با حضور وزير بهداشت صورت گرفت؛
برگزاري اجلاس ستاد اجراي تحول نظام سلامت در بيمارستان هاي تهران
اجلاس رؤسا و معاونان دانشگاه هاي علوم پزشکي تهران، ايران و شهيد بهشتي و همچنين رؤسا و مديران بيمارستان هاي شهر تهران با حضور وزير بهداشت در دانشگاه علوم پزشکي تهران برگزار شد.
در اين اجلاس و در حضور وزير بهداشت و معاونين درمان، غذا دارو، توسعه و منابع انساني، هر يک از بيمارستان هاي فيروزگر، شريعتي، امام حسين، گزارشي را در خصوص اجراي برنامه تحول نظام سلامت و بسته هاي خدمتي کاهش پرداخت از جيب مردم، خريد تجهيزات و دارو در بيمارستان ها جهت عدم ارجاع بيماران به خارج از بيمارستان، انجام زايمان طبيعي، مقيمي پزشکان متخصص در بيمارستان ها، ارتقاء کيفيت ويزيت، ارتقاء هتلينگ و نظارت بر حسن اجراي برنامه طي دوماه ابتدايي اجرا ارائه دادند.
رؤساي بيمارستان ها در ادامه با ارائه چالش هاي موجود، تجربيات خود را براي اجراي هر چه بهتر اين برنامه به اشتراک گذاشتند.
بر اساس اين گزارش در ادامه اين اجلاس دکتر آقاجاني، معاون درمان، راهکارهاي منطقي و تخصصي را به منظور بهبود و رفع مشکلات موجود در اجراي طرح تحول نظام سلامت ارائه داد.
دبير اجرايي ستاد کشوري تحول نظام سلامت در تشريح گفت: در راستاي بهسازي بلوک هاي زايماني از صندوق ترويج زايمان طبيعي بهره گرفته شود و رؤساي بيمارستان ها حين اجراي بسته خدمتي مقيمي پزشکان و متخصصان در بيمارستان هاي وابسته به وزارت بهداشت، علاوه بر نظارت بر حضور پزشکان، بر فعاليت هاي آنها در چهارچوب دستورالعمل تحول نظام سلامت نظارت نمايند.
دکتر آقاجاني ادامه داد: با توجه به اعتبار تخصيص يافته در بحث ارتقاء کيفيت هتلينگ و گزارش هاي حاصل از بازبيني وضعيت هتلينگ بيمارستان ها توسط تيم هاي ارزياب ستادي، تلاش مناسبي جهت اجراي برنامه صورت پذيرد و از ناظرين فني امور ساختماني و مهندسي در اين زمينه استفاده شود.
بازرسي از ١٤٠ بيمارستان مشمول طرح تحول نظام سلامت
دبير ستاد کشوري تحول نظام سلامت گفت: از اولين روز اجراي برنامه تحول نظام سلامت، بر نحوه اجراي بسته هاي خدمتي اين برنامه در بيمارستان هاي وابسته به وزارت بهداشت نظارت قابل توجهي، صورت گرفته است.
محمد آقاجاني ضمن اعلام اين خبر افزود: نظارت بر حسن اجراي برنامه تحول نظام سلامت در سطح دانشگاه به عهده رئيس دانشگاه و در سطح ستاد مرکزي به صورت متمرکز به عهده معاونت درمان وزارت بهداشت است، بنابراين طي برنامه ريزي هاي انجام شده، سياست هايي در سطح دانشگاهي و ستادي تبيين شده است که طي آن به شکايات مردمي در اسرع وقت پاسخ داده شود و برنامه هاي نظارتي، جدي تر از قبل ادامه يابد.
وي يادآور شد: کميته ويژه نظارت بر اجراي برنامه تحول نظام سلامت در وزارت بهداشت با عضويت نمايندگان معاونتهاي درمان، بهداشت، توسعه و مديريت منابع، غذا و دارو، آموزشي، پرستاري، دفتر بازرسي، ارزيابي عملکرد و پاسخگويي به شکايات و سازمان بيمه سلامت ايرانيان با محوريت حوزه درمان در همان روزهاي ابتدايي تشکيل شد.
وي خاطرنشان کرد: "مديريت اطلاعات و پاسخگوئي به شکايات واصله" از طريق سامانه پيامکي 20001590، تلفن 1590 و پايگاه اينترنتي tahavol.behdasht.gov.ir، پايش برنامه هاي ابلاغي و نظارت بر نحوه عملکرد دانشگاه و بيمارستان هاي تابعه در اجراي وظايف و مسووليت هاي تعريف و ابلاغ شده را بر عهده دارد.
معاون درمان ادامه داد: تاکنون 11 تيم بازرسي دبيرخانه اجرايي ستاد کشوري تحول نظام سلامت از 140 بيمارستان مشمول طرح و وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي بازديدهاي دقيقي را به عمل آورده اند که ماحصل اين نظارت ها ارائه 32 اخطار شفاهي و همچنين 26 اخطار کتبي به متخلفين بوده است.
--------------------------
پایان