50 مطلب آخر
خبرگوناگون : سه گزارش متفاوت از سه بیمارستان باهنر، رجایی و فردیس در کرج

اولین مرکز دولتی جراحی قلب باز در بیمارستان شهید رجایی کرج با امکاناتی چون 2 اتاق عمل ، ای سی یو ویژه با 10تخت فعال ، 27 تخت سی سی یو و مرکز آنژیوگرافی مجهز و به بهره برداری رسید........

 عملیات ساخت نخستین بیمارستان در فردیس کرج با نام به آفرین در زمینی به مساحت 24 هزار متر مربع در 10 طبقه  آغاز شد.........

کمبود فضا با توجه به حجم بالای مراجعه بیماران و نبود امکانات و تجهیزات بهداشت و درمان، بیمارستان باهنر البرز را در وضعیتی نامناسب قرار داده است به طوری که این بیمارستان دیگر پاسخگوی نیاز بیماران نیست و اکنون در صدر مراکز پر مشکل بهداشت و درمان استان قرار گرفته است. کمبود پرستار، فرسودگی سازه بیمارستان و تخت ها، کمبود پزشک، نبود امکانات و تجهیزات مناسب، کمبود تخت، چشمان غمگین مادرانی که در راهرو بیمارستان سرم به دست بودند تا سرم کودکانشان به اتمام برسد و شلوغی اورژانس از جمله مواردی بود که در این بازدید به وضوح مشهود بود............

 

تحلیل ما

متن کامل

 

افتتاح اولین مرکز دولتی جراحی قلب باز در بیمارستان شهید رجایی کرج

اولین مرکز دولتی جراحی قلب باز با حضور استاندار و دیگر مقامات استانی در بیمارستان شهید رجایی کرج به بهره برداری رسید.

اولین مرکز جراحی قلب باز استان البرز روز در دهه مبارک فجر  با حضور استاندار، فرماندار، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز و دیگر مسئولین استانی افتتاح و به بهره برداری رسید.

دکتر ناصری رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز در جمع خبرنگاران گفت: قبل از افتتاح این مرکز بیماران برای درمان به تهران و یا دیگر مراکز خصوصی  منتقل میشدند که خوشبختانه از این پس ما قادر هستیم تمامی خدمات مربوط به قلب و عروق را در بیمارستان شهید رجایی کرج ارائه دهیم.

وی ادامه داد: ما توانستیم اولین مرکز قلب و عروق استان را با امکاناتی چون 2 اتاق عمل ، ای سی یو ویژه با 10تخت فعال ، 27 تخت سی سی یو و مرکز آنژیوگرافی مجهز و به بهره برداری برسانیم.

دکتر ناصری افزود: هدف ما تبدیل این مجموعه به یک مرکز تحقیقات قلب و عروق است تا  دانشجویان و محققان  ما بتوانند علاوه بر کارهای درمانی فعالیت های پژوهشی نیز انجام دهد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به اعتبارات صرف شده برای تجهیز این مرکز گفت: برا بهره برداری این مرکز 6میلیارو 500 میلیون تومان 3اعتبار هزینه شده است که 3میلیارد آن از بودجه های وزارتی ،3 میلیارد دیگر از درآمدهای بیمارستان و 500 میلیون تومان نیز از اعتبارات استانی است که هنوزمبلغ آخر حاصل نشده است. و بخشی از ظرفیت راه اندازی را نیز خیرین بر عهده گرفتند.

وی در پایان بیان کرد: بخش بهداشت و درمان استان  نیازمند ارتقا است ما رو به جلو حرکت میکنیم و این ارزشمند است ما باوجود تمامی مشکلات از حرکت نخواهیم ایستاد و همچنان در جهت پیشرفت تلا ش خواهیم کرد.

 

ساخت نخستین بیمارستان فردیس کرج

با همت مسئولان و پیگیری‌های مردم در فردیس عملیات ساخت نخستین بیمارستان در فردیس کرج آغاز شد.

این بیمارستان با نام به آفرین در زمینی به مساحت 24 هزار متر مربع در 10 طبقه ساخته می‌شود. موسس ساخت این بیمارستان دکتر بهروز تقوایی نیا در این مراسم اظهار داشت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده این بیمارستان شامل تصویربرداری، آزمایشگاه، پزشکی هسته‌ای، جراحی قلب، مراقبت‌های ویژه (سی.سی.یو و آی.سی.یو)، نوزادان، بیماری‌های زنان و ناباروری است.

وی ادامه داد: براساس تمهیدات اندیشیده شده این بیمارستان 100 تختخوابی ظرف 36ماه ساخته می‌شود. تقوایی نیا بودجه اولیه برای ساخت این بیمارستان را 180 میلیارد ریال برآورد کرد. در ادامه این مراسم امام جمعه فردیس کرج نیز طی سخنانی اظهار داشت: با توجه به نرخ جمعیت در منطقه فردیس مسئولان باید مشکلات و کمبودهای این منطقه را هر چه سریع‌تر مرتفع کرده و خدمات را به مردم این منطقه ارائه کنند.

حجت‌الاسلام علی اکبر ایمانی افزود: این منطقه با وجود جمعیت 500 هزار نفری فاقد بیمارستان بود و مردم مجبورند برای درمان به کرج و یا تهران مراجعه کنند. وی ادامه داد: براساس تمهیدات اندیشیده شده قرار است دو بیمارستان در این منطقه یکی ازسوی دولت و دیگری توسط بخش خصوصی ساخته شود که امروز پس از سال‌ها پیگیری عملیات اجرایی اولین بیمارستان خصوصی فردیس آغاز شد. در ادامه این مراسم همچنین سیدعلی آقازاده شهردار کرج نیز طی سخنانی اعلام کرد: که شهرداری کرج آماده همکاری برای توسعه زیرساخت‌های درمانی است.

وی ادامه داد: شهرداری به عنوان یک نهاد اجتماعی، در کنار سایر وظایف و مسئولیت‌های عمرانی و خدماتی خود، گام‌های اساسی در راستای پاسخگویی به مطالبات اجتماعی شهروندان برداشته و زمین احداث بیمارستان دولتی فردیس به مساحت 15 هزار مترمربع در اراضی معروف 110 در منطقه 10 شهرداری کرج نیز در راستای همین سیاست‌ها و اهداف اختصاص یافته است و امیدواریم هر چه زودتر عملیات اجرایی آن آغاز شود

 

بیمارستان شهید باهنر البرز پاسخگوی نیازها نیست/ بیماران چشم انتظارند

کمبود فضا با توجه به حجم بالای مراجعه بیماران و نبود امکانات و تجهیزات بهداشت و درمان، بیمارستان باهنر البرز را در وضعیتی نامناسب قرار داده است به طوری که این بیمارستان دیگر پاسخگوی نیاز بیماران نیست و اکنون در صدر مراکز پر مشکل بهداشت و درمان استان قرار گرفته است.

شکایت های فراوان شهروندان البرزی به فرمانداری کرج سبب شد تا ایران نژاد فرماندار کرج برای بررسی گفته و شکایت ها از این بیمارستان بازدید کند و در این بازدید از نزدیک در جریان شکایت های بیماران قرار گرفت.

 کمبود پرستار، فرسودگی سازه بیمارستان و تخت ها، کمبود پزشک، نبود امکانات و تجهیزات مناسب، کمبود تخت، چشمان غمگین مادرانی که در راهرو بیمارستان سرم به دست بودند تا سرم کودکانشان به اتمام برسد و شلوغی اورژانس از جمله مواردی بود که در این بازدید به وضوح مشهود بود. 

اتاق بازی کودکان، داروخانه و نمازخانه از جمله درب‌های بسته بود که هنگام بازدید فرماندار برخی از این‌ها باز شد.

شلوغی بخش اورژانس از جمله مشکلات اساسی این بیمارسان است که باید مسئولان برای آن چاره ای بیاندیشند و باید از هم اکنون در خصوص افزایش فضای بهداشت و درمان استان اقدام کنند.

وضعیت بیماری پسرم در بیمارستان باهنر وخیم تر شده است

یکی از بیماران در بازدید مهدی ایران‌نژاد فرماندار کرج با بیان اینکه پسرم را اخیراً به این بیمارستان آورده‌ام، اضافه کرد: فرزندم به جای اینکه درمان شود، مریض‌تر شده است.

رئیس بیمارستان شهید باهنر با ذکر این سئوال که اگر این بیمارستان در استان البرز نبود به کجا مراجعه می‌کردید؟ جواب بیان مشکلات مادران کودکان بیمار را پاسخ می‌داد.

مادر یکی از بیماران کودک با انتقاد از اینکه داروخانه بیمارستان باهنر همواره تعطیل است، از وضعیت رسیدگی پرستاران به بیماران انتقاد کرد و افزود: سرم یک ساعت است که تمام شده و خودم اقدام به قطع کردن آن کردم.

وی ادامه داد: این اتاقی که در آن هستیم سیستم تهویه مناسبی ندارد و اتاق خیلی گرم شده است.

فرماندار کرج با اتاق بازی زنجیره شده کودکان بیمارستان با هنر مواجه شد که رئیس بیمارستان در خصوص زنجیر بودن اتاق اظهار داشت: اتاق بازی کودکان در طول روز باز است.

مادر یکی دیگر از کودکان با ناراحتی گفت: خودم در این بیمارستان کارهای بچه‌ام را انجام می‌دهم در صورتی که اینگونه کار‌ها باید توسط پرستار به صورت صحیح صورت گیرد.

وی اظهار داشت: در حال حاضر ۱۵مریض در یک اتاق به صورت فشرده مستقر هستند و فضای این بیمارستان برای این تعداد مراجعه کننده خیلی کم است.

یکی از پرستاران بیمارستان باهنر با مشاهده خبرنگاران افزود: طبق استانداردهای جهانی هر سه تخت یک پرستار نیاز دارد ولی در این بیمارستان هر ۱۵تخت جنرال یک پرستار دارد.

فرماندار کرج در بازدید از بیمارستان باهنر گفت: طبق گزارشات ارسالی از مردم به فرمانداری کرج، بیمارستان شهید باهنر یکی از بیمارستان‌های شلوغ و پر شکایت است.

مهدی ایران‌نژاد تصریح کرد: بیمارستان باهنر را نمی‌توان به عنوان یک بیمارستان جنرال مطرح کنیم به دلیل اینکه آیتم‌های یک بیمارستان عمومی را ندارد.

وی با بیان اینکه این بیمارستان دارای نقاط ضعف و قوت است، اضافه کرد: هدف از این بازدید، شناسایی نقاط ضعف و کاستی این بیمارستان و رفع مشکلات است.

فرماندار کرج اظهار داشت: این ارزیابی دارای دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری است که بی‌مدیریتی و کمبود‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

فرماندار کرج در ادامه تصریح کرد: سیستم نگهبانی بیمارستان دارای مشکلات فراوان است و چندین سرقت از داخل خودروهای پارک شده در محیط بیمارستان به فرمانداری کرج گزارش شده است.

یکی از بیماران در میان سخنرانی فرماندار کرج خود را نماینده بیماران معرفی کرد و افزود: بخش PICUمراقبت ویژه است و افرادی که مشکل ریوی دارند در این بخش نگهداری می‌شوند و هیچ فردی بدون هماهنگی نباید وارد شود.

وی گفت: این در حالی است که چند کارگر مشغول تعمیرات در این بخش هستند و با دریل اقدام به سوراخ کردن دیوار این بخش کرده‌اند و گرد خاک و سرصدا در این بخش ایجاد کرده‌اند و هر فردی بدون هماهنگی و اجازه وارد این بخش می‌شود، تقاضا دارم به وضعیت این بیمارستان رسیدگی کنید.

این شهروند البرزی گفت: هم اکنون فرزندم که برای درمان در این بیمارستان بستری است با این وضعیت مشکل و بیماری دیگری هم پیدا کرده است و قصد دارم برای ادامه درمان به بیمارستان دیگر منتقلش کنم.

رئیس بیمارستان باهنر از مادر کودک پرسید با وجود این مشکلات چرا فرزند خود را به این بیمارستان آورده‌اید؟ که این مادر جواب داد، مجبور بودم نزدیک‌ترین بیمارستان به محل سکونت خود را انتخاب کنم.

پذیرش ۴هزار و ۲۰۸نفر در آذر ماه

رئیس بیمارستان باهنر کرج در نشست با فرماندار کرج به منظور رفع مشکلات بیمارستان باهنر که در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، با بیان اینکه تجهیز بیمارستان باهنر نیازمند تخصیص اعتبار است، اظهار داشت: هم اکنون تعداد مراجعات شهروندان به این بیمارستان بالا است.

رامین تاج بخش با تاکید بر اینکه درمانگاه باید از بخش اورژانس بیمارستان باهنر جدا شود، اضافه کرد: شیفت صبح درمانگاه بیمارستان باهنر بسیار شلوغ است.

رئیس بیمارستان باهنر کرج گفت: اگر می‌خواهیم فضای درمانگاه دو برابر شود به تناسب باید به پرسنل بیمارستان نیز اضافه شود.

تاج بخش با بیان اینکه بیمارستان زنان و زایمان به بیمارستان جامع زنان تبدیل می‌شود، اضافه کرد: اکثر بیمارستان‌های ما مانند رجایی، امام خمینی (ره) و... تک تخصصی هستند در صورتی که تمام بیمارستان‌ها باید جنرال باشند.

رئیس بیمارستان باهنر کرج تصریح کرد: جنرال شدن بیمارستان‌ها نیازمند تخصیص اعتبار و هزینه است.

تاج بخش اظهار داشت: دستور العملی نیز در این رابطه از سوی وزارت بهداشت و درمان به تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ارسال شده است که بیمارستان‌ها باید جنرال باشند.

رئیس بیمارستان باهنر کرج تصریح کرد: اگر خواهان جنرال کردن تمامی بیمارستان‌های استان هستیم باید امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی را افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه، این دستور العمل را از بیمارستان باهنر آغاز کرده‌ایم، اضافه کرد: اولین کاری که انجام دادیم تجهیز ۱۰بخش روان پزشکی در این بیمارستان بود و این دستور العمل افق دانشگاه علوم پزشکی استان البرز است.

وی بر تعمیر و بازسازی تجهیزات بخش اطفال بیمارستان باهنر تاکید کرد و افزود: در حال حاضر تخت و تجهیزات این بیمارستان قدیمی است.

مراجعه روزانه ۵۰۰مریض به بیمارستان باهنر کرج

معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در ادامه اظهار داشت: طی ۲۴ساعت بالای ۵۰۰نفر مراجعه کننده به بیمارستان باهنر کرج داریم.

کیومرث‌ پور رستمی ادامه داد: اگر در یک ساعت ۱۲۰بیمار با یک همراه وارد بیمارستان باهنر شود، فضا و حجم کنونی بیمارستان ظرفیت این مقدار مراجعه کننده را ندارد.

معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با بیان اینکه کلینیک تخصصی صبح را نمی‌توانیم در این بیمارستان راه اندازی کنیم، اضافه کرد: اگر فضای فیزیکی برای کلینیک تخصصی صبح اختصاص پیدا کند این امر محقق خواهد شد.

پور رستمی تصریح کرد: در حال حاضر مجوز جذب نیرو و پرسنل جدید را به ما نداده‌اند اما در آینده‌ای نزدیک این مجوزصادر می‌شود.

درمانگاه و اورژانس بیمارستان باهنر باید تفکیک شود

فرماندار اظهار داشت: درمانگاه و اورژانس بیمارستان باهنر باید از هم تفکیک شوند.

مهدی ایران‌نژاد ادامه داد: مقرر شد که ریاست بیمارستان شهید با هنر با هماهنگی‌ پور رستمی معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی نسبت به تفکیک درمانگاه و اورژانس به صورت شبانه روزی اقدام کند.

فرماندار کرج تصریح کرد: تکمیل کادر پرستاری پزشکان نیز باید در دستور کار مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز باشد. ایران‌نژاد ادامه داد: بخش بهداشت و درمان استان دارای چندین مشکل است که باید با همکاری مسئولان استان و دستگاه‌های مختلف رفع شوند.گزارش: مهدی دهقان

 

خدمات پزشکی از راه دور در استان البرز ارایه می شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: سیستم تله مدیسین ( پزشکی از راه دور ) به منظور ارایه راهکارهای تسهیل کننده مشکلات در سطح استان البرزارایه می شود تا خدمات پزشکی باکیفیت تر و سریع تر به مردم ارایه شوددکتر ˈمحمد حسن ناصریˈ یادآور شد : هدف از ارایه خدمات تله مدیسین سهولت دسترسی و مراقبت پزشکی برای نواحی روستایی و محروم، دسترسی بهتر به پزشکان برای مشاوره و مراقبت پزشکی و کاهش نقل و انتقال بیماران به مراکز درمانی در استان البرز است .
وی گفت: فناوری اطلاعات در حوزه های مختلف از جمله تجهیز مراکز درمانی به نرم افزارهای جامع اطلاعات بیمارستانی و نیز استقرار سامانه های شبکه ملی سلامت به منظور امکان تبادل اطلاعات بین مراکز بهداشتی درمانی، داروخانه ها و مراکز ستادی کمک می کند . همچنین با استفاده از تله مدیسین می توان شبکه بهداشت و درمان نظرآباد ، ساوجبلاغ و بیمارستان امام حسن (ع) نظرآباد را کنترل کرد و سیستم نوبت دهی به بیماران وسیستم الکترونیکی ارزشیابی استادان را در دانشگاه علوم پزشکی البرز انجام می دهد.
ناصری اظهار داشت : درگام نخست به دنبال تجهیز زیرساخت ها و ارایه پرونده الکترونیکی سلامت برای بیماران هستیم . ارایه خدمات مختلف تله مدیسین مواردی همچون مشاوره، آموزش از راه دور و تصویربرداری و فوریت های پزشکی را تسهیل می کند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز در مورد چالش های راه اندازی تله مدیسین در این استان گفت: نیاز به زیرساخت های فنی و الکترونیکی، آموزش و توانمندسازی و آشنایی ارایه دهندگان و اطلاع رسانی به منظور اطمینان خاطر یافتن بیماران در استفاده درمان از راه دور و نیاز به روش های اعمال قانون در هنگام پیگیری خطاها از چالش های گسترش خدمات تله مدیسین در این استان است .
--------------------------------------

پایان

منبع : مهر + وب دا + ایرنا تاریخ : ۱۳۹۱/۱۱/۲۲ تعداد بازدیدکنندگان : 5386

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 146
بازدید دیروز : 8179
بازدید این ماه : 10395
بازدید امسال : 805878
بازدید کل : 37172951

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش