50 مطلب آخر
مشکلات بیمارستانها : بیمارستان کهنوج زیر فشار جمعیت 5 شهرستان جنوب کرمان

بیمارستان کهنوج بر اساس چارت سازمانی فعلی 80 تختخوابی است اما به دلیل نیاز مردم در حال حاضر 126 تختخواب سرویس‌دهی می‌کند.......

این بیمارستان جوابگو نیست زیرا در 20 سال قبل برای جمعیت یک شهرستان ساخته شده است و الان پاسخگوی جمعیت فعلی پنج شهرستان نیست.........

اگرچه  اقداماتی برای گسترش بخش‌های بیمارستان صورت گرفته و بازسازی هایی هم در آن انجام گرفته است و لی از اساس بین این توسعه ها و بازسازی ها مشکل ناهمخوانی و فقدان نظم منطقی و ساختار متناسب ولازم برای یک بیمارستان بزرگ بشدت به چشم میخورد......

تحلیل ما

متن کامل

 

بیمارستان کهنوج جوابگوی جمعیت فعلی نیست
راه‌اندازی بخش آی‌سی‌یو در آینده‌ای نزدیک
 
 
 

بیمارستان کهنوج جوابگوی جمعیت فعلی نیست زیرا در 20 سال قبل برای جمعیت یک شهرستان ساخته شده است و هم‌اکنون پاسخگوی جمعیت فعلی پنج شهرستان جنوب کرمان نیست.

 

در این شهرستان مردم به شدت از کمبود فضای بهداشتی و امکانات رفاهی و بهداشتی رنج می‌برند هر چند شاید یکی از دلایل این ضعف کمبود بودجه باشد اما این مشکل نیازمند برنامه‌ریزی و مدیریت صحیح از سوی مسئولان بهداشت و درمان است.

 

حسن محمدی رئیس بیمارستان کهنوج  اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های اصلی پس از قبول مسئولیت از انتهای سال 90 بحث حل مشکل فاضلاب بیمارستان بوده است، چون وارد شدن فاضلاب بیمارستان بدون کلرزنی به رودخانه پشت بیمارستان سبب ایجاد آلودگی زیست محیطی و انتشار بیماری‌های عفونی می‌شود.

 

وی افزود: بعد از موافقت ریاست دانشگاه علوم‌پزشکی با تخصیص اعتبار خاص و درآمد بیمارستان با هزینه‌ای بالغ بر 60 میلیون ریال سیستم فاضلاب بیمارستان به سیستم فاضلاب شهری وصل و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است. 

 

* ضرورت بازسازی سیستم‌های هواساز بیمارستان

محمدی در مورد سیستم سرمایشی و گرمایشی بیمارستان نیز بیان داشت: از ابتدای نیمه دوم اسفند ماه 90 در زمینه سیستم سرمایشی و گرمایشی پیگیری لازم صورت گرفت و به دلیل کم بودن زمان چند دستگاه اسپیلت خریداری و در بخش‌های داخلی و اطفال نصب و یک دستگاه چیلر نیز راه‌اندازی شد.

 

وی تصریح کرد: همچنین سه عدد برج خنک کننده و یک دستگاه هواساز نیز توسط دانشگاه علوم‌پزشکی با هزینه‌ای بالغ بر 250 میلیون تومان خریداری شده که به زودی در مدار قرار می‌گیرد.

 

محمدی ابراز داشت: با وجود اقداماتی که تاکنون صورت گرفته به دلیل اتمام عمر لوله‌های آبرسان بخش‌های بیمارستان و پوسیدگی فن‌کوئل‌ها برای یک هوای مناسب برای فصل گرما، بازسازی سیستم‌ها ضروری است که مستلزم تامین اعتبار از طریق مسئولان شهر و دانشگاه است تا بتوانیم هوای مناسبی در درون بیمارستان داشته باشیم.

 

* راه‌اندازی بخش آی‌سی‌یو در آینده‌ای نزدیک

رئیس بیمارستان کهنوج در مورد بخش های آی‌سی‌یو و سی‌تی‌اسکن بیان داشت:  دستگاه‌های مورد نیاز بخش آی‌سی‌یو خریداری و نصب و آموزش‌های لازم نیز به کارکنان داده شده است اما به دلیل عدم وجود نیروی پرستار و کمک‌بهیار در آینده‌ای نزدیک راه‌اندازی می‌شود.  

 

وی تصریح کرد: بخش سی‌تی‌اسکن بیمارستان نیز از دو ماه قبل توسط دانشگاه آغاز شده و ساختمان آن 60 درصد پیشرفت داشته و در مرحله ظریف‌کاری است و دستگاه سی‌تی‌اسکن نیز خریداری شده و در گمرک موجود است.

 

محمدی در مورد وضعیت ساختمان جدید اورژانس نیز اذعان داشت: اقدام لازم برای خلع پیمانکار قبلی به دلیل توقف عملیات ساختمانی و عدم توانایی برحسب قرارداد فی مابین صورت گرفته و در حال عقد قرارداد با پیمانکار جدید هستیم.

 

* نیاز تکمیل ساختمان اورژانس به 600 میلیون تومان

نیاز وی افزود: برای تکمیل این ساختمان بدون در نظر گرفتن تهیه تجهیزات پزشکی نیاز به 600 میلیون تومان اعتبار دارد که در این راستا نیز اقدامات لازم از طرف دانشگاه در حال انجام است.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر 16 نفر متخصص در بیمارستان کهنوج مشغول انجام وظیفه هستند، بیان داشت: اورژانس بیمارستان به دلیل ازدحام بیماران در ساعات عصر و شب که از ساعت پنج عصر تا 11 شب است دو نفر پزشک عمومی در اورژانس بیمارستان مشغول انجام وظیفه هستند.

 

* بیشترین بیماران مراجعه‌کننده قلبی و عفونی

وی گفت: بیشترین بیماری‌های شایع در بین بیماران مراجعه کننده به این بیمارستان بیماری‌های قلبی، عفونی و مسمومیت است.

 

محمدی درباره هزینه‌های اضافی که بیماران به بیمارستان و یا خارج از بیمارستان پرداخت می‌کنند، اظهار داشت: در مورد بیمارستان این موضوع صحت ندارد و کذب است و تاکنون مستنداتی هم دال بر دریافت وجه خارج از سرویس بیمارستان ارائه نشده است اما در صورت مشاهده و محرز شدن به شدت برخورد می‌‌شود.

 

رئیس بیمارستان کهنوج بیان داشت: بیمارستان کهنوج بر اساس چارت سازمانی فعلی 80 تختخوابی است اما به دلیل نیاز مردم در حال حاضر 126 تختخواب سرویس‌دهی می‌کند.

 

* عدم جوابگویی بیمارستان در جمعیت فعلی

وی تصریح کرد: این بیمارستان جوابگوی جمعیت فعلی نیست زیرا در 20 سال قبل برای جمعیت یک شهرستان ساخته شده است و الان پاسخگوی جمعیت فعلی پنج شهرستان نیست.

 

محمدی اذعان داشت: اقدامات لازم برای گسترش بخش‌های بیمارستان صورت گرفته است که با پیگیری مسئولان دانشگاه مجوز ارتقای بخش‌های بستری در بیمارستان به 200 تختخواب داده شده است که با تامین اعتبار لازم در سال‌های آتی مشکل تامین تخت بستری رفع می‌شود.

 

وی گفت: بیمارستان در حال حاضر دارای دو آمبولانس فعال بین‌شهری است که پاسخگوی اعزام‌های برون‌شهری نیست و یک دستگاه آمبولانس 115 برای انجام فوریت‌های پزشکی در سطح شهرستان که مسئولان باید در این زمینه پیگیری لازم را به عمل آورند تا در زمان اعزام بیماران بیمارستان دچار مشکل نشود.

 

به گزارش فارس با تمام کارهای انجام شده در بخش بهداشت و درمان در جنوب کرمان، مردم منطقه هنوز از  نظر امکانات رفاهی و بهداشتی با مشکل روبه‌رو هستند.

 

--------------------------------------------

پایان

منبع : فارس تاریخ : ۱۳۹۱/۱۰/۱۲ تعداد بازدیدکنندگان : 4808

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 3510
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 5580
بازدید امسال : 801063
بازدید کل : 37168136

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش