پروژه نوسازی مركز آموزشي درماني حضرت وليعصر (عج) در حال حاضر در مرحله اجرای اسکلت طبقات می باشد . . . . . جهت ارتقاء و توسعه درمانگاه خنداب به بیمارستان مجوز تاسیس بیمارستان با 32 تخت مصوب اخذ و اين پروژه در حال حاضر حدود 76 درصد پیشرفت فیزیکی دارد . . . . . بیمارستان فرمهین در مرحله رفع نقایص است . . . . . . احداث بیمارستان 160 تختخوابی مدرس ساوه زمین تحویل خیّر شده،اما خیّر تاکنون هیچگونه اقدامی در راستای تعهدات خود انجام نداده است . . . . .
جهت رویت متن این خبر ٬ میتوانید بر روی کلمهء ادامه متن در کادر زیر کلیک فرمائید :
متن کامل
آخرین وضعیت مصوبات سفرسوم هیئت دولت به استان مركزي در حوزه بهداشت و درمان
معاون توسعه مدیریت و منابع انساني دانشگاه علوم پزشكي اراك اهم پیشرفت ها و آخرین وضعیت اقدامات انجام شده در راستای سفر سوم هیئت دولت به استان را تشریح کرد.
دكتر جواد فرخي گفت: پروژه نوسازی مركز آموزشي درماني حضرت وليعصر (عج) یکی از مهمترین دغدغه ها و نيازهاي ضروري مردم استان است.
وي اظهار داشت: با توجه به جمعیت و موقعیت ویژه و حساس شهر اراک به دلیل وجود در مسیر شاهراه بزرگ کشور به جنوب و غرب کشور و حجم بالای حوادث ترافیکی در سفر سوم هیئت دولت به استان،طرح نوسازي مركز آموزشي درماني حضرت وليعصر (عج) اراك با افزایش ردیف اعتباری ظرف مدت سه سال به تصویب رسید که امید است با تامین اعتبار مورد نیاز هر ساله بتوانیم به این مهم دست پیدا کنیم و پاسخگوی مراجعين باشیم.
وي ادامه داد:پروژه در حال حاضر در مرحله اجرای اسکلت طبقات می باشد و با دریافت به موقع اعتبارات پیشرفت های قابل توجهی خواهد داشت.
معاون توسعه مدیریت و منابع انساني دانشگاه علوم پزشكي اراك در خصوص ارتقاء و توسعه درمانگاه خنداب به بیمارستان نيز گفت:با توجه به مکاتبات انجام شده با معاونت درمان وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكي مجوز تاسیس بیمارستان با 32 تخت مصوب با توجه به سطح بندی خدمات سلامت اخذ شده است.
وي افزود: اين پروژه در حال حاضر حدود 76 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مجری آن سازمان مسکن و شهرسازی است.
وي همچنين در خصوص مصوبه احداث استخر در پردیس دانشگاه نيز اظهار داشت: فرم ماده 32 ارسال گردیده که پس از طی مراحل تائید نهایی توسط وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكي به صورت متمرکز انجام خواهد شد.
دكتر فرخي در خصوص مصوبه احداث مرکز درمان ناباروری نيز گفت: با توجه با اینکه تاکنون اعتباری جهت احداث این مرکز اختصاص نیافته اما در اولین مرحله مکانی در کلینیک امام رضا(ع) در اختیار یکی از پزشکان متخصص در این زمینه قرار گرفته و به صورت موقت و با امکانات خیلی محدود راه اندازی شده است.
وي بيان كرد: تفاهمنامه همکاری با پژوهشکده رویان تنظیم و به آن مرکز ارسال شده و پس از امضای طرفین امکان تقویت بخش ناباروری دانشگاه با پشتیبانی پژوهشکده در آینده فراهم خواهد شد.
وي بیمارستان فرمهین را از دیگر مصوبات سفر سوم هيات دولت به استان عنوان كرد و گفت: اين بيمارستان در مرحله رفع نقایص است و از کل مبلغ مصوب شده(5000 میلیون ریال) 38درصد تخصیص از سوی استانداری به دانشگاه اعلام شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انساني دانشگاه علوم پزشكي اراك در ادامه در خصوص مصوبه احداث خانه بهداشت نيز گفت: خوشبختانه از مجموع 17 خانه بهداشت 8 خانه بهداشت در شهرستان اراک و شازند به اتمام رسیده و آماده بهره برداری است.
وي در ارتباط با ایجاد دانشکده علوم پزشکی در شهرستان خمین نيز اظهار داشت: زمین دانشکده در مرحله برقراری مناقصه محدود جهت حصارکشی و طراحی ساختمان ها می باشد و در خصوص درخواست تاسیس 5 رشته درمقطع کارشناسی مامایی، کارشناسی اتاق عمل، کارشناسی هوشبری، کارشناسی بهداشت عمومی و کاردانی فوریت های پزشکی مکاتباتی با شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور انجام شده و در حال حاضر درخواست های مذکور به هیات های ممتحنه و ارزشیابی در رشته های مربوطه ارجاع شده است.
