50 مطلب آخر
تجهیزات پزشکی : عزم جدی وزارت بهداشت برای حذف دلالان تجهیزات پزشکی

رییس سازمان غذا و دارو : در تجهیزات پزشکی اقدمات انجام شده در راستای فرآیند کشف و کاهش قیمت است..........................

وی در این باره افزود: با توجه به قدرت خرید بیمارستان‌های دولتی، در جاهایی که برندهای متعدد از یک وسیله پزشکی وجود دارد، جهت خرید بیمارستان‌ها آن دسته از برندهایی را تایید می‌کنیم که قیمت‌شان منطقی باشد و معمولا نیز جهت کشف این قیمت واقعی فراخوان گذاشته می‌شود.....................

دیناروند ادامه داد: به این ترتیب در یک فضای رقابتی، شرکت‌هایی که قیمت پایین‌تری ارایه دهند، تایید شده و در سایت سازمان غذا و دارو و اداره کل تجهیزات اعلام می‌شوند تا بیمارستان‌ها از آنها تجهیزات خریداری کنند. با استفاده از همین مسیر در تجهیزات قلبی – عروقی، ارتوپدی، چشم پزشکی، مغز و اعصاب و دیگر رشته‌هایی که مصرف وسایل پزشکی در آن‌ها زیاد است، کاهش قیمت جدی داشته‌ایم .....................

تحلیل ما

متن کامل

 

طرح ضربتی وزارت بهداشت برای برچیدن بساط دلالی از تجهیزات پزشکی  

 

رییس سازمان غذا و دارو و معاون وزیر بهداشت آخرین اقدامات انجام شده در جهت قیمت‌گذاری و کاهش قیمت تجهیزات و ملزومات پزشکی را تشریح کرد.

 

دکتر رسول دیناروند گفت: در تجهیزات پزشکی هنوز فرآیند قیمت‌گذاری را به مفهوم واقعی شروع نکرد‌ه‌ایم و اقدمات انجام شده در راستای فرآیند کشف و کاهش قیمت است.

 

وی در این باره افزود: با توجه به قدرت خرید بیمارستان‌های دولتی، در جاهایی که برندهای متعدد از یک وسیله پزشکی وجود دارد، جهت خرید بیمارستان‌ها آن دسته از برندهایی را تایید می‌کنیم که قیمت‌شان منطقی باشد و معمولا نیز جهت کشف این قیمت واقعی فراخوان گذاشته می‌شود.

 

دیناروند ادامه داد: به این ترتیب در یک فضای رقابتی، شرکت‌هایی که قیمت پایین‌تری ارایه دهند، تایید شده و در سایت سازمان غذا و دارو و اداره کل تجهیزات اعلام می‌شوند تا بیمارستان‌ها از آنها تجهیزات خریداری کنند. با استفاده از همین مسیر در تجهیزات قلبی – عروقی، ارتوپدی، چشم پزشکی، مغز و اعصاب و دیگر رشته‌هایی که مصرف وسایل پزشکی در آن‌ها زیاد است، کاهش قیمت جدی داشته‌ایم.

 

رییس سازمان غذا و دارو همچنین به اقدامات انجام شده جهت حذف واسطه‌ها در بازار تجهیزات پزشکی به منظور کاهش قیمت تجهیزات اشاره کرد و گفت: در حوزه تجهیزات مسیری را دنبال می‌کنیم که بتوانیم سود دقیق تامین کننده، توزیع کننده و مصرف کننده را تعیین کرده و از واسطه‌گری و اینکه در چرخه توزیع خرید و فروش میان چند عمده فروشی صورت گیرد و بدون دلیل قیمت‌ها افزایش یابد، جلوگیری کنیم.

 

وی افزود: در مواردی امکان نظم‌دهی کم است؛ این موضوع در تجهیزات و ملزومات پزشکی قابل پذیرش نیست، اما متاسفانه این اتفاق در گذشته رخ داده است؛ به عنوان مثال ممکن است تولیدکننده‌ای قیمت فروش کالایش را 800 تومان اعلام ‌کند، در حالی که مصرف کننده به قیمت 5000 تومان آن را خریداری می‌کند. چنین موضوعی در حوزه تجهیزات پزشکی غیرقابل قبول است.

 

دیناروند ادامه داد: در دارو به هیچ وجه چنین مسایلی را نداریم. حداکثر مارجین دریافتی در حوزه دارو از تولید تا مصرف کننده 50 درصد است؛ یعنی به عنوان مثال داروی هزار تومانی فروش کارخانه، نهایتا با قیمت 1500 تومان به دست مصرف کننده می‌شود.

 

وی گفت: اما در مورد تجهیزات پزشکی از آنجا که متاسفانه گاهی نظارت وجود نداشته و روش‌ها و مکانیزم‌های کنترلی دقیقی حاکم نبوده، مارجین‌هایی بیشتر از حد واقعی لحاظ شده است. بی‌تردید این موضوع در سال 93 ساماندهی می‌شود. با اختیاری که از دولت در زمینه قیمت‌گذاری تجهیزات پزشکی گرفته‌ایم، این کار شدنی خواهد بود.

----------------------------------

پایان

منبع : ایسنا تاریخ : ۱۳۹۳/۶/۳ تعداد بازدیدکنندگان : 4671

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 969
بازدید دیروز : 1302
بازدید این ماه : 16922
بازدید امسال : 16922
بازدید کل : 36383995

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش