هزینه هوشمند سازی هر بیمارستان بالغ 20 تا 30 میلیون تومان است
مشاور رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه میزان بودجه لازم برای هوشمند سازی بیمارستانها، گفت:به این منظور بالغ بر20 تا 30 میلیون تومان باید صرف هر یک از بیمارستانها شود.
ˈماشاالله ترابی ˈافزود: چنانچه بیمارستانی امکانات سخت افزاری خود را توسعه داده باشد ، می تواند با صرف 20 تا 30 میلیون تومان به صورت هوشمند درآید.
به اعتقاد وی با هوشمند سازی بیمارستانها درهزینه ها صرف جویی شده و کیفیت خدمات ارتقا می یابد.
ترابی با بیان اینکه بودجه لازم برای هوشمند سازی بیمارستانها قابل قیاس با هزینه هایش نیست ، ادامه داد: هزینه تمام شده خدمات بیمارستانها با اعمال این هوشمندسازی بسیار کاهش یافته و اختلاف سازمانهای بیمه گر با بیمارستانها نیز مرتفع می شود.
دبیرعلمی این سمپوزیم در پاسخ به سووال دیگر خبرنگارایرنا درباره ضریب خطای سیستم هوشمندسازی بیمارستانی از سوی پزشکان، گفت: خدمات ارایه شده از سوی بیمارستان بر اساس سیستم هوشمندسازی و شاخص های اطلاعاتی تدوین شده انجام می شود.
ترابی اظهار داشت: اگر پزشک و یا مدیریت بیمارستان در این سیستم وضعیت غیر عادی مشاهده کند می تواند با کسب اطلاعات بیشتر از طریق سیستم ، وضعیت را به حالت عادی بازگرداند.
وی با بیان اینکه درسیستم هوشمند ضریب خطا کاهش می یابد،ادامه داد: میزان رضایتمندی بیماران نیز در این سیستم افزایش خواهد یافت.
ترابی در پاسخ به سووال دیگری درمورد میزان هوشمندسازی بیمارستانهای کشور، تصریح کرد: بسیاری از بیمارستانهای دولتی دارای لایه ای از سیستم الکترونیکی و تله مدیسین هستند.
وی با اشاره به برقراری سیستم نوبت دهی دربیمارستان فارابی گفت: یکی از مشکلات این بیمارستان ازدحام شدید بیماران شهرستانی برای گرفتن نوبت بود که هم اکنون این مشکل برطرف شد.
ترابی افزود: سیستم بیمارستانی الکترونیک و تله مدیسین در دانشگاه علوم پزشکی تهران ، مشهد، صنعت نفت ،نیروی دریایی ارتش توسعه یافته است.
به گفته وی ، سیستم هوشمند سازی بخش نوزادان بیمارستان اکبرآبادی وهوشمند سازی تمامی بخشهای بیمارستان مطهری راه اندازی شده است.
-----------------------------------------
پایان