بهرهبرداری از 360 تخت بیمارستانی جدید در استان بوشهر
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تا پایان امسال 360 تخت بیمارستانی جدید در استان بوشهر به بهرهبرداری میرسد.
جهانگیر شاهینی اظهار داشت: سرعت رشد و تولید علم از مسائل مهمی است که مسئولان در عرصههای مختلف باید به آن توجه داشته باشند و خود را با سرعت رشد علم منطبق کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطر نشان کرد: آموزش پرسنل از مسائل مهمی است که در بهبود وضعیت علمی و بهروزرسانی سطح علمی ایشان اثرگذار است و علوم پزشکی بوشهر در قالب برگزاری دورههای ضمن خدمت به این امر اهتمام میورزد.
وی به وضعیت مطلوب استان بوشهر در عرصه بهداشتی اشاره کرد و افزود: در سالهای اخیر اقدامات ارزندهای در حوزه بهداشت استان صورت پذیرفته و استان بوشهر از نظر وضعیت بهداشتی وضعیتی مطلوبتر از ادوار گذشته دارد و این امر حاصل تلاش همهجانبه مسئولان علوم پزشکی استان است.
شاهینی گفت: یکی از مسائلی که در بهبود وضعیت بهداشت استان بوشهر اثرگذار بوده آموزش پرسنل و آشنایی ایشان با نیازهای جدید بهداشتی در دورههای آموزشی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اقدامات علومپزشکی استان به منظور توسعه سطح علمی علوم پزشکی یادآور شد: به منظور توسعه سطح علمی علومپزشکی استان برنامههای آموزشی ویژه مدیران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار میشود.
وی در ارتباط با شکل برگزاری این دورههای آموزشی گفت: برنامههای آموزشی یکساله ویژه مدیران دانشگاه با حضور اساتید برجسته مدیریت تخصصی به صورت هر ماه یک مرحله و با موضوعات متفاوت برگزار میشود که در افزایش توانمندی و کارآمدی مدیران مربوط بسیار اثرگذار است.
شاهینی با اشاره به تاثیر این دوره آموزشی در آشنایی مدیران با شیوههای کارآمد مدیریتی ادامه داد: در این برنامههای آموزشی معاونین، مدیران ارشد، رؤسای شبکههای بهداشت و درمان و رؤسای بیمارستانها استان با تکنیکهای روز مدیریتی در زمینههای تخصصی فعالیت دانشگاه علوم پزشکی آشنا میشوند.
وی با اشاره به ضرورت مستندسازی فعالیت مدیران اضافه کرد: یکی از برنامههای هفتگانه تحول اداری مستندسازی و ارتقای فرآیندهاست که موضوع برگزاری این کارگاه آموزشی یک روزه است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مستندسازی از اهمیت بالایی برخوردار است و با تمهیداتی که در نظر گرفتهایم مستندسازی در واحدهای تابعه علوم پزشکی استان با قدرت دنبال میشود.
شاهینی به نقش اصلاح فرآیندها در افزایش کارایی اشاره کرد و بیان داشت: اصلاح فرآیندها به افزایش سرعت در کار سازمانی و تکریم ارباب رجوع منجر میشود که در این راستا مدیران باید توجهی خاص به آن معطوف کنند.
وی در ادامه با اشاره به روند رو به رشد امکانات و تجهیزات درمانی در سطح استان یادآور شد: در سال گذشته و امسال شاهد رشد بسیار خوبی در زمینه افزایش امکانات و تجهیزات بیمارستانی و بهبود سرویسدهی به بیماران بودهایم.
شاهینی بیان کرد: با راهاندازی بیمارستان 160 تختخوابی برازجان و بیمارستان 200 تختخوابی بوشهر، در سال جاری 360 تخت بیمارستانی به ظرفیت استان اضافه میشود که گام مهمی در پیشرفت و توسعه استان است.
راهاندازی بخش دیالیز و ام.آر.آی در بیمارستان کنگان
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از راهاندازی بخش دیالیز و ام.آر.آی در بیمارستان کنگان به عنوان بیمارستان معین نفت خبر داد.
جهانگیر شاهینی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر در راستای رشد شاخصهای بهداشتی و درمانی تلاش و فعالیت بسیار زیادی انجام داده و در یکسال اخیر به نتایج خوبی نیز رسیدهایم.
معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: احداث مراکز و خانههای عالم و تجهیز مراکز درمانی و بیمارستانها از اقدامات مهمی است که در یک سال اخیر با جدیت انجام گرفته است.
وی با اشاره به مصوبات ارزشمند سفر مقام معظم رهبری در عسلویه خاطر نشان کرد: در این سفر بیش از 50 میلیارد ریال برای توسعه بهداشت و درمان شهرستان کنگان اختصاص یافت که بسیاری از طرحهای مصوب، اجرایی و عملیاتی شدهاند.
شاهینی تصریح کرد: انتخاب بیمارستان کنگان به عنوان بیمارستان معین شرکت نفت امر بسیار مهم است که با این اتفاق، این مرکز درمانی به یک بیمارستان تخصصی مدرن برای ارایه خدمات درمانی با کیفیتتر با تجهیزات مدرن در منطقه تبدیل خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از راهاندازی بخش دیالیز و ام.آر.آی در بیمارستان کنگان خبر داد و گفت: با پیگیریهای انجام گرفته توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی به زودی شاهد راهاندازی بخش دیالیز در این بیمارستان و همچنین شاهد خرید و راهاندازی ام آر آی در بیمارستان کنگان خواهیم بود.
این مسئول عنوان کرد: احداث و راهاندازی بخش آی سی یو، گسترش بخش اورژانس، بهبود هتلینگ و تأمین نیروی انسانی متخصص نیز از جمله برنامههای دانشگاه در راستای تخصصی کردن بیمارستان کنگان است.
وی ادامه داد: راهاندازی چهار خانه بهداشتی و همچنین احداث دو مرکز بهداشتی درمانی در شهرستان کنگان نیز در دستور کار قرار دارد که به زودی اجرایی میشوند.
شاهینی از راهاندازی مراکز بهداشتی درمانی جدید در منطقه اقتصادی انرژی پارس جنوبی خبر داد و متذکر شد: مراحل ساخت مرکز بهداشتی درمانی اخند به پایان رسید و با تجهیز این مرکز به وسایل مورد نیاز به بهرهبرداری میرسد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اذعان داشت: از همه امکانات موجود برای بهبود شاخصهای بهداشتی و درمانی در شهرستان کنگان و منطقه عسلویه استفاده میکنیم.
کمک 10 میلیارد ریالی پارس جنوبی به بیمارستان کنگان
جانشین مدیرعامل در امور اجرایی سازمان منطقه ویژه پارس از کمک 10 میلیارد ریالی این سازمان به بیمارستان کنگان خبر داد.
عباس دولتیزاده اظهار داشت: منطقه ویژه پارس به محیط پیرامونی توجه خاصی دارد و تلاش داریم امکانات و تجهیزات لازم را برای توسعه شهرستانهای پیرامونی فراهم کنیم.
وی افزود: در حوزه آموزش و پژوهش و همچنین در عمران شهری و روستایی و در حوزه بهداشت و درمان بیشترین تلاشها انجام گرفته و امیدوار هستیم به اهداف مورد نظر برسیم.
جانشین مدیرعامل در امور اجرایی سازمان منطقه ویژه پارس از کمک 10 میلیارد ریالی این سازمان به بیمارستان کنگان خبر داد و خاطر نشان کرد: با پیگیریهای صورت گرفته از سوی مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس و مسئولان محلی و با موافقت وزیر محترم نفت و در راستای اجرایی شدن مصوبه سفر دور سوم هیئت دولت مبلغ 10 میلیارد ریال به منظور تجهیز امکانات بهداشتی و بیمارستانی به بیمارستان کنگان تخصیص یافت.
دولتیزاده تصریح کرد: بیمارستان کنگان که طبق مصوبه هیئت محترم دولت به عنوان بیمارستان معین نفت نیز تعیین شده، تاکنون در سرویسدهی و ارائه خدمات به صنعت نفت نقش مؤثری در منطقه ایفا کرده و از اینرو سازمان منطقه ویژه پارس به نمایندگی از وزارت نفت قصد دارد تا با تجهیز این بیمارستان به خدماتدهی بیشتر این بیمارستان به شهروندان و جامعه محلی و صنعت نفت کمک کند.
وی اضافه کرد: کمک به اجرایی شدن مصوبات سفرهای استانی هیئت محترم وزیران به استان بوشهر از مهمترین فعالیتهای سازمان منطقه ویژه پارس به نمایندگی از صنعت نفت در استان بوشهر است.
این مسئول خاطر نشان کرد: صنعت نفت و به نمایندگی از آن سازمان منطقه ویژه پارس سعی دارد تمامی شرایط را برای اجرای تعهدات خود در این سفرها مهیا کند تا با اجرایی شدن این پروژهها که با همراهی سایر دستگاههای اجرایی صورت میگیرد بتواند در رشد و توسعه استان بوشهر گام بردارد.
بیمارستان کنگان تجهیز میشود
رئیس بهداشت و درمان نفت بوشهر گفت: بیمارستان کنگان به عنوان بیمارستان معین صنعت نفت معرفی شده و این بیمارستان توسط بهداشت و درمان وزارت نفت تجهیز میشود.
مهرداد حسینزاده در بازدید از بیمارستان کنگان اظهار داشت: بهداشت و درمان صنعت نفت خدمات قابل توجهی به مردم بومی استان بوشهر ارائه کرده و روزبهروز این خدمات چشمگیرتر بوده است.
وی افزود: تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی و بهبود خدماترسانی به مردم از مهمترین رویکردهای این سازمان است.
رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر با بیان اینکه وزارت نفت بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) کنگان را تجهیز میکند خاطر نشان کرد: در راستای مصوبات دور سوم سفر استانی ریاست جمهوری به استان بوشهر و با تفاهمنامه امضاء شده بین سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر و دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به نمایندگی از وزارت نفت، طرح تجهیز و توسعه بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) کنگان را به انجام میرساند.
حسینزاده گفت: بر طبق مفاد این تفاهمنامه در مرحله نخست مبلغ 10 میلیارد ریال برای خرید وسایل و تجهیزات پزشکی به این بیمارستان اختصاص یافت و مقرر شد که پس از انجام مرحله اول، نیازهای بیمارستان کنگان مجدداً از سوی بهداشت و درمان صنعت نفت بوشهر مورد بررسی کارشناسی قرار گرفته و اقدامات بعدی برای ادامه توسعه و تجهیز این مرکز درمانی انجام شود.
وی افزود: بر اساس مصوبات دور سوم سفر ریاست جمهوری به استان بوشهر، بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) کنگان به عنوان بیمارستان معین وزارت نفت در منطقه پارس 2 (سایت کنگان)معرفی شده و بر این اساس وزارت نفت به جای ساخت بیمارستان مورد نیاز کارکنان خود در این منطقه اقدام به توسعه و تجهیز بیمارستان کنگان خواهد کرد.
این مسئول بیان کرد: طبق برنامهریزی انجام شده سطح خدماترسانی این بیمارستان برای ارائه خدمات درمانی به شهروندان کنگانی و پرسنل وزارت نفت، به میزان قابل ملاحظهای افزایش خواهد یافت.
حسینزاده اذعان داشت: بهداشت و درمان صنعت نفت بیش از 33 مرکز بهداشتی درمانی دارد و در تمام شهرستانهای استان بوشهر به مردم بومی خدمات لازم را ارائه میکند.
وی تصریح کرد: در سال جاری طرح توسعه بیمارستان توحید جم با کیفیت و شتاب بسیار خوبی انجام شد و رضایت خاطر مردم را فراهم کرده است.
12 میلیارد تومان برای ساخت بیمارستان برازجان نیاز است
مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر گفت: 12 میلیارد تومان برای ساخت بیمارستان برازجان نیاز است.
علیرضا صفاییبوشهری بعد از ظهر در بازدید دستیار ویژه رئیس جمهور از بیمارستان برازجان اظهار داشت: بیمارستان 160 تختخوابی در دست احداث برازجان از طرحهای مهم وزارت راه و شهرسازی است که با شتاب بسیار خوبی در دست اجراست.
وی افزود: کلنگ این بیمارستان در سال 86 به زمین زده شد و در دولت نهم و دهم شاهد تلاش بسیار خوبی برای تسریع در ساخت بیمارستان هستیم.
مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر خاطر نشان کرد: هماکنون پیشرفت این طرح بیش از 85 درصد است و برآورد میشود در دهه فجر شاهد افتتاح این بیمارستان باشیم.
صفاییبوشهری تصریح کرد: بیش از 12 میلیارد تومان برای تکمیل و بهرهبرداری از این بیمارستان اعتبار نیاز است که امیدوار هستیم با همکاری مسئولان شاهد تامین به موقع این میزان اعتبار و تکمیل این پروژه ارزشمند باشیم.
وی گفت: بیمارستان 200 تختخوابی بوشهر نیز تحویل دانشگاه علوم پزشکی شده که تا قبل از هفته دولت مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
صفاییبوشهری اذعان داشت: احداث 400 کیلومتر بزرگراه به طور همزمان در سطح استان از اقدامات مهم و مؤثر این وزارتخانه است که با حمایت و پیگیری مستمر جناب نیکزاد اجرایی شده و امیدوار هستیم در موعد مقرر مورد بهرهبرداری قرار بگیرند.
وی بیان کرد: استاندار بوشهر و فرمانداران همکاری مطلوبی در اجرای طرحهای وزارت راه و شهرسازی دارند و انتظار داریم با همکاری همه دستگاهها بتوانیم رضایت خاطر مردم را فراهم کنیم.
اختصاص 7 میلیارد تومان برای ساخت بیمارستان دیر
فرماندار دیر گفت: قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا 7 میلیارد تومان از منابع وزارت نفت و از مصوبات سفر استانی رئیس جمهور برای ساخت بیمارستان دیر اختصاص داد.
علی بحرانی اظهار داشت: در سفر دستیار ویژه رئیس جمهور به استان بوشهر بیمارستان دیر در ردیف طرحهای مهر ماندگار دولت قرار گرفت و قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء به عنوان پیمانکار ساخت این بیمارستان را انجام میدهد.
وی افزود: یکی از دغدغهها و برنامههای اصلی ما استفاده از ظرفیتها و به فعل رساندن آنها در شهرستان دیر است که اگر این مهم اتفاق بیفتد توسعه همهجانبه رقم خواهد خورد.
فرماندار دیر یادآور شد: یکی از مواردی که میتوانست زمینه توسعه همهجانبه را فراهم کند حوزه بهداشت و درمان است که خوشبختانه اقدامات زیربنایی بسیار خوبی در این حوزه در سطح شهرستان ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا 7 میلیارد تومان از منابع وزارت نفت و از مصوبات سفر استانی رئیس جمهور برای ساخت بیمارستان دیر اختصاص داد گفت: ساخت و شروع به کار مجدد بیمارستان دیر امید را در دل مردم این شهرستان زنده کرده است.
وی گفت: یکی از دغدغههای اصلی مردم منطقه ساخت بیمارستان در این شهرستان بوده است که با همکاری مجموعه مدیریتی استان این مهم اتفاق افتاد و امیدواریم با تسریع در ساخت آن به زودی شاهد افتتاح و بهرهبرداری از آن باشیم.
فرماندار دیر اضافه کرد: ظرفیتهای بخش خصوصی برای سرمایهگذاری در بخش بهداشت و درمان شهرستان دیر چشمگیر است و مسئولان باید با حمایت و همکاری بیش از پیش زمینه بهرهبرداری هر چه بیشتر از این ظرفیتها را فراهم کنند.
بحرانی گفت: اخیرا بخش خصوصی در این شهرستان اعلام آمادگی کرده است و ما ضمن تشویق به سرمایهگذاری در این زمینه، آمادگی لازم برای واگذاری زمین مورد نیاز و هر نوع کمک و همکاری برای احداث اماکن درمانی و تخصصی را در شهرستان دیر داریم.
فرماندار دیر از همکاری استاندار بوشهر ،امام جمعه دیر، نماینده فعلی و نمایندگان سابق دیر، کنگان و جم در مجلس شورای اسلامی و همچنین مردم شهرستان دیر تشکر کرد.
منبع : فارس