نیاز به خون در بیمارستانهای تروما افزایش یافته است
مدیرکل روابط عمومی سازمان انتقال خون با اشاره به اینکه با افزایش جمعیت، میزان ارجاع بیماران به مراکز مجهز درمانی در پایتخت، نیاز به خون در تهران گسترش یافته است، گفت: اخیرا نیاز به خون در بیمارستانهای تروما چون سینا، هفتتیر، امام حسین (ع) و امام خمینی (ره) نیز افزایش یافته است. امید است با مراجعه مردم به پایگاهها و اهدای خون آنها، هیچ بیماری دغدغه تامین خون نداشته باشد.
دکتر بشیر حاجیبیگی با اشاره به اینکه آمار مصرف پلاسما فرزیس افزایش یافته است، عنوان کرد: در تهران و برای بیماران نیازمند به پلاسما فرزیس روزانه نزدیک به 200 واحد پلاسما نیاز است. بیماران مبتلا به گیلنباره، ITP، TTP و لوپوس از جمله نیازمندان به پلاسما فرزیس هستند.
وی ادامه داد: همچنین میزان مصرف پلاکت برای بیماران سرطانی در بیمارستانهایی که بخش فوق تخصصی خون و آنکولوژی دارند مانند بیمارستان امام خمینی (ره)، شریعتی و حضرت رسول (ص)، به شدت بالاست.
حاجیبیگی در ادامه با بیان اینکه علاوه بر این 25 درصد خونهای اهدایی در سراسر کشور به مصرف بیماران تالاسمی نیازمند به تزریق خون، میرسد، گفت: با توجه به اهمیت خون برای بیماران تالاسمی، سازمان انتقال خون تمام سعی خود را میکند تا دغدغه تامین خون برای این گروه وجود نداشته باشد.
مدیرکل روابط عمومی سازمان انتقال خون اضافه کرد: همچنین در بیمارستانهای تروما چون سینا، هفتتیر، امام حسین (ع) و امام خمینی (ره) نیاز به خون افزایش یافته است.
حاجیبیگی با تاکید بر اینکه مردم سرمایه اصلی انتقال خون هستند، گفت: مردم با اهدای خون به کمک نیازمندان میآیند و هر فردی که خون اهدا میکند، به نجات جان سه نفر کمک میکند. امید است با مراجعه مردم به پایگاهها و اهدای خون آنها، هیچ بیماری دغدغه تامین خون نداشته باشد.
وی افزود: با افزایش جمعیت، میزان ارجاع بیماران به مراکز مجهز درمانی در پایتخت، نیاز به خون در تهران گسترش یافته است.
--------------------------------
پایان