راه اندازی بیمارستانهای مخصوص زنان در دستور کار قرار دارد . . . . . اين بيمارستان ها براساس مراقبت و ارايه خدمات زنان طراحي مي شود تا با استانداردهاي مشخص تر و حفظ حرمت زنان بتوان خدمات درماني بهتري به آنان ارايه داد . . . . . بيمارستان دوستدار ايمني بيمار نيز در 10 استان كشور به صورت آزمايشي اجرا مي شود و در اين بيمارستان ها نيز به نقش سلامت زنان توجه ويژه اي شده است . . . . . راه اندازي بيمارستان هاي دوستدار مادر و كودك در برنامه هاي عملياتي وزارت بهداشت قرار گرفته است . . . . .
جهت رویت مابقی این خبر ٬ میتوانید بر روی کلمهء ادامه متن در کادر زیر کلیک فرمائید :
متن کامل
بيمارستان هاي ويژه بانوان راه اندازي مي شود
مديركل دفتر مديريت بيمارستاني و تعالي باليني وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي از راه اندازي بيمارستان هاي ويژه زنان خبر داد و گفت: نتايج عملياتي اين برنامه ظرف دو سال آينده مشخص مي شود
دكتر رواقي ضمن اعلام اين خبر اظهار داشت: اين بيمارستان ها براساس مراقبت و ارايه خدمات زنان طراحي مي شود تا با استانداردهاي مشخص تر و حفظ حرمت زنان بتوان خدمات درماني بهتري به آنان ارايه داد.
وي افزود: بيمارستان دوستدار ايمني بيمار نيز در 10 استان كشور به صورت آزمايشي اجرا مي شود و در اين بيمارستان ها نيز به نقش سلامت زنان توجه ويژه اي شده است.
وي با بيان اينكه در منشور حقوق بيمار به زنان توجه خاصي شده است، گفت: راه اندازي بيمارستان هاي دوستدار مادر و كودك در برنامه هاي عملياتي وزارت بهداشت قرار گرفته است.
مديركل دفتر مديريت بيمارستاني وزارت بهداشت با يادآوري در دستور كار قرار گرفتن توزيع عادلانه نيروي متخصص در بيمارستان ها در ادامه با اشاره به اين كه متخصص زنان در تمام بيمارستان هاي كشور مستقر مي شود، افزود: تمام بيمارستان هاي كشور داراي حداقل يك متخصص زنان و زايمان مي شوند و اين تصميم با هدف كاهش هرچه بيشتر مرگ و مير مادران در كشور اتخاذ شده است. وي با اشاره به كاهش مرگ و مير زنان باردار پس از انقلاب اسلامي اضافه كرد: تلاش مي شود اين ميزان باز هم كاهش يابد
دكتر رواقي در خصوص در دستور كار قرار گرفتن برنامه مديريت عوامل خطر در بخش زايمان خاطرنشان كرد: متخصصان زني كه به تازگي دانش آموخته شده اند با شركت در دوره هاي توجيهي با نكات كليدي مربوط به مرگ و مير زنان باردار آشنا مي شوند.
وي تاكيد كرد: ارايه خدمات بيمارستاني در كشور را سطح بندي كرده ايم تا امكانات و تجهيزات پزشكي تشخيصي در يك منطقه خاص متمركز نباشد.
مديركل دفتر مديريت بيمارستاني وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به گران قيمت بودن داروي هرسپتين كه نوعي داروي سرطان است گفت: براي جلوگيري از استفاده هاي بي مورد از اين دارو ، راهنماي استفاده از آن توسط سه هزار عضو عيات علمي ظرف دو سال آينده تدوين خواهد شد همچنين براي كاهش قيمت اين دارو، مذاكرات با سازمان هاي بيمه گر آغاز شده است.
منبع: و ب د ا
منبع : |
تاریخ : ۱۳۹۰/۷/۲۷ |
تعداد بازدیدکنندگان : 5224 |