شیب رشد و توسعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد بسیار خوب و فراتر از سایر دانشگاه هاست . . . . . در حالیکه تنها دو بیمارستان فرسوده بدون بخش های ویژه و شش پایگاه اورژانس جاده ای داشتیم اما هم اکنون دو بیمارستان آموزشی با بخش های ویژه، یک بیمارستان جدید در بجستان، یک بیمارستان 160 تختخوابی با 50% پیشرفت فیزیکی و پانزده پایگاه اورژانس جاده ای با پوشش 100% داریم . . . . . . دو بیمارستان آموزشی از لحاظ ارزشیابی درجه یک هستند، گفت: سه بیمارستان با 183 تخت فعال و 199 تخت مصوب مشغول ارائه خدمات به بیماران منطقه است . . . . . نسبت به سال 84، تعداد دانشجویان سه برابر و تعداد اعضاء هیأت علمی دو برابر شده است و تعداد رشته های تحصیلی این دانشگاه از یک رشته کارشناسی و شش رشته کاردانی در سال 84 به یک رشته دکتری عمومی، سه رشته کارشناسی ارشد، یازده رشته کارشناسی و یک رشته کاردانی افزایش یافته است . . . . . در حالیکه متوسط تعداد پزشک به ازاء صد هزار نفر جمعیت در استان 34 است ، این نسبت در گناباد 86 پزشک است . . . . . . . از نظر تعداد پایگاه اورژانس به جمعیت و تعدادآمبولانس به جمعیت رتبه اول کشور را دارا هستیم و زمان رسیدن بر بالین بیمار در شهر و جاده از متوسط کشوری کمتر است . . . . . . برای راه اندازی دستگاه MRI ، هشت میلیارد و پانصد میلیون ریال از محل اعتبارات استانداری و وزارت متبوع هزینه شده و با بهره برداری از این دستگاه زمینه استفاده 5/1 میلیون نفر از مردم منطقه فراهم می شود . . . . . . . دستگاه ویدئوآندوسکوپ بیمارستان 22 بهمن با اعتبار یک میلیارد و پانصد میلیون ریال خرید و مشغول ارائه خدمت به مردم شریف این منطقه است . . . . . . .
جهت رویت مابقی این خبر ٬ میتوانید بر روی کلمهء ادامه متن در کادر ذیل کلیک فرمائید :
متن کامل
بخش MRI و ویدئو آندوسکوپی بیمارستان 22 بهمن گناباد افتتاح شد
همزمان با ایام خجسته هفته ولایت، بخش MRI و ویدئو آندوسکوپی بیمارستان 22 بهمن گناباد با حضور معاون درمان وزارت بهداشت افتتاح شد
دکتر سید حسن امامی رضوی امید به زندگی را یکی از مهمترین شاخص های توسعه انسانی عنوان کرد و افزود: امید به زندگی در کشور از 56 سال در ابتدای انقلاب به 72 سال رسیده است.
وی از میزان ثروت تولید شده در کشور به عنوان یک شاخص مهم دیگر توسعه انسانی یاد کرد و افزود: ثروت اصلی با فکر مردم و توان تولید ایجاد می شود و در صورتی که بتوانیم امکانات تولیدی را توسعه دهیم به توسعه پایدار دست خواهیم یافت.
معاون درمان ضمن بیان این مطلب که هرچه میزان مهاجرت را کاهش دهیم و با توزیع امکانات مختلف باعث رشد مهاجرت معکوس شویم نشانه توسعه یافتگی و ثروت ملی است، افزود: ایجاد نظام مراقبت های بهداشتی اولیه باعث توسعه یافتگی است و امروز پیشرفته ترین اعمال جراحی و تشخیصی درمانی در داخل کشور انجام می شود در حالی که قبل از انقلاب در بسیاری از مناطق کشور حتی یک پزشک ایرانی نداشتیم.
وی ضمن اشاره به اینکه ایجاد تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز پزشکان از ملزومات یک جامعه توسعه یافته است، افزود: شیب رشد و توسعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد بسیار خوب و فراتر از سایر دانشگاه ها ست و امیدواریم این دانشگاه به یک قطب بزرگ آموزشی پژوهشی در جنوب خراسان رضوی تبدیل شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این مراسم با تشریح وضعیت کنونی این دانشگاه به رشد و توسعه پرشتاب آن اشاره کرد و افزود: نسبت به سال 84، تعداد دانشجویان سه برابر و تعداد اعضاء هیأت علمی دو برابر شده است و تعداد رشته های تحصیلی این دانشگاه از یک رشته کارشناسی و شش رشته کاردانی در سال 84 به یک رشته دکتری عمومی، سه رشته کارشناسی ارشد، یازده رشته کارشناسی و یک رشته کاردانی افزایش یافته است.
دکتر علیرضا مسلم افزود: در بخش درمان نیز در حالیکه تنها دو بیمارستان فرسوده بدون بخش های ویژه و شش پایگاه اورژانس جاده ای داشتیم اما هم اکنون دو بیمارستان آموزشی با بخش های ویژه، یک بیمارستان جدید در بجستان، یک بیمارستان 160 تختخوابی با 50% پیشرفت فیزیکی و پانزده پایگاه اورژانس جاده ای با پوشش 100% داریم.
وی با اشاره به اینکه دو بیمارستان آموزشی از لحاظ ارزشیابی درجه یک هستند، گفت: سه بیمارستان با 183 تخت فعال و 199 تخت مصوب مشغول ارائه خدمات به بیماران منطقه است.
دکتر مسلم با بیان اینکه گناباد از لحاظ پزشک به جمعیت رتبه نخست استان را داراست ، گفت: در حالیکه متوسط تعداد پزشک به ازاء صد هزار نفر جمعیت در استان 34 است ، این نسبت در گناباد 86 پزشک است.
وی افزود: همچنین از نظر تعداد پایگاه اورژانس به جمعیت و تعدادآمبولانس به جمعیت رتبه اول کشور را دارا هستیم و زمان رسیدن بر بالین بیمار در شهر و جاده از متوسط کشوری کمتر است.
سرپرست دانشگاه با اشاره به تجهیزات پزشکی بیمارستان های گناباد گفت: برای راه اندازی دستگاه MRI ، هشت میلیارد و پانصد میلیون ریال از محل اعتبارات استانداری و وزارت متبوع هزینه شده و با بهره برداری از این دستگاه زمینه استفاده 5/1 میلیون نفر از مردم منطقه فراهم می شود.
وی با بیان اینکه اولین فوق تخصص در رشته گوارش در این شهرستان مشغول فعالیت شده است، افزود: دستگاه ویدئوآندوسکوپ بیمارستان 22 بهمن با اعتبار یک میلیارد و پانصد میلیون ریال خرید و مشغول ارائه خدمت به مردم شریف این منطقه است.
بنابر این گزارش، حجت الاسلام صادقی نسب امام جمعه گناباد نیز در این مراسم یکی از ویژگی های نظام ولایی مولا علی (ع) را عدالت گرایی و خدمت گزاری عنوان کرد و افزود: نظام جمهوری اسلامی هم با الگو گرفتن از نظام ولایی توجه خاصی به عدالت و خدمتگزاری دارد که راه اندازی این بخش ها و تجهیزات پیشرفته نمونه بارز آن است./
منبع: و ب د ا
منبع : |
تاریخ : ۱۳۹۰/۹/۱۰ |
تعداد بازدیدکنندگان : 5134 |