50 مطلب آخر
مدیریت بیمارستانی : ساختار و روشهای حوزه درمان در تامین اجتماعی

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: در حوزه درمان تأمین اجتماعی در سه ماهه ابتدایی سال بالغ به 26 میلیون و 672 هزار مراجعه به مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی شده است که بار قابل توجهی از بیمارستان‌های وزارت بهداشت را کاهش داده است    . . . . .    تکلیف قانونی ماست که به بیمه شدگان درمان مستقیم ارائه دهیم، بیمه شدگان حق درمان پرداخت می‌کنند و باید خدمات دریافت کنند    . . . . . .      15 میلیارد تومان برای چاپ دفترچه هزینه می‌شود که سوء استفاده از این دفاتر بیمه نیز بسیار صورت می‌گیرد، مقدماتی برای حذف دفترچه بیمه  شده است و در آینده نزدیک شاهد تغییراتی در این حوزه خواهیم بود     . . . . . . .  انتقال درمان تأمین اجتماعی به وزارت بهداشت غیرقانونی است٬این موضوع همیشه موجب انتقادات شدید بازنشستگان و بیمه شدگان قرار می‌گیرد، انتقال درمان تأمین اجتماعی به وزارت بهداشت مقایر با اصل 44 قانون اساسی است    . . . . . .  دولت باید تصدی‌گری را بر مردم و نهادهای غیر دولتی واگذار کند در حالی که انتقال درمان خلاف این مسیر است   . . . . . .   وظیفه دولت‌ها سکانداری است و پارو زدن را باید به نهادهای مردمی غیر دولتی واگذار کرد    . . . . .   طبق قانون ما موظف هستیم وقتی اسناد را مراکز درمانی تحویل می‌دهند ظرف 2 هفته 60 درصد و در سه ماه 100 درصد پول را پرداخت کنیم که تا پایان خرداد مراکز تسویه شده و اسناد آبان ماه هنوز تحویل نشده است    . . . . . . .    هم اکنون اسناد تیر، مرداد و شهریور و مهر در اختیار سازمان است و در کل 196 میلیارد تومان بدهی سازمان به وزارت بهداشت است    . . . . . .   وزارت بهداشت نیز بابت دارویی که از شرکت‌های تأمین اجتماعی تهیه کرده است 206 میلیارد تومان بدهکار است و از سال 88 بدهی بابت دارویی که تحویل گرفته پرداخت کرده است    . . . . .    پیشنهاد می‌دهیم کمیته 3 نفره شامل وزارت بهداشت، تأمین اجتماعی و وزارت اقتصاد برای تهاتر بدهی‌ها تشکیل شود    . . . . . .

برای رویت متن کامل اظهارات مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در کادر ذیل کلیک فرمائید : 

تحلیل ما

متن کامل

حافظی: حقوق پزشکان نظام ارجاع را به ۴.۵ میلیون تومان افزایش می‌دهیم

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از ابلاغ منابع قانون مشاغل سخت و زیان‌آور طی هفته جاری و افزایش حقوق ماهانه پزشکان در نظام ارجاع نوین خدمات درمانی مطابق طرح ارجاع و خدمات نوین درمانی این سازمان به ۴.۵ میلیون تومان خبر داد.

 رحمت‌الله حافظی  اظهار داشت: حدود 80 میلیارد تومان ماهانه صرف پرداخت بیمه بیکاری می‌شود.

وی درباره حوزه درمان تأمین اجتماعی افزود: در این حوزه در سه ماهه ابتدایی سال بالغ به 26 میلیون و 672 هزار مراجعه به مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی شده است که بار قابل توجهی از بیمارستان‌های وزارت بهداشت را کاهش داده است.

حافظی بیان داشت: در قانون برنامه پنجم توسعه اشاره شده که دولت طی سال اول برنامه، نسبت به بازنگری قانون تأمین اجتماعی اقدام کند، که این موضوع در دستور کار سازمان قرار گرفته است که تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی را برای بازنگری قانون تأمین اجتماعی برای این کار دعوت کرده‌ایم.

مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: مقدماتی را برای اصلاح اساسنامه و احیای شورای تأمین اجتماعی داشته‌ایم.

وی درباره سفرهای استانی خود اظهار داشت: 15 سفر استانی تاکنون انجام شده که هدف اصلی از این سفرها رفع مشکلات بیمه شدگان و مراکز درمانی و بیمه‌ای است.

حافظی درباره نظام‌نوین ارائه خدمات به بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: بیمه شدگان مشاور امین در اختیار ندارند و بیمه شده‌ای که مشکلی برایش پیش بیاید سرگردان می‌شود.

روزانه 5 هرار مراجعه به بیمارستان میلاد می‌شود

وی درباره مراجعات غیر ضروری به مراکز درمانی تخصصی تأمین اجتماعی و بیماران فوق تخصصی میلاد اظهار داشت: روزانه 5 هزار مراجعه کننده بیمار مراجعه کنند لذا درصد قابل توجهی از این مراجعات غیر ضروری است.
 
مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی یادآور شد: تکلیف قانونی ماست که به بیمه شدگان درمان مستقیم ارائه دهیم، بیمه شدگان حق درمان پرداخت می‌کنند و باید خدمات دریافت کنند.

وی درباره طرح نظام ارجاع بیان داشت: بر اساس دستورالعمل مزایایی برای پزشکان و بیماران در نظر گرفته شده است.

478 پزشک عمومی در استان گیلان ثبت نام کرده‌اند

حافظی با بیان اینکه پزشکانی که مایل به شرکت در این طرح هستند از طریق سایت ثبت‌نام کنند از 780 پزشک عمومی در استان گیلان 478 نفر پزشک در پایان هفته گذشته اعلام و در سایت درمان تأمین اجتماعی استان گیلان ثبت نام کردند.

مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: در این طرح بیمار پزشک خود را انتخاب می‌کند و هیچ الزامی وجود ندارد که یک خانواده یک پزشک داشته‌ باشند.

وی با اشاره به اینکه پزشکان می‌توانند 2 هزار و 500 نفر در اختیار داشته باشند گفت: در این نظام بر اساس تعداد افرادی که تحت نظر پزشک هستند به آنها حقوق و مزایا پرداخت می‌شود.

پزشکان عمومی 4 میلیون و 500 هزار تومان دریافت می‌کنند

مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی یادآور شد: میانگین دریافتی پزشکان عمومی 2 میلیون و 500 تومان است که در این طرح درآمد آنها به 4 میلیون و 500 هزار تومان می‌رسد و حتی اگر هیچ‌گونه مراجعه‌ای نداشته باشند این مبلغ را دریافت خواهند کرد ولی پزشکان مسئول سلامت این 2 هزار نفر هستند.

وی بیان داشت: بر این اساس افرادی که بیش از 60 سال سن دارند و زنان باردار 10 درصد به دریافت پزشکان اضافه می‌شود.

مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی افزود: پزشکان در صورتی که غربالگری انجام دهند و برای سلامت اقدام کنند مزایایی دریافت خواهند کرد.

داروهای بیماران هموفیلی، تالاسمی 100 درصد رایگان می شود

وی درباره مزایای بیماران در طرح پزشک خانواده اظهار داشت: سالمندانی که در این مسیر (نظام ارجاع) قرار گیرند درمان آنها 100 درصد رایگان می شود و برخی بیمارانی که فشار خون، دیابت، هموفیلی و تالاسمی دارند داروهای اختصاصی آنها به صورت 100 درصد رایگان است.

حافظی ادامه داد: در این طرح 95درصد از هزینه داروهای بیماران MS و شیمی درمانی را سازمان مکلف به پرداخت است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی بیان داشت: در هفته جاری ثبت‌نام شهروندان با پرسنل تأمین اجتماعی در سراسر استان گیلان آغاز می‌شود و در پایان سال استان‌ها‌ی زنجان و قزوین در این طرح قرار می‌گیرند و در سال 91 به تدریج سایر استان‌های کشور تحت پوشش قرار خواهند گرفت.
 
15 میلیارد تومان برای چاپ دفترچه هزینه می‌شود

وی درباره هزینه‌های دفترچه‌های بیمه بیان داشت: 15 میلیارد تومان برای چاپ این دفاتر هزینه می‌شود که سوء استفاده از این دفاتر بیمه نیز بسیار صورت می‌گیرد، مقدماتی برای حذف دفترچه بیمه  شده است و در آینده نزدیک شاهد تغییراتی در این حوزه خواهیم بود.

انتقال درمان تأمین اجتماعی به وزارت بهداشت غیرقانونی است

وی درباره انتقال درمان تأمین اجتماعی به وزارت بهداشت اظهار داشت: این موضوع همیشه موجب انتقادات شدید بازنشستگان و بیمه شدگان قرار می‌گیرد، انتقال درمان تأمین اجتماعی به وزارت بهداشت مقایر با اصل 44 قانون اساسی است.

وی ادامه داد: دولت باید تصدی‌گری را بر مردم و نهادهای غیر دولتی واگذار کند در حالی که انتقال درمان خلاف این مسیر است.

وظیفه دولت سکانداری و پارو زدن با مردم است
 
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی بیان داشت: وظیفه دولت‌ها سکانداری است و پارو زدن را باید به نهادهای مردمی غیر دولتی واگذار کرد.

وی بر شفاف سازی درآمدهای تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: در راستای شفاف سازی درآمدهای تأمین اجتماعی 1835 حساب بانکی به یک حساب تجمیع شده است.

حافظی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اصلاحیه ماده 148 قانون کار بیان داشت: اصلاحیه قانون کار به طور مستقیم بر سازمان مربوط نمی‌شود.

حافظی درباره اجرای قانون مشاغل سخت و زیان آور بیان داشت: هنوز قوانین آن ابلاغ نشده است، علت تأخیر آن نیز این است که قانون بودجه سال 90 قبل از قانون برنامه توسعه بوده است و به استناد ماده 29 قانون برنامه 5 توسعه نمی‌توانستبم قوانین سخت و زیان آور را اجرایی کنیم.

وی ادامه داد: مصوبه‌ای را هیئت دولت 3 هفته قبل مبنی بر پذیرش بار مالی آن داشته است که تأمین اجتماعی آن را اجرا ‌کند و دولت تأمین منابع آن را انجام دهد.

وی گفت: در هفته جاری دستورالعمل مشاغل سخت و زیان آور ابلاغ می‌شود. 
 
سیم‌کارت‌های «رایتل» در دهه فجر به تهرانی‌ها واگذار می‌شود

وی درباره راتیل (اپراتور سوم تلفن همراه) بیان داشت: سهام این اپراتور متعلق به سازمان‌ تأمین اجتماعی و 32 میلیون نفر از بیمه شدگان این سازمان است.

وی گفت: راتیل در شهر کرج آماده است و طی هفته جاری ثبت نام برای واگذاری سیم کارت آن در منطقه انجام می‌شود.

حافظی یادآور شد: در تهران در دهه فجر واگذاری سیم کارت انجام می‌شود.

وی درباره افزایش میزان عیدی بازنشستگان گفت: منتظر مصوبه هیئت دولت برای اجرای آن هستیم و هر آنچه مصوب شود اجرا خواهیم کرد.

وی درباره افزایش حقوق بازنشستگان در سال جاری گفت: کسانی که بیمه شده هستند مبنای محاسبه مستمری آنها در زمان بازنشستگی ارقامی است که توسط کار فرما در طول خدمت به سازمان ابلاغ می‌شود که در بعضی مواقع شاهد آن هستیم که این لیست غیر واقعی است.

وی گفت: سازمان ناگزیر است بر اساس قوانین سنوات آن فرد را بر اساس دریافتی محاسبه کند.

افزایش حقوق بازنشستگان براساس میزان تورم

حافظی خاطرنشان کرد: افزایش حقوق‌ها طبق قانون بایستی بر اساس میزان تورم باشد. حقوق کارمندان را دولت تعیین و ابلاغ می‌کند و در سال 90 افزایش 10 درصدی را داشته‌ایم.

وی درباره دریافت زیرزمیزی مراکز درمانی در سازمان تأمین اجتماعی گفت: این عمل در مراکز درمانی سازمان خیلی محدود است و به شدت با فرد خاطی برخورد می‌شود.

تهاتر بدهی‌های سازمان تأمین اجتماعی با وزارت بهداشت

وی درباره مطالبات وزارت بهداشت از بیمه‌ها اظهار داشت: طبق قانون ما موظف هستیم وقتی اسناد را مراکز درمانی تحویل می‌دهند ظرف 2 هفته 60 درصد و در سه ماه 100 درصد پول را پرداخت کنیم که تا پایان خرداد مراکز تسویه شده و اسناد آبان ماه هنوز تحویل نشده است.

حافظی گفت: هم اکنون اسناد تیر، مرداد و شهریور و مهر در اختیار سازمان است و در کل 196 میلیارد تومان بدهی سازمان به وزارت بهداشت است.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت نیز بابت دارویی که از شرکت‌های تأمین اجتماعی تهیه کرده است 206 میلیارد تومان بدهکار است و از سال 88 بدهی بابت دارویی که تحویل گرفته پرداخت کرده است.

حافظی گفت: پیشنهاد می‌دهیم کمیته 3 نفره شامل وزارت بهداشت، تأمین اجتماعی و وزارت اقتصاد برای تهاتر بدهی‌ها تشکیل شود.

منبع: فارس

منبع : تاریخ : ۱۳۹۰/۹/۲۳ تعداد بازدیدکنندگان : 5045

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 5742
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 7812
بازدید امسال : 803295
بازدید کل : 37170368

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش