50 مطلب آخر
دارو و داروخانه : مقابله با شبكه‌هاي زنجيره‌اي اجاره داروخانه‌ها در كشور

دكتر عباس حاجي آخوندي معاون وزير و رئيس سازمان غذا و دارو : افرادي كه به صورت زنجيره‌اي داروخانه‌ها را با قيمت‌هاي بالا اجاره مي‌كنند و با روش‌هاي نادرست درآمد كسب مي‌كنند در واقع نوعي شبكه مافيا هستند و با آنها مقابله خواهيم كرد............

تحلیل ما

متن کامل

 

 

معاون وزير و رئيس سازمان غذا و دارو اعلام كرد

 

مقابله با شبكه‌هاي زنجيره‌اي اجاره داروخانه‌ها در كشور

افزايش تعداد شركت‌هاي توليدكننده دارو براي مقابله با قاچاق دارو

 

 

معاون وزير و رئيس سازمان غذا و دارو گفت: شبكه‌هاي زنجيره‌اي اجاره داروخانه‌ها به هيچ‌وجه مورد تاييد نيست و با آنها مقابله مي‌كنيم.

 

 

دكتر عباس حاجي آخوندي ضمن بيان اين مطلب افزود: افرادي كه به صورت زنجيره‌اي داروخانه‌ها را با قيمت‌هاي بالا اجاره مي‌كنند و با روش‌هاي نادرست درآمد كسب مي‌كنند در واقع نوعي شبكه مافيا هستند و با آنها مقابله خواهيم كرد.

 

 

وي خاطرنشان كرد: اجاره داروخانه‌ها بايد به طور قانوني و از طريق واگذاري پيماني مديريت به داروساز و از سلامت برخوردار باشد.

 

 

دكتر حاجي‌آخوندي در ادامه با بيان اين كه در حال حاضر 10 هزار داروخانه در كشور فعاليت مي‌كنند ولي گردش كار مالي آنها رضايت‌بخش نيست، گفت: براي بهبود وضعيت مالي داروسازان، فرانشيز يا حق فني داروخاه كه قرار بود حذف شود را 25 تا 30 درصد افزايش داده‌ايم و با تعاملاتي كه با بخش ماليات و بيمه‌ها انجام داده‌ايم، اميدواريم وضع داروسازان كشور از نظر گردش كارها در كشور بهتر شود.

 

 

معاون وزير و رئيس سازمان غذا و دارو كه به عنوان ميهمان ويژه در برنامه تهران 20 شركت بود، در پاسخ به پرسش شهروندي درخصوص برنامه‌هاي وزارت بهداشت براي مقابله با قاچاق دارو در ازار ناصرخسرو اظهار داشت: قاچاق و توزيع دارو از شبكه‌هاي غيرقانوني تنها خاص كشور ما نيست و در همه كشورها شبكه غيرقانوني توزيع دارو وجود دارد اما با توجه به اين كه كشور ما داراي تمدن ديرينه بودن و مبتني بر ديانت و دين‌مداري است بايد اين پديده را به حداقل برسانيم.

 

 

وي در تشريح چگونگي وجود پديده قاچاق دارو در كشور گفت: نبود ساختار اصلي پاسخگويي نسبت به تامين دارو يكي از مهم‌ترين دليل بروز پديده قاچاق دارو است كه اين كار را افراد قاچاقچي انجام مي‌دهند.

 

 

دكتر حاجي‌آخوندي متذكر شد: در دهه اخير اقدامات زيادي براي مقابله با پديده قاچاق دارو صورت گرفته است كه يكي از آنها افزايش تعداد شركت‌هاي توليدكننده دارو از 50 شركت به 90 شركت دارويي بوده است. چرا كه هرچقدر زمينه‌هاي توانمندي تامين دارو در كشور بيشتر شود، قاچاق دارو كمتر مي‌شود.

 

 

وي همچنين به نقش قوه قضاييه و نيروي انتظامي اشاره كرد و گفت: بدون شك براي مقابله با قاچاق دارو نيازمند حمايت ارگان‌هاي ديگر هستيم.

 

 

دكتر حاجي آخوندي در ادامه فرهنگسازي را نيز يكي ديگر از راه‌هاي مقابله با قاچاق دارو عنوان کرد و با اشاره به اين كه رسانه‌ها به ويژه رسانه‌ ملي نقش مهمي در اين خصوص ايفا مي‌كنند گفت: با فرهنگسازي مناسب، همه ما بايد به اين نتيجه برسيم كه براي تامين دارو نبايد سراغ داروهايي كه خارج از بازار رسمي وجود دارد برويم.

 

----------------------

پایان

منبع : وب دا تاریخ : ۱۳۹۲/۱/۲۶ تعداد بازدیدکنندگان : 4414

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 6771
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 8841
بازدید امسال : 804324
بازدید کل : 37171397

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش