50 مطلب آخر
محیط زیست : هنوز داریم به قیمت زباله عفونی می‌پردازیم

مسعود محمدپور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران: با وجود اینکه حدود ۹۰ درصد زباله های بیمارستانی این دانشگاه بی خطر شده شهرداری هنوز هزینه حمل زباله‌های بیمارستانی را بر مبنای زباله عفونی می‌گیرد    . . . . . . .     این دانشگاه حدود 7 هزار تخت بستری دارد که ضریب اشغال بالایی دارند به طبع بیشترین میزان تولید پسماندهای بیمارستانی را داریم     . . . . . .    هر چه در بیمارستان به عنوان پسماند تولید می‌شود به عنوان مخرب محیط زیست محسوب نمی‌شود و بر طبق بخشنامه‌های مصوب هیئت دولت تفکیک زباله‌ها را به صورت دقیق انجام دادیم و خود این امر حجم موادی را که با عنوان پسماند بیمارستانی بی‌خطرسازی می‌کند کمتر می‌کند     . . . . . . . .     ما الان به جایی رسیده‌ایم که بیش از 90 درصد زباله‌های بیمارستانی در طول سال بی‌خطرسازی می‌شود و درصددیم محل‌هایی را برای این مقدار کم در نظر بگیریم و از ورودش به محیط زیست جلوگیری کنیم    . . . . . .     امحای زباله فقط بی‌خطرسازی نیست بلکه تفکیکش بسیار مهم است که کار سختی است ولی موفق عمل کرده‌ایم   . . . . . . .

جهت رویت متن کامل این خبر   ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در كادر ذيل کلیک فرمائید : 

تحلیل ما

متن کامل

زباله‌های بیمارستانی را بی خطر کردیم، شهرداری هنوز هزینه زباله عفونی می‌گیرد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با وجود اینکه حدود ۹۰ درصد زباله های بیمارستانی این دانشگاه بی خطر شده شهرداری هنوز هزینه حمل زباله‌های بیمارستانی را بر مبنای زباله عفونی می‌گیرد.

مسعود محمدپور در حاشیه افتتاح پروژه‌های بهداشتی- درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امیدواریم با تعامل با شهردار تهران به این نتیجه برسیم زباله‌ای که بی‌خطرسازی شده باید به عنوان زباله عادی محسوب شود. ولی هنوز داریم قیمت زباله عفونی می‌پردازیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: این دانشگاه حدود 7 هزار تخت بستری دارد که ضریب اشغال بالایی دارند به طبع بیشترین میزان تولید پسماندهای بیمارستانی را داریم.

وی اضافه کرد: از طرف دیگر بحث تفکیک پسماندهای بیمارستانی مطرح است و هر چه در بیمارستان به عنوان پسماند تولید می‌شود به عنوان مخرب محیط زیست محسوب نمی‌شود و بر طبق بخشنامه‌های مصوب هیئت دولت تفکیک زباله‌ها را به صورت دقیق انجام دادیم و خود این امر حجم موادی را که با عنوان پسماند بیمارستانی بی‌خطرسازی می‌کند کمتر می‌کند.

وی افزود: از طرف دیگر تمام بیمارستان‌هایمان را به دستگاه‌های بی‌خطرساز زباله مجهز کردیم و دستگاه‌هایی را در نظر گرفتیم که چند مشخصه داشته باشد اول مورد تأیید وزارت بهداشت و محیط زیست باشد و دوم سعی‌مان بر این بود که بیشتر از دستگاه‌های تولید داخل استفاده کنیم که هم حمایت از صنعت داخل را در پی دارد و هم در صورت بروز مشکل امکان تعمیر کردن وجود داشته باشد.

وی افزود: ما الان به جایی رسیده‌ایم که بیش از 90 درصد زباله‌های بیمارستانی در طول سال بی‌خطرسازی می‌شود و درصددیم محل‌هایی را برای این مقدار کم در نظر بگیریم و از ورودش به محیط زیست جلوگیری کنیم.

محمدپور افزود: الان دستگاه‌ها در تمام بیمارستانها مستقر است و  هر دستگاه حداقل بین 50 تا 70 میلیون تومان هزینه دربرداشته و هر بیمارستان بسته به وضعیتش دستگاه‌های بزرگتر یا کوچکتری دارد. امحای زباله فقط بی‌خطرسازی نیست بلکه تفکیکش بسیار مهم است که کار سختی است ولی موفق عمل کرده‌ایم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: این دستگاه‌ها تأثیری بر تولید گاز گلخانه‌ای ندارند  و طبق روش محیط زیست و وزارت بهداشت روش غیرسوز است و به دو روش هیدروکلاو و شیمیایی تمام زباله‌ها بی‌خطرسازی می‌شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا هزینه حمل زباله‌های بیمارستانی توسط شهرداری افزایش یافته یا نه گفت: شهرداری همیشه هزینه حمل زباله‌های بیمارستانی را بر مبنای زباله عفونی گرفته و الان یکی از مشکلاتی که داریم این است که با تعامل با شهردار تهران به این نتیجه برسیم زباله‌ای که بی‌خطرسازی شده باید به عنوان زباله عادی محسوب شود. ولی هنوز داریم قیمت زباله عفونی می‌پردازیم.

وی گفت: البته در این زمینه مشکلی نداریم و بعد در محاسباتمان این ما به التفاوت را حل می‌کنیم.

منبع: فارس

منبع : تاریخ : ۱۳۹۰/۱۱/۱۷ تعداد بازدیدکنندگان : 4651

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 7556
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 9626
بازدید امسال : 805109
بازدید کل : 37172182

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش