در حال حاضر مي‌توانيم نيروهاي انساني علوم پزشكي ديگر كشورها را پرورش دهيم.

* فارغ‌التحصيلان علوم پزشكي فارغ‌التحصيلان اعزامي به مناطق محروم كشور

وزير بهداشت با بيان اينكه فارغ‌التحصيلان رشته علوم پزشكي در بين تمام فارغ‌التحصيلان كشور تنها گروهي هستند كه پس از فارغ‌التحصيلي به مناطق مختلف كشور اعزام مي‌شوند، گفت: اين به اين دليل است كه اين فارغ التحصيلان پس از پايان تحصيل ديگر هيچگونه نيازي به فراگيري مهارتي نياز ندارند و مي‌توانند بدون فراگيري مهارت‌هاي لازمه بر اساس نتايج پيوند تجميع درمان و آموزش در مناطق مختلف كشور ارائه خدمات كنند و اين منحصراً در بين فارغ‌التحصيلان علوم پزشكي نمود پيدا مي‌كند و اين مسئله را به طور مثال در فارغ‌التحصيلان مهندسي مشاهده نمي‌كنيم.

وحيد دستجردي با اشاره به اينكه از ديگر نتايج تجميع حوزه‌هاي درمان و آموزش در كشور بومي كردن رشته‌ علوم پزشكي است، گفت: قبل از پيروزي انقلاب و قبل از تشكيل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در دانشگاه‌هاي علوم پزشكي بر اساس منابع خارجي كار مي‌شد و بسياري از فارغ‌التحصيلان برخي از مطالب آموزشي را در بين بيماران خود مشاهده نمي‌كردند ولي اكنون با تشكيل و ايجاد وزارت بهداشت و ارائه آموزش‌هاي جامع‌نگر توانسته‌ايم به عنوان اولين علم در كشور بتوانيم رشته علوم پزشكي را در ايران بومي كنيم.

وحيد دستجردي ادامه داد: در حال حاضر تنها فارغ‌التحصيلان دانشگاه‌هاي علوم پزشكي در كشور هستند كه به مناطق محروم اعزام مي‌شوند و با تمام مشقات و سختي‌ها خدمات ارزنده‌اي به آحاد مردم ارائه مي‌كنند.

وزير بهداشت با تشكر از رؤساي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور كه برخي از آنان نيز در طول يك سال و نيم گذشته دچار بيماري‌هاي قلبي متعددي بودند، گفت: رؤساي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي برنامه‌هاي بسياري را در فعاليت‌هاي خود از جمله رسيدگي به آب شهري، خانه‌هاي بهداشت، تربيت دانشجويان و ارائه خدمات بهداشتي و درماني از روستاها تا شهرها را برعهده دارند و حتي شخصاً در مسائلي چون بيماري‌هاي وبا و مالاريا مسئوليت‌ها را انجام مي‌دهند.

وحيد دستجردي با اشاره به هجمه‌هايي كه به حوزه سلامت در كشور شده است افزود: علت و منشأ اين هجمه‌ها را نمي‌دانيم كه چرا به خدمت‌گذاران مردم كه دغدغه كاهش درد و آلام مردم را دارند برخورد مي‌كنند ولي تعبير ما مانند درخت سيبي است كه هر چه سنگ و چوب به آن پرتاب مي‌كنند ما بايد مانند نتيجه يك درخت كه حاصل آن ميوه سيب است همچنان با تمام وجود اين هجمه‌ها را به جان بخريم و با تلاش و افزايش فعاليت‌هاي خود رضايت مردم و خداي متعال را برآورده كنيم.

* جشن تكميل خانه‌هاي بهداشت

وحيد دستجردي به تكميل دو هزار خانه بهداشت در ظرف يك سال جاري اشاره كرد و گفت: اميدواريم بتوانيم با تكميل اين خانه‌هاي بهداشت جشن تكميل خانه‌هاي بهداشت را بگيريم.

وي همچنين در ادامه به تكميل اورژانس‌هاي پيش بيمارستاني نيز اشاره كرد و افزود: اميدواريم با تجهيز 500 اورژانس در كشور اورژانس‌هاي جاده‌اي تكميل شود كه اين مسئله بايد در برنامه‌هاي اعضاي هيئت امنا صورت پذيرد.

* ايجاد پست رئيس سازمان غذا و دارو در دانشگاه‌هاي علوم پزشكي

وزير بهداشت به ايجاد سازمان غذا و دارو در دولت خدمتگزار نيز اشاره كرد و گفت: بايد تشكيلات اين سازمان در هيئت امنا و دانشگاه‌هاي علوم پزشكي ديده شود طوري كه بايد معاون، پست رئيس غذا و دارو در دانشگاه‌ها ايجاد شود.

وحيد دستجردي به تكميل 4 هزار تخت بيمارستاني در سال جاري اشاره كرد و گفت: اين مسئله مشاركت استانداران و رؤساي دانشگاه‌ها را به صورت جدي مي‌طلبد.

وزير بهداشت اظهار داشت: در حال حاضر مطالعه و ساخت 48 هزار تخت بيمارستاني در دستور برنامه‌هاي فعاليتي ما قرار دارد تا بتوانيم هر چه زودتر اين تخت‌هاي بيمارستاني را آماده، تكميل و نياز كشور را مرتفع كنيم و مسلماً هيچ ارگاني جز هيئت‌هاي امنا با اين تركيب شاخص نمي‌توانند در تجميع تخت‌هاي بيمارستاني ما را حمايت كنند.

وحيد دستجردي افزود: نظام ارجاع و پزشك خانواده را نيز سال گذشته در شهرها آغاز كرديم كه در استان خوزستان، سيستان و بلوچستان و چهارمحال بختياري در 17 شهرستان بين 20 تا 50 هزار نفر را تحت پوشش قرار داديم كه اين مسئله به صورت كامل حاصل نشد ولي امسال دستور داديم با مشاركت هيئت امنا، استانداري و به طور ويژه معاون اول رئيس‌جمهور 12 تا 14 ميليون نفر را بر اساس برنامه‌ پنجساله توسعه كشور تحت پوشش نظام ارجاع و پزشك خانواده قرار دهيم.

وحيد دستجردي گفت: سازمان‌هاي بيمه‌گر و وزارتخانه مسئول بيمه‌ها نيز بايد اعتبارات خاص اين مسئله را در نظر گيرد.

منبع : فارس

منبع : تاریخ : ۱۳۹۰/۳/۲۲ تعداد بازدیدکنندگان : 4989

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 4870
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 6940
بازدید امسال : 802423
بازدید کل : 37169496

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش