50 مطلب آخر
موج سرطان : کمبود دستگاههای رادیوتراپی در برخی استان‌ها بدلیل تحریم نیست

کمبود دستگاه‌های رادیوتراپی به علت هزینه‌های گزاف و سنگین آن است.............

 بعضی از استان‌ها مانند لرستان، ایلام و سیستان و بلوچستان با کمبود دستگاههای رادیوتراپی مواجه هستند.............

برنامه‌هایی در وزارت بهداشت برای تهیه این دستگاه‌ها صورت گرفته تا حداقل در قطب‌های درمانی استان‌های فاقد دستگاه رادیوتراپی نصب شود، اما کمبود این دستگاهها تنها به دلیل مسائل مالی بوده و مربوط به تحریم‌ها نیست............

تحلیل ما

متن کامل

 

کمبود دستگاههای رادیوتراپی در برخی استان‌های کشور

 

مدیر برنامه ملی مبارزه با سرطان وزارت بهداشت با اشاره به هزینه سنگین تهیه دستگاه‌های رادیوتراپی گفت: هنوز در چندین استان با مشکل تامین دستگاه‌های رادیوتراپی مواجه هستیم.

 

علی قنبری مطلق درباره مشکلات درمان بیماران سرطانی اظهار کرد: هنوز در بعضی از استان‌ها مانند لرستان، ایلام و سیستان و بلوچستان با کمبود دستگاههای رادیوتراپی مواجه هستیم و بیماران مجبورند برای پیگیری درمان خود به استان‌های مجاور مراجعه کنند.

 

مدیر برنامه ملی مبارزه با سرطان وزارت بهداشت افزود: خوشبختانه تمام مراحل درمان سرطان در داخل کشور قابل پیگیری است.

 

وی دلیل کمبود دستگاه‌های رادیوتراپی را هزینه‌های گزاف و سنگین آن دانست و گفت: برنامه‌هایی در وزارت بهداشت برای تهیه این دستگاه‌ها صورت گرفته تا حداقل در قطب‌های درمانی استان‌های فاقد دستگاه رادیوتراپی نصب شود، اما کمبود این دستگاهها تنها به دلیل مسائل مالی بوده و مربوط به تحریم‌ها نیست.

 

قنبری مطلق در باره تامین داروی بیماران سرطانی نیز گفت: در حال حاضر پوشش مناسبی از لحاظ داروهای بیماران سرطانی داریم، اما در طرح تحول نظام سلامت با اجرایی شدن بسته درمان بیماران صعب‌العلاج شرایط بهتری از لحاظ تهیه دارو برای بیماران مهیا خواهد شد.

 

به گفته وی بسته درمان بیماران صعب‌العلاج اکنون در حال کارشناسی است و ظرف دو تا سه ماه آینده اجرایی خواهد شد.

 

وی تصریح کرد: عمده داروهای بیماران سرطانی در دسترس هستند و اولین موضوع برای تامین داروی بیماران سرطانی این است که مشکل داروهایی که عمومیت دارد، حل شود.

 

قنبری مطلق با اشاره به اینکه بسته درمان بیماران صعب‌العلاج در طرح تحول نظام سلامت بار مالی زیادی دارد، گفت: داروهای گران‌قیمت یکی از مواردی است که ساز و کار آن در حال برنامه‌ریزی است.

 

وی همچنین با بیان اینکه با الکترونیکی شدن تجویز دارو در بیمارستان‌ها 20 تا 30 درصد مصرف داروهای بیماران سرطانی کاهش می یابد، گفت: تجویز دارو در تمام دنیا برای بیماران سرطانی دارای گاید لاین‌هایی است که از تجویز بی‌رویه و اسراف و دورریزی دارو جلوگیری می‌کند و طبعا در کشور ما نیز تجویز دارو باید بر اساس گایدلاین‌های ملی صورت بگیرد.

------------------------

پایان

منبع : ایلنا تاریخ : ۱۳۹۳/۵/۲۱ تعداد بازدیدکنندگان : 4656

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 5918
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 7988
بازدید امسال : 803471
بازدید کل : 37170544

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش