قادرمرزی: خدمات بیمارستان قروه به بیماران مطلوب نیست
نماینده قروه و دهگلان در مجلس با انتقاد از کمبود پزشک خانواده در کردستان گفت: کمبود اعتبار و فرسودگی تجهیزات بیمارستان قروه مانع ارائه خدمات مطلوب به بیماران میشود.
حامد قادرمرزی در نشست با کارکنان شبکه بهداشت و درمان قروه با اعلام اینکه درصد برخورداری کردستان از پزشک خانواده کمتر از میانگین کشوری است، گفت: استان کردستان نیازمند 208 پزشک خانواده است که این میزان در حال حاضر 147 پزشک است که در 108 مرکز درمانی در روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت مشغول ارائه خدمات بهداشتی و درمانی هستند.
وی با بیان اینکه هماکنون از 630 خانه بهداشت موجود در کردستان 620 خانه بهداشت فعال است افزود: با وجود اقدامات بسیار سازندهای که در طول 34 سال گذشته انجام گرفته است، هنوز کارهای زیادی باقی است تا به استانداردهای بهداشتی برسیم.
نماینده مردم شهرستانهای قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر آموزش راهکارهای ارتقاء کیفیت زندگی به ویژه در روستاها در قالب دورههای بازآموزی به بهورزان تصریح کرد: تأمین بهداشت برای تک تک افراد جامعه وظیفه مسئولین است.
وی با اشاره به اینکه از 176 تخت موجود در بیمارستان شهید بهشتی قروه 134 تخت فعال است گفت: کمبود اعتبار و فرسودگی این بیمارستان مانع از ارائه خدمات مطلوب به بیماران میشود.
خدمات بهداشتی و درمانی در تعطیلات نوروز گسترش یابد
فرماندار قروه نیز در این نشست با تأکید بر گسترش خدمات بهداشتی و درمانی در ایام تعطیلات نوروز، گفت: باید با تدوین برنامهای جامع، پوشش مناسبی در این زمینه ارائه شود.
محمدرسول شیخیزاده با بیان اینکه با راه اندازی بیمارستان 50 تختخوابی تأمین اجتماعی بخشی از مشکلات بخش بهداشت و درمان در این شهرستان حل میشود گفت: اعتبار مناسبی برای راه اندازی این واحد درمانی در بودجه سال آینده پیشبینی شده است.
وی با بیان اینکه خدمت به مردم از اصول مهم و اساسی در جامعه اسلامی است تصریح کرد: خدمت در راستای تامین بهداشت و درمان مردم بسیار ارزنده است .
شیخی زاده با تاکید بر رعایت ساعت کاری از سوی بهورزان خاطرنشان کرد: انتظار از کارکنان شبکه بهداشت و درمان، سرعت عمل در انجام کارها و سعهصدر است.
وی افزود: در حال حاضر 15 پزشک خانواده و 17 باب خانه بهداشت در این شهرستان فعال است.
اورژانس تازه تأسیس قروه اعتبار تجهیز ندارد
رئیس بیمارستان شهید بهشتی قروه هم در این نشست با اشاره به کمبود اعتبار برای تجهیز اورژانس تازه تاسیس این بیمارستان گفت: ساختمان این اورژانس توسط خانواده خیر زارعی احداث شده است اما برای تأمین تجهیزات آن اعتباری از سوی دانشگاه علوم پزشکی اختصاص نیافته است.
حمیدحاجیلاری با اشاره به کمبود شدید نیروی انسانی و فرسودگی تاسیسات و تجهیزات بیمارستانی تصریح کرد: برای بهسازی این تأسیسات 3 میلیارد ریال اعتبار لازم است.
وی همچنین از احداث بخش آی سی یو در این بیمارستان با 4 تخت خبر داد و افزود: برای تأمین تجهیزات این بخش 2 میلیارد ریال اعتبار نیاز است تا راهاندازی شود.
حاجیلاری از نماینده مردم قروه و دهگلان خواست تا با ارائه طرحی به مجلس، پزشکان متخصص ملزم به ماندگاری در شهرستانها شوند.
وی در پایان تصریح کرد: گاهی اوقات مجبور به کوتاه آمدن در برابر برخی رفتارهای پزشکان متخصص به دلیل کمبود نیرو هستیم چرا که در غیر اینصورت آنها شهرستان را ترک میکنند.
---------------------
پایان