50 مطلب آخر
تله مدیسین : بهره‌گیری از سلامت الکترونیک در کشور محدود و ناکافی است

بهره‌گیری از سلامت الکترونیک توسط نهادهای متولی دولتی و خصوصی حوزه سلامت در کشور، محدود و ناکافی بوده است.

 با توجه به جمعیت و گستردگی کشورمان، ضرورت دارد که بتوانیم از تکنولوژی روز استفاده کنیم تا جلوی خیلی از مراجعه‌های غیر ضروری به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی را بگیریم و پرونده‌های بیماران در همه جا قابل دسترس باشد و از طرف دیگر حضور فیزیکی پزشکان متخصص در منطقه دور افتاده ضرورتی نداشته باشد و ویزیت بیمار توسط متخصص از طریق الکترونیک صورت بگیرد.

  باید نوعی اراده ملی وجود داشته باشد تا سلامت الکترونیک به عنوان یک پیش فرض و ضرورت در جامعه پزشکی و بیماران، مورد استفاده قرار گیرد

تحلیل ما

متن کامل

 

بهره‌گیری از سلامت الکترونیک در کشور محدود و ناکافی است
 
 

سلامت سنتی در همه جامعه به عنوان پیش فرض در جامعه مورد پذیرش است و استفاده از تکنولوژی جدید در فرآیند تشخیص، درمان و مونیتورینگ بیماران اهمیت فراوانی دارد.

 

یک عضو هیأت علمی دانشگاه شریف گفت: بهره‌گیری از سلامت الکترونیک توسط نهادهای متولی دولتی و خصوصی حوزه سلامت در کشور، محدود و ناکافی بوده است.

 

دکتر عمادالدین فاطمی‌زاده دبیر محور پردازش و اطلاعات سلامت اولین کنفرانس بین‌المللی سلامت الکترونیک با اشاره به طرح پرونده الکترونیکی بیماران گفت: با ایجاد پرونده‌های الکترونیکی بیماران، شرح حال و اطلاعات بیمار از هر نقطه و مکانی قابل دسترس خواهد بود که این موضوع، کیفیت کار رسیدگی به پرونده‌های پزشکی بیماران را ارتقا خواهد داد و به طور قطع سبب ارایه خدمات باکیفیت‌تر پزشکی و حذف محدودیت‌های دسترسی به خدمات تخصصی حوزه سلامت می‌شود.

 

وی ادامه داد: با توجه به جمعیت و گستردگی کشورمان، ضرورت دارد که بتوانیم از تکنولوژی روز استفاده کنیم تا جلوی خیلی از مراجعه‌های غیر ضروری به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی را بگیریم و پرونده‌های بیماران در همه جا قابل دسترس باشد و از طرف دیگر حضور فیزیکی پزشکان متخصص در منطقه دور افتاده ضرورتی نداشته باشد و ویزیت بیمار توسط متخصص از طریق الکترونیک صورت بگیرد.

 

فاطمی‌زاده در مورد وضعیت کنونی کشور در بهره‌گیری از سلامت الکترونیک اظهار کرد: حرکت‌های محدود و ناکافی در این خصوص توسط نهادهای دولتی و بخش خصوصی انجام شده ولی به نظر می‌رسد از طریق متولیان از یک سو (بخش دولتی و وزارت بهداشت) و از طرف دیگر سازمان نظام پزشکی که به صورت مستقیم با پزشکان در ارتباط است، باید نوعی اراده ملی وجود داشته باشد تا سلامت الکترونیک به عنوان یک پیش فرض و ضرورت در جامعه پزشکی و بیماران، مورد استفاده قرار گیرد.

 

وی ادامه داد: سلامت سنتی در همه جامعه به عنوان پیش فرض در جامعه مورد پذیرش است و استفاده از تکنولوژی جدید در فرآیند تشخیص، درمان و مونیتورینگ بیماران اهمیت فراوانی دارد. بنابراین کنگره بین‌المللی سلامت الکترونیک با محورهایی که مورد بررسی قرار خواهد داد، تلاش می‌کند مباحث مختلف مرتبط با سلامت الکترونیک را در جامعه طرح و نهادینه کند.

 

اولین کنفرانس بین‌المللی سلامت الکترونیک با هدف انتشار و گسترش دانش سلامت الکترونیکی، ارائه آخرین دستاوردهای تحقیقات بین‌المللی به محققان ایرانی، تبادل نظر و اندیشه میان محققان داخلی و خارجی و انعکاس دستاوردهای تحقیقات داخلی به محققان خارجی توسط سازمان نظام پزشکی کشور با همکاری تعدادی از دانشگاه‌ها، انجمن‌ها و مؤسسات علمی و تحقیقاتی داخلی و خارجی، نهم و دهم آذرماه سال جاری در هتل‌ المپیک تهران برگزار می‌شود.

-----------------------------------

پایان

منبع : ایلنا تاریخ : ۱۳۹۱/۷/۲۷ تعداد بازدیدکنندگان : 4776

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 4342
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 6412
بازدید امسال : 801895
بازدید کل : 37168968

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش