50 مطلب آخر
خبرگوناگون : اورژانس پیش بیمارستانی نیاز به 7هزار نفر پرسنل و ناوگان آمبولانس دارد

 کشته شدن 19 هزار نفر در تصادفات و سوانح رانندگی سال گذشته و 250 هزار مصدوم و تشکیل 700 هزار پرونده در بیمارستان‌ها عمق فاجعه حوادث رانندگی را نشان می‌دهد................

هم‌اکنون تعداد 2087  پایگاه اورژانس و 3 هزار دستگاه آمبولانس به همراه 15 هزار پرسنل در کشور فعال هستند اما بیش از 1600 پایگاه اورژانس کم داریم................

 هفت هزار نیروی انسانی در بدنه اورژانس کشور کمبود داریم  و 50 درصد آمبولانس های اورژانس کشور فرسوده است................

هم اینک میانگین زمان امداد جاده ای کشور زیر 14 دقیقه و متوسط زمان امدادرسانی شهری هشت دقیقه و سی ثانیه است که با استانداردهای تعریف شده همخوانی دارد................

تحلیل ما

متن کامل

 

نیاز مراکز درمانی کشور به ۲۵۰۰ دستگاه آمبولانس 

وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی میزان نیاز بیمارستان‌ها و مراکز درمانی کشور به آمبولانس را دو هزار و ۵۰۰ دستگاه اعلام کرد و گفت: تا پایان امسال برای رفع بخشی ازنیاز مراکز درمانی یکهزار دستگاه آمبولانس برای این مراکز تامین می‌شود.

وی برضرورت خدمت رسانی به بیماران بخصوص درمواقع حوادث و سوانح در کوتاه‌ترین زمان تاکید کرد و افزود: هم اکنون ناوگان پیش بیمارستانی کشور با مشکلات فراوانی روبه رو است.

وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: بهسازی و نوسازی مراکز درمانی وسیستم هتلینگ این مراکز یکی ازبرنامه‌های اساسی این وزارتخانه است.

قاضی‌زاده هاشمی گفت: باتوجه به محدودیت‌های منابع مالی دولت، بهسازی مراکز درمانی و تامین آمبولانس مورد نیاز بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نیازمند مساعدت مجلس شورای اسلامی است.

به گفته وی، هم اکنون ۹۰۰ بیمارستان درکشور وجود دارد که ۸۰ درصد خدمات بستری درکشور توسط ۵۵۵ بیمارستان زیرنظر دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام می‌شود.

 

 

 کمبود هفت هزار نیروی انسانی در اورژانس کشور

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کشور گفت: کمبود هفت هزار نیروی انسانی در بدنه اورژانس کشور بزرگترین چالش این مجموعه است.

دکتر امین صابری نیا افزود: هم اینک دو هزار و 87 اورژانس شهری و جاده ای در کشور ارائه خدمات دارند که کسری نیروی انسانی با فشار مضاعف بر پرسنل موجود و اضافه کار جبران می شود.

وی توضیح داد: اصلاح فرآیند خدمات اورژانس پیش بیمارستانی در قالب طرح سطح بندی در دستور کار قرار گرفته و با تصویب آن وضعیت کمی و کیفی خدمات فوریت های پزشکی بهبود می یابد.

صابری نیا اظهار کرد: بیش از 90 درصد اهداف و تکالیف برنامه چهارم در حوزه اورژانس پیش بیمارستانی کشور محقق شده، اما به دلیل کمبود اعتبار هنوز در تکالیف برنامه پنجم عقب افتادگی وجود دارد.

وی ادامه داد: بر اساس محاسبه انجام شده برای تکمیل چتر اورژانس هوایی کشور باید 40 پایگاه در مناطق مختلف ایران راه اندازی شود  . تاکنون تنها سه پایگاه نیمه فعال اورژانس هوایی در کشور وجود داشته که بر اساس تفاهم نامه با ارگان های هوانیروز، هلال احمر، ناجا و هوا دریا برنامه ملی فعال سازی پایگاه های هوایی کشور کلید می خورد.

وی با بیان اینکه 50 درصد آمبولانس های اورژانس کشور فرسوده است، گفت: با برنامه ریزی انجام شده از نیمه دوم مهرماه نوسازی ناوگان آمبولانس کشور انجام می شود.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کشور افزود: در حوزه هدایت درمانی و انتقال بیماران بین مراکز درمانی در قالب برنامه تحول نظام سلامت، پژوهشی در دست انجام است تا با استفاده از استانداردهای جهانی و شرایط کشور راهبری ستاد هدایت فعال تدوین شود.

صابری نیا در پایان گفت: هم اینک میانگین زمان امداد جاده ای کشور زیر 14 دقیقه و متوسط زمان امدادرسانی شهری هشت دقیقه و سی ثانیه است که با استانداردهای تعریف شده همخوانی دارد.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کشور گفت: کمبود هفت هزار نیروی انسانی در بدنه اورژانس کشور بزرگ‌ترین چالش این مجموعه است. در حال حاضر دو هزار و 87 اورژانس شهری و جاده‌ای در کشور ارائه خدمات دارند و کسری نیروی انسانی با فشار مضاعف بر پرسنل موجود و اضافه کار جبران می‌شود.

وی افزود: اصلاح فرآیند خدمات اورژانس پیش بیمارستانی در قالب طرح سطح بندی در دستور کار قرار گرفته و با تصویب آن، وضعیت کمی و کیفی خدمات فوریت‌های پزشکی بهبود می‌یابد. بیش از 90 درصد اهداف و تکالیف برنامه چهارم در حوزه اورژانس پیش بیمارستانی کشور محقق شده، اما به دلیل کمبود اعتبارهنوز در تکالیف برنامه پنجم عقب افتادگی وجود دارد.

 

به هیچ عنوان اورژانس به بخش خصوصی واگذار نمیشود

امین صابری نیا،‌رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کشور با بیان اینکه به هیچ عنوان اورژانس را به بخش خصوصی واگذار نمی‌کنیم، گفت: در واقع اورژانس 115 برخی از خدمات را خرید خدمت می‌کند که در تلاش هستم که مسئله خرید خدمت را هم کم کم حذف کنیم.
 
وی با اشاره به اینکه وزیر بهداشت خواهان این هست که کمبود نیروی انسانی اورژانس از طریق جذب نیرو برطرف شود، افزود: 4 تا 5 سال پیش به دلیل کمبود نیرو پایگاه‌‌های اورژانس شرکت‌هایی واگذار شد تا آن‌چه که خبر وظایف وزارت بهداشت در این بخش امداد رسانی است در قالب خرید خدمت را شرکت‌ها انجام دهند. در دولت دهم دستور داده شد که باید نیروهای تخصصی از وضعیت شرکتی خارج شوند و به صورت قراردادی با دولت کار کنند.
 
صابری نیا ادامه داد: در حال حاضر اورژانس کشور با کمبود 5 تا 7 هزار نیرو مواجه است که باید این کمبود را از طریق استخدام با مجوز دولت یا قرارداد مستقیم یا خرید خدمت برطرف کنیم که در تلاش هستیم این امر از طریق استخدام یا قراردادی انجام شود در غیر این صورت چاره‌ای جز خرید خدمت نداریم.
 
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه اقدامات لازم برای کسب مجوز استخدام در حال انجام است که امیدواریم هرچه سریعتر با این درخواست موافقت شود.

--------------------------

پایان

منبع : ایلنا +ایسنا + باشگاه خبرنگاران تاریخ : ۱۳۹۳/۵/۱۸ تعداد بازدیدکنندگان : 4564

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 418
بازدید دیروز : 8179
بازدید این ماه : 10667
بازدید امسال : 806150
بازدید کل : 37173223

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش