استعلام پرستاران خانگی؛ فقط با یک پیامک!
پرستاران افرادی هستند که با جان مردم سرو کار دارند. این گفته رییس سازمان نظام پزشکی بود که در نشست خبری امروز عنوان کرد. وی به صلاحیت حرفه ای این افراد تاکید کرد و گفت پروانه پرستاری نباید برای هر پرستاری صادر شود وی همچنین از خدمات پرستاران دارای مجوز در منازل خبر داده بود و گفت ین زمینه نظام پرستاری به توافق های خوبی با وزارت بهداشت دست پیدا کرده است. از این رو گفت و گویی ترتیب دادیم با رییس سازمان نظام پرستاری تا از چند و چون آن بیشتر مطلع شویم.
صلاحیت پرستاران خانگی تا چه اندازه تضمین می شود؟
نه ما در حال حاضر مراقبت های پرستاران خانگی را تضمین نمی کنیم و ان شاء الله زمانی که آموزشگاه های ما راه بیافتد با مدارکی که به آنان ارائه خواهیم داد؛ مجوز برای مراکزی که چنین خدماتی ارائه می دهند صادر خواهد شد و به این صورت می توان خدمات را تضمین کرد ولی در روش فعلی این امکان پذیر نیست.
مردم چگونه می توانند ازمراکز دارای مجوز مطلع شوند؟
مردم در آینده ای نزدیک می توانند مشخصات هر مرکزی را که برای دریافت خدمات مد نظرقرار دارند را تنها با یک پیامک به سازمان نظام پرستاری ارسال کنند و تایید آن را و اینکه آیا مرکز مورد نظر مجوزهای و اعتبارات لازم را خواهند داشت یا خیر به دست آورند.
این خدمت چه زمانی میسرخواهد شد؟
به نظرمی رسد سال آینده پرستاران خانگی سر و سامان پیدا کنند.چراکه ما باید اول مصوبات 5 گانه را از دولت می گرفتیم ؛ که این مهم محقق شد. و حالا به استناد این مصوبات می توانیم راه کارهای اجرایی را عملیاتی کنیم.
امیدواریم بتوانیم طی یکسال آینده برای تحقق این مهم، آدم هایی برای این موضوع تربیت کنیم؛ و آنان بتوانند با تبحر کافی و لازم گواهی مورد نظررا کسب کنند.در این صورت ما به استعلام مردم در سراسر کشور، برای پیدا کردن مراکز خوب و مجاز می توانیم کمک کننده باشیم.
میزان تعرفه پرستاران چگونه خواهد بود؟
قطعا هزینه ای که مردم برای مراقبت از بیماران پرداخت خواهند کرد، بسیار کمتر از هزینه پرداختی آنان به بیمارستان ها خواهد بود؛ چراکه اگر در حال حاضر شما هزینه یک تخت بستری هتلینگ در بیمارستان را در نظر بگیرید؛ رقم بسیار بالایی خواهد بود و در صورتی که ترجیح دهید بیمار را در منزل مراقبت کنید؛ حداقل هزینه هتلینگ از آن کسر خواهد شد.
قطعا افرادی که بیمارانی دارند که نیاز بیشتری به مراقبت های بعد از جراحی و ... دارند یا بیماریهای مزمنی مانند بیماریهای قلبی، ریوی، کلیوی و سرطانها هزینهبر هستند و بسیاری از آنها درمانی ندارند، بنابراین میتوان با سیاستگذاری درست خدمات مراقبتی ایجاد کرد تا هزینههای هتلینگ و ...برای آنان کاهش یابد.
هزینه ای که به پرستار خواهند داد اصلا قابل مقایسه با هزینه های بیمارستانی نخواهد بود؛ که این کمک شایانی به مردم جامعه خواهد بود.
آیا این تعرفه تحت پوشش بیمه ای قرار خواهد گرفت؟
در حال حاضر این مساله قابل پیش بینی نیست. اجازه دهید ابتدا بسترهای لازم را در این زمینه فراهم کنیم، تا یکسال آینده می توان به این سوال پاسخ داد.
--------------------
پایان