50 مطلب آخر
خبرصنفی : چند خبراز بیمارستان لقمان حکیم تهران

رئیس بیمارستان لقمان:  برای پاسخگویی به مراجعه کنندگان اوژانسی 100 تخت خالی و پا به کار نیاز است که بتوان زمانی که بیماران اوژانسی به این بیمارستان مراجعه کردند از این تخت‌ها استفاده کرد تا بیماران دیگر در راهروها بستری نشوند    . . . . .    در حال حاضر حدود 50 تا 60 تخت بستری و در حدود 4 تخت ICU و ۴ تخت CCU داریم و 30 تا 40 تخت دیگر نیاز داریم    . . . . . .   با وجود افتتاح اورژانس جدید بیمارستان لقمان هنوز این بیمارستان به 50 تخت ICU و CCU نیاز دارد    . . . . . .   در سال حدود 70 هزار بیمار اورژانسی به بیمارستان لقمان مراجعه می‌کنند که چیزی حدود 25 هزار نفر آن بیمار مسمومیتی است و این حجم بسیار بالایی است    . . . . . .    پیش از دکتر دستجردی هیچ وزیری به جز دکتر ملک زاده در 20 سال پیش به بیمارستان لقمان حکیم نیامده بود     . . . . . .     در سال های اخیر 14 هزار متر مربع به مساحت لقمان حکیم اضافه شده و این مرکز دارای 72 عضو هیات علمی، 10 استاد تمام، 18 دانشیار، 44 استادیار و 143 رزیدنت است     . . . . .     از مجموع 844 پرسنل این بیمارستان دولت تنها به 385 نفر از آنان حقوق و مزایا می دهد و بقیه کارکنان از درآمدهای اختصاصی بیمارستان حقوق می گیرند     . . . . . .   بیمارستان لقمان حکیم با دارا بودن 5 بخش و یک اورژانس سرپایی مسمومیت، قطب مسمومیت های کشور است و سال گذشته بیش از 25 هزار مسموم را پذیرش و مداوا کرده است     . . . . . . .       دولت تنها 37 درصد هزینه های بیمارستان لقمان حکیم را می دهد و 63 درصد هزینه ها از جیب بیمارستان تامین می شود     . . . . .      این بیمارستان در جنوب تهران واقع است و علاوه بر پذیرش بخش زیادی از افراد نیازمند سالانه 12000 بیمار مجهول الهویه، سرباز، فقیر، اتباع خارجی و متهمان را نیز پذیرش و درمان می کند     . . . . . .     پس از هدفمندی یارانه ها هزینه های آب بیمارستان 27 برابر، هزینه برق 10 برابر و هزینه گاز 13 برابر شده است. در حالی که می دانیم همه بیمارستان ها این مشکل را دارند، ولی هنوز پس از گذشت 7 ماه از سال خبری از اختصاص 10 درصد هدفمندی یارانه ها به نظام سلامت نیست     . . . . . .  

جهت رویت متن کامل این مطلب   ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در کادر ذیل کلیک فرمائید :

تحلیل ما

متن کامل

بستری بیماران در راهروهای بیمارستان لقمان طبیعی است

رئیس بیمارستان لقمان گفت: بستری شدن بیماران در راهرو بیمارستان لقمان به دلیل مراجعه بسیار بیماران و اقدامات اورژانسی امری طبیعی است.

امیدوار رضایی در پاسخ به این پرسش که مردم و بیماران از بستری شدن در راهروهای بیمارستان لقمان گلایه دارند و توضیح شما در این مورد چیست، اظهار داشت: برخی مواقع آن قدر مراجعه کننده زیاد می‌شود که حجم تخت‌های موجود بیمارستان جواب نمی‌دهد.
 
وی با بیان اینکه چون بیماران اورژانسی زیادی به این بیمارستان مراجعه می‌شود، گفت: مثلاً یک اتفاقی برای یک کارخانه یا معدنی رخ می‌دهد و تعداد زیادی مراجعه کننده اورژانسی به این بیمارستان ارجاع می‌شوند.

رضایی ادامه داد: همان طور که در زمان جنگ، صدام از بمب‌های شیمیائی استفاده می‌کرد ما حتی در زیرزمین‌های بیمارستان لقمان نیز مجروحان شیمیائی را بستری می‌کردیم و در کف زمین و راهروها سرم‌های افراد را با یک میخ به دیوار آویزان می‌کردیم و این به دلیل آن بود که وضعیت اورژانسی این گونه می‌طلبد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: حداقل برای پاسخگویی به مراجعه کنندگان اوژانسی 100 تخت خالی و پا به کار نیاز است که بتوان زمانی که بیماران اوژانسی به این بیمارستان مراجعه کردند از این تخت‌ها استفاده کرد تا بیماران دیگر در راهروها بستری نشوند.

رئیس بیمارستان لقمان خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود 50 تا 60 تخت بستری و در حدود 4 تخت ICU و ۴ تخت CCU داریم و 30 تا 40 تخت دیگر نیاز داریم که امیدواریم در سال‌های آینده به سمتی برویم که بتوانیم پوشش کاملی به بیماران ارائه کنیم.

وزیر بهداشت با بازدید از بیمارستان لقمان حکیم جور وزرای قبلی را هم کشید

رییس بیمارستان لقمان حکیم گفت: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بازدید امروز خود از بیمارستان لقمان حکیم جور وزرای قبلی را هم که به اینجا نیامده بودند کشید.

 دکتر امیدورار رضایی در مراسم افتتاح اورژانس این بیمارستان ضمن بیان این مطلب گفت: پیش از دکتر دستجردی هیچ وزیری به جز دکتر ملک زاده در 20 سال پیش به بیمارستان لقمان حکیم نیامده بود.

وی افزود: در سال های اخیر 14 هزار متر مربع به مساحت لقمان حکیم اضافه شده و این مرکز دارای 72 عضو هیات علمی، 10 استاد تمام، 18 دانشیار، 44 استادیار و 143 رزیدنت است.

وی با اشاره به اینکه از مجموع 844 پرسنل این بیمارستان دولت تنها به 385 نفر از آنان حقوق و مزایا می دهد و بقیه کارکنان از درآمدهای اختصاصی بیمارستان حقوق می گیرند، اظهار داشت: ماهی یک میلیادتومان حقوق می دهیم در حالی که طبق بند «و» بودجه عمومی کشور این هزینه را دولت باید بپردازد و درآمدهای اختصاصی بیمارستان باید صرف هزینه های توسعه ای و تحقیقاتی و کارهای زیربنایی شود.

دکتر رضایی گفت: 117 مقاله علمی و 12 کتاب از این بیمارستان چاپ شده و لقمان حکیم با دارا بودن 5 بخش و یک اورژانس سرپایی مسمومیت، قطب مسمومیت های کشور است و سال گذشته بیش از 25 هزار مسموم را پذیرش و مداوا کرده است.

عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی به مشکلات مالی لقمان حکیم اشاره کرد و گفت: هم اکنون 3 میلیارد و 900 میلیون تومان از بیمه ها طلبکاریم و طلب ما از وزارت بهداشت نیز در بخش بیماران تصادفی و سایر بخش ها از سال 88 تاکنون 2 میلیارد و 800 میلیون تومان است.

وی با اشاره به اینکه آمار مرگ و میر در بخش مسمومیت 5/1 درصد بوده و 5/0 درصد هم بستری های فوتی داشته ایم که با آمار جهانی در یک سطح قرار دارد، بیان داشت: اگر بیمه ها طبق قانون طلب ها را به موقع بدهند و تعرفه ها را هم K 6/3 حساب کنند می توانیم بدون کمک دیگران روی پای خود بایستیم و نیازمند هیچ دستگاهی هم نباشیم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: هم اکنون 6 ماه کارانه کارکنان به مبلغ 2 میلیارد و 800 میلیون تومان به آنان داده نشده و دولت تنها 37 درصد هزینه های بیمارستان لقمان حکیم را می دهد و 63 درصد هزینه ها از جیب بیمارستان تامین می شود.

وی با درخواست از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای پیگیری این مطالبات گفت: این بیمارستان در جنوب تهران واقع است و علاوه بر پذیرش بخش زیادی از افراد نیازمند سالانه 12000 بیمار مجهول الهویه، سرباز، فقیر، اتباع خارجی و متهمان را نیز پذیرش و درمان می کند.

دکتر رضایی ادامه داد: پس از هدفمندی یارانه ها هزینه های آب بیمارستان 27 برابر، هزینه برق 10 برابر و هزینه گاز 13 برابر شده است. در حالی که می دانیم همه بیمارستان ها این مشکل را دارند، ولی هنوز پس از گذشت 7 ماه از سال خبری از اختصاص 10 درصد هدفمندی یارانه ها به نظام سلامت نیست.

وی به 180 مورد کاشت حلزون شنوایی در لقمان اشاره کرد و ابراز داشت: بخش کاشت حلزون در کشور کم داریم ولی لقمان حکیم 180 مورد کاشت، 255 نفر در فهرست انتظار و بیش از 1000 نفر ثبت نامی برای دریافت این خدمت درمانی دارد.

گفتنی است در این مراسم از تلاش های 16 ساله دکتر سیدکمال هاشمی نژاد مدیر بیمارستان لقمان حکیم که بازنشسته شده است و نیز تلاش های 28 ساله استاد تمام این مرکز درمانی دکتر مخدوم شهنازی که در تمام این سال ها به صورت تمام وقت در این بخش دولتی کار کرده است توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تشویق ممتد حاضران در مراسم، با اهدای لوحی تقدیر به عمل آمد

بیمارستان لقمان همچنان به 50 تخت ICU و CCU نیاز دارد

رئیس بیمارستان لقمان گفت: با وجود افتتاح اورژانس جدید بیمارستان لقمان هنوز این بیمارستان به 50 تخت ICU و CCU نیاز دارد

امیدوار رضایی اظهار داشت: همان طور که می‌دانید در سال حدود 70 هزار بیمار اورژانسی به بیمارستان لقمان مراجعه می‌کنند که چیزی حدود 25 هزار نفر آن بیمار مسمومیتی است و این حجم بسیار بالایی است.

وی افزود: افتتاح اورژانس جدید بیمارستان لقمان به کاهش آلان بیماران کمک موثری می‌کند زیرا یک ساختمان جدید، تمیز و بهداشتی را با این وضعیت اورژانسی و اضطرابی که وارد بیمارستان می‌شوند می بینند که در آن خدمات مناسب دریافت می کنند.

رضایی بیان داشت: بخش‌هایی که قبلاً در اورژانس نداشتیم مانند CCU، ICU و خود بخش بستری اورژانس و رادیولوژی اورژانس و آزمایشگاه هم باید در همین مکان باشد تا مردم سرگردان نشوند این موارد کمک می‌کند و امیدواریم مشکلات مردم تا حدی برطرف شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با این حال به نظر می‌رسد با این حجم مراجعه کننده بیمار تخت‌های ICU و CCU بیشتری نیاز داریم.

وی در پاسخ به این پرسش که بیمارستان لقمان به چه تعداد تخت ICU و CCU نیاز دارد، افزود: پیشنهادی که ما به وزارت بهداشت دادیم حداقل 50 تخت ICU و CCU جدید برای بیمارستان لقمان نیاز داریم؛ چه برای مصدومان و چه برای اورژانس‌ها چون عمل‌های زیادی در این بیمارستان در حال افزایش است به افزایش تخت ICU و CCU نیاز است.

منبع : فارس + و ب د ا

منبع : تاریخ : ۱۳۹۰/۷/۲۶ تعداد بازدیدکنندگان : 15588

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 1405
بازدید دیروز : 2008
بازدید این ماه : 56477
بازدید امسال : 459595
بازدید کل : 36826668

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش