دکتر فرید کرمی با اشاره به وضعیت پاتولوژی و آزمایشگاه های بیمارستانها ی دولتی گفت: بیمارستانهای دولتی به دو دسته بیمارستانهای درمانی و آموزشی تقسیم می شوند، بیمارستانهای آموزشی از نظر کادر پزشکی در شرایط خوبی قرار دارند؛ چراکه اکثر پزشکان آن اساتید دانشگاه هستند ولی به دلیل مشکلات بودجه ای که بیمارستانهای دولتی دارند ازمایشگاههای بخش دولتی چه آموزشی و چه درمانی محدودیت منابع دارند و مقدور به خرید دستگاه جدید نیستند.
وی با گلایه از پوشش بیمه ای در زمینه پاتولوژی گفت: خوشبختانه با مطرح شدن بحث طرح نظام سلامت بودجه ی خوبی به بیمارستانها اختصاص داده شده است و این امید می رود که این بیمارستانها خدمات بهتری ارائه دهند، اما یک مشکل حل نشده است وجود دارد آنهم تعرفه ای که بیمه ها برای این خدمات آزمایشگاهی قائل هستند بسیار پایین است در نتیجه آزمایش برخی تستها اصلا مقرون به صرفه نیست و مردم از آن اجتناب می کنند.
این پاتولوژیست با عنوان اینکه صنعتگران در ارائه تجهیزات به علم پزشکی می توانند یاری گر این حرفه باشند، گفت: تولید کنندگان با عنایت به علم پزشکی می توانند کمک شایانی در ارائه تجهیرات به پزشکان داشته باشند. ما نیز اولویتهایی برای تولید کنندگان قاذل هستیم.
وی در این باره افزود: در همایش آسیب شناسی که هر ساله برگزار می شود برای شرکتهایی که تولید کننده داخل هستند تخفیف ویژه ای قائل هستیم و غرفه هایی را در همایش به آنها اختصاص می دهیم و آنها هم وسایل و تجهیزات خود را عرضه می کنند .
رئیس انجمن آسیب شناسی ایران هم چنین با تاکید بر اینکه صنعتگران نیز باید از طریق پزشکان حمایت شوند عنوان کرد: ما نیز تشویق می کنیم اگر دستگاهی در داخل تولید می شود از طرف پاتولوژیستها مورد استقبال قرار بگیرد. به طور کلی توصیه ما دستگاههای داخلی هستند چراکه نمونه خارجی آن ارز بری فراوانی دارد، مگر اینکه دستگاهی از کیفیت بیشتری برخوردار باشد.همه این موارد کمکهایی است که ما به صنعتگران می کنیم.
این پاتولوژیست با اشاره به توسعه صنعت در سالهالی اخیر گفت: خوشبختانه صنعتگرانی در داخل هستند که دستگاه هایی که در خارج با قیمت گرانی به ما عرضه می شد را در داخل می سازند اما برخی ازدستگاهها هنوز تولید نشده است. علاوه بر این ها یک سری کیتهای تشخیصی وجود دارد که در داخل تولید می شود ودر آزمایشگاهها به وفور از آنها استفاده می شود .