50 مطلب آخر
تجهیزات پزشکی : حذف دلالان با مشارکت بیمارستانها در طرح ثبت واحدهای صنفی

طرح قیمت گذاری بر روی تجهیزات پزشکی دست دلالان و سودجویان این بخش را کوتاه نموده است. به عنوان مثال یکی از دلالان این حوزه در مورد یک وسیله ارتوپدی، فاکتور چهار میلیون و 900 هزار تومانی صادر کرده بود و زمانیکه این محصول قیمت گذاری شد، قیمت آن 700 هزار تومان تعیین شد........................
 پیش بینی میشود برای سال جاری 30 میلیون دلار در استنت، 30 میلیون دلار در بالن، 10 میلیون دلار در لنز چشمی و 20 میلیون دلار در وسایل ارتوپدی صرفه جویی ارزی داشته باشیم....................
 از 580 بیمارستان دولتی سطح کشور تاکنون 120 بیمارستان ، واحدهای صنفی طرف قرارداد خود را به همراه مسوول مربوطه معرفی کرده اند...................

تحلیل ما

متن کامل

 

نصب سالانه حدود 12 میلیارد تومان تجهیزات سرمایه ای در مراکز درمانی

 

مدیرکل نظارت و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: سالانه هشت تا 12 میلیارد تومان تجهیزات پزشکی سرمایه ای در مراکز درمانی کشور نصب می شود که باید در حفظ و نگهداشت آنها دقت لازم انجام گیرد، زیرا تعمیر و نصب مجدد این تجهیزات ضررهای زیادی را به کشور تحمیل می کند.

 

«حسین صفوی»  افزود: 60 درصد تولیدات و واردات ملزومات پزشکی مصرفی هستند و 40 درصد تولیدات و واردات نیز تجهیزات سرمایه ای محسوب می شوند.

وی با انتقاد از مدیریت نامناسب نگهداشت تجهیزات سرمایه ای بیمارستان ها گفت: این تجهیزات شامل اقلامی هستند که با هزینه هنگفت تهیه می شود و برای مدت طولانی در بیمارستان مورد استفاده قرار می گیرد، اما متاسفانه مدیریت نامناسب سبب شده تا هزینه های زیادی در این بخش به کشور تحمیل شود.

صفوی به قیمت گذاری ملزومات و تجهیزات پزشکی اشاره کرد و گفت: تاکنون یکهزار و 300 نوع از تجهیزات پزشکی در کشور قیمت گذاری شده اند و بعد از این، نظارت وزارت بهداشت بر بازار تجهیزات پزشکی بیشتر می شود.

وی افزود: این اقلام از لحاظ کیفیت و قیمت مورد تایید این سازمان هستند و امیدواریم در فراخوان بعدی این فهرست کاملتر شود.

صفوی گفت: اکنون پس از گذشت 45 روز از اجرای طرح تحول نظام سلامت باید به بررسی عملکرد این حوزه بپردازیم تا بتوانیم قدم های مثبتی در این بخش برداریم.

وی افزود: با اجرای طرح تحول نظام سلامت، بیشتر تمرکز بر روی تجهیزات پزشکی بود و وزارتخانه تمام تلاش خود را برای حل این موضوع انجام داد و تصمیم گرفت در گام نخست به تثبیت قیمت های تجهیزات پزشکی بپردازد.

مدیرکل نظارت بر تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: در نخسین گام هیات دولت و وزارت صنعت، قیمت گذاری بر روی تجهیزات پزشکی را به سازمان غذا و دارو واگذار کردند تا دست دلالان و سودجویان این بخش را کوتاه کنند.

وی افزود: به عنوان مثال یکی از دلالان این حوزه در مورد یک وسیله ارتوپدی، فاکتور چهار میلیون و 900 هزار تومانی صادر کرده بود و زمانیکه این محصول قیمت گذاری شد، قیمت آن 700 هزار تومان تعیین شد.

صفوی، یکی از مزیت های نظارت بر تجهیزات پزشکی را صرفه جویی ارزی عنوان کرد و گفت: پیش بینی می کنیم برای سال جاری 30 میلیون دلار در استنت، 30 میلیون دلار در بالن، 10 میلیون دلار در لنز چشمی و 20 میلیون دلار در وسایل ارتوپدی صرفه جویی ارزی داشته باشیم.

وی با تاکید بر اصلاح شبکه توزیع گفت: اگر شبکه توزیع اصلاح نشود در بلندمدت دوباره مشکلات زیادی خواهیم داشت و پای کالاهای نامرغوب به چرخه تجهیزات پزشکی باز می شود.

صفوی در مورد ثبت واحدهای صنفی افزود: از 580 بیمارستان در سطح کشور فقط 120 بیمارستان واحدهای صنفی خود را به همراه مسوول مربوطه معرفی کردند که انتظار داشتیم این طرح ظرف مدت یک ماه انجام شود و آموزش ها را در این بخش شروع کنیم.

مدیرکل نظارت بر تجهیزات پزشکی سازمان غذاو دارو با بیان اینکه در موضوع تولید سرنگ به خودکفایی رسیده ایم، گفت: دیگر نیازی به سرنگ های چینی نداریم و به مصرف کننده ها توصیه می کنیم از تولید داخل استفاده کنند زیرا از کیفیت بالایی برخوردار هستند.

------------------------

پایان

منبع : ایرنا تاریخ : ۱۳۹۳/۴/۲ تعداد بازدیدکنندگان : 4620

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 3848
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 5918
بازدید امسال : 801401
بازدید کل : 37168474

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش