50 مطلب آخر
مدیریت بیمارستانی : بیمارستانها اصلآوضعیت خوبی ندارندمسئولین بحران رادرک کنند

معاون درمان وزارت بهداشت: بیمارستانها اصلاً وضعیت خوبی ندارند.  از لحاظ مالی به شدت با مشکل مواحه هستند و درآمدها و منابع آنها به هیچوجه تکافوی هزینه‌ها و افزایش تجهیزات و اقلام پزشکی را نمی‌دهد.

 افزایش هزینه‌های بیمارستانها به مراتب بیشتر از افزایش 20درصدی تعرفه‌های پزشکی است و افزایش قیمت تجهیزات پزشکی و حتی اقلام مصرفی نیز به مراتب بیش از این میزان است، ضمن اینکه بیمه‌ها همین تعرفه‌‌های غیر واقعی را هم با تأخیر 5 تا 6 ماهه پرداخت می‌کنند.

همین الان بیمه‌های پایه در مجموع حدود 1500 میلیارد تومان به بیمارستانهای کشور بدهی معوقه دارند و سیستم بیمارستانی کشور تحمل این حجم کمبود منابع مالی را ندارد

حاصل این مشکلات افت محسوس کیفیت خدمات بیمارستانی است و در نهایت این مردم هستند که ضرر می‌کنند.

معاون درمان وزیر بهداشت ادامه داد: ما به جد نگران وضعیت بیمارستانهای کشور هستیم. بیمه‌ها و دولت باید هر چه سریعتر ساز و کاری برای جبران این مشکلات اجرا کنند.

تحلیل ما

متن کامل

معاون درمان وزارت بهداشت

 

افزایش قیمت تجهیزات و تعرفه‌های غیر واقعی، ۸۰۰ میلیارد کسری بیمارستانی به بار آورد

 

 

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: افزایش قیمت تجهیزات پزشکی و پایین بودن تعرفه‌ها، بیمارستانها را علاوه بر بدهی معوقه ۱۵۰۰ میلیارد تومانی بیمه‌ها امسال با حدود ۸۰۰ میلیارد تومان کسری مواجه کرده است و مهمترین آسیب آن افت کیفیت خدمات درمانی در بیمارستانهاست.

 

 

 

 

حسن امامی رضوی  افزود: بیمارستانها اصلاً وضعیت خوبی ندارند.  از لحاظ مالی به شدت با مشکل مواحه هستند و درآمدها و منابع آنها به هیچوجه تکافوی هزینه‌ها و افزایش تجهیزات و اقلام پزشکی را نمی‌دهد.

 

وی گفت: افزایش هزینه‌های بیمارستانها به مراتب بیشتر از افزایش 20درصدی تعرفه‌های پزشکی است و افزایش قیمت تجهیزات پزشکی و حتی اقلام مصرفی نیز به مراتب بیش از این میزان است، ضمن اینکه بیمه‌ها همین تعرفه‌‌های غیر واقعی را هم با تأخیر 5 تا 6 ماهه پرداخت می‌کنند.

 

وی ادامه داد: بیمه‌های پایه به تعهدات قانونی خود به موقع عمل نمی‌کنند. همین الان بیمه‌های پایه در مجموع حدود 1500 میلیارد تومان به بیمارستانهای کشور بدهی معوقه دارند و سیستم بیمارستانی کشور تحمل این حجم کمبود منابع مالی را ندارد و گر چه ما اجازه نمی‌دهیم بیمارستانها به طرق غیر قانونی هزینه‌های خود را از مردم تأمین کنند اما حاصل این مشکلات افت محسوس کیفیت خدمات بیمارستانی است و در نهایت این مردم هستند که ضرر می‌کنند.

 

معاون درمان وزیر بهداشت ادامه داد: ما به جد نگران وضعیت بیمارستانهای کشور هستیم. بیمه‌ها و دولت باید هر چه سریعتر ساز و کاری برای جبران این مشکلات اجرا کنند.

 

امامی رضوی اضافه کرد: البته در قانون، راهکار این معضل دیده شده است و در قانون بودجه امسال آمده است که باید از محل اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها 6 هزار میلیارد تومان به وزارت بهداشت پرداخت شود و اگر این اعتبار به موقع پرداخت نشود،‌به سمت افت بیشتر کیفیت خدمات بیمارستانی به خصوص خدمات بالین می‌رویم.

 

وی گفت: بعد از تصویب این اعتبار در مجلس بود که وزیر بهداشت تعهد کرد. با استفاده از این بودجه با اجرای برنامه پزشک خانواده مردم دیگر هیچ هزینه‌ای برای درمان نپردازند و قرار بود مردم فرانشیز را نپردازند اما الان وضعیت متفاوت شده است یعنی افزایش هزینه‌ها نسبت به افزایش تعرفه ها فاصله معنادار پیدا کرده است و حالا با این وضعیت و مشکلات مالی اجرای هر دو تکلیف حتی اگر 6 هزار میلیارد تومان را هم می دادند، امکانپذیر نیست.

 

وی ادامه داد: اگر این وضعیت ادامه پیدا کند فقط از محل تفاوت افزایش هزینه‌ها نسبت به افزایش تعرفه‌های پزشکی امسال بیمارستانهای دولتی 700 تا 800 میلیارد تومان کسری می‌آورند و البته معوقه 1500 میلیارد تومانی بیمه‌ها و افزایش بالای هزینه تجهیزات پزشکی هم مزید بر این مشکلات است.

----------------------------

پایان

 

منبع : فارس تاریخ : ۱۳۹۱/۷/۲ تعداد بازدیدکنندگان : 4385

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 5734
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 7804
بازدید امسال : 803287
بازدید کل : 37170360

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش