راهاندازی بخشهای جدید در بیمارستان امام حسین زنجان
مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان از راهاندازی دو بخش اطفال و آی.سی.یو در بیمارستان امام حسین (ع) زنجان خبر داد.
علی محمدی اظهار داشت: تامین اجتماعی به دو صورت مستقیم و غیرمستقیم خدمات درمانی خود را به بیمه شدگان ارائه میکند.
وی مراکز ارائه کننده خدمات درمانی مستقیم را مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد و افزود: در این مراکز بیماران بیمه شده تامین اجتماعی هیچگونه وجهی برای دریافت خدمات پرداخت نمیکنند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان از وجود دو بیمارستان متعلق به سازمان تامین اجتماعی خبر داد و گفت: بیمارستانهای امام حسین (ع) و امید ابهر دو بیمارستان فعال تامین اجتماعی در استان هستند که خدمات بستری به بیماران بیمه شده ارائه میکنند.
وی تصریح کرد: چند درمانگاه سازمان تامین اجتماعی در استان زنجان از جمله روزبه، حکیم هیدجی در زنجان، شفا در ابهر و شهدا در خرم دره فعالیت میکنند و در آیندهای نزدیک یک درمانگاه هم در قیدار راهاندازی میشود.
محمدی از ارائه خدمات به 23 هزار مراجعه کننده به بیمارستانهای امام حسین (ع) و امید ابهر در سال گذشته خبر داد و گفت: 9 هزار و 800 نفر از این مراجعان از خدمات عمل جراحی این دو بیمارستان استفاده کردهاند.
وی مجموع تختهای بستری دو بیمارستان امام حسین (ع) زنجان و امید ابهر را 190 تخت اعلام کرد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان اضافه کرد: در سال گذشته 680 هزار نفر از خدمات سرپایی دو بیمارستان متعلق به سازمان تامین اجتماعی استان زنجان استفاده کردهاند.
وی با اشاره به وجود قانون تکریم سالمندان مراجعه کننده به مراکز متعلق به سازمان تامین اجتماعی گفت: افراد بالای 65 سال اگر به این مراکز مراجعه کنند خارج از نوبت خدمات دریافت میکنند.
محمدی از برنامه سازمان تامین اجتماعی استان برای گسترش فضای فیزیکی مراکز درمانی تامین اجتماعی خبر داد و افزود: به زودی کلینیکهای اطفال و آی.سی.یو بیمارستان امام حسین (ع) زنجان افتتاح میشود.
وی از جذب 150 نیرو در سازمان تامین اجتماعی خبر داد و تصریح کرد: این سازمان با جذب این نیروها و تهیه تجهیزات درصدد ارتقای خدمات ارائه شده به بیمه شدگان این سازمان است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان نصب دستگاه سیتیاسکن در بیمارستان امام حسین (ع) را از برنامههای آینده سازمان تامین اجتماعی استان عنوان کرد.
وی با اشاره به وجود اعتراضهایی در پرداخت ویزیت پزشکان متخصص توسط بیمه شدگان اضافه کرد: مبلغ حق ویزیت پزشکان متخصص هر ساله توسط قانونگذاران سطوح بالاتر اتعیین میشود و فرااستانی است.
محمدی مدت زمان تعیین شده برای هر بیمار مراجعه کننده به پزشک عمومی را شش دقیقه اعلام کرد و گفت: پزشک موظف به پاسخگویی در مدت زمان معین به بیمار مراجعه کننده است.
وی استفاده بیماران از دفترچه تامین اجتماعی دیگران را از معضلات این سازمان اعلام و تاکید کرد: با استفتائات انجام شده از مراجع، استفاده اینچنینی از دفترچه تامین اجتماعی حرام است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان دلیل حرام بودن استفاده از دفترچه تامین اجتماعی توسط افرادی که بیمه نشدهاند را استفاده از حق دیگران اعلام کرد.
وی درباره محدودیتهای دارویی موجود در مراکز درمانی متعلق به تامین اجتماعی گفت: طبیعی است که همه اقلام دارویی تولید شده در کشور زیرپوشش بیمه نباشند.
محمدی 99 درصد از اقلام دارویی عمومی مورد نیاز بیماران بیمه شده را زیرپوشش تامین اجتماعی اعلام کرد و ادامه داد: اقلام دارویی تولیدی هر ساله مورد بازنگری قرار گرفته و در صورت نیاز زیرپوشش بیمه قرار میگیرند.
وی با اشاره به اینکه داروی مورد نیاز بیماران سرپایی از ساعت 24 تا 7 و 30 دقیقه صبح در داروخانههای مراکز درمانی تامین اجتماعی ارائه نمیشود، گفت: دلیل این امر تعریف نشدن حضور داروساز در داروخانهها به هنگام شب است.
منبع : فارس