50 مطلب آخر
مشکلات بیمارستانها : گلایه های رئیس مرکز طبی کودکان تهران

رئیس مرکز طبی کودکان گفت: 5 ماه است از بیمه‌های تأمین اجتماعی و خدمات درمانی مطالبه داریم . ما نباید به دنبال مطالبات خودمان از بیمه‌ها بدویم      . . . . . . .    در مرکز طبی کودکان که قطب علمی اطفال کشور است با نازل‌ترین تعرفه‌ها بالاترین خدمات را ارائه می‌کنیم هر چند این وظیفه ماست اما نباید بیمه‌ها نیز در انجام تعهدات خود قصور کنند     . . . . . . . .      برای نظام سلامت زشت است که طلبکارانی که خدماتی مانند نصب شیشه برای بیمارستان انجام دادند بیایند و به دلیل اینکه مطالباتشان وصول نمی‌شود به یک استاد دانشگاه در محیط بیمارستان توهین کنند     . . . . . . .    با توجه به گران شدن دلار هزینه‌های جاری بیمارستان نظیر کیت‌های آزمایشگاهی افزایش یافته اما تعرفه‌ بیمه‌ها همچنان ثابت است، در این شرایط بیمارستان چگونه باید خود را اداره کند و به فعالیت خود ادامه دهد     . . . . . . . .    این فوق تخصص غدد اطفال تأکید کرد: بیمارستان‌های پرکار و تخصصی‌ در این شرایط بیشترین ضربه و آسیب‌ را می‌خورند و این به نفع سلامت مردم نیست. در این بیمارستان خدماتی نظیر سی‌تی‌اسکن 16 اسلایس با تعرفه بیمه ارائه می‌شود که از این دستگاه دو نمونه بیشتر در ایران نیست      . . . . . . .      بخش‌هایی در بیمارستان داریم که به خاطر کمبود پرستار تمام ظرفیت آن قابل بهره‌برداری نیست، این صحیح نیست که امکاناتی را که دولت فراهم کرده به خاطر مشکلات جزئی با تمام ظرفیت بهره برداری نشود     . . . . . . .      ما نمی توانیم با این بودجه‌ها پرستار جذب کنیم چرا که با حقوق ماهانه 300تا 400هزار تومان کسی حاضر نیست در این شغل سخت کارکند، از 2 هزار و 200 پرستار که قرار بود دانشگاه علوم پزشکی تهران جذب شود فقط هزار و 600 پرستار آمد    . . . . . . .   در اورژانس این مرکز همیشه یک استاد دانشگاه یا یک فلوشیپ اطفال را به صورت شبانه روزی مستقر کرده‌ایم، همچنین در این مرکز بخش مدرن PICU داریم که با تخصص‌های مختلف مشغول به ارائه خدمت هستند   . . . . . . .

جهت رویت متن كامل اين خبر ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن در كادر زير کلیک فرمائید :

تحلیل ما

متن کامل

توهین به اساتید دانشگاه در بیمارستان و سکوت نظام سلامت

رئیس مرکز طبی کودکان گفت: برای نظام سلامت زشت است که یک کارگر که در بیمارستان شیشه نصب کرده است بیاید و به دلیل اینکه مطالباتش وصول نمی‌شود به استاد دانشگاه در محیط بیمارستان توهین کنند.

علی ربانی  در خصوص مطالبات از بیمه‌ها اظهار داشت: 5 ماه است از بیمه‌های تأمین اجتماعی و خدمات درمانی مطالبه داریم. در حالی که یک روز تأخیر نیز در پرداخت‌های بیمه به مرکز طبی کودکان معقول نیست و به ضرر سلامت کودکان است.
 
به دنبال مطالباتمان از بیمه‌ها می‌دویم

وی گفت: ما نباید به دنبال مطالبات خودمان از بیمه‌ها بدویم، در مرکز طبی کودکان که قطب علمی اطفال کشور است با نازل‌ترین تعرفه‌ها بالاترین خدمات را ارائه می‌کنیم هر چند این وظیفه ماست اما نباید بیمه‌ها نیز در انجام تعهدات خود قصور کنند.

توهین به اساتید دانشگاه و سکوت نظام سلامت

رئیس مرکز طبی کودکان تهران افزود: بیمه‌ها از مرداد تا کنون هیچگونه پرداختی به ما نداشته‌اند، در تیر نیز یک علی‌الحساب جزئی دادند و اکنون حدود 5 ماه است که از بیمه‌های تأمین اجتماعی و خدمات درمانی مطالبه داریم.

رئیس مرکز طبی کودکان تصریح کرد: برای نظام سلامت زشت است که طلبکارانی که خدماتی مانند نصب شیشه برای بیمارستان انجام دادند بیایند و به دلیل اینکه مطالباتشان وصول نمی‌شود به یک استاد دانشگاه در محیط بیمارستان توهین کنند.

گران شدن هزینه‌ها و ثابت ماندن تعرفه‌های بیمه

وی اضافه کرد: با توجه به گران شدن دلار هزینه‌های جاری بیمارستان نظیر کیت‌های آزمایشگاهی افزایش یافته اما تعرفه‌ بیمه‌ها همچنان ثابت است، در این شرایط بیمارستان چگونه باید خود را اداره کند و به فعالیت خود ادامه دهد.

این فوق تخصص غدد اطفال تأکید کرد: بیمارستان‌های پرکار و تخصصی‌ در این شرایط بیشترین ضربه و آسیب‌ را می‌خورند و این به نفع سلامت مردم نیست. در این بیمارستان خدماتی نظیر سی‌تی‌اسکن 16 اسلایس با تعرفه بیمه ارائه می‌شود که از این دستگاه دو نمونه بیشتر در ایران نیست.

آلودگی هوا و مواضع دوگانه سازمان‌های دولتی

وی خاطر نشان کرد: تصور ما این است که دولت سلامت جامعه را در اولویت خود نمی‌داند و از شاخص‌های عمده آن همین بحث آلودگی هواست؛ وقتی در یک سیستم دولتی سازمانی ابراز می‌کند که هوا آلوده است و سازمان دیگر آن را نفی می‌کند و همگان نیز مطمئن هستند که هوا به شدت آلوده است این نشان می‌دهد که در بیان حقایق سلامت به مردم خیلی شفاف نیستیم.
 
وی گفت:‌در اینجا باید خیلی صریح به مردم گفته شود که هوا آلوده است و از منازل خارج نشوند، هرچند صداوسیما از سوی کارشناسان اعلام می‌کند، اما این نفی‌ها باعث می‌شود مردم این مشکل را جدی نگیرند.

ربانی ادامه داد: همچنین در بیمارستا‌ن‌های که خدمات ویژه می‌دهند نگاه دولت به این بیمارستان‌ها نگاه ویژه‌ای نیست چرا که آن اعتباری که دولت تکلیف کرده به ما نمی‌دهند. مثلاً زمانی که درآمدهای کشور افزایش پیدا می‌کند مطابق با آن سرانه سلامت تغییر نمی‌کند؛ البته شاید اولویت کشور چیزهایی باشد که ما از آن بی‌اطلاعیم.

بیمه‌ها فقط سرماخوردگی را خوب پوشش می‌دهند

وی اضافه کرد: یک خدمات جاری در حوزه پزشکی مانند سرماخوردگی داریم که بیمه‌ها در پرداخت هزینه‌های این خدمات کوتاهی نمی‌کنند اما وقتی از این حد بگذرد و به درمان بیماری‌های پیشرفته که نیاز به مداخله جراحی دارد و قیمت درمان آن نیز بالا می‌رود، می‌رسد بیمه‌ها از پرداخت هزینه‌ها به هرشکلی طفره می‌روند.

کلمه اسراف در نظام سلامت وجود ندارد

رئیس مرکز طبی کودکان خاطرنشان کرد: هر چقدر در حوزه سلامت ریخت و پاش شود برای سلامت مطلوب است و در این حوزه چیزی به نام اسراف وجود ندارد. در صورت افزایش سلامت خانواده به جامعه پیشرفته خواهیم رسید اما اگر سلامت یکی از اعضای خانواده به خطر بیفتد ابتدا تمام خانواده و سپس جامعه را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

از ظرفیت واقعی بیمارستان به خاطر کمبود پرستار بهره‌برداری نمی‌شود

وی تأکید کرد:‌ بخش‌هایی در بیمارستان داریم که به خاطر کمبود پرستار تمام ظرفیت آن قابل بهره‌برداری نیست، این صحیح نیست که امکاناتی را که دولت فراهم کرده به خاطر مشکلات جزئی با تمام ظرفیت بهره برداری نشود.
 
رئیس مرکز طبی کودکان اضافه کرد: ما خودمان نیز نمی توانیم با این بودجه‌ها پرستار جذب کنیم چرا که با حقوق ماهانه 300تا 400هزار تومان کسی حاضر نیست در این شغل سخت کارکند، از 2 هزار و 200 پرستار که قرار بود دانشگاه علوم پزشکی تهران جذب شود فقط هزار و 600 پرستار آمد.

ربانی بیان داشت: دانشگاه و وزارت بهداشت پیگیر هزینه‌ها و مطالبات هستند اما دولت در این زمینه کوتاهی می‌کند و نقش خود را به خوبی ایفا نمی‌کند. اگر از 3 هزار میلیارد تومان که قرار بود به حوزه سلامت اختصاص داده شود حداقل 2 میلیارد تومان از آن را به مرکز طبی کودکان بدهند بسیاری از مشکلات این مرکز حل می‌شود.

استقرار دائمی فلوشیپ اطفال در اورژانس با تعرفه معمولی

وی تصریح کرد: در اورژانس این مرکز همیشه یک استاد دانشگاه یا یک فلوشیپ اطفال را به صورت شبانه روزی مستقر کرده‌ایم، همچنین در این مرکز بخش مدرن PICU داریم که با تخصص‌های مختلف مشغول به ارائه خدمت هستند.

ربانی گفت: ما از اساتید دانشگاه خواهش کرده‌ایم که مطب خود را ببندند و بیشتر در بیمارستان مشغول باشند اما از نظر پرداخت دستمزد شرمنده‌ آنها می‌شویم چرا که اگر استاد دانشگاه را ترغیب کردیم در ساعات غیرموظف در بیمارستان باشد باید دستمزدی که در وقت عادی دریافت می‌کند با دستمزد ساعات غیر موظف متفاوت باشد. هر چند اساتیدی که عاشق خدمت به مردم و محرومان هستند که با همین تعرفه‌های دولتی کارکنند

منبع: فارس

منبع : تاریخ : ۱۳۹۰/۱۱/۱۳ تعداد بازدیدکنندگان : 5640

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 5852
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 7922
بازدید امسال : 803405
بازدید کل : 37170478

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش