150 داروخانه جديد در تهران تأسيس ميشود
.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تأسیس150 داروخانه جدید طی 6 ماه آینده در استان تهران خبر داد
.
.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس سلامزاده در نخستین نشست سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به پرسشی مبنی بر وضعیت حق فنی در داروخانههای زیر پوشش این دانشگاه اظهار داشت: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حال حاضر 1450 داروخانه در سطح تهران را پوشش میدهد و در این راستا با گرفتن مجوزهای لازم تا 6 ماه آینده 150 داروخانه جدید بر اساس نیازسنجیهای به عمل آمده تأسیس خواهد شد.
وی افزود: در این راستا معاونت غذا داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بالغ بر 300 مرکز ترک اعتیاد، بیش از 30 شرکت توزیع کننده دارو، 5 هزار بیمار مصرف کننده ضد درد مواد مخدر و 4 هزار دریافت کننده داروهای ام اس را تحت کنترل و پوشش دارد.
سلامزاده ادامه داد: در این راستا 900 کارخانه تولید کننده مواد آشامیدنی و 90 کارخانه آرایشی نیز تحت پوشش معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستند.
وی بیان داشت: در این راستا نظارت بر شرکتهای وارد کننده و صادر کننده که گواهینامههای دارویی نیز دارند با نمونهبرداری و گرفتن آزمایش تمام آنان تحت کنترل هستند و در این راستا حداقل در سال 3 بار نیز از کارخانجات غذایی نمونهبرداری میکنیم تا محصولات آنان بر اساس استاندارد تولید شود.
وی در ادامه به مرکز اطلاع رسانی دارو و سموم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز اشاره کرد و افزود: این مرکز در اردیبهشت سال جاری افتتاح شد و در حال حاضر در منطقه و حتی دنیا در زمینه پاسخگویی میتواند در رتبههای بالا قرار گیرد.
سلامزاده تصریح کرد: در 4 ماه اخیر 160 هزار تماس در زمینه اطلاعات دارویی به این مرکز انجام شده است و در مجموع این مرکز با 50 کارشناس داروساز به صورت شبانهروزی ماهانه پاسخگوی 13 هزار تماس در زمینه ارائه اطلاعات دارویی است.
وی در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران مبنی بر مشکلات داروخانه طالقانی نیز گفت: داروخانه طالقانی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران است و این دانشگاه باید در این زمینه در بحثهای حق فنی این داروخانه نظارت داشته باشد تا بر اساس قانونی که در وزارت بهداشت تأسیس شده است حق فنی دریافت شود و در مجموع حق فنی برای امسال تصویب نشده است و حق فنی داروخانه از سال گذشته همان 500 تومان است.
سلامزاده در بحث گرانفروشی در داروخانهها نیز عنوان داشت که این موارد را نیز با تعزیرات باید هماهنگی و پیگیری کرد ولی به دلیل اینکه متأسفانه اگر دارویی ارزان شود و داروخانه به همان قیمت گذشته بخواهد دارو را بفروشد این موارد هنوز مباحث قانونی مشخصی ندارد ولی در مجموع این موارد در حوزه گرانفروشی است و داروخانهها باید براساس فاکتورهای موجود عمل کنند.
.
منبع : فارس