50 مطلب آخر
مشکلات بیمارستانها : بیمارستان شوش، خسته از جنگ تحمیلی، نیازمند یار کمکی

 بیمارستان نظام مافی شوش  که تنها محل مداوای آسیب دیدگان جنگی بود،  تا آخرین لحظه مقاومت کرد ، با این حال وضعیت کنونی این بیمارستان دیگر مثل سابق نیست..........

چند سالی است كه كلنگ احداث بیمارستان 164 تختخوابی تأمین اجتماعی شوش به زمین زده شده و پیشرفت فیزیكی آن تا مرحله اسكلت بندی فلزی ادامه داشت. پس از آن به فراموشی سپرده و بارندگی های این چند سال باعث زنگ زدگی اسكلت بندی این پروژه ملی شده است..........

تحلیل ما

متن کامل

 

بیمارستان نظام مافی شوش در جنگ تحمیلی خم به ابرو نیاورد

 

شوش از جمله شهرهایی بود که جنگ تحمیلی را از نزدیک لمس کرد. بمباران های رژیم بعث همه را آواره کرد. در این بین، جوانان شوش شانه به شانه دیگر همرزمان از مرزهای کشورمان حفاظت کردند و بیمارستان نظام مافی شوش هم خدمت رسانی بی وقفه ای در جریان دفاع مقدس داشت.

 

اکنون چند دهه از جنگ تحمیلی می گذرد. جنگی که مردم شوش خشن ترین حالت ممکن آن را لمس کردند. خانه هایی که ویران شدند. زن های بارداری که سقط جنین کردند و مدارسی که تعطیل شد. همه و همه آسیب های شهر از این رهگذر بود. ارتش بعث به نزدیکی کرخه رسیده بود و شهرستان شوش را بمباران می کرد. بمب های عراقی حتی قلعه آپادانا و گنبد نبی دانیال را هم بی نصیب نگذاشتند.

 

 بیمارستانی که خم به ابرو نیاورد

 شوش و روستاهای اطرافش از حملات نیروهای بعثی در امان نبود. با این حال، جنگ طی هشت سال تمامی مناطق این شهرستان از منطقه چنانه گرفته تا مناطق چعب، خسرج، شاوور، صرخه، بیت چریم و هفت تپه را به زیر بمباران گرفته بود.

 

 بیمارستان شوش را نباید فراموش کرد. بیمارستانی که تنها محل مداوای آسیب دیدگان جنگی بود. پرسنل این بیمارستان تا آخرین لحظه مقاومت کردند و خم به ابرو نیاوردند. با این حال وضعیت کنونی این بیمارستان دیگر مثل سابق نیست.

 

 

 طرح های بر زمین مانده

 به گفته بسیاری از مسئولان استانی و محلی بیمارستان نظام مافی شوش توان پاسخگویی به جمعیت شوش را ندارد. چند سالی است كه كلنگ احداث بیمارستان 164 تختخوابی تأمین اجتماعی به زمین زده شده و پیشرفت فیزیكی آن تا مرحله اسكلت بندی فلزی ادامه داشت. پس از آن به فراموشی سپرده و بارندگی های این چند سال باعث زنگ زدگی اسكلت بندی این پروژه ملی شده است.

 

 رئیس بیمارستان نظام مافی شوش در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: زمان جنگ تحمیلی بیمارستان نظام مافی نقش مهمی را ایفا کرد. در این بیمارستان 150 هزار نفر درمان و در همین حدود نیز اعزامی داشتیم.

 

صادق خوصیان افزود: از آن زمان تاکنون بخش های مختلف بیمارستان رو به فرسودگی گذاشت و نیاز به بازسازی داشت. پس از جنگ مقرر شد که بیمارستان بازسازی شود اما 10 سال گذشت و خبری از بازسازی نشد.

 

خوصیان ادامه داد: پروژه بازسازی در دو فاز تعریف شده بود. پس از 10 سال تنها بخش بستری بیمارستان که فاز اول به شمار می رفت بازسازی و دیگر بخش های مهم ازجمله اتاق های عمل، آزمایش و ... همچنان معلق ماند.

 

 وی همچنین توضیح داد: در نهایت در سفر دوره دوم  محمود احمدی نژاد بود که به دلیل وضعیت نامناسب فاز دوم بیمارستان، تصمیم گرفته شد که طرح ساخت یک بیمارستان در شوش اجرا شود.

 

رئیس بیمارستان نظام مافی اظهار کرد: از لحظه تصمیم گیری تا اجرای پروژه دو سال گذشت و تنها تا مرحله اسکلت پیش رفت و پروژه تاکنون معلق مانده است.

 

خوصیان یادآور شد: اخیرا هم با تغییراتی در نظام پزشکی مقرر شد که بیمارستان های فرسوده به طور کامل بازسازی شوند و از یکی دو ماه گذشته تاکنون آغاز به بازسازی فاز دوم بیمارستان و بیش از 200 میلیون تومان تا کنون هزینه کردیم.

 

 وی با بیان اینکه فاز دوم بیمارستان که در فرسودگی به سر می برد در حال بازسازی است، گفت: حتی اگر این فاز به طور کامل بازسازی شود باز هم این بیمارستان پاسخگوی جمعیت شوش نیست و باید پروژه بیمارستان 164 تختخوابه به پایان برسد.

 

--------------------------------

پایان

منبع : مهر - قسمتی از گزارش قاسم منصور آل کثیر تاریخ : ۱۳۹۳/۷/۱۵ تعداد بازدیدکنندگان : 5334

مطالب مرتبط

برچسب ها

ارسال نظر

عنوان
متن
 
آمار بازدیدها

بازدید امروز : 1734
بازدید دیروز : 2070
بازدید این ماه : 3804
بازدید امسال : 799287
بازدید کل : 37166360

نظرسنجی

سوالی برای نظر سنجی وجود ندارد
نظرات سایرین  |  آرشیو نظرسنجی

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندس اردلانی می باشد.
طراحی سایت و بهینه سازی سایت هخامنش