بيش از 40 درصد از مراكز راديولوژي دولتي، مسئول فني ندارند
رييس انجمن راديولوژي ايران، با اشاره به اين كه بيشترين آمار تخلفات در حوزه راديولوژي مربوط به مراكز دولتي است، گفت: بيش از 40 درصد از مراكز راديولوژي دولتي، فاقد مسئول فني هستند.
دكتر عبدالرسول صداقت درباره استانداردسازي خدمات راديولوژي عنوان كرد: يكي از معضلات ما در حوزه سلامت عدم توجه به استاندارد سازي خدمات است.
وي ادامه داد: البته وزارت بهداشت استانداردسازي خدمات درماني را در رشتههاي مختلف پزشكي و با همكاري انجمنهاي علمي آغاز كرده است.
رييس انجمن راديولوژي ايران، با بيان اينكه استانداردسازي خدمات راديولوژي نيز به تازگي انجام شده است، گفت: فاز اول استانداردسازي خدمات راديولوژي آغاز و تا شهريور ماه سال جاري به اتمام ميرسد.
به گفته صداقت، اجراي طرح استانداردسازي خدمات راديولوژي جلوي انجام بسياري از كارهاي اضافي را ميگيرد.
وي در ادامه ضمن تاكيد بر ضرورت نظارت بر حسن ارائه خدمات در مراكز آموزشي و درماني گفت: نظارت ارگانهايي چون وزارت بهداشت بر ارائه خدمات كافي نيست. البته اين عدم نظارت در مراكز دولتي به ميزان بيشتري مشاهده ميشود. به گونهاي كه ميتوان گفت بيشترين تخلفات گزارش شده مربوط به مراكز دولتي است .
رييس انجمن راديولوژي ايران با بيان اينكه بيشترين تخلفات در حوزههاي راديولوژي مربوط به عدم وجود مسئول فني در مراكز است، گفت: بالغ بر 40 درصد مراكز دولتي فاقد راديولوژيست مسئول فني هستند، اين در حالي است كه تمام مراكز خصوصي ملزم به در اختيار داشتن مسئول فني هستند و قانون اين اجازه را به آنها نميدهد.
وي افزود: اما در بخش راديولوژي دچار مشكل هستيم و برخي مراكز راديولوژي بدون هدايت يك راديولوژيست دوره ديده در زمينه انرژي اتمي كه اگاه به مضرات اشعه ايكس است فعاليت ميكنند. ادامه اين روند ميتواند مشكلات عديدهاي براي آينده اين رشته به وجود بياورد.
رييس انجمن راديولوژي همچنين با بيان اينكه تحريمهاي بانكي همچنان مشكلات بسياري را براي وارد كنندگان تجهيزات راديولوژي به دنبال دارد، گفت: از جمله اين مشكلات ميتوان به معضل كمبود گاز هليوم اشاره كرد. به گونهاي كه بسياري از دستگاههاي ام.آر.آي به دليل نرسيدن گاز هليوم،تعطيل شدهاند.
وي در پايان ابراز اميدواري كرد اين مشكلات در آينده نزديك حل شوند.
منبع : ایسنا