50 مطلب آخر
ارزیابی بیمارستانها : بیمارستان زیرمیزی بگیر اعتباربخشی نمیشود

سجاد رضوی مدیر کل نظارت بر درمان وزارت بهداشت: همه بیمارستانهای کشور امسال برای نخستین بار اعتباربخشی ملی می‌شوند. گرفتن زمیزی و بی‌توجهی به حقوق بیماران خط قرمز است   ..................   نظام اعتباربخشی ملی بیمارستانهای کشور از حدود ۶ ماه دیگر در تمام بیمارستانهای کشور اجرا شده و بر مبنای آن بیمارستانها درجه،رتبه یا ستاره می‌گیرند و ممکن است تعدادی از بیمارستانها نیز نتوانند اعتبار لازم را کسب کنند و اعتباربخشی نشوند  ..................  بیمارستانها برای گرفتن اعتبار باید حداقل هایی را از جنبه‌های مختلف از جمله فضای فیزیکی، نسبت پزشک، پرستار و نیرو به تخت، نحوه پذیرش و آموزش بیماران و مراجعان، رعایت حقوق بیماران، اجرای طرح انطباق جنسی و کیفیت خدمات داشته باشند در غیر این صورت اعتباربخشی نمی‌شوند   ..................   درباره نحوه اعتباربخشی بیمارستانها هنوز به جمع‌بندی نهایی نرسیده‌ایم،ممکن است بیمارستانها ستاره بگیرند و به عنوان بیمارستان یک، دو یا سه ستاره معرفی شوند، یا درجه بندی یک عالی، یک، دو و سه بگیرند یا درجه برنز، نقره و طلایی بگیرند   ....................   فقط بیمارستانهای ممتاز و درجه بالا حق جذب بیمار خارجی را خواهند داشت ...................  حدود ۷۰۰ بیمارستان دولتی و ۳۰۰ بیمارستان غیر دولتی شامل خصوصی، تأمین اجتماعی، نیروهای مسلح، خیریه و ارگانها در کشور داریم که یک مهلت ۶ ماهه برای آماده شدن و آموزش پرسنل به آنها داده می‌شود و بعد از آن با اعلام آمادگی بیمارستانها کار اعتباربخشی آنها انجام می‌شود   ..................  برخی شاخص ها خط قرمز است و اگر رعایت نشود بیمارستان اعتباربخشی نمی‌شود مانند بی‌توجهی به حقوق بیماران و نارضایتی مردم، گرفتن زیرمیزی یا بیمار دزدی . . . .

جهت رویت متن كامل اين مطلب  ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در كادر ذيل کلیک فرمائید : 

تحلیل ما

متن کامل

بیمارستانهای کشور امسال برای نخستین بار اعتباربخشی ملی می‌شوند

 مدیر کل نظارت بر درمان وزارت بهداشت گفت: همه بیمارستانهای کشور امسال برای نخستین بار اعتباربخشی ملی می‌شوند. گرفتن زمیزی و بی‌توجهی به حقوق بیماران خط قرمز است.

سجاد رضوی افزود: تاکنون بیمارستانهای کشور فقط به صورت بخشی ارزشیابی می‌شدند و نظام اعتباربخشی ملی بیمارستانی در کشور نداشتیم. اما در پی سالها بررسی و مطالعه، سال گذشته نظام اعتباربخشی ملی بیمارستانی کشور تدوین و به همه بیمارستانهای کشور ابلاغ شد.

وی ادامه داد: نظام اعتباربخشی ملی بیمارستانهای کشور از حدود ۶ ماه دیگر در تمام بیمارستانهای کشور اجرا شده و بر مبنای آن بیمارستانها درجه،رتبه یا ستاره می‌گیرند و ممکن است تعدادی از بیمارستانها نیز نتوانند اعتبار لازم را کسب کنند و اعتباربخشی نشوند.

مدیر کل نظارت بر درمان وزارت بهداشت گفت: بیمارستانها برای گرفتن اعتبار باید حداقل هایی را از جنبه‌های مختلف از جمله فضای فیزیکی، نسبت پزشک، پرستار و نیرو به تخت، نحوه پذیرش و آموزش بیماران و مراجعان، رعایت حقوق بیماران، اجرای طرح انطباق جنسی و کیفیت خدمات داشته باشند در غیر این صورت اعتباربخشی نمی‌شوند.

وی افزود: درباره نحوه اعتباربخشی بیمارستانها هنوز به جمع‌بندی نهایی نرسیده‌ایم،ممکن است بیمارستانها ستاره بگیرند و به عنوان بیمارستان یک، دو یا سه ستاره معرفی شوند، یا درجه بندی یک عالی، یک، دو و سه بگیرند یا درجه برنز، نقره و طلایی بگیرند که در میزان تعرفه و قرارداد بیمه آنها نیز تأثیرگذار است و در هر صورت باید درجه یا رتبه خود را در محلی که در دید همگان باشد نصب کنند.

رضوی ادامه داد: هر چه درجه و رتبه اعتباری بیمارستان بالاتر باشد، تعرفه خدمات آن نیز بیشتر بوده و قطعاً در جذب بیمار موفق تر می شود و درآمد بیمارستان نیز بیشتر می شود فقط بیمارستانهای ممتاز و درجه بالا حق جذب بیمار خارجی را خواهند داشت ضمن اینکه آژانسهای جذب بیمار خارجی نیز به دنبال بیمارستانهای لوکس و درجه بالا برای پذیرش بیماران خارجی خواهند بود.

مدیر کل نظارت بر درمان وزارت بهداشت گفت: حدود ۷۰۰ بیمارستان دولتی و ۳۰۰ بیمارستان غیر دولتی شامل خصوصی، تأمین اجتماعی، نیروهای مسلح، خیریه و ارگانها در کشور داریم که یک مهلت ۶ ماهه برای آماده شدن و آموزش پرسنل به آنها داده می‌شود و بعد از آن با اعلام آمادگی بیمارستانها کار اعتباربخشی آنها انجام می‌شود.

وی افزود: جدا از مواردی که در اعتباربخشی بیمارستان مد نظر است برخی شاخص ها خط قرمز است و اگر رعایت نشود بیمارستان اعتباربخشی نمی‌شود مانند بی‌توجهی به حقوق بیماران و نارضایتی مردم، گرفتن زیرمیزی یا بیمار دزدی.

این مقام مسئول در وزارت بهداشت در پاسخ به این پرسش فارس که سرنوشت بیمارستانهایی که اعتباربخشی نشوند چه می شود گفت: در این مرحله هیچ بیمارستانی تعطیل نمی‌شود اما میزان تعرفه و نوع قرارداد بیمه‌ها با بیمارستانهایی که اعتباربخشی نشوند به نحوی است که در گذشت زمان مجبورند به علت نداشتن درآمد یا خودشان تعطیل کنند یا به فکر ارتقا باشند.

رضوی تأکید کرد: ما در اعتباربخشی بیمارستانی کاری به این نداریم که بیمارستان بودجه و درآمد دارد و می تواند کیفیت خدمات را ارتقا دهد یا نه این وظیفه بیمارستان و دانشگاه علوم پزشکی است که اعتبار لازم را برای ارائه خدمات با کیفیت به مردم به دست آورد و ما نمی‌توانیم حقوق مردم و بیماران و کیفیت خدمات را فدای این محدودیتهای منابع کنیم.

مدیر کل نظارت بر درمان وزارت بهداشت در پاسخ به این پرسش که آیا قرار نیست بیمارستانهای کشور اعتباربخشی بین‌المللی نیز بشوند، توضیح داد: ما به نظام اعتباربخشی ملی اعتقاد راسخ داریم و معتقدیم می‌تواند با نظامهای اعتباربخشی بیمارستانی بین‌المللی رقابت کند و در آینده به این سمت می‌رویم که نظام اعتباربخشی بیمارستانی ملی ایران به عنوان یک برند اعتباربخشی بین المللی به دنیا معرفی شود.

منبع: فارس

منبع : تاریخ : ۱۳۹۱/۱/۱۸ تعداد بازدیدکنندگان : 4971

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 4350
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 6420
بازدید امسال : 801903
بازدید کل : 37168976

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش