50 مطلب آخر
بیماران خاص : احداث بیمارستان آیت‌الله یثربی(ره) کاشان ویژه بیماریهای خاص

رئیس بخش دیالیز بیمارستان اخوان کاشان از احداث بیمارستان آیت‌الله یثربی(ره) در مجتمع شهید بهشتی کاشان خبر داد و گفت: این بیمارستان ویژه بیماری‌های خاص نظیر هموفیلی، تالاسمی، رادیوتراپی، سرطانی و بیماران پیوند کلیه است.....

 انتظار می‌رود با تخصیص اعتبارات و حمایت مسئولان در آینده‌ای نزدیک با بهره‌‌برداری از بیمارستان خیرساز آیت‌الله یثربی(ره) کار عمل پیوند کلیه نیز در این بیمارستان انجام شود......

مرکز دیالیز بیمارستان اخوان کاشان با ارائه بهترین و با کیفیت‌ترین خدمات به بیماران دیالیزی به عنوان یکی از مراکز ممتاز دیالیز در کشور محسوب می‌شود......

 در شهرستان کاشان و آران و بیدگل در مجموع 36 تخت وجود دارد که از این تعداد تخت دیالیز 28 تخت در مرکز دیالیز بیمارستان اخوان کاشان، چهار تخت در بیمارستان شهید بهشتی کاشان و چهار تخت دیالیز نیز در شهرستان آران و بیدگل وجود دارد.........

تحلیل ما

متن کامل

 

کاشان نیازمند اتاق عمل پیوند کلیه است

رئیس بخش دیالیز بیمارستان اخوان کاشان، اتاق عمل را تنها نیاز این شهرستان برای انجام عمل پیوند کلیه عنوان کرد.

علیرضا سلیمانی  اظهار داشت: مرکز بخش دیالیز بیمارستان اخوان شهرستان کاشان تمامی امکانات لازم را برای انجام پیوند کلیه در اختیار دارد و تنها نیاز به یک اتاق عمل پیوند دارد.

وی افزود: در حال حاضر تمامی اقدامات لازم برای انجام پیوند کلیه در شهرستان کاشان انجام می‌شود و بیماران فقط برای انجام پیوند کلیه به بیمارستان امام خمینی(ره) تهران اعزام می‌شوند.

این مسئول، انجام عمل جراحی پیوند کلیه را یکی از آسان‌ترین پیوندها اعلام کرد و گفت: در عمل جراحی پیوند کلیه فقط یک عضو آن هم زیر پوست در حفره قدامی لگن بیمار گذاشته می‌شود و این عمل در رده آسان‌ترین پیوند‌های دنیا قرار می‌گیرد، بنابراین ما می‌توانیم پیوند کلیه را در شهرستان کاشان به راحتی انجام دهیم.

سلیمانی یادآور شد: مرکز دیالیز شهرستان کاشان در کشور تنها مرکزی است که بیمار هپاتیت ندارد و از بخشی با عنوان بخش ایزوله استفاده نمی‌کند که این امر نشان‌دهنده توجه و مراقبت‌های خاصی است که در این مرکز صورت می‌گیرد.

وی همچنین از احداث بیمارستان آیت‌الله یثربی(ره) در مجتمع شهید بهشتی کاشان خبر داد و گفت: این بیمارستان ویژه بیماری‌های خاص نظیر هموفیلی، تالاسمی، رادیوتراپی، سرطانی و بیماران پیوند کلیه است.

سلیمانی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود با تخصیص اعتبارات و حمایت مسئولان در آینده‌ای نزدیک با بهره‌‌برداری از بیمارستان خیرساز آیت‌الله یثربی(ره) کار عمل پیوند کلیه نیز در این بیمارستان انجام شود.

این فوق تخصص کلیه در ادامه نسبت بیماران دیالیزی و پیوند کلیه در جهان را 50 به 50 اعلام کرد و افزود: در حالی در کشور ایران 22 هزار بیمار دیالیزی وجود دارد که نسبت افراد پیوند زننده کلیه بیشتر از بیماران دیالیزی است.

سلیمانی، انجام رایگان پیوند کلیه در کشور، همراهی خانواده‌ها و اهداءکنندگان کلیه را از مهمترین عوامل افزایش پیوند کلیه نسبت به بیماران دیالیزی در کشور دانست.  

رئیس بخش دیالیز بیمارستان اخوان کاشان همچنین تمایل نداشتن مردم نسبت به اهدای اعضای بستگان خود که دچار مرگ مغزی شده‌اند و عضویت در بانک اهدای اعضاء را یکی از مشکلات پیش رو در این حوزه عنوان کرد و افزود: هر فرد مرگ مغزی شده می‌تواند 12 نفر را به زندگی عادی برگرداند. 

سلیمانی در ادامه بیماری کلیوی را عارضه‌ای بدون درد و علامت خاصی دانست و گفت: رعایت مسائل بهداشتی، چکاپ سالیانه، عدم سوء مصرف داروها به ویژه مسکن‌ها و آنتی‌بیوتیک‌ها و استفاده از آب تصفیه از مهمترین عوامل پیشگیری از بیماری کلیوی است.

وی در عین حال از فشار خون، ضعف و بی‌حالی، ورم و کم‌خونی را از جمله علائم بروز بیماری کلیوی اعلام کرد و گفت: گرچه فشار خون خود به عنوان یک نوع بیماری محسوب می‌شود اما یکی از علائم بیماری کلیوی نیز به شمار می‌رود. 

این فوق تخصص کلیه، اطلاعات مردمی از بیماری‌های قلبی و عروقی را بیش از بیماری‌های کلیوی دانست و بر اطلاع‌رسانی برای پیشگیری از این نوع بیماری تأکید کرد.

وی با اشاره به رفتار پیشگیرانه در گذشته برای مقابله با بیماری‌های کلیوی افزود: در گذشته بر خلاف امروز به سنت‌های خود پایبند بودند و استفاده از آب آب‌انبار، حبوبات و لبنیات که مانع از بروز انواع بیماری از جمله کلیوی می‌شود را جزو عادات روزانه خود قرار می‌دادند.

در مجموع 136 نفر بیمار دیالیزی از خدمات مرکز دیالیز شهرستان کاشان استفاده می‌کنند.

 

رضایت 100 درصدی از مرکز دیالیز اخوان کاشان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، میزان رضایت‌مندی بیماران از مرکز دیالیز بیمارستان اخوان کاشان را رضایت 100 درصدی عنوان کرد.

داوود خیرخواه  اظهار داشت: مرکز دیالیز بیمارستان اخوان کاشان با ارائه بهترین و با کیفیت‌ترین خدمات به بیماران دیالیزی به عنوان یکی از مراکز ممتاز دیالیز در کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: ارائه کیفیت بالای خدمات به بیماران دیالیزی در این مرکز به گونه‌ای است که از زمان افتتاح این مرکز در سال 65 تاکنون حتی یک مورد شکایت ارائه نشده و رضایت‌مندی مراجعان به این مرکز به طور 100 درصدی است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با بیان اینکه این شهرستان تا قبل از سال 65 بخش دیالیز نداشته است، یادآور شد:  تعداد بیماران دیالیزی شهرستان کاشان تا قبل از سال 65 کمتر از 15 نفر بودند که این تعداد بیماران برای درمان با زحمت فراوان به قم مراجعت می‌کردند.

خیرخواه در ادامه آغاز فعالیت بخش دیالیز بیمارستان اخوان کاشان را از سال 65 با سه تخت دیالیز اعلام کرد و گفت: این تعداد تخت در سال 76 به هفت تخت دیالیز افزایش یافت و سپس با احداث ساختمان جدید مرکز دیالیز در بیمارستان اخوان شهرستان کاشان ظرفیت تخت‌های دیالیز این شهرستان به 10 تخت رسید.

وی، تعداد تخت‌های دیالیز حال حاضر در شهرستان کاشان و آران و بیدگل را در مجموع 36 تخت اعلام کرد و ابراز داشت: از این تعداد تخت دیالیز 28 تخت در مرکز دیالیز بیمارستان اخوان کاشان، چهار تخت در بیمارستان شهید بهشتی کاشان و چهار تخت دیالیز نیز در شهرستان آران و بیدگل وجود دارد. 

به گفته وی، بعد از انتزاع شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل از شبکه بهداشت و درمان اصفهان و پیوستن به شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در سال 87، مرکز دیالیز این شهرستان نیز با چهار تخت فعالیت خود را آغاز کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ادامه تعداد بیماران کلیوی شهرستان کاشان را 136 نفر اعلام کرد و گفت: روزانه 56 نفر از بیماران کلیوی شهرستان کاشان در دو شیفت در این مرکز دیالیز می‌شوند.

خیرخواه، میانگین سنی بیماران کلیوی شهرستان کاشان را 61 سال ذکر و عنوان کرد: 60 درصد از بیماران کلیوی شهرستان کاشان مرد بوده و 40 درصد را نیز بانوان تشکیل می‌دهند.  

وی همچنین با اشاره به تعداد سالیانه 20 پیوند کلیه در مرکز دیالیز بیمارستان اخوان شهرستان کاشان بیان داشت: در صورت عدم تحقق این تعداد پیوند کلیه در سال، نیاز به اضافه شدن تخت‌های دیالیز احساس می‌شود.

به گفته وی، همه اقدامات اولیه پیوند کلیه از انتخاب اهداکننده کلیه تا انجام کارهای مقدماتی قبل از عمل جراحی در کاشان انجام می‌شود و تنها بیماران برای عمل پیوند به تهران اعزام می‌شوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان پیوند کلیه را یکی از آسان‌ترین جراحی‌ها اعلام کرد و افزود: به غیر از اتاق عمل جراحی، تمامی امکانات لازم برای پیوند کلیه در شهرستان کاشان فراهم است.

خیرخواه یادآور شد: از سال 88 تاکنون برای همه پیوندهای کلیه در شهرستان کاشان از افراد مرگ مغزی استفاده شده که این امر از هزینه‌های بیماران کلیوی کاسته است.

به گفته وی، بیماران دیالیزی در این مرکز با استفاده از خدمات بیمه به صورت رایگان درمان می‌شوند.

وی نقش خیران شهرستان کاشان در تهیه دستگاه‌های دیالیز این مرکز را حائز اهمیت دانست و گفت: حدود 50 درصد خیران در خرید دستگاه‌ها و امکانات مورد نیاز مشارکت داشته‌اند.

خیرخواه خدمات‌دهی مطلوب و رضایت‌مندی 100 درصدی بیماران کلیوی از این مرکز را حاصل تلاش پزشکان، پرستاران و مسئول مرکز دیالیز بیمارستان اخوان کاشان قلمداد کرد و گفت: از شهروندان انتظار می‌رود تا با رغبت بیشتری برای ثبت‌نام، عضویت و دریافت کارت اهدای عضو اقدام کنند. 

---------------------------------------

پایان

منبع : فارس تاریخ : ۱۳۹۱/۱۰/۱۰ تعداد بازدیدکنندگان : 5085

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 4080
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 6150
بازدید امسال : 801633
بازدید کل : 37168706

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش