اداره بيمارستان ها از مشكل ترين كارها در نظام سلامت است
معاون آموزشي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي گفت: اداره بيمارستان ها از مشكل ترين كارها در نظام سلامت و بهداشت و درمان كشور است.
دكتر' محمد علي محققي' در مراسم توديع رئيس دانشگاه علوم پزشكي گلستان و معارفه سرپرست جديد اين دانشگاه افزود: بايد براي پاسخگويي بهتر به نيازهاي سلامتي مردم تلاش شود و اين امر تنها اختصاص به وزارت بهداشت ندارد.
وي در ادامه سلامت را از مهمترين اركان توسعه پايدار بيان نمود و تصريح كرد: در گذشته، محروميت بسياري در بخش بهداشت و درمان استان وجود داشت كه با تاسيس استان گلستان ، اين سيما دگرگون شد.
وي در ادامه با بيان اينكه توليد علم در دانشگاهها صورت مي گيرد و رسالت مهم دانشگاه توليد علم است، به لزوم حمايت مسئولان استاني از فعاليت هاي توسعه اي در بخش بهداشت و درمان اشاره و يادآور شد: انتظار داريم مسئولان استاني دانشگاه را براي خدمتگذاري بهتر به مردم مورد حمايت قرار دهند.
وي همچنين با بيان اينكه كليد پيشرفت دانشگاه در عزم و اراده مسئولان است گفت: تامين و دستيابي به شاخص هاي بهداشتي تنها بر عهده وزارت بهداشت نيست و همه دستگاهها در آن سهم دارند.
وي، همچنين بر ارتقاء شاخص هاي توسعه در بخش بهداشت و درمان از جمله كاهش مرگ مادران و نوزادان تاكيد كرد.
به گزارش ايرنا در اين مراسم از زحمات دكتر'شهريار سمناني' رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان گلستان قدرداني و دكتر'عبداله عباسي' به سمت سرپرست اين دانشگاه منصوب شد.
رئيس سابق دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني گلستان در اين مراسم گفت: هشت بيمارستان جديد در استان در حال ساخت و يا بهره برداري است و يكي از بيمارستان هايي كه به زودي مورد بهره برداري قرار مي گيرد، بيمارستان شهيد 'صياد شيرازي' گرگان است.
دكتر 'شهريار سمناني'با اشاره به برخي فعاليت هاي انجام شده در بخش بهداشت و درمان استان در مدت 9 سال تصدي خود در اين سمت تصريح كرد: در ابتداي فعاليتم، رتبه دانشگاه در بين 39 دانشگاه كشور 35 بود اما امروز رتبه 15 را در بين 49 دانشگاه علوم پزشكي كشور دارد.
وي ، با قدرداني از مديران و استادان اين دانشگاه، گسترش رشته هاي آموزش عالي را يكي از اقدامات انجام شده در اين مدت دانست و اضافه كرد: قبلا دانشيار و استاد در دانشگاه علوم پزشكي استان نداشتيم اما اكنون 15 دانشيار و دو استاد در اين دانشگاه فعاليت دارند.
سمناني، با بيان اينكه تعداد دانشكده ها نيز از دو به شش دانشكده افزايش يافته خاطرنشان كرد: افزايش چند برابري رشته هاي تحصيلي و نيز راه اندازي رشته هاي تحصيلات تكميلي از ديگر اقدامات انجام شده در دانشگاه بوده و در حال حاضر 35 رشته تحصيلي در اين دانشگاه داير است.
وي، راه اندازي بخش جراحي قلب بيمارستان اميرالمومنين (ع)كردكوي، تشكيل مجمع خيرين سلامت، افزايش دو برابري تخت هاي بيمارستاني، استقرار تجهيزات جديد در مراكز بهداشتي درماني، تجهيز ناوگان اورژانس و اضافه شدن 70 آمبولانس جديد را بخش ديگري از فعاليت هاي دوران تصدي خود بيان كرد.
دكتر سمناني گفت: در اين مدت همچنين 13 آزمون استخدامي برگزار و اواخر سال گذشته مجوز استخدامي دو هزار و 500 نفر دريافت شد.
رئيس سابق دانشگاه علوم پزشكي گلستان ادامه داد: زمان آغاز فعاليت در اين سمت، استان قطب سرطان مري در كشور بود اما با راه اندازي مراكز تحقيقاتي و اقدامات انجام شده، ميزان شيوع سرطان مري در استان كاهش يافته است.
وي در همين بخش با اشاره به وجود تعداد زياد بيماران سرطاني در استان تاكيد كرد: گلستان بايد قطب درمان سرطان در كشور شود.
وي، استيجاري بودن خانه هاي بهداشت را يكي از مشكلات بهداشتي استان در گذشته دانست و گفت: با ساخت 186 خانه بهداشت ملكي جايگزين استيجاري، از مقام نخست خانه هاي بهداشت استيجاري در كشور به مقام اول خانه هاي بهداشت ملكي دست يافته ايم.
دكتر 'شهريار سمناني' از آبان ماه سال 81 عهده دار رياست دانشگاه علوم پزشكي گلستان بوده است.
منبع : ایرنا