50 مطلب آخر
پروژه جنبی : آغاز بکار سیستم تصویربرداری دیجیتال (pacs) در بیمارستان کوثر سمنان

بيمارستان کوثر سمنان از  جمله بيمارستان‌هايي است که حجم فعاليت واحد راديولوژي آن و تصاويري که سالانه در آن‌ جا تهيه مي شوند، قابل ملاحظه است........

 اين امر مشکلات بسياري از جنبه تأمين فضاي کافي بري نگهداري تصاوير و هم‌چنين زمان بر بودن بازيابي يک تصوير از ميان انبوه تصاوير بايگاني‌شده، ايجاد مي کند. از سوي ديگر به دليل وارداتي بودن فيلم هي راديولوژي، هزينه تحميل‌شده به بيمارستان براي تهيه فيلم هاي آرشيو، لوازم جانبي مورد نياز و هم‌چنين كاركنان فعال در اين واحد بسيار زياد است...........

وجود چنين مشكلاتي باعث شد تا بهره گيري از سيستم Pacs ، به عنوان يك گزينه هوشمندانه در امر بايگاني تصاوير پزشکي، در دستورکار قرار گيرد.........

تحلیل ما

متن کامل

 

آغاز به کار سیستم تصویربرداری دیجیتال ( پکس )

در بیمارستان کوثر سمنان

 

استقرار سیستم پکس، صرفه جویی در هزینه های تصویر برداری پزشکی را بدنبال دارد

 

دکتر مجيد كسايي مسئول راه اندازي پروژه pacs پكس افزود: فیلم هایی که در رادیولوژی مورد استفاده قرار می گیرند وارداتی هستند که با استفاده از سیستم پکس می توان هزینه ای را که صرف خرید و وارد کردن این فیلم های مورد نیاز می شود، به طور کلی حذف کرد .

 

 وي افزود: علاوه بر هزینه فیلم ها، راه اندازی پکس موجب حذف تاریک خانه های ظاهر سازی فیلم و بایگانی رادیولوژی می شود که صرفه جویی در هزینه و فضا می شود .

 

مسئول راه اندازي پروژه pacs پكس با اشاره به اينكه يکي از موضوعاتي که به طور جدي در امر مديريت بيمارستان مورد توجه قرار دارد، موضوع بايگاني تصاوير پزشکي است گفت: هرساله حجمي از تصاوير اعم از سي تي اسکن و راديوگرافي و ام آر ي در بيمارستان ها تهيه مي شود که بايگاني، ذخيره سازي و بازيابي آن ها علاوه بر زمان بر بودن هزينه زيادي را به بيمارستان ها تحميل مي کند. بيمارستان کوثر سمنان از  جمله بيمارستان‌هايي است که حجم فعاليت واحد راديولوژي آن و تصاويري که سالانه در آن‌ جا تهيه مي شوند، قابل ملاحظه است.

 

دکتر كسايي گفت: اين امر مشکلات بسياري از جنبه تأمين فضاي کافي بري نگهداري تصاوير و هم‌چنين زمان بر بودن بازيابي يک تصوير از ميان انبوه تصاوير بايگاني‌شده، ايجاد مي کند. از سوي ديگر به دليل وارداتي بودن فيلم هي راديولوژي، هزينه تحميل‌شده به بيمارستان براي تهيه فيلم هاي آرشيو، لوازم جانبي مورد نياز و هم‌چنين كاركنان فعال در اين واحد بسيار زياد است.وجود چنين مشكلاتي باعث شد تا بهره گيري از سيستم Pacs ، به عنوان يك گزينه هوشمندانه در امر بايگاني تصاوير پزشکي، در دستورکار قرار گيرد .

 

براساس این گزارش، مهندس همتيان مدير مركز آمار و فن اوري اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی سمنان نیز از قابليت هاي برنامه نرم‌افزاري  pacs پكس گفت: pacs امکان انتقال تصویر دیجیتالی به هر یک از بخشهای شبکه بندی شده بیمارستان یا خارج بیمارستان از طریق شبکه منطقه گسترده (WAN) یا اینترنت، دسترسی مستقیم پزشک به تصاویر ذخیره شده، دسترسی همزمان جراحان،‌ پزشکان مرجع و پرسنل بخش اورژانس به تصاویر و مشاوره متمرکز درباره مقایسه روشهای متعدد را فراهم می سازد.

 

وي افزود:در اغلب موارد،‌ PACS با سیستم اطلاعاتی بیمارستان (HIS) و سیستم اطلاعات رادیولوژی (RIS) در تماس است.همکاری این سیستم ها می تواند ارتباطات بین بخشها را بهبود بخشد و در نهایت، موجب بهبود کارآیی و کیفیت مراقبت از بیمار در بیمارستان شود.

 

گفتنی است: pacs  عبارت است از سیستم های ذخیره و بازیافت تصویری مبتنی بر کامپیوتر که می توانند تصاویر حاصل از چندین روش تصویربرداری تشخیصی مختلف نظیر MRI، CR، رادیوگرافی دیجیتال، آنژیوگرافی دیجیتال، پزشکی هسته ای و اولتراسوند را به صورت تصاویر با فورمت دیجیتال، ذخیره و بازخوانی کنند.

 

 

-------------------

پایان

منبع : و ب د ا تاریخ : ۱۳۹۲/۸/۲۸ تعداد بازدیدکنندگان : 5567

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 5172
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 7242
بازدید امسال : 802725
بازدید کل : 37169798

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش