50 مطلب آخر
خبرصنفی : آمارها و وضعیت امور بیمارستانی استان قزوین درپاییز 1391

تحلیل ما

متن کامل

 

برای هر 692 قزوینی، یک تخت بیمارستانی وجود دارد.................

 

بیش از 80 درصد از تخت‌های بیمارستان‌های استان قزوین نوسازی شدند............

 

بافت فرسوده مشکل اساسی بیمارستان‌های استان قزوین...................

 

  استان قزوین دارای 15 بیمارستان است،  شش بیمارستان دانشگاهی در شهر قزوین و یک بیمارستان دانشگاهی در شهرستان بوئین‌زهرا  . همچنین این استان دارای دو بیمارستان تأمین اجتماعی، چهار بیمارستان خصوصی، یک بیمارستان خیریه و یک بیمارستان نیروهای مسلح است...............

 

  استان قزوین بیش از یک هزار و 700 تخت در بیمارستان‌ها دارد،  953 تخت در بیمارستان دانشگاهی، 311 تخت در بیمارستان تأمین اجتماعی، 335 تخت در بیمارستان خصوصی، 60 تخت در بیمارستان خیریه و 50 تخت در بیمارستان نیروهای مسلح است .................

 

 ضریب اشغال تخت استان قزوین 69 درصد است.................

 

 160 تخت ویژه در بیمارستان‌های استان قزوین وجود دارد،  66 تخت در آی‌ سی‌ یو، 79 تخت در سی‌ سی‌ یو و چهار تخت در پی‌ آی‌ سی‌ یو وجود دارد یعنی به ازای هر 6 هزار و 375 نفر یک تخت ویژه در این استان وجود دارد.....................

 

 321 بیمار دیالیزی با 61 تخت وجود دارد،  شهر قزوین دارای 249 بیمار دیالیزی با 45 تخت و شهرستان تاکستان با 37 بیمار دیالیزی دارای 37 تخت، شهرستان آبیک با 16 بیمار دیالیزی دارای شش تخت و شهرستان بویین‌ زهرا با 19 بیمار دارای چهار تخت است که این بیانگر این مهم است که به ازای هر بیمار دیالیزی یک تخت در این استان وجود دارد...............

 


 

 

نوسازی 80 درصد تخت‌های بیمارستانی در قزوین

 

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین با بیان اینکه برای هر 692 قزوینی، یک تخت بیمارستانی وجود دارد، گفت: بیش از 80 درصد از تخت‌های بیمارستان‌های استان قزوین نوسازی شدند

 

عبدالله کشاورز اظهار کرد: بافت فرسوده مشکل اساسی بیمارستان‌های استان قزوین است که باید برای رفع آن اعتبارات لازم تخصیص یابد.

 

این مسئول با اشاره به اینکه استان قزوین دارای 15 بیمارستان است، عنوان کرد: از آمار فوق هفت بیمارستان دانشگاهی در استان قزوین است که شش بیمارستان در شهر قزوین و یک بیمارستان در شهرستان بوئین‌زهرا است و همچنین این استان دارای دو بیمارستان تأمین اجتماعی، چهار بیمارستان خصوصی، یک بیمارستان خیریه و یک بیمارستان نیروهای مسلح است.

 

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین یادآور شد: بخش خصوصی بیمارستان استان قزوین نیز در ارائه خدمات درمانی فعال است به طوری که نسبت به استان‌های همجوار از جمله زنجان و همدان از وضعیت مطلوبی برخوردار هستیم.

 

وی با بیان اینکه استان قزوین بیش از یک هزار و 700 تخت در بیمارستان‌ها دارد، بیان کرد: 953 تخت در بیمارستان دانشگاهی، 311 تخت در بیمارستان تأمین اجتماعی، 335 تخت در بیمارستان خصوصی، 60 تخت در بیمارستان خیریه و 50 تخت در بیمارستان نیروهای مسلح است که این آمارها نشان می‌دهد به ازای هر 692 نفر جمعیت استان قزوین یک تخت وجود است.

 

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین با اشاره به اینکه ضریب اشغال تخت استان قزوین 69 درصد است، خاطرنشان کرد: این آمار بیانگر وضعیت مطلوب استان قزوین است.

 

این مسئول با بیان اینکه 160 تخت ویژه در بیمارستان‌های استان قزوین وجود دارد، گفت: 66 تخت در آی‌ سی‌ یو، 79 تخت در سی‌ سی‌ یو و چهار تخت در پی‌ آی‌ سی‌ یو وجود دارد که این آمار نشان می‌دهد به ازای هر 6 هزار و 375 نفر یک تخت ویژه در این استان وجود دارد.

 

وی با بیان اینکه 321 بیمار دیالیزی با 61 تخت وجود دارد، افزود: از این آمار شهر قزوین دارای 249 بیمار دیالیزی با 45 تخت و شهرستان تاکستان با 37 بیمار دیالیزی دارای 37 تخت، شهرستان آبیک با 16 بیمار دیالیزی دارای شش تخت و شهرستان بویین‌ زهرا با 19 بیمار دارای چهار تخت است که این بیانگر این مهم است که به ازای هر بیمار دیالیزی یک تخت در این استان وجود دارد.

 

کشاورز با اشاره به اینکه تعداد بیماران دیالیزی در این استان روند صعودی دارد، عنوان کرد: استان قزوین برای سرویس ارایه خدمات به بیماران دیالیزی 18 تخت کمبود دارد که باید برای فراهم کردن آن اقدامات لازم صورت گیرد تا خدمات مناسبی به آنان ارائه شود.

 

وی احداث بیمارستان 550 تختخوابی و جمع آوری و انهدام پسماندهای بیمارستانی و زباله‌های پزشکی مطب‌ها و درمانگاه‌ها را از مشکلات دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین عنوان و متذکر شد: مجموعه مدیریت شهری با در اختیار قرار دادن زمین این بیمارستان می‌تواند در ساخت آن کمک بسزایی کند و همچنین با تأمین اعتباراتی از سوی این نهاد می‌توان مشکلات زباله‌های بیمارستانی را نیز برطرف کرد.

 

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین کاهش هزینه نگهداری فضاهای عمومی نظیر روشنایی و فضای سبز، کاهش امهای زباله‌های ایجاد شده، افزایش ضریب اطمینان و اعتماد به سیستم خدمات درمانی و استفاده بهینه از تجهیزات و امکانات بیمارستان‌ها از مزایای متمرکز شدن واحدهای درمانی دانست.

-------------------------------------

پایان

منبع : تحریریه سایت بیمارستانسازی+فارس+ایرنا تاریخ : ۱۳۹۱/۹/۱۵ تعداد بازدیدکنندگان : 4287

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 7328
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 9398
بازدید امسال : 804881
بازدید کل : 37171954

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش