سابقه خيرين حوزه سلامت استان مركزي به يك قرن مي رسد و در حال حاضر 280 خير سلامت در استان مركزي فعال هستند . . . . . بنيان بيمارستان آيت الله خوانساري توسط يك روحاني وارسته و خير گذاشته شده و به عنوان قطب درمان سرطان غرب كشور، هم اينك منشا خدمات گسترده اي به بيماران است . . . . . . . در سال جاري بيش از 15طرح بهداشتي و درماني با سرمايه گذاري بالغ بر 15ميليارد ريال در حوزه سلامت،به مدد خيرين در سطح استان مركزي انجام شده است . . . . . . . نيازهاي زيرساختي و خدماتي حوزه سلامت با امكانات و اعتبارات دولتي پاسخگو نيست و حضور خيرين در اين حوزه در حفظ و ارتقاي سلامت و افزايش رضايتمندي مردم تاثير به سزايي داشته است . . . . . . . تاكنون 9 هزار و 500 ميليارد ريال توسط خيرين حوزه سلامت در بخش هاي مختلف سلامت شامل حوزه بهداشتي، درماني و پيشگيري در مناطق شهري و روستايي كشور سرمايه گذاري شده كه اين مهم سرآغاز نهضت بزرگ مشاركت مردم در امر سلامت است . . . . . . تشكيل انجمن هاي خيرين سلامت در استان ها گامي اساسي و مهم در سياست گذاري و هدايت كمك هاي مردمي با اولويت ها و نيازهاي حوزه بهداشتي و درماني است كه اين شبكه با برنامه هاي منسجم هر ساله فعال تر مي شود . . . . .
جهت رویت شرح خبر ٬ میتوانید بر روی کلمهء ادامه متن در کادر زیر کلیک فرمائید :
متن کامل
دومين همايش تجليل از خيرين عرصه سلامت استان مركزي
دومين همايش تجليل از خيرين عرصه سلامت استان مركزي با عنوان گلواژه هاي ايثار، با حضور مشاور وزیر در امور خیرین سلامت و جمعي از مسئولان و خيرين سلامت استان برگزار شد.
حاج آقا سیدرضا نیری مشاور وزیر در امور خیرین سلامت در این همایش اظهار داشت: نيازهاي زيرساختي و خدماتي حوزه سلامت با امكانات و اعتبارات دولتي پاسخگو نيست و حضور خيرين در اين حوزه در حفظ و ارتقاي سلامت و افزايش رضايتمندي مردم تاثير به سزايي داشته است.
وی افزود: تاكنون 9 هزار و 500 ميليارد ريال توسط خيرين حوزه سلامت در بخش هاي مختلف سلامت شامل حوزه بهداشتي، درماني و پيشگيري در مناطق شهري و روستايي كشور سرمايه گذاري شده كه اين مهم سرآغاز نهضت بزرگ مشاركت مردم در امر سلامت است.
دبيركل مجمع خيرين سلامت كشور خاطرنشان ساخت: در فرهنگ ديني كمك به هم نوع وظيفه و رسالتي مهم براي توانمندان تعريف شده و از ثروت به عنوان امانتي الهي در دست افراد ياد مي شود كه بايد در مجاري صحيح و امور عام المنفعه راهبري و هدايت شود.
نيّري اظهار داشت: تشكيل انجمن هاي خيرين سلامت در استان ها گامي اساسي و مهم در سياست گذاري و هدايت كمك هاي مردمي با اولويت ها و نيازهاي حوزه بهداشتي و درماني است كه اين شبكه با برنامه هاي منسجم هر ساله فعال تر مي شود.
وي گفت: سلامت اساس و محور توسعه پايدار است و مشاركت در حفظ و ارتقاي سلامت جامعه، امري پسنديده و مهم از منظر اجتماعي، انساني، اعتقادي و عرفي است.
علي اكبر شعباني فرد، استاندار مركزي نيز در اين همايش گفت: استان مركزي به دليل واقع شدن در مسير ارتباطي اصلي كشور و صنعتي بودن نيازمند امكانات زيرساختي مناسب در حوزه سلامت است كه در اين راستا كمك و مشاركت خيرين كارساز است.
وي اظهار داشت: بر اساس آمار حجم حوادث و تصادفات جاده اي در محورهاي ارتباطي استان مركزي بالا است و پاسخگويي و خدمات مناسب به مردم نيازمند توسعه فضاها و امكانات بهداشتي و درماني است.
استاندار مركزي گفت: علاوه بر جمعيت يك ميليون و 400هزار نفري استان هر روزه بيش از يك ميليون و 500هزار جمعيت سيال نيز در اين منطقه تردد دارند و بسياري از مراكز بهداشتي و درماني استان مانند بيمارستان وليعصر (عج) اراك، پذيراي بيماراني از شهرها و استان هاي همجوار است.
شعباني فرد خاطرنشان كرد: خيرين و تشكل هاي غيردولتي دو ركن مهم مردمي در پيشبرد اهداف حوزه سلامت هستند و در برنامه راهبردي پنج ساله استان سهم حوزه مردمي در ارتقا و پيشبرد اهداف سلامت مهم و جدي درنظر گرفته شده است.
وي يادآور شد: عمليات اجرايي بيمارستان اميرالمومنين (ع) اراك در سفر سال 79 مقام معظم رهبري به اراك آغاز شده بود به همت دولت نهم تكميل و راه اندازي شد و درحال حاضر خدمات تخصصي و فوق تخصصي مناسبي در اختيار مردم قرار گرفته است.
استاندار مركزي، مصوبه سفر سوم دولت براي تخصيص سالانه 450 ميليارد ريال به منظور تكميل و راه اندازي بيمارستان وليعصر(عج) اراك را از ديگر اقدامات دولت دهم دانست كه در اين حوزه حضور خيرين نيز كارساز است.
وي اظهار داشت: چندي پيش مجوز تاسيس دانشكده دندانپزشكي اراك به عنوان يك نياز زيرساختي آموزشي در حوزه سلامت اخذ شد كه راه اندازي آن به كمك خيرين نياز دارد.
قائم مقام وزير بهداشت در استان مركزي و رييس دانشگاه علوم پزشكي اراك نيز در اين همايش گفت: سابقه خيرين حوزه سلامت استان مركزي به يك قرن مي رسد و در حال حاضر 280 خير سلامت در استان مركزي فعال هستند.
دكتر مجيد رمضاني افزود: بنيان بيمارستان آيت الله خوانساري توسط يك روحاني وارسته و خير گذاشته شده و به عنوان قطب درمان سرطان غرب كشور، هم اينك منشا خدمات گسترده اي به بيماران است.
معاون نهاد رهبري در دانشگاه هاي كشور نيز در اين همايش گفت:سلامت داراي مفهوم وسيعي است كه تنها حوزه جسماني را در برنمي گيرد بلكه تعريفي وسيع از مباحث پيشگيرانه، تشخيص، درمان و حوزه هاي اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي را شامل مي شود.
حجت الاسلام والمسلمين عليرضا مستشاري افزود:تحقق اهداف حوزه سلامت تنها با فعاليت ها و منابع مالي دولت ميسر نيست و تك تك مردم و نهادهاي غيردولتي بايد در اين مهم مشاركت داشته باشند.
شايان ذكر است در سال جاري بيش از 15طرح بهداشتي و درماني با سرمايه گذاري بالغ بر 15ميليارد ريال در حوزه سلامت،به مدد خيرين در سطح استان مركزي انجام شده است
منبع: و ب د ا
منبع : |
تاریخ : ۱۳۹۰/۹/۴ |
تعداد بازدیدکنندگان : 4989 |