50 مطلب آخر
دارو و داروخانه : داروخانه مجبورست بجای دارو، شامپو بفروشد

 با روند کنونی فعلی بسیاری از داروخانه ها با مشکلات مالی مواجه شوند و حتی احتمال تعطیلی برخی از آنها هم وجود دارد  ....................  مشکل داروخانه ها با بیمه ها ریشه ای است و به این راحتی ها حل نمی شود زیرا قراردادی که سازمانهای بیمه گر با داروخانه ها منعقد کرده اند، یک قرارداد تحمیلی و یک طرفه است ................... سازمان نظام پزشکی و سازمان امور مالیاتی برای دریافت مالیات از داروخانه ها توافقی داشتند که مطابق تبصره ای در این تفاهمنامه، چنانچه دارایی بخواهد می تواند برای وضع مالیات 5 درصد از داروخانه ها راسا وارد شود و رسیدگی کند ....................... داروخانه هانمی توانند خودسرانه نرخها را بالا ببرند.آنها ناگزیرند به جای انجام کارهای تخصصی شامپو و مسواک بفروشند تا هزینه های جاریشان را تامین کنند، در غیر اینصورت داروخانه ها به تعطیلی کشیده می شوند . . .

جهت رویت شرح  این مطالب  ٬ میتوانید بر روی کلمهء   ادامه متن  در کادر ذیل کلیک فرمائید : 

تحلیل ما

متن کامل

به همین منوال پیش رود داروخانه ها مجبورند به جای دارو،شامپو و مسواک بفروشند

 موضوع افزایش ناگهانی مالیات داروخانه ها سبب شد تا انجمن داروسازان نامه ای را به وزیر امور اقتصاد و دارایی بنویسد.

رهبر مژدهی آذر رئیس انجمن داروسازان ایران معتقد است که با روند کنونی فعلی بسیاری از داروخانه ها با مشکلات مالی مواجه شوند و حتی احتمال تعطیلی برخی از آنها هم وجود دارد.او همچنین به مشکلاتی که داروخانه ها با بیمه دارند اشاره می کند .

سال قبل شما نسبت به پرداخت نشدن به موقع مطالبات داروخانه ها از سوی بیمه شکایت کرده بودید.امسال این مشکل حل شده است؟
متاسفانه خیر. مشکل داروخانه ها با بیمه ها ریشه ای است و به این راحتی ها حل نمی شود زیرا قراردادی که سازمانهای بیمه گر با داروخانه ها منعقد کرده اند، یک قرارداد تحمیلی و یک طرفه است و ما به شدت به این قرارداد اعتراض داریم.


یعنی داروخانه ها هیچ نقشی در این قراردادها ندارند؟
یکی از مواد این قرارداد مربوط به پرداخت مطالبات داروخانه هاست که برای تاخیر در پرداخت این مطالبات، زمان تعیین نشده است. یعنی اینکه بیمه ها باید طبق قانون 60 درصد از مطالبات را نقدا و مابقی را در مدت دو ماه پرداخت کنند اما در این قانون به این موضوع اشاره ای نشده که بعد از این مدت تکلیف داروخانه ها چیست. هم اکنون داروخانه ها 5 ماه از بیمه ها طلب دارند اما ناچارند که این قرارداد را قبول کنند چون بیماران با دفترچه بیمه وارد داروخانه می شوند.
بنابراین مطابق مفاد قرارداد داروخانه ها با بیمه، اگر داروخانه ها بعضی از اصول این قرارداد را رعایت نکنند، قرارداد فسخ شده و ممکن است به دادگاه هم بروند.البته مشکل داروخانه ها تنها با بیمه نیست و امسال با سازمان مالیاتی هم مسائلی پیش آمده است.


گویا ارقام مالیات داروخانه ها هم به یکباره رشد نجومی داشته است؟
برای همین در حال نوشتن نامه ای به وزیر اقتصاد هستم که اگر به خواسته‌های ما جواب ندهد، پشت در اتاق او تجمع می کنیم.


یعنی سالهای قبل این مشکلات نبود؟
سازمان نظام پزشکی و سازمان امور مالیاتی برای دریافت مالیات از داروخانه ها توافقی داشتند که مطابق تبصره ای در این تفاهمنامه، چنانچه دارایی بخواهد می تواند برای وضع مالیات 5 درصد از داروخانه ها راسا وارد شود و رسیدگی کند.این افزایش نجومی مالیات شامل این 5 درصد از داروخانه ها شده و در نتیجه داروسازان تحت فشار قرار گرفته اند.


بنابراین داروخانه ها مجبورند نرخ دارو را افزایش دهند؟
این کار هم امکان ندارد چون بازرسی می شوند و نمی توانند خودسرانه نرخها را بالا ببرند.آنها ناگزیرند به جای انجام کارهای تخصصی شامپو و مسواک بفروشند تا هزینه های جاریشان را تامین کنند، در غیر اینصورت داروخانه ها به تعطیلی کشیده می شوند.

منبع: خبرآنلاین

منبع : تاریخ : ۱۳۹۱/۳/۱۴ تعداد بازدیدکنندگان : 4408

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 614
بازدید دیروز : 8179
بازدید این ماه : 10863
بازدید امسال : 806346
بازدید کل : 37173419

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش