مراجعه سرپایی 1.5 میلیون نفر به بیمارستانهای علوم پزشکی کرمان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: بیمارستانهای زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی کرمان طی سال گذشته یک میلیون و 500 هزار نفر مراجعه کننده سرپایی داشتند.
عبدالرضا صباحی اظهار داشت: حوزه بهداشت و درمان با یکسری بیماریهای نوپدید روزافزون مواجه است که به زندگیهای کنونی مربوط میشود.
وی با بیان اینکه در حوزه سلامت ناخواسته دچار روزمرگی میشویم، ابراز دشت: سال گذشته حدود یک میلیون و 500 هزار نفر در بیمارستانهای زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی کرمان به صورت سرپایی مراجعه کننده داشتیم.
صباحی افزود: با توجه به جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی کرمان به طور میانگین هر نفر یک بار به مراکز درمانی مراجعه کرده است.
وی تصریح کرد: طی سال گذشته 110 هزار نفر در بیمارستانهای دانشگاهی علوم پزشکی کرمان و به همین میزان در بیمارستانهای غیردانشگاهی کرمان پذیرش شدند.
صباحی ابراز داشت: درمانگاه بعثت کرمان زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمان 460 هزار نفر مراجعه کننده داشته است.
وی تصریح کرد: در حوزه آموزش و پژوهش به عنوان پشتوانه بهداشت و درمان طی سال گذشته 9 رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی کرمان راهاندازی شد.
صباحی تعداد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان را 4 هزار و 500 نفر عنوان و خاطر نشان کرد: نیمی از دانشجویان ما در دورههای دکترا و تحصیلات تکمیل مشغول به تحصیل هستند.
وی گفت: دانشکده پزشکی سیرجان نیز در سال گذشته با پنج رشته کار خود را آغاز کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهار داشت: حوزه پژوهش دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گذشته رتبه هفتم را در میان دانشگاههای علوم پزشکی کشور به خود اختصاص داد و بیشترین شیب رشد را داشت.
صباحی ابراز داشت: سه نشریه دانشگاه علوم پزشکی کرمان در سال گذشته رتبه علمی پژوهشی دریافت کردند و مجموعه نشریات این دانشگاه به هفت مورد رسید.
وی افزود: سه مرکز تحقیقاتی جدید، 30 مجوز تربیت دکترای پژوهشی و ارتقای بهرهوری آزمایشگاه سلولهای بنیادین به منظور درمان از دیگر فعالیتهای دانشگاه علوم پزشکی کرمان در سال گذشته است.
صباحی عنوان کرد: از سه سال قبل در تکمیل شبکه، ساخت 8 هزار و 700 متر مراکز بهداشتی درمانی آغاز شد که شامل هفت مرکز بهداشتی درمانی، 17 مرکز اورژانس، 84 خانه بهداشت تا پایان سال 91 بود.
وی با اشاره به راهاندازی آیسییو شماره چهار بیمارستان شهید باهنر کرمان در سال گذشته ابراز داشت: این امر اگر چه خدمت محسوب میشود، اما نشاندهنده میزان روزافزون تصادفات و نوعی هشدار است.
صباحی تصریح کرد: طی سال جاری بخشهای آیسییو و سیسییو بیمارستان شهربابک و بیمارستانهای ارزوئیه و کوهبنان در صورت تامین نیرو راهاندازی میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در بخش غذا و دارو طی سال گذشته یک هزار مورد بازرسی از داروخانهها صورت گرفت.
وی اظهار داشت: در بیمارستانهای استان کرمان بیش از 3 هزار تخت داریم و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.
بیمارستان قلعهگنج خرداد امسال به بهرهبرداری میرسد
مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان گفت: ساختمان مرکزی بیمارستان قلعهگنج 97 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و خرداد ماه امسال به بهرهبرداری میرسد.
محمدمهدی بلوردی در حاشیه بازدید از پروژههای ساختمان و تاسیسات دولتی قلعهگنج اظهار داشت: ساختمان مرکزی بیمارستان قلعهگنج 97 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی زیربنای بیمارستان قلعهگنج را 3 هزار و 100 متر مربع ذکر کرد و افزود: اعتبار در نظر گرفته برای اجرای این پروژه طی امسال 14 میلیارد ریال است.
مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان با بیان اینکه بیمارستان قلعهگنج خرداد ماه تحویل بهرهبردار میشود، تاکید کرد: عملیات اجرایی این مجتمع تا پایان امسال به اتمام میرسد.
وی مرکز بهداشت شهری قلعهگنج را از پروژههای آماده بهرهبرداری اداره کل راه و شهرسازی جنوب استان برشمرد و خاطر نشان کرد: این مرکز با صرف 4 میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار با 450 متر مربع زیربنا احداث شده است.
بخش زنان و بیماریهای پرخطر در بیمارستان علی ابن ابیطالب رفسنجان راه اندازی می شود
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از راه اندازی بخش زنان و بیماریهای پرخطر در بیمارستان علی ابن ابیطالب( ع) رفسنجان خبر داد.
حسین صادقی ظهر به وجود نیروی انسانی متخصص در بخش درمان شهرستان رفسنجان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر50 پزشک متخصص، 10 فوق تخصص و 22 متخصص دندانپزشکی در رفسنجان فعالیت می کنند.
وی با اشاره به انجام بیش از هفت هزار عمل قلب و آنژیوگرافی در رفسنجان، تصریح کرد: هم اکنون 99 درصد کارهای پزشکی در رفسنجان انجام می شود.
صادقی با بیان اینکه بخش زنان و بیماریهای پرخطر در بیمارستان علی ابن ابیطالب( ع) راه اندازی می شود، گفت: خرید دستگاه لاپراسکوپی، ماموگرافی و تیوپ سی تی اسکن از دیگر اقدامات انجام شده است.
وی بیان داشت: بخش ICU نوزادان که سال گذشته افتتاح شد یکی از مجهزترین مراکز در کشور است به نحوی که حتی از کرمان نیز بیمار برای پذیرش حضور پیدا می کند.
این مسئول با بیان اینکه بزودی یک متخصص طب اورژانس کار خود را در رفسنجان آغاز می کند، اضافه کرد: با خریداری یک دستگاه ماموگرافی یک رادیولوژیست خانم نیز برای سونوگرافی و ماموگرافی در نظر گرفته شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به آمار حوادث ترافیکی در نوروز امسال، تصریح کرد: در ایام نوروز 221 نفر مورد داشتیم که 27 نفر بستری و سه نفر فوت کردند.
--------------------------
پایان