50 مطلب آخر
مشکلات بیمارستانها : شرح کمبودها در بیمارستان لقمان تهران

مدیر بیمارستان لقمان: بیمارستان ما در جنوب شهر تهران قرار دارد و جنس بیماران ما خاص هستند در عین حال مرکز مسمومین کشور هستیم و بیمار مسموم را از اقصی نقاط کشور به بیمارستان ما ارجاع می‌دهند که تمام این بیماران به حمایت و کمک‌ مددکاری نیاز دارند     . . . . . . . .     با شروع هدفمند شدن یارانه‌ها هزینه‌های آب، برق و گاز بیمارستان رشد چشمگیری داشته و از ماهی 7، 8 میلیون تومان به ماهی 70، 80 میلیون تومان رسیده و ریالی تا امروز از بابت این افزایش، کمک و سوبسیدی نگرفته‌ایم    . . . . .   بیمه‌ها با ۶ ماه تاخیر ٬هنگام پرداخت 10 درصد هم کسر می‌کنند که معلوم نیست بابت چه چیزی است و این موضوع مزید بر علت شده است    . . . . . .   52 درصد چارت تشکیلاتی ما بلاتصدی است و ما برای جبران خدمات‌مان چیزی حدود 516 نیرو را به روش‌های مختلف جذب کردیم     . . . . . .    ضریب اشغال تخت‌های ما بالای 80 درصد است و عمدتاً بخش‌هایی هستند که گنجایش بیمار ندارند و حتی مجبور می‌شویم بیمار را در راهرو بستری کنیم     . . . . . .   در یک بخش 24 تخته که 26 تا 28 بیمار در آن بستری می‌شود و حداقل همزمان ۲ مریض بدحال هم داریم  ٬ ۲ پرستار برای 30 بیمار به کار می‌گیریم      . . . . .  چون کمبود نیروی انسانی داریم عملاً نمی‌توانیم قانون ارتقای بهره‌وری را اجرا کنیم ما پرستاری داریم که گاهی مجبور است 3 شیفت کار کند    . . . . . .

جهت رویت مابقی این مطلب ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در کادر ذیل کلیک فرمائید : 

تحلیل ما

متن کامل

۵۲ درصد چارت تشکیلاتی بیمارستان لقمان بلاتصدی است

مدیر بیمارستان لقمان گفت: ضریب اشغال تخت در این بیمارستان بالاست و کمبود نیرو داریم در حالی که ۵۲ درصد چارت تشکیلاتی این بیمارستان بدون تصدی است. با این وضعیت پرستارها 3 شیفت پست سر هم باید کار کنند

سیدعلی بحرینی مقدم اظهار داشت: بیمارستان ما در جنوب شهر تهران قرار دارد و جنس بیماران ما خاص هستند در عین حال مرکز مسمومین کشور هستیم و بیمار مسموم را از اقصی نقاط کشور به بیمارستان ما ارجاع می‌دهند که تمام این بیماران به حمایت و کمک‌ مددکاری نیاز دارند.

۸۵۰ میلیون تومان طی ۹ ماه به بیماران تخفیف داده‌ایم

وی افزود: در سال جاری طی 9 ماهه 850 میلیون تومان مجبور شدیم به مراجعه کنندگان تخفیف بدهیم که واقعاً عدد قابل توجهی است.

بحرینی مقدم اذعان داشت: از طرفی با شروع هدفمند شدن یارانه‌ها هزینه‌های آب، برق و گاز بیمارستان رشد چشمگیری داشته و از ماهی 7، 8 میلیون تومان به ماهی 70، 80 میلیون تومان رسیده و ریالی تا امروز از بابت این افزایش، کمک و سوبسیدی نگرفته‌ایم.

تاخیر در پرداخت بیمه‌ها گره دیگری در گردش مالی بیمارستان

مدیر بیمارستان لقمان تاخیر در پرداخت صورتحساب سازمان‌های بیمه‌‌گر را از دیگر موانع گردش مالی دانست و تصریح کرد: گاهی با فاصله ۶ ماهه هزینه ها را دریافت می‌کنیم. از طرفی بیمه‌ها هنگام پرداخت 10 درصد کسر می‌کنند که معلوم نیست بابت چه چیزی است و این موضوع مزید بر علت شده است.

52 درصد چارت تشکیلاتی ما بلاتصدی است

وی اضافه کرد: چارت تشکیلاتی بیمارستان با ساختار قدیمی و جزیره‌ای این بیمارستان همخوانی ندارد و 52 درصد چارت تشکیلاتی ما بلاتصدی است و ما برای جبران خدمات‌مان چیزی حدود 516 نیرو را با تبصره ۳، 4 ،شرکتی، طرحی، ارتشی به روش‌های مختلف جذب کردیم.
 
بحرینی مقدم ادامه داد: ضریب اشغال تخت‌های ما بالای 80 درصد است و عمدتاً بخش‌هایی هستند که گنجایش بیمار ندارند و حتی مجبور می‌شویم بیمار را در راهرو بستری کنیم و حقوق و مزایای تمام نیروهایی که شرکتی جذب شده‌اند از درآمدهای اختصاصی بیمارستان پرداخت می‌شود و عملاً بودجه‌ای برای ما نمی‌ماند.

* مشکلات مطرح می‌شود اما نتیجه‌ای نمی‌گیریم

وی با اشاره به اینکه مشکلات ناشی از بودجه معمولاً جمع‌بندی می‌شود افزود: ولی آنها باید از معاونت راهبردی ریاست جمهوری مجوزهای لازم را با بگیرند که هم دانشگاه‌ و هم وزارت بهداشت پیگیر این امر هستند اما منتج به نتیجه نشده و ما چون در پیشانی سیستم هستیم معضلات را با تمام وجود لمس می‌کنیم.

 ۲ پرستار به ۳۰ بیمار خدمات می‌دهد

مدیر بیمارستان لقمان گفت: در یک بخش 24 تخته که 26 تا 28 بیمار در آن بستری می‌شود و حداقل همزمان ۲ مریض بدحال هم داریم که باید برای این گونه مریض‌ها ما یک پرستار مخصوص داشته باشیم  عملا در یک شیفت ۲ پرستار برای 30 بیمار که 2 تای آنها بدحال است به کار می‌گیریم.
 
وی تصریح کرد: این روند مشکلات عدیده‌ای را به وجود می‌آ‌ورد که خود به خود سبب نارضایتی و کاهش کیفی خدمات می‌شود و نظام سلامت جایی برای اشتباه یا تساهل و تسامح نباید داشته باشد بلکه اقداماتمان باید به روز و به لحظه و با پشتوانه و امکانات مکفی باشد.

قانون ارتقای بهره‌وری پرستاران را نمی‌توانیم اجرا کنیم

مدیر بیمارستان لقمان با اشاره به وجود مشکلاتی در راستای اجرای قانون ارتقای بهره‌وری پرستاران در این بیمارستان گفت: قانون ارتقای بهره‌وری پرستاری مصوب شده و قانون است اما چون کمبود نیروی انسانی داریم عملاً نمی‌توانیم این طرح را اجرا کنیم ما پرستاری داریم که گاهی مجبور است 3 شیفت کار کند و قاعدتاً راندمان کار تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

منبع: فارس

منبع : تاریخ : ۱۳۹۰/۱۰/۲۱ تعداد بازدیدکنندگان : 5625

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 5175
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 7245
بازدید امسال : 802728
بازدید کل : 37169801

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش