50 مطلب آخر
امداد و درمان : اولویت امسال تقویت ناوگان هوایی اورژانس است

رئیس اورژانس کشور گفت: تا سال 90 مهمترین اولویت وزارت بهداشت در حوزه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی تقویت ناوگان اورژانس زمینی و افزایش پایگاههای اورژانس در شهرها و جاده‌های اصلی بود که از این نظر تقریباً پایگاههای اورژانس جاده‌ای در جاده های اصلی و شهرها تکمیل است و تقریباً در هر 40 کیلومتر یک پایگاه اورژانس داریم  ................... اولویت امروز اورژانس پیش بیمارستانی کشور خدمات رسانی به جاده های فرعی، روستایی و مناطق صعب العبور است ............... پوشش این جاده ها با پایگاههای زمینی با توجه به وسعت بالا و نیاز زیادی که به تجهیزات و نیروی انسانی دارند با توجه به بار ترافیکی پایین آنها و اعتبارت موجود منطقی و امکانپذیر نیست ................  طول کل جاده های اصلی کشور 13 هزار کیلومتر است در حالی که طول جاده های روستایی و فرعی کشور به 170 هزار کیلومتر می رسد در حالی که 85 درصد ترافیک کشور در جاده های اصلی جریان دارد ...................  رویکرد اورژانس پیش بیمارستانی کشور برای پوشش این مناطق تقویت ناوگان هوایی اورژانس است که دیگر جاده، بیابان، کویر و منطقه صعب العبور نمی شناسد و هر بالگرد اورژانس می تواند یک شعاع 150 تا 200 کیلومتری را پوشش دهد ...................  در زمان حاضر اورژانس کشور فقط یک بالگرد مخصوص به خود دارد که در آمل مستقر است البته از 6 بالگرد ارگانهای دیگر مانند نیروی انتظامی، ارتش و سپاه هم در تهران، مشهد، شاهرود، زاهدان، اصفهان و شیراز خرید خدمت می کنیم  ......................... قرار شد از اعتبار 2 هزار میلیارد تومانی که اواخر سال گذشته از درآمد مازاد نفت به وزارت بهداشت پرداخت شد 2 یا 3 دستگاه هلی کوپتر اورژانس بخریم که برای این منظور با چند شرکت وارد کننده بالگرد وارد مذاکره شده‌ایم .................... زمان رسیدن آمبولانس به محل حادثه از 2.5 سال پیش در جاده های به 14.5 دقیقه و در شهرهای بزرگ به زیر 10 دقیقه رسیده  و در شهرهای کوچک 8 دقیقه است و فقط در شهر تهران به علت ترافیک بالا 12 دقیقه است . . .

جهت رویت مابقی این مطلب  ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در کادر زیر کلیک فرمائید : 

تحلیل ما

متن کامل

کشور به ۴۵ هلی‌کوپتر اورژانس نیاز دارد/ امسال ۳ بالگرد می‌خریم

 رئیس اورژانس کشور گفت: سال گذشته با رکورد ۲ میلیون و ۲۴۰ هزار مأموریت در برابر ۱۸ هزار مأموریت هلال احمر۹۰ درصد حوادث ترافیکی شهری و جاده‌های اصلی را پوشش دادیم اولویت امسال تقویت ناوگان هوایی است و قرار است یک دستگاه بالگرد اورژانس کشور به ۴ دستگاه افزایش یابد.

غلامرضا معصومی افزود: با توجه به مصوبه دولت و طرح جامع اورژانس‌های پیش بیمارستانی کشور در برنامه توسعه چهارم، تعداد پایگاههای اورژانس پیش بیمارستانی کشور طی چند سال گذشته به سرعت رشد کرده و از مرز 2 هزار پایگاه شهری و جاده ای گذشته است.

وی گفت: بر این اساس سال گذشته به رکورد بی سابقه 2 میلیون و 240 هزار مأموریت اورژانس پیش بیمارستانی رسیدیم که آثار مثبت آن کاهش 13.7 درصدی فوتی های تصادفات نسبت به سال 89 بود که قطعاً بهبود خدمات اورژانس هم در این زمینه نقش داشته است.

رئیس مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی وزارت بهداشت ادامه داد: تا سال 90 مهمترین اولویت وزارت بهداشت در حوزه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی تقویت ناوگان اورژانس زمینی و افزایش پایگاههای اورژانس در شهرها و جاده‌های اصلی بود که از این نظر تقریباً پایگاههای اورژانس جاده‌ای در جاده های اصلی و شهرها تکمیل است و تقریباً در هر 40 کیلومتر یک پایگاه اورژانس داریم.

وی گفت: اولویت امروز اورژانس پیش بیمارستانی کشور خدمات رسانی به جاده های فرعی، روستایی و مناطق صعب العبور است که مصوبه دولت است اما بارها اعلام کردیم که پوشش این جاده ها با پایگاههای زمینی با توجه به وسعت بالا و نیاز زیادی که به تجهیزات و نیروی انسانی دارند با توجه به بار ترافیکی پایین آنها و اعتبارت موجود منطقی و امکانپذیر نیست.

معصومی ادامه داد:‌ طول کل جاده های اصلی کشور 13 هزار کیلومتر است در حالی که طول جاده های روستایی و فرعی کشور به 170 هزار کیلومتر می رسد در حالی که 85 درصد ترافیک کشور در جاده های اصلی جریان دارد.

وی ادامه داد:‌ به همین علت رویکرد اورژانس پیش بیمارستانی کشور برای پوشش این مناطق تقویت ناوگان هوایی اورژانس است که دیگر جاده، بیابان، کویر و منطقه صعب العبور نمی شناسد و هر بالگرد اورژانس می تواند یک شعاع 150 تا 200 کیلومتری را پوشش دهد.

رئیس اورژانس کشور گفت: در زمان حاضر اورژانس کشور فقط یک بالگرد مخصوص به خود دارد که در آمل مستقر است البته از 6 بالگرد ارگانهای دیگر مانند نیروی انتظامی، ارتش و سپاه هم در تهران، مشهد، شاهرود، زاهدان، اصفهان و شیراز خرید خدمت می کنیم اما با توجه به محاسبات انجام شده برای پوشش امداد هوایی کل جاده های فرعی کشور به 45 هلی کوپتر اورژانس نیاز داریم.

وی افزود: رایزنی ها با دولت و مجلس برای تأمین آمبولانسهای هوایی از سال 89 آغاز شد و در نهایت قرار شد از اعتبار 2 هزار میلیارد تومانی که اواخر سال گذشته از درآمد مازاد نفت به وزارت بهداشت پرداخت شد 2 یا 3 دستگاه هلی کوپتر اورژانس بخریم که برای این منظور با چند شرکت وارد کننده بالگرد وارد مذاکره شده‌ایم.

معصومی گفت: زمان رسیدن آمبولانس به محل حادثه از 2.5 سال پیش در جاده های به 14.5 دقیقه و در شهرهای بزرگ به زیر 10 دقیقه رسیده  و در شهرهای کوچک 8 دقیقه است و فقط در شهر تهران به علت ترافیک بالا 12 دقیقه است.

منبع: فارس 

منبع : تاریخ : ۱۳۹۱/۲/۱۹ تعداد بازدیدکنندگان : 4229

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 6200
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 8270
بازدید امسال : 803753
بازدید کل : 37170826

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش