نقشههای بیمارستان فوق تخصصی کودکان نهایی شد
نائب رئیس مجمع بیمارستان فوق تخصصی کودکان مبتلا به سرطان با اشاره به اینکه نقشههای این بیمارستان در مرحله نهایی و تکمیلی است، گفت: با به اتمام رسیدن کار نقشههای این بیمارستان، فعالیت فیزیکی شروع میشود.
مجتبی کواکبیان اظهار داشت: فعالیتهای مجمع، روند روبه رشدی داشته است.
این مسئول با اشاره به اینکه نقشههای این بیمارستان در مرحله نهایی و تکمیلی است، تصریح کرد: با به اتمام رسیدن کار نقشههای این بیمارستان، فعالیت فیزیکی شروع میشود.
کواکبیان با ابراز خرسندی از کمکهای مردمی به این مجمع، گفت: مردم در امور خیر، پیشگام هستند به ویژه اینکه این بیمارستان هم متعلق به کودکان مبتلا به سرطان است.
وی با بیان اینکه سرطان در کودکان قابل پیشگیری و درمان است، یادآور شد: بسیاری از بیماران مازندران برای درمان به تهران مراجعه میکنند که با احداث این بیمارستان، علاوه بر کاهش بار مالی این بیماران، میتوانند در مرکز درمانی که در استان احداث میشود به معالجه و درمان بپردازند.
مدیر همیاری و اشتغال جهاد دانشگاهی مازندران نیز در این نشست، اظهار داشت: جهاد دانشگاهی توسط واحدهای مختلفی که دارد، میتواند یاریگر این مجمع باشد.
داود موزانی با اشاره به اینکه ابزارهای سازمانی ما در اختیار ماهک قرار دارد، ادامه داد: کارکنان جهاد دانشگاهی، بیش از آنچه که انتظار دارید، مجموعه را کمک میکنند.
وی با بیان اینکه با اعتبار معنوی در این زمینه وارد شدیم و نه ریالی، تصریح کرد: اما به بسیاری از شرکتهای توسعه یافته متصل هستیم.
موزانی با اشاره به اینکه نباید به امور خیر بیتفاوت بود، متذکر شد: میتوانیم ماهک را به جهاد دانشگاهی در سطح کشور معرفی کرده و یاری بطلبیم.
این مسئول با تاکید بر اشتغال خانوادههایی که بیمار سرطانی دارند، بیان داشت: جهاد دانشگاهی این آمادگی را دارد که پرورش ماهیان زینتی را به این خانوادهها آموزش دهد و سپس خود مرکز، ماهیان زینتی پرورش یافته توسط این خانوادهها را خریداری میکند.
ظرفیت بیمارستان بوعلی ساری در بخش کودکان سرطانی پر است
رئیس بیمارستان بوعلی ساری گفت: ظرفیت بیمارستان بوعلی ساری در بخش کودکان سرطانی پر است.
عبدالله موسوی در نشست مجمع خیران بیمارستان فوق تخصصی کودکان سرطانی ماهک اظهار داشت: به دلیل اینکه مرکز مشخصی برای کودکان سرطانی وجود ندارد آمار مشخصی هم درباره با تعداد کودکان سرطانی در دست نداریم.
وی افزود: تا سازماندهی درستی در این زمینه نداشته باشیم نمیتوان آمار درستی از تعداد کودکان سرطانی ارائه کرد.
موسوی با بیان اینکه تعدادی از این بیماران فوت کرده و یا بهبود مییابند، ادامه داد: برخی به تهران مراجعه کرده و بعضی دیگر هم قطع درمان میکنند.
رئیس بیمارستان بوعلی ساری ابراز داشت: به دلیل اینکه مازندران روستا زیاد دارد، دسترسی به مراکز درمانی سخت است و همراهان بیمار هم مشکل اقامتی دارند که مجبور میشوند قطع درمان کنند.
این مسئول یادآور شد: وجود مرکز اقامتی در کنار مراکز درمانی باعث میشود خانواده بیمار بتوانند با اقامت در این مراکز دوره درمان را به صورت کامل انجام دهند.
وی تصریح کرد: ظرفیت بیمارستان بوعلی ساری در بخش کودکان سرطانی 10 تخت است که این تختها همیشه پر هستند.
موسوی گفت: بیمارستان فوق تخصصی کودکان سرطانی شامل واحد اقامتی، درمانگاه، بخش شیمیدرمانی، بخش بستری و سالن اجتماعات است.
رئیس بیمارستان بوعلی ساری در پایان متذکر شد: اتاقهای این بیمارستان به صورت یک تخته ایزوله و یا در نهایت دو تخته هستند.
آغاز ساخت بیمارستان کودکان سرطانی نیمه نخست امسال در ساری
رئیس هیئت مدیره انجمن بیمارستان فوق تخصصی کودکان سرطانی (ماهک) گفت: تا قبل از پایان نیمه نخست امسال، کار فیزیکی ساخت بیمارستان فوق تخصصی کودکان سرطانی در ساری آغاز میشود.
عبدالرضا شهریاری در جلسه هیئت مدیره انجمن بیمارستان فوق تخصصی کودکان سرطانی «ماهک» اظهار داشت: کار طراحی نقشههای بیمارستان فوق تخصصی کودکان سرطانی، بر عهده شرکت مشاور بیمارستانساز است که با دانشگاه علوم پزشکی مازندران همکاری میکند.
وی با بیان اینکه حداکثر تا یک ماه آینده کار طراحی و محاسباتی آن به اتمام میرسد، تصریح کرد: تا قبل از پایان نیمه نخست امسال، کار فیزیکی ساخت بیمارستان فوق تخصصی کودکان سرطانی در ساری آغاز میشود.
شهریاری درباره کمکهای مردمی به این مرکز، یادآور شد: پیشبینی ما بر این است که وضعیت کمکها پس از شروع به کار فیزیکی، خوشبینانه خواهد بود چرا که عدهای قول مساعد برای کمک را به زمان شروع کار فیزیکی وعده دادهاند.
این مسئول با بیان اینکه مشارکت مردم در حد انتظار ما بود و از همه قشرها، همیار این مجموعه هستند، خاطرنشان کرد: مردم، کمکهای قطرهای خود را ماهانه به صورت مستمر واریز میکنند.
رئیس هیئت مدیره انجمن بیمارستان فوق تخصصی کودکان سرطانی «ماهک» با اشاره به اینکه از اداراتی که با ما همکاری داشتند به ویژه شهرداری و شورای شهر ساری، کمال تشکر را دارم، ادامه داد: صدا و سیما، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، تامین اجتماعی، ورزش و جوانان، استانداری، بازرسی، برق و راهآهن دستگاههایی هستند که تاکنون یاریگر ما بودهاند.
وی با بیان اینکه درخواست ما از مردم این است که مجموعه ماهک را بیشتر بشناسند، متذکر شد: کودکان سرطانی، چشم انتظار کمکهای مردم هستند.
شهریاری در پایان اذعان داشت: مردم میتوانند کمکهای خود به این مجموعه را به شماره حساب 91/5555 بانک سپه و شماره حساب 0106953269008 در نزد بانک ملی واریز کنند.
ساخت پروژه بیمارستان فوق تخصصی تنکابن شتاب میگیرد
رئیس مسکن و شهرسازی تنکابن گفت: احداث بیمارستان فوق تخصصی تنکابن با جدید و شتاب بسیار خوبی در حال انجام است.
حمیدرضا ربیع پور اظهار داشت: این بیمارستان در مرحله اجرایی فنداسیون است که ستونهای طبقه همکف آن هم آرماتوربندی شدند.
وی افزود: زیر بنای این پروژه 16 هزار و 175 مترمربع است و در پنج طبقه ساخته میشود و یکی از مجهزترین بیمارستانهای استان خواهد بود.
ربیعپور با اشاره به اینکه سازه بیمارستانی از جمله ابنیههایی است که به لحاظ ایمنی حائز اهمیت است، افزود: در ساخت این بیمارستان نیز به لحاظ اصول فنی و معماری در طراحی و ساخت آن از استانداردهای بسیار بالایی بهرهگیری شده است به همین علت هفتهای سه روز از این پروژه بازدید میشود.
وی بیان کرد: علاوه بر آن مدیرکل مسکن و شهرسازی استان و رئیس سازمان مجری وزارت راه مسکن و شهرسازی نیز به صورت منظم در زمانبندی کوتاه دو هفتهای یکبار از مراحل اجرای این پروژه مهم بازدید میکند.
وی تاکید کرد: در تمامی مراحل ساخت این پروژه آزمایشهای لازم از همه مراحل به ویژه خاکبرداری و خاکریزی، آزمایش بتون و کشش میلهگرد (تعیین مقاومت) در این پروژه به طور دقیق و فنی انجام میشود.
رئیس اداره مسکن و شهرسازی تنکابن تصریح کرد: اعتقاد دارم مسکن و شهرسازی وظایفی پر اهمیتتر از نظارت بر ساخت مسکن مهر دارد و آن نظارت بر عملکرد شهرداریها و نظام مهندسی در مراحل ساخت و ساز شهری است و در این راستا ما سه پرونده تخلف از سوی مهندسان ناظر و مجری داشتیم که با محرز شدن کوتاهی و قصور در انجام امور نظارتی و فنی، مسئولیت فرد از وی خلع ید شد.
مراجعه نیم میلیون نفری به قدیمیترین بیمارستان مازندران
رئیس بیمارستان امام رضا(ع) آمل از مراجعه 582 هزار و 363 نفر به این بیمارستان طی سال گذشته خبر داد.
عباسعلی کمالی اظهار داشت: وظیفه ما خدمت به مردم است و باید به این وظیفه خود افتخار کنیم.
وی افزود: آمل شهر مرکزی مازندران و ورودی به استان مازندران است که بیمارستان امام رضا(ع) نیز یکی از قدیمیترین و مرکزیترین بیمارستان این شهر است.
کمالی تصریح کرد: این بیمارستان با تمام توان در طول شبانهروز با امکانات موجود از سال گذشته تاکنون توفیق خدمترسانی به 582 هزار و 363 نفر از هموطنان و همشهریان را داشته است.
وی با اشاره به اینکه بخش ویزیت پزشکان عمومی و تخصصی بیشترین درصد مراجعهکننده را به خود اختصاص داده است، یادآور شد: در طول این مدت 241 هزار و 177 نفر برای مداوا به این بخش مراجعه کردند.
رئیس بیمارستان امام رضا(ع) آمل اضافه کرد: آزمایشگاه و بستری با 113 هزار و 636 نفر دومین بخش در تعداد مراجعه را به خود اختصاص داده و داروخانه سرپایی و بستری نیز با 102 هزار و 687 نفر سومین بخش پرمراجعه بوده است.
کمالی در مورد دیگر بخشها تصریح کرد: آندوسکوپی، کلونوسکوپی، تست ورزش، دیالیز، تالاسمی، نوار مغز، نوار شوک، رادیولوژی، اکو، ماموگرافی، سونوگرافی و تست ریه از دیگر بخشهایی بوده که مراجعهکننده زیادی را به خود اختصاص داده است.
وی اذعان داشت: در راستای بیانات مقام معظم رهبری در ابتدای سال جدید مبنی بر تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، کادر پزشکی و پیراپزشکی این مرکز درمانی با جدیت و تلاش مضاعف انجام وظیفه خواهند کرد.
بیمارستان بابل به امکانات جدید پزشکی تجهیز میشود
رئیس بیمارستان آیتالله روحانی بابل گفت: بخش تصویربرداری بیمارستان آیتالله روحانی به سیتی اسکن، ماموگرافی و رادیوگرافی دیجیتال مجهز میشود.
محمد معتمدی اظهار داشت: دستگاه سیتی اسکن مولتی اسلایس دارای قابلیت بالای تصویربرداری سه بعدی در تحلیل جزئیات بدن و بیماریها است.
وی افزود: توانایی سریع اسکن با کیفیت بسیار بالا نسبت به سیتی اسکن معمولی، سرعت زیاد و امکان دسترسی به تصاویر با کیفیت بالا و آرامش بیشتر بیمار در اجرای آزمون در زمان کوتاهتر به علت سرعت بالای این دستگاه از دیگر مزایای این دستگاه است.
معتمدی در مورد مزایای این دستگاه ابراز داشت: تصویربرداری مقطعی از بافت بدن و اندامها توسط پرتو X است که اطلاعات توسط رایانه، پردازش میشود که تصویربرداری آن میتواند انواع مختلفی از بافتها مانند ریه، استخوان، بافت نرم رگهای خونی را به وضوح زیاد نشان دهد.
این مسئول تصریح کرد: تکنولوژی سیتی اسکن اسپبرال 16اسلایس دقت تصاویر را نسبت به سیتی اسکن معمولی برای بیشتر بیماران افزایش داده است.
معتمدی عنوان کرد: در اسکن اسپیرال فرد باید نفس خود را نگه دارد که اجازه میدهد اسکن در کمتر از 10 ثانیه انجام شود و سرعت تصویربرداری در همه بیماران به ویژه سالمندان، کودکان و یا در بیماران بدحال ضروری است.
وی بیان داشت: این دستگاه ساخت کشور آلمان و با اعتباری بیش از 870 میلیون خریداری شده است.
معتمدی تصریح کرد: ماموگرافی یک رادیوگرافی ساده از پستان و ابزاری برای کشف زودرس سرطانهای غیرقابل لمس پستان است که میتواند سرطان پستان را 10 سال قبل از آنکه قابل لمس باشد شناسایی کند.
این ادامه داد: همه زنان از 40 سال به بالا باید هر دو سال یک بارتست ماموگرافی انجام دهند، ولی کسانی سابقه فامیلی دارند باید 10 سال زودتر اقدام کنند.
معتمدی به اشاره به اینکه دستگاه ماموگرافی دیجیتال دستاورد علمی پیشرفتهتری نسبت به ماموگرافی معمولی دارد، گفت: در ماموگرافی دیجیتال، به جای اینکه تصویر بر روی فیلم رادیوگرافی شود به صورت یک فایل دیجیتال کامپیوتری ذخیره میشود.
وی اضافه کرد: از آنجایی که تصویر اشعه ایکس به صورت دیجیتال ذخیره میشود متخصص رادیولوژی میتواند روی تصویر زوم کرده و آن را بزرگ کند و همچنین قادر است سایه روشن تصویر را به نحوی تنظیم کند که ناهنجاریهایی که در حالت معمول دیده نمیشوند را آشکار کند.
معتمدی عنوان کرد: تصاویر ماموگرافی دیجیتال را میتوان روی دیسک ثبت کرد و این امر ذخیره کردن و دسترسی بعدی به آنها را آسان میکند.
رئیس بیمارستان آیت الله روحانی بابل بیان داشت: تصاویر دیجیتال پستان در کمتر از 10 ثانیه آماده میشوند در حالی که ماموگرافی معمول با استفاده از فیلم اشعه ایکس پنج تا 10 دقیقه زمان میبرد.
این مسئول در مورد دستگاه رادیوگرافی دیجیتال افزود: این دستگاهها نسبت به دستگاههای رادیوگرافی قدیمی میتواند مقدار پرتوگیری را تا 60 درصد کاهش دهد.
وی خاطرنشان کرد: کم حجم بودن، اشغال فضای کمتر و بیصدا بودن از مشخصه اصلی این دستگاه بوده که به هیچ وجه رادیوگرافی آن نیاز به تکرار ندارد.
معتمدی گفت: کیفیت تصاویر رادیولوژی در این دستگاه بیشتر از رادیوگرافی ساده است و از قابلیت تغییر کیفیت وضوح تصویر برخوردار بوده و جزئیات در آن به خوبی قابل تشخیص است.
رئیس بیمارستان آیت الله روحانی بابل گفت: این تصاویر را به صورت شبکه در اختیار پزشکان قرار داده و نیازی به فیلم و کاست ندارد.
این مسئول با اشاره به مزایای این دستگاه اذعان داشت: افزایش تصاویر بایگانی و سیستمهای ارتباطی، افزایش کیفیت تصاویر، استفاده از پرتودهی کم برای تولید تصاویر باکیفیت بالا، استفاده از سیستمهای تشخیص خودکار، صرفهجویی در وقت، عدم نیاز به تکرار و حذف سیستم تاریک خانه، ظهور و ثبوت فیلمها از مزایای این دستگاه است.
منبع : فارس