وي در خصوص راه اندازی دانشکده پرستاری در شازند نيز ابرراز داشت: صورتجلسه تحویل ساختمان آموزشی واقع در شهر جدید مهاجران به امضاء طرفین رسیده و ساختمان آموزشی با حفظ مالکیت شرکت عمران و به صورت امانی جهت بهره برداری و استقرار دانشکده پرستاری در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته و پذيرش دانشجو نيز از مهرماه سال 90 آغاز شده است،اما بدلیل آماده نبودن ساختمان،دانشجويان به صورت موقت در دانشگاه اراک مشغول به تحصیل شدند.
دكتر فرخي افزود: در ارتباط با ایجاد دانشکده های بهداشت و پیراپزشکی در ساوه درخواست سه رشته مقطع کاردانی فوریتهای پزشکی، کارشناسی اتاق عمل و کارشناسی مامایی (علاوه بر کارشناسی پرستاری) در دستور کار گسترش رشته ها قرار دارد و درخواست تاسیس رشته های مذکور به شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور در وزارت بهداشت ارسال شده و به هیات های ممتحنه و ارزشیابی رشته های مربوطه ارجاع شده و دانشگاه در نوبت بازدید قرار دارد، ضمناً ساختمان دانشکده نیز به صورت موقت توسط دانشگاه تحویل گرفته شده است.
وي در خصوص اعطای مجوز MRI جهت شبكه بهداشت و درمان شهرستان ساوه،خرید یک دستگاه MRI جهت مركز آموزشي درماني حضرت ولیعصر(عج) و یک دستگاه سی تی اسکن جهت بیمارستان امیرالمومنین(ع) توسط بخش خصوصی نيز گفت: رایزنی های لازم در حال انجام است و امیدواریم بتوانیم از توان بخش خصوصی استفاده کنیم البته مجوز MRI بخش خصوصی شهر اراک مصوبه سفر سوم نیز در حال پیگیری است.
وي در خصوص واگذاری 120 هکتار زمین در سایت پردیس به دانشگاه علوم پزشكي اراك نيز گفت: با همکاری استانداري مركزي و پس از طی مراحل موافقت وزارت مسکن و کارشناسی زمین،جانمایی زمین انجام شده و منتظر تائید نهایی کمیسیون ماده 32 جهت کل زمین های سایت هستیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انساني دانشگاه علوم پزشكي اراك در ادامه افزود: احداث بیمارستان 160 تختخوابی مدرس ساوه به نسبت 40 درصد خیرین نیز از دیگر مصوبات سفر می باشد كه با عنایت به اینکه این مصوبه در دور دوم سفر به تصویب رسیده فرم کمیسیون ماده 32 در سال 89 به منظور مطالعه پروژه توسط وزارتخانه به صورت متمرکز انجام گردیده و زمین تحویل خیّر شده،اما خیّر تاکنون هیچگونه اقدامی در راستای تعهدات خود انجام نداده است.
وی به برخی مصوبات از قبیل تجهیز مركز آموزشي درماني آیت اله خوانساری با اختصاص مبلغ بیست میلیارد ریال و همچنین تجهیز و تکمیل آزمایشگاه مرکزی کنترل مواد غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی و تعمیر و تجهیز مراکز بهورزی استان و دیگر مصوباتی که تاکنون اعتباری دریافت نكرده اند،اشاره کرد و افزود: دانشگاه منتظر دریافت اعتبار می باشد؛مکاتباتی با وزارتخانه و استانداری انجام شده است و امیدواریم هر چه سريعتر به نتیجه برسیم.
وي گفت: کمک و مساعدت استاندار مركزي و نمایندگان استان در مجلس شوراي اسلامي قابل تقدیر است،ولی باید نگاه ویژه اي در سالجاری به دانشگاه علوم پزشکی شود،چراکه توسعه دانشگاه بدون کمک اين عزيزان امری سخت و طاقت فرساست.
دكتر جواد فرخي در پايان ضمن تقدیر و تشکر از استاندار مركزي و نگاه ویژه ایشان به حوزه بهداشت و درمان و مساعدت ها و تلاش های مجدانه ایشان عنوان كرد: امید است بتوانیم به پیشرفت های قابل ملاحظه ای در استان دست پیدا کنیم و نیازهای بهداشت و درمان مردم استان و مراجعين به مراكز بهداشتي درماني را به طور مطلوب مرتفع کنیم
منبع : و ب د ا
منبع : |
تاریخ : ۱۳۹۰/۸/۸ |
تعداد بازدیدکنندگان : 5042 